Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, crazy katon написа:

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили един от складовете на това оръжие в киев, не само че е новина, ами си е баш престъпление.

Няколко "демократични" държави (и местните неуправляващи) не пуснаха Лавров. Какво да се прави и това се оказа като рака, като пусне метастази - спасение няма. Махнахме тиква - получихме тиквичики, скоро ще имаме комплект.

В западналия свят май почнаха да мислят и за мирни преговори, оказа се, че победата на бойното поле не е проста работа. Всъщност, те сами си създадоха тази илюзия и сега им е трудно да се разделят с нея, но колкото и да не им се иска Русия ще победи отново фашизма не само в усрайна, но и в гейропа. От отчаяните, омазващи с фекалиите си бежанци вече са отвратени всички и от прословутия лозунг "слава ... " им се повръща, нищо че тук има някакви укроли, които, чели-недочели го пляскат.

Е, забраниха руските телевизии и сега останаха само "демократичните", тези, дето трябваше да ги къртят. Трудно е. Досега можех да превключвам, докато на едната има реклама, сега ми трябва около минута, но ако имаш желание, няма пречки. Заслужава си да видиш красивата Анна Ревянина от Донбас или Илья Кива, бившият боец срещу сепаратистите, сега срещу хунтата в киев и още много други, не и арестантович и разни други ублюдки.

И отново се връщам в началото. Не знам как може да се воюва срещу такива зомби, за тях няма никакви морални или военни кодекси, дори не могат да се нарекат терористи. Легендата, че защитават родината си просто издиша, защото те я защитават като избиват собствения си народ. Или не е собствения?!

А сега се връщам да прочета пропуснатото ... ако мога.

Скоро и интернета ще ни спрат. Реално живеем в Четвъртия райх - това е жестоката истина. Германия се управлява от внук на СС и масов убиец. Да не ги разправя тия глупости и лъжи, че е бил само администратор,  и Йозеф Крамер така се е оправдавал.

"Виасат Хистори" ме разочароваха, спряха филмите за ВСВ и нацизма. Само "Хистори" пуснаха една поредица сега "ВСВ в цвят", дано да я довършат.

Обичам България, но не мога да живея в диктатура. Ако можех, бих заминала за Русия.  Тук става ад.

Заради цензурата във фейсбук, ме е страх да не си изгубя профила и ми се налага да се правя на лигава идиотка, да харесвам и репоствам снимки на кученца, котенца, природните красоти на България и светски новини.  А тук имах бан.  Човек вече няма къде да си каже мнението.

А за Македония само ще кажа - тя е мини вариантът на Украйна. Това е!

Върви се усилено към ТСВ, САЩ го искат.  Наскоро пак прочетох " На брега" на Невил Шут. Тъжно ми е................

И вижте какво мнение само:

Цитат

Май тези откачалки са решили, че са си самодостатъчни...
Или ако са изхвърлени (не звучи много логично, Европа има нужда от мозъци), сега заблуждават, че сами са го решили.
Но което и да е вярно, все повече се изолират от нормалния свят и се прибьлижават към Северна Корея. Дали няма след някоя и друга година да ги съветват да варят супа от трева (както се случи преди години в Корея)?
Ако не си затворят тотално границите, все повече образовани семейства с деца ще се изнасят другаде, за да имат нормално бъдеще и живот децата им. И държавата ще затъва все повече в блатото, в която сама се постави.

Тъжно ми е колко е пълна България с продажници и злобни хора. Антируската омраза придобива все по - страшни размери. Не ви ли напомня на нещо? На мен - да.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Извинявам се, се че повтарям, но мразя лъжите!

Цитат
Я пак - в руззките арести убиват без съд и присъда. Я вижте как изглеждат украинските военопленици които са принципно защитени законово - без пръсти, без уши полумрели някои ...засрамете се или просто сте толкова зле и нямате срам.

Всъщност точно преди час гледах на компютъра чрез онова приложение новините по Първи канал :  в един репортаж британските военнопленници се обръщат към министър - председателя си Борис Джонсън и със жални погледи молят да бъдат разменени за Медведчук. Добре си изглеждаха, уши си имаха, пръсти на ръцете - също. Нещото обаче, което им предстои да осъзнаят е, че на русата перушина Джонсън грам не му пука за британските наемници, че всъщност британското правителство ги е предало и от тях не се интересува. Не ги искат, защото, ако се върнат в  Великобритания, ще разкажат че са се отнесли с тях човешки, а това противоречи на пропагандата им.

