Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, X-TEAM написа:

НАЙ - НОВ СВЕТОВЕН РЕД

Сериозно ли му отделяте толкова внимание на Волен ? Видяхме го в цялата му прелест и блясък . Преструва се на националист и патриот и като се докопа до властта все играеше за Боко , докато не му свиха сърмите . Сега отново се опитва да разиграва театър колко е загрижен за българите . Поредния политически парцал в родната картинка .  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, NewRedDragon написа:

Само във Варна са 6 - 2 частни и 4 на топ-рент

не ми отговаряш на въпроса 

от къде мога да си купя тесла  и колко струва 

прилича ми на измама

няма нито адрес нито даже сайтче 

а  се тупа в гърдите бил милиардер 

преди 20 минути, X-TEAM написа:

НАЙ - НОВ СВЕТОВЕН РЕД - ГОСТ БОЯН ЧУКОВ

щом го казаха по алфа, значи е истина:biggrin:

преди 16 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Сериозно ли му отделяте толкова внимание на Волен ? Видяхме го в цялата му прелест и блясък . Преструва се на националист и патриот и като се докопа до властта все играеше за Боко , докато не му свиха сърмите . Сега отново се опитва да разиграва театър колко е загрижен за българите . Поредния политически парцал в родната картинка .  

Копейкин не е такъв обаче, нали ? Този път наистина.

преди 1 час, tonit1968 написа:

СОФИЯ ОТКАЗАЛА ВЪЗДУШЕН КОРИДОР НА САМОЛЕТА НА ЛАВРОВ, А ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ГЪРЦИЯ Е ДАЛА? КАК ДА УВАЖАВАШ ТАКАВА ДЪРЖАВА? ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕБЛАГОДАРНИ БЪЛГАРИ!

Това пък къде го видя ? Пази "Боже" от лъжци като теб. 

преди 34 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Неподплатено и глупаво изказване от един човек,който си позволява да говори,как аджеба "мисли" българският народ!

преди 26 минути, Без умствен капацитет написа:

щом го казаха по алфа, значи е истина:biggrin:

А,ти да не се вземаш насериозно? :biggrin:
Кръстила си се подходящо - Без умствен капацитет,личи си,че го нямаш!

преди 18 минути, X-TEAM написа:

А ти да не се вземаш насериозно? :biggrin:
Кръстила си се подходящо - Без умствен капацитет,личи си,че го нямаш!

някъде да съм казал че съм серозен - звучи ми като това, от Бг. за да влезеш в сърбия, трябва да минеш през Гърция

някои нямат понятие че граничим с Сърбия - ей тва си е бот, логика = 0

преди 2 часа, tonit1968 написа:

СОФИЯ ОТКАЗАЛА ВЪЗДУШЕН КОРИДОР НА САМОЛЕТА НА ЛАВРОВ, А ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ГЪРЦИЯ Е ДАЛА? КАК ДА УВАЖАВАШ ТАКАВА ДЪРЖАВА? ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕБЛАГОДАРНИ БЪЛГАРИ!

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

някъде да съм казал че съм серозен - звучи ми като това, от Бг. за да влезеш в сърбия, трябва да минеш през Гърция

Дори и в момента не можеш да асимилираш какво ти казах в по - горния си пост!
Не се напрягай,излишно е! 
Виждам логиката ти,задействал/а/ си ,,умствения си капацитет" до максимум!
Някои може и да не знаят,но не и аз!

преди 1 минута, X-TEAM написа:

страшна логика имаш - срещу жп гарата ли живееш бритчет

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

страшна логика имаш - срещу жп гарата ли живееш бритчет

Като гледам колко грамотно пишеш,ми се струва,че  ти си от циганската махала - ''Меден рудник" бричет/ке/!

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 45 минути, X-TEAM написа:

Неподплатено и глупаво изказване от един човек,който си позволява да говори,как аджеба "мисли" българският народ!

