Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Moriati написа:

Сириозно ли бе макакич :D  Виждам май втора реинкарнация на прословутия тука лъжец ,сороспийската дебелогъза трътка от село Рупча :D 

Казало помиярчето улично и си облизало задника .... мдаааам... вкусове разни виждам  :hush:

Какъвто и надъхващ, патриотичен текст да му сложат, парчето е ТРАГИЧНО. На времето, на "Ален мак" имаше по-добри попадения.

преди 3 минути, parmobil написа:

Какъвто и надъхващ, патриотичен текст да му сложат, парчето е ТРАГИЧНО. На времето, на "Ален мак" имаше по-добри попадения.

Мдааам, опят сказано то помияра облизващ задника си.... :D

Айде една поучителна като за теб, да внимаваш какви ги вършиш с макаците и разни сороспийки маймуноподобни тука.... 

:whist::newspaper:

преди 9 минути, Moriati написа:

Явно си му фен на Бисерчо, щом ти се привижда навсякъде ....:newspaper:

Има незабравимото мучене на муфлон при чифтосване, та ми навя асоциации.

току-що, Радул написа:

Има незабравимото мучене на муфлон при чифтосване, та ми навя асоциации.

Провери си ушните канали, ако вече са запълнени с бяла макакска или сороспийска някаква бела течност.... мдам... Това би обяснило загубата на вкусови качества :newspaper:

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Все се каня да те питам, като изцепиш някой "факт"- я видео, я твое твърдение и на другия ден се окаже, че няма нищо общо с истината, не се ли чувстваш малко неудобно?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Въпроса! Отговори на въпроса головодников?

Да се видиш колко пари струваш!

Ще ти отговоря.

Ти искаш да кажеш, че войските на Украйна се крият зад мирните жители, използват ги като щит нали така? Как според теб ще влязат във подземието на един завод, ще се скрият зад група деца и от там ще стрелят по руснаците? :D

Не мислиш ли че са във завода за да защитят жените и децата си които се крият в подземието? Техните жени и ДЕЦА?

Фанатик си май, не виждаш по-далече от носа си.

Същото стана и със бат БОЙКО.

преди 2 минути, Moriati написа:

Провери си ушните канали, ако вече са запълнени с бяла макакска или сороспийска някаква бела течност.... мдам... Това би обяснило загубата на вкусови качества :newspaper:

Не съди за другите по себе си. Ето например, при мен вкусовите рецептори не се намират в ушите.

преди 1 минута, parmobil написа:

Частушки с мръсен текст са ми пак толкова тъпи.

Като пускаш "Ленингра", поне да е това - 

Мдам, ясно, разбрах... за чикибойски сороспии сиските са да бест... понял :newspaper: 

Айде, и внимавай да не оклепаш клавиатурата.... мдам...

преди 1 минута, Радул написа:

Не съди за другите по себе си. Ето например, при мен вкусовите рецептори не се намират в ушите.

Виждам че са и там, не се оправдавай сега като хванат пидер в поза партер, нема нужда.... :newspaper:

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Ще ти отговоря.

Не мислиш ли че са във завода за да защитят жените и децата си които се крият в подземието? Техните жени и ДЕЦА?

Фанатик си май, не виждаш по-далече от носа си.

Същото стана и със бат БОЙКО.

Жена съм, ходила съм на военно, стреляла съм с Калашников. И ще ти кажа, че ако някой иска да си защити децата и жените, няма да се завре в същото помещение/сграда, че да привлече неприятелския огън. Напротив- ще гледа максимално да се отдалечи от там, да пренасочи огъня надалеч. 

Не те знам на колко годинКИ си, ама е срамота поне малко логическо мислене да не ти се намира.

Мдам, ясно, разбрах... за чикибойски сороспии сиските са да бест... понял :newspaper: 

Айде, и внимавай да не оклепаш клавиатурата.... мдам...