Сега ще осъзнаят, че всички - правителството им и даже кралското семейство, са ги използвали и изоставили. Те са само пушечно месо за тях! А семействата им ще мизерстват.

преди 37 минути, Anneliese написа:

Плашещо малко хора си дават сметка за тази простичка истина.

А за трета световна война не мисля че има такава вероятност, и не защото не им се ще на някои, а просто защото тия някои си дават сметка че те самите също ще изгърмят.

преди 1 минута, Bubbles написа:

А за трета световна война не мисля че има такава вероятност, и не защото не им се ще на някои, а просто защото тия някои си дават сметка че те самите също ще изгърмят.

Но провокират Русия. Вече и аз съм на мнението на онази руска журналистка, че е по - добре да се пуснат ядрените оръжия и да се свършва света. На мен не ми се живее в диктатура. Не ми се гледа пропаганда. Не мога да живея без истинска свобода на словото.  Скоро и лагери пак ще има. Русофобията взима застрашителни размери.  Няма да се учудя, ако от СУ  решат да организират аутодафе за руската литература.

Ако българският народ не се осъзнае и не направи нещо, ще изгубим и малкото си свобода. Докато се усетите, и тук ще има лагери. Ще има  арести на поддръжници на Русия, всички ще бъдем обявени за предатели на страната, за изменници. Не го ли виждате Киприл Петков какъв е?

По - добре ужасен край отколкото ужас без край!

преди 10 минути, Bubbles написа:

значително по-страшното е че България е "Украйна" на балканите заради големия турски етнос
и до сега смятат че нашата земя е турска територия

преди 58 минути, Anneliese написа:

https://www.mediapool.bg/edva-3504-dushi-sa-se-opredelili-kato-balgari-v-severna-makedoniya-news333996.html

И турците са заплаха, но за момента Ердоган си трае, защото видя какво ще стане, ако опита нещо срещу Русия, помните ли сваления руски самолет? Е, в България все още има руски граждани. Те също са под заплаха.

А ще ти хареса ли едно аутодафе в центъра на Скопие, на което горят българска  литература а ЕС вдига рамене и твърди, че това не е нацизъм? Защото на мен хич няма да ми хареса.

Подпаленият български културен център е същото, като подпалените синагоги. Съжалявам, ако не виждам приликите. Нарича се омраза на етническо ниво!

3504 души са много, много малко . Не ги виждам да правят нещо, за да спрат нацизма там.

преди 20 минути, дръндю написа:

значително по-страшното е че България е "Украйна" на балканите заради големия турски етнос
и до сега смятат че нашата земя е турска територия

https://www.mediapool.bg/edva-3504-dushi-sa-se-opredelili-kato-balgari-v-severna-makedoniya-news333996.html

Не мога да се съглася с това твърдение.
Може и да има някакъв процент които да си мислят такива неща, но е са нищожно малко.

преди 29 минути, _nib_ написа:

милиарди хвърли запада за въоръжение на Украинците, а този от видеото вика че с камъни срещу техника не се воюва
къде са аджеба милиардите

преди 21 минути, Bubbles написа:

Не мога да се съглася с това твърдение.
Може и да има някакъв процент които да си мислят такива неща, но е са нищожно малко.

дано да е така
защото си спомням някои събития, за които после известен политик от турски произход, твърдеше че не иска да са "шеста колона"

преди 1 час, Bubbles написа:

С точности до наоборот.

Русия краде история от Украйна, също както Македония краде история от България.

преди 35 минути, дръндю написа:

дано да е така
защото си спомням някои събития, за които после известен политик от турски произход, твърдеше че не иска да са "шеста колона"

Е той затова тоя политик издуха супата и вече никой го не чува.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

С точности до наоборот.

Ефенди каква история краде Русия от украйна, като украйна нЕма история?
Има там някакви противоречиви твърдения за евентуално съшествуване на такава държава, някой даже ми прокламираше че украйна била по-стара от Русия, ама те и мАкедонците са от времето на мАкедон, та така че...

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

С точности до наоборот.

