Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Я, бакшиша отново изръсил глупост. Ими то бакшиш..и акъл...

Бакшиша си е нормално джижениие на ени пари. Да не говорими, че това с са чиасти параи. Ти от ГСМ коло изкара, бе мозък?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Пак соц-лафове. Кога ли - поне говоримо - ще се модернизира армията? На мен, дето съм служил преди '89, "почеши коня" ми е архаично.

Тия джендъри едва ли са ходили в казарма, дори и да са ходили ние сме се забавлявали със тях както сега го правим.

преди 2 минути, parmobil написа:

Пак соц-лафове. Кога ли - поне говоримо - ще се модернизира армията? На мен, дето съм служил преди '89, "почеши коня" ми е архаично.

Това на теб какво ти се струва архаично или не, няма връзка с реалността.... твоето мнение е толкова меродавно, колкото и акълите ти тука.... тоест никак....

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Виж ти кретена сипе заплахи!

заплахи ??

За тебе рашистката агресия е първа радост, нали ?

Кой е кретена е мноого под въпрос.

със сигурност не е Зеленский

току-що, Moriati написа:

. твоето мнение е толкова меродавно, колкото и акълите ти тука.... тоест никак....

кой го казва:laughing4:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Не, но са западни, а обвиняват Русия, че забранява всичко западно и връща комунизма.

Една тъпачка пък, дето и живее в Париж, пък реве, че не иска да се връща комунизма в България, нищо, че почти не го е живяла. Нали е във Франция, какво я вълнува България?

И защо така всички бъркат комунизъм и социализъм? КОМУНИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО НИКЪДЕ!:angry:

Нещо не си разбрала. Не Русия забранява, а Запад си тръгва.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Не, но са западни, а обвиняват Русия, че забранява всичко западно и връща комунизма.

Една тъпачка пък, дето и живее в Париж, пък реве, че не иска да се връща комунизма в България, нищо, че почти не го е живяла. Нали е във Франция, какво я вълнува България?

И защо така всички бъркат комунизъм и социализъм? КОМУНИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО НИКЪДЕ!:angry:

Ти не се обаждай тази вечер!

преди 3 минути, Anneliese написа:

и защо се подлъгваш с тези алабалистики за термина ?

Разбирай - ще връщат всичката тази съсипия, беззаконие, уреждачество, шуробаджанащина, всичките лъжи за "преизпълнени петилетки" , а реално фалит, всичката цензура, всичкото безправие, изолация от цивилизвоания свят ,  и т.н. и т.н.

Как ще наричаш тази съсипия - комунизъм или развит социализъм, има ли значение ???

Миро, Мариупол вече го разчистват от руините, бе! И е тих и спокоен град вече. Има пазари, отворени магазини, деца играят навън............

Даже имат късмет, че не прилича на Берлин 1945. Там вече е било................. Акъла ми не го побира как са го възстановили този град. Все едно там война не е имало.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

кой го казва:laughing4:

Охо, вiвцiч , опят ли опити за мислене май виждам :newspaper: .. не се пъни, не ти се получава, беееееее  :hush:

преди 2 минути, Moriati написа:

Това на теб какво ти се струва архаично или не, няма връзка с реалността.... твоето мнение е толкова меродавно, колкото и акълите ти тука.... тоест никак....

почеши коня и реалност? Наляга ме тъга за българските военни.

току-що, Moriati написа:

Охо, вiвцiч , опят ли опити за мислене май виждам :newspaper: .. не се пъни, не ти се получава, беееееее  :hush:

Беееееееееееееееее ще викаш на майка си, добре че помните как ви викат за да ви нахранят.

току-що, miro20 написа:

и защо се подлъгваш с тези алабалистики за термина ?

Разбирай - ще връщат всичката тази съсипия, беззаконие, уреждачество, шуробаджанащина, всичките лъжи за "преизпълнени петилетки" , а реално фалит, всичката цензура, всичкото безправие, изолация от цивилизвоания свят ,  и т.н. и т.н.

