Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Акъла ти колкот на Николов.

Сводките на щаба са важни, не какво е казал президента.

Казаха, че няма да озвучават своите загуби и не ги озвучават.

ЩАБА може да каже  войниците да се хвърлят в реката

важно е какво зеленски казва

нали той е уж главнокомандващ 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, glen написа:

Днес чичко Путин издумка доставените от Запад танкове, склад в Киев  с крилати ракети

как разбра че склада е бил пълен с ракети - явно пак си хвърлял боб

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Пожелавам ти да си здрав! Не казвам ЖИВ! 

:question:  Искаш да съм здрав, но не и да съм жив?!? Демек да се превърна в нещо като зомби ли?

Никакъв DMS няма да организирам за теб. Много филми теглиш от Маймундата и не живееш в реала. Само ще ти навредим ако ти осигурим още нет.

преди 1 час, БаалБек написа:

ТАСС ни информира:

Край с империята Майкрософт и биолабораториите! Хванаха Го!

bil.png

:lol6::lol6:

да го подложат на мъчения и да си каже всичко  че е поставено лице и кой му дърпа  конците 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

:question:  Искаш да съм здрав, но не и да съм жив?!? Демек да се превърна в нещо като зомби ли?

Никакъв DMS няма да организирам за теб. Много филми теглиш от Маймундата и не живееш в реала. Само ще ти навредим ако ти осигурим още нет.

Благодаря.... А кампанията я забрави ()за сега. Ако излезе далавера DMS .....няма да си ти животното, на което ще се обадя. Иначе има кинта там, ама ....внимателни

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Г-жа Зеленска ми го каза!

преди 3 минути, glen написа:

Г-жа Зеленска ми го каза!

Ти...проследи внимателно колко "индивида" са изчезнали последните години при вас. Гледам... кофти се получава, Иначе - фен съм ти за простотиите - и 100 кинта да имам кяр, ще ти те ...пратя в ...ти там ще си ходиш сам

преди 1 час, dioib написа:

Е, ще види и мнението на въпросните, че никога не се гледа само от една гледна точка ... 

п.п. Всеки може с газ, но в управлението има и среден педал (не пръст)!!!

Извинявай, но повече от 40г. поемахме едната гледна точка. Не ви карам да си смените политическите пристрастия, а историческите.

преди 4 минути, parmobil написа:

Не знам защо съм в розово изчакване???

Заради една думичка в поста, който цитираш...

И сам можеш да се сетиш коя.

За бота няма значение дали е в цитата или в твоето мнение.

току-що, parmobil написа:

Ясно. Но е допуснал публикуването, а цитирането - не.

Е, пак помисли...

Видял си публикуването, след като е било одобрено.

Преди това и то е било на "розово изчакване".

Бота е изкуствен интелект, което ще рече много изкуствен, малко интелект.

Затуй и удря само "изчаквания"...

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:
преди 1 час, glen написа:

Днес чичко Путин издумка доставените от Запад танкове, склад в Киев  с крилати ракети

Не четеш  :lol6:

Генерал-лейтенант Стивън Туити, бивш заместник-командващ на Европейското командване на САЩ, Military Watch:

„Украинците са обречени в тази битка, единственият начин да спрем разпадането на Украйна е да приемат условията на Русия възможно най-скоро, да капитулират. Украинците нямат достатъчно бойна мощ, за да се противопоставят и безсрамно отстъпват на руснаците в авиацията и технологиите. Никаква западна помощ няма да поправи това."

https://twitter.com/RnaudBertrand/status/1532199528681484289

преди 17 часа, miro20 написа:

Абе сън не спят тия укри да си взривяват градовете, селата, църквите и домовете. И само дебнат руските военни да са наблизо за да избиват собствените си граждани .

Ако не беше кьорав/на хранилка - да, точно това правят фашистите, стрелят по своите, започвайки от площада, дето сега му викат Площад Майдан тъпите журналя. А Бандера е започнал от преди Втората световна война...

https://www.cross.bg/ykraiina-fashisti-voiina-1688847.html

https://pogled.info/svetoven/ukrainskiyat-fashizam-krepne-ot-godina-na-godina.129328

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Само цитирам поста, за да го запазя преди да си го изтрил.