Беше се поукротил, но гледам пак си се активирал тези два дни.В тези часове излизай по плажа да дишаш ьодни пари. Ще ти се отрази добре на здравето.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Е той затова тоя политик издуха супата и вече никой го не чува.

така де
ама нали се сещаш че мераците не са изчезнали, заради което казах това в предишния пост...тъй де, "Украйна"

преди 8 минути, Kolev72 написа:

Беше се поукротил, но гледам пак си се активирал тези два дни.В тези часове излизай по плажа да дишаш ьодни пари. Ще ти се отрази добре на здравето.

Ооо, неутралния.

Толкова много като са ти претенциите, че знаеш история, трябва да знаеш и за коя рашистка подлога се отнасят думите:

"О, неразумни, слабоумни и юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин."

Не ги е измислил Бил Клинтън, той цитираше един известен български историк.

Аман от предатели !!!

Кой каза, че българската азбука е македонска бе, не беше ли Касапина Путлер ?

Кой рашистки кръволок създаде македонската нация бе, не беше ли Касапина Сталин ?

преди 16 минути, Bubbles написа:

Ефенди каква история краде Русия от украйна, като украйна нЕма история?

И Русия и Украйна имат история.

Русия се е именувала Московия навремето.

И предателя, когото визира Отец Паисий, е част от крадците на история. За съжаление българин. Като гледам, много последователи има.

преди 20 минути, дръндю написа:

така де
ама нали се сещаш че мераците не са изчезнали, заради което казах това в предишния пост...тъй де, "Украйна"

Вас предателите, ако може да ви разбере човек.

Ми а определете се, дали сме Украйна или сме Русия, в тъпата ви аналогия.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми а определете се, дали сме Украйна или сме Русия, в тъпата ви аналогия.

хм, чудя се на цигански ли пиша за да не разбираш какво е написано

преди 1 минута, дръндю написа:

хм, чудя се на цигански ли пиша за да не разбираш какво е написано

Ма разбрах бе, казваш, че сме Украйна. Другия казва, че сме Русия.

Ма се разбрахте и се лайкнахте.

Написаното стои. Освен ако не се изтриеш, както имаш навика да го правиш.

олелей
:lol6::lol6::lol6:

преди 16 минути, insec написа:

aма на мама - плужек нещастен сополив със идоли сатрапи и истерясали наркомани. Тепърва ще го духате всички русороби, тъй че свиквай с положението си да цивриш безпомощно.

реално си една смотана мърдъ, дето цял живот знае само да вегетира на чужд гръб и да мрънка по форумите  "кой ша ми даде пъри".  А като не щеш да живееш в диктатура и да си бъркаш у носа по цел ден, ходи се хвърли под някой влак и без това само тежиш на планетата - вземи си и другарете, че камиона за боклуците не може ви сбере всичката паплач урудлива.

Чудесно, докладвам те!

преди 22 минути, insec написа:

aма на мама - плужек нещастен сополив със идоли сатрапи и истерясали наркомани. Тепърва ще го духате всички русороби, тъй че свиквай с положението си да цивриш безпомощно.

реално си една смотана мърдъ, дето цял живот знае само да вегетира на чужд гръб и да мрънка по форумите  "кой ша ми даде пъри".  А като не щеш да живееш в диктатура и да си бъркаш у носа по цел ден, ходи се хвърли под някой влак и без това само тежиш на планетата - вземи си и другарете, че камиона за боклуците не може ви сбере всичката паплач урудлива.

Ватенките само, като се замислят за свободна от руZка пропаганда Украйна и им става страшно, каква история ще остане за утепаната им държава - монголи и татари, до ден днешен се гордеят, че немали ренесанс, егати варварското племе малоумно.

Нещо ми се виждаш доста ..напрегнат ...

Бесен е, че нацистка Украйна губи войната.

Не разбирам защо не си стегне багажа и не замине за любимите си САЩ, щом не му харесва в Източна Европа.

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Нещо ми се виждаш доста ..напрегнат ...

Не се закачай, дето не ти е работа - за тебе ми е ясно, че ще дойде ден, ще си сипеш главата със пепел, като осъзнаеш какви престъпления си подкрепяла. Тая анка малоумната и нощем сънува как коли и беси хора, изрод гаден и още десетки, като нея в този форум.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Бесен е, че нацистка Украйна губи войната.