Как ще наричаш тази съсипия - комунизъм или развит социализъм, има ли значение ???

Много ще ме извиняваш, ама аз друго помня. Чисти градове, без грозните графити, възпитани и усмихнати хора, престъпниците бяха по затворите, а гаменчетата - в Бойчиновци. Всички възрастни имаха работа, всички деца ходеха на детска градина и училище, неграмотността не се толерираше, здравеопазването и културата бяха достъпни, както и морето.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Миро, Мариупол вече го разчистват от руините, бе! И е тих и спокоен град вече. Има пазари, отворени магазини, деца играят навън............

Даже имат късмет, че не прилича на Берлин 1945. Там вече е било................. Акъла ми не го побира как са го възстановили този град. Все едно там война не е имало.

О да, разичстват  руините... заедно с вмирисаните трупове и останки за които никой не му пука...

Разчистват или 'зачистват' престъпленията... въпрос на термин ...

Освен и съвсем реалната опасностт от холера

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, Anneliese написа:

Всички възрастни имаха работа,

Те и сега имат - стига да могат... да работят

преди 2 минути, Anneliese написа:

всички деца ходеха на детска градина и училище,

Както е сега! Когато родителите са решили, че е по добре да си плащат...добре! Останалите са в калта - там им е мястото

преди 11 минути, miro20 написа:

заплахи ??

За тебе рашистката агресия е първа радост, нали ?

Кой е кретена е мноого под въпрос.

със сигурност не е Зеленский

тия снимки са от ирак и американското освобождение 

От IntelSlava

🏳️‍🌈Генерален секретар на НАТО: Мирът в Украйна е възможен, но въпросът е какви територии тя самата е готова да се откаже за това. Следователно Алиансът помага на Киев, така че той „плаща най-ниската цена“:

„Мирът в Украйна е възможен. Въпросът е каква ще бъде цената му. Колко територия, свобода и демокрация сме готови да платим за този свят. НАТО възнамерява да помогне на Украйна да й даде най-силната позиция на масата за преговори с Русия, което трябва да сложи край на военните действия.

Столтенберг добави, че военните на НАТО не участват във военни действия, а самият Алианс се противопоставя на разпространението на конфликта извън страната.

Как Западът, особено Байдън, ще продаде това на местната си публика?

преди 1 минута, Banesc написа:

тия снимки са от ирак и американското освобождение 

Ключовата дума е "Американското" - други са нещата, други са правилата, други са рибите

преди 12 минути, Anneliese написа:

Много ще ме извиняваш, ама аз друго помня. Чисти градове, без грозните графити, възпитани и усмихнати хора, престъпниците бяха по затворите, а гаменчетата - в Бойчиновци. Всички възрастни имаха работа, всички деца ходеха на детска градина и училище, неграмотността не се толерираше, здравеопазването и културата бяха достъпни, както и морето.

Това че по новините не даваха за престъпления не значи че липсваха. 

Селските училища бълваха гаменчата на поразия много преди да се разтури соца. 

За детска градина зависи. '60 също е имало проблем с детските градини в София.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Всичко това е чудесно, но не е безплатно. За да е "безплатно" държавата го взима от данъкоплатците. Толкова ли е сложно за разбиране? Няма безплатно.

За престъпността - имаше я. Просто не се обнародваше.

преди 5 минути, miro20 написа:

О да, разичстват  руините... заедно с вмирисаните трупове и останки за които никой не му пука...

Разчистват или 'зачистват' престъпленията... въпрос на термин ...

А за тези трупове нещо да кажеш?

https://media.gettyimages.com/photos/lest-we-forget-page-14-a-british-army-bulldozer-pushes-bodies-into-a-picture-id892749306?s=2048x2048

преди 2 минути, glen написа:

Как Западът, особено Байдън, ще продаде това на местната си публика?

Ами... примерно с билети? И защо тр ще продава? Че той си има

преди 14 минути, Moriati написа:

каза даващия редовно дронове на Украйна - да гърмят руснаци:laughing4:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.