И да видим колко е справедлива модерацията в този форум

Това ли е казал батман ? Пак се е вихрил в извратени фантазии. 

И го е изтрил , понеже е Осъзнал , че няма да го одобря !

.............................................

Ако поискам някого - ще си го Взема ! 

Както преди 6 год. те Пожелах и те Взех !

Нали помниш ?

Не ми е приятно да се изживяваш на мой гръб специално в това отношение.

Знаеш , че не толерирам подобни интриги !

преди 6 часа, parmobil написа:

Историческите пристрастия ... 

Тях не ги знаеш. Историята нито ти, нито аз можем да променяме спрямо политическите си убеждения. 

Примерно: Моите исторически пристрастия са, че руснаците са избягали тракийски племена. НО, опитай се да убедиш руснак, че по произход е прабългарин!? :) 

Няма как да стане. Така приетите славяни са нищо друго, а тракийско племе боравещо със словото. От там би следвало да се досетиш, че цялата гръцка митология е българска. Ама ... ето историческо пристрастие ... :) 

С абсурди ли да си играем?! :) 

преди 7 часа, kronans написа:

Генерал-лейтенант Стивън Туити, бивш заместник-командващ на Европейското командване на САЩ, Military Watch:

„Украинците са обречени в тази битка, единственият начин да спрем разпадането на Украйна е да приемат условията на Русия възможно най-скоро, да капитулират. Украинците нямат достатъчно бойна мощ, за да се противопоставят и безсрамно отстъпват на руснаците в авиацията и технологиите. Никаква западна помощ няма да поправи това."

https://twitter.com/RnaudBertrand/status/1532199528681484289

Чудя се колко трябва да си прост, да изпишеш някоя лъжа и да дадеш линк, който те опровергава и чак после видях аватара. 

преди 9 часа, andiay написа:

Заради една думичка в поста, който цитираш...

И сам можеш да се сетиш коя.

За бота няма значение дали е в цитата или в твоето мнение.

Има ли някъде списък със забранените думи?

Забелязвам вече ясно очертаваща се тенденция в оценките тук, във ФБ...Ако не подкрепяш безрезервно и гръмко Украйна, просто не си интелигентен! Подтекст - глупак си...Добре, де...простоват...

Ако не виждаш и не приемаш изключителността на украинските бежанци спрямо другите бежанци от ужасите на..., си гадина без сърце, значи...Добре, де...само "гадина".Ама проста гадина, нали?!С висок процент на вероятност да си или комунист или агент на ДС (КГБ)..абе, на хранилката на Путин си...

И някак от само себе си изниква в съзнанието образът на действително интелигентния човек...Това е най-общо казано "русофоб" по природа...Ако пък е и върл русофоб, значи е върло интелигентен...

преди 10 часа, glen написа:

„Ще нанесем удари по тези цели, които все още не сме улучили“, каза той в интервю за държавна телевизия.

Пак те подвежда гугъл транслейт, ама карай.. и така е смешно :) :)

:giggle1:

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Забелязвам вече ясно очертаваща се тенденция в оценките тук, във ФБ...Ако не подкрепяш безрезервно и гръмко Украйна, просто не си интелигентен! Подтекст - глупак си...Добре, де...простоват...

Ако не виждаш и не приемаш изключителността на украинските бежанци спрямо другите бежанци от ужасите на..., си гадина без сърце, значи...Добре, де...само "гадина".Ама проста гадина, нали?!С висок процент на вероятност да си или комунист или агент на ДС (КГБ)..абе, на хранилката на Путин си...

И някак от само себе си изниква в съзнанието образът на действително интелигентния човек...Това е най-общо казано "русофоб" по природа...Ако пък е и върл русофоб, значи е върло интелигентен...

https://www.clubz.bg/128653-kremalskite_trolove_nastroyvat_balgarite_sreshtu_bezhantsite

разпознаваш ли се комуне ?

:hit:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.