Всезнайко , определения и характеристики можеш да даваш за семейството си ! На мен не си ми никакъв . Написал съм лично мнение . Никъде не съм твърдял ,какво мисли нечий народ . Показателно е обаче какво мислят хората за него . Преди доста години имаше над 10 процента гласоподаватели сега стигна под 1 процент ! Всички разбраха що за стока е . Точка !  :cool:

току-що, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Всезнайко , определения и характеристики можеш да даваш за семейството си ! На мен не си ми никакъв . Написал съм лично мнение . Никъде не съм твърдял ,какво мисли нечий народ . Показателно е обаче какво мислят хората за него . Преди доста години имаше над 10 процента гласоподаватели сега стигна под 1 процент ! Точка !  :cool:

Тия ще ги баеш на друг! Много ясно разкриваш в поста си за чий народ става дума! А,кое е показателно и кое не е,не си ти човека който ще го определя! Няма точка,ясно! ;)

преди 7 минути, X-TEAM написа:

Тия ще ги баеш на друг!

А е не, че нещо, ала десет пъти го четох въпросния коменар и думичка не виждам за някакъв народ, още повече как бил мислил. Та да те поздравя - ти си наистина от хардкор плужеците на волен.

преди 21 минути, insec написа:

А е не, че нещо, ала десет пъти го четох въпросния коменар и думичка не виждам за някакъв народ, още повече как бил мислил. Та да те поздравя - ти си наистина от хардкор плужеците на волен.

Сигурно си го ,,чел",ама май нищо не си разбрал!
А,ти от кои ,,хардкор" плужеци си? От неграмотните,които нямат и капка разум,подкрепящи ФАЩ и неонацистите заедно с техния лидер Зеленски?!

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили един от складовете на това оръжие в киев, не само че е новина, ами си е баш престъпление.

Няколко "демократични" държави (и местните неуправляващи) не пуснаха Лавров. Какво да се прави и това се оказа като рака, като пусне метастази - спасение няма. Махнахме тиква - получихме тиквичики, скоро ще имаме комплект.

В западналия свят май почнаха да мислят и за мирни преговори, оказа се, че победата на бойното поле не е проста работа. Всъщност, те сами си създадоха тази илюзия и сега им е трудно да се разделят с нея, но колкото и да не им се иска Русия ще победи отново фашизма не само в усрайна, но и в гейропа. От отчаяните, омазващи с фекалиите си бежанци вече са отвратени всички и от прословутия лозунг "слава ... " им се повръща, нищо че тук има някакви укроли, които, чели-недочели го пляскат.

Е, забраниха руските телевизии и сега останаха само "демократичните", тези, дето трябваше да ги къртят. Трудно е. Досега можех да превключвам, докато на едната има реклама, сега ми трябва около минута (свикнал съм на телевизор, а там през chromecast трябва едно по едно), но ако имаш желание, няма пречки. Заслужава си да видиш красивата Анна Ревянина от Донбас или Илья Кива, бившият боец срещу сепаратистите (така ги наричат онези по-горе - демохомо), сега срещу хунтата в киев и още много други, не и арестантович и разни други ублюдки.

И отново се връщам в началото. Не знам как може да се воюва срещу такива зомби, за тях няма никакви морални или военни кодекси, дори не могат да се нарекат терористи. Легендата, че защитават родината си просто издиша, защото те я защитават като избиват собствения си народ. Или не е собствения?!

А сега се връщам да прочета пропуснатото ... ако мога.

преди 4 минути, crazy katon написа:

Няколко "демократични" държави (и местните неуправляващи) не пуснаха Лавров. Какво да се прави и това се оказа като рака, като пусне метастази - спасение няма.

Русия постига повече цели чрез реакцията на Запада, отколкото някога би могла да има с реалните срещи в Сърбия.

преди 1 час, X-TEAM написа:

Виждам логиката ти,задействал/а/ си ,,умствения си капацитет" до максимум!
Някои може и да не знаят,но не и аз!

За него всички знаем. Той си е такъв от раждането му.. Умствен капацитет и овца -  Нет такой!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.