Губи - баща ти презерватива. Четвърти месец Украйна губи войната, дето за три дена щеше да бъде покорена, ма миндила смотан си знае своето "руZия е непобедима". 

Направо не мога да повярвам как още те толерират с тоя език във форума!

преди 1 минута, Anneliese написа:

Направо не мога да повярвам как още те толерират с тоя език във форума!

ти ли ще говориш за език бре миндил - с тия твои изказвания безпардонно нарушаващи всякакви правила, освен тука на друго място търпят ли те?

преди 3 минути, insec написа:

Не се закачай, дето не ти е работа - за тебе ми е ясно, че ще дойде ден, ще си сипеш главата със пепел, като осъзнаеш какви престъпления си подкрепяла. Тая анка малоумната и нощем сънува как коли и беси хора, изрод гаден и още десетки, като нея в този форум.

Знаеш много добре , че такъв ден Никога няма да дойде ! 

Но за сметка на това ще дойде Ден , в който ще раздам Правосъдие на всеки , според делата му.

И да ти кажа , че Злобата е като Бумеранг и се връща в инкубаторът си - няма да обърнеш внимание , понеже си яко по надолнището , но 

се спри ... преди да пропаднеш в Бездната ...  

Хвани ги тези юзди и дръж здраво ....  В Мрака няма нищо Интересно !   Има Безкрайна Лудост и Страдание !

Изобщо не искаш да си там , Повярвай ми ..

преди 18 часа, absurt написа:
преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Мирча пак ли се гордее, че знае руски език? Ах ти, троен агент такъв. :)

Е, с какво да се гордее- с акъл, с логическо мислене ли, с достойнство ли, с интелигентност ли или с речников запас?

Разбира се. И това най много ви дразни . Затова беснеете в истерия ..."Миро това Миро онова "  :) :)

А за истерията нали ти бях казал как са лекували едно време ? Не се срамувай... https://history.framar.bg/създаване-на-първия-вибратор

А относно езика, нали разбирате колко сте смешни путинистите , които се мислите за 'русофили" ??  :giggle1:

бъкел руски не знаят, едно стихотоворение не знаят на руски, една книга не са прочели на руски... но празнуват и анонсират " деня на руския език" ... мъка мъка.... :hit:

като по големия срам е че .... това е старобългарския език, българските корени които съветскофейковите историци упорито искат да изтрият и заличат .

И вие , антибългарите русороби , се радвате на това.

преди 17 часа, glen написа:

Най-лошото нещо, което ЕС може да направи на Русия, е да сложи край на всички санкции и да накара цените на петрола да паднат и да купуват повече на по-ниски цени, намалявайки приходите, които Русия получава.

Санкциите си имат причина. Путлер в отчаянието си се опитва да изтъргува с престъпления облекчаване на санкциите.

Което си е чисто изнудване. Изведи войските сиот Украйна, и няма да има санкции.

Цитат

️РФ шантажирует мир продовольственным кризисом, чтобы ослабить санкции – Госдеп США

Глава Госдепартамента США Энтони Блинкен заявил, что Россия заблокировала украинские порты и проводит политику шантажа по отношению ко всему миру в надежде избежать ответственности за преступления.

Блинкен считает, что Россия способствует ухудшению ситуации с голодом в странах Африки, которые далеко от войны.

преди 13 часа, attj написа:

Мариупол преживя 8 години тормоз с АТО

Терор, беззаконие от  бандеровската хунта . Ето кратък обзор на бандеровския Мариупол :

Хора със слабо здраве да не гледат този невероятен ужас.

Добре че дойде процътяващия "русский мир" който спаси иизбави от това беззаконие и терор на АТО :

преди 13 часа, vpvelev написа:
преди 13 часа, attj написа:

Такива като Зеленски, Турчинов и Яценюк също могат да бъдат съдени за престъпления против народа.

Те унищожиха Украйна и народа си. То и не е сигурно дали тия тримата са украинци де.

Те са патриоти, изправили се пред рашистката сган.

Единственото им престъпление е че си защитават държавата.

:hush:

преди 12 часа, Kolev72 написа:

А Порошенко избяга от Украйна - за сведение.

Бил е в Лондон, а след това в Полша на европейски финансов конгрес в гр.Сопот по въпростие за възстановяване на Украйна

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1001962143843192

Ама за квадратните глави това е "избягал" :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.