Виждам че са и там, не се оправдавай сега като хванат пидер в поза партер, нема нужда.... :newspaper:

пидор! Елементарни грешки за пъчещ се, че знае руски.

Виждаш, па вместо е прекрасната Россия си са наврял в гадната Наглосаксия

преди 1 час, absurt написа:

Доцент Манол Калниев

Каква е разликата между СССР и ЕС?

Прави й чест на касиерката, че честно ми отговаря, че това е по нареждане на ЕС и това е политика! И чистосърдечно изразява мнението си, че това не е правилно, напомняйки за времената отпреди 10 ноември 1989 г.

https://www.lentata.com/page_25606.html?fbclid=IwAR3e1KqLHm0NN3hUGwKjQ9Icd69ILQw2RndRvt5AP7y_B0EXZjBhBUvkHBA

Плюя на сбърканите соросоидни и еврогейски ценности на САЩ и кучето им на каишка ЕС!
Вие сте символът на Злото и на Антихриста!

Думата Демокрация (в сбъркания западен свят) значи Унищожител на Нация!! Пакс Американа свърши! Еднополюсният свят свърши! Да живее новият Многополюсен свят! Зaпомнете го!
За съжаление заради продажните ни и тъпи политици България отново е на губещата страна, както винаги (ПСВ, ВСВ, Студената война)! Съдба!

Бог да пази България!! Да живей България и Православието! Бог с нами!

Доцент Манол Калниев

Идея си нямам кой е тоя доцент, но подозирам става въпрос отново за позната  рашистка фейк пропаганда.
:)
Кой доцент би си позволил такива изцепки бре :)  Дори за вашите изпрани  рашистки мозъци на комунета, би трябвало да ви светне една лампичка...
Но ,. подозирам просто искате да чуете такива 'постове" . Да си начешете крастата... да чуете някой който го тиражира масираната фейк пропаганда и е с вашите мисли, които иначе никой не симпатиира , не чува и де повтаря/репоства :) 
както едно време бяха много популярни бабикянските фейкомети с "бъзиклийкс" .

преди 1 минута, absurt написа:

Жена съм, ходила съм на военно, стреляла съм с Калашников. И ще ти кажа, че ако някой иска да си защити децата и жените, няма да се завре в същото помещение/сграда, че да привлече неприятелския огън. Напротив- ще гледа максимално да се отдалечи от там, да пренасочи огъня надалеч. 

Не те знам на колко годинКИ си, ама е срамота поне малко логическо мислене да не ти се намира.

Ако тези уж защитници, не чувстват цивилните за свой народ, тогава биха го направили... мдам.... което се и случва сега на Донбас..

преди 1 минута, parmobil написа:

пидор! Елементарни грешки за пъчещ се, че знае руски.

Сириозно ли голубчик мой :D :D  Уауу, сега ще ми дават уроци по руски език, направо съм вдъхновен :biggrin: :wub:

преди 5 минути, absurt написа:

Не се напъвай.. такива като теб хал хабер си нямат от военни действия.

Виждам че си готова да си изоставиш децата, само и само да се правиш на "Матросов" .

Та... лъжеш като разпрана... наистина не се напъвай... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Радул написа:

Виждаш, па вместо е прекрасната Россия си са наврял в гадната Наглосаксия

Шшшт, аз съм под прикритие, няма ме  няма ме ... Мисията е секретна :ph34r:

преди 4 минути, absurt написа:

Жена съм, ходила съм на военно, стреляла съм с Калашников.

Тия двата предни зъба, калашника ли ти ги изби?

току-що, absurt написа:

Точно така е, тук съм съгласен със теб и ще ти харесам коментара със сърце.

Аз същото исках да кажа със догатки. Но руските изверги точно там нападат и стрелят, по всичко живо което мърда в градовете и селата на Украйна. Трепят наред гадовете мръсни. На украинските войници не им остава нищо друго освен да защитят семействата си, радвам се че ме разбираш.

току-що, miro20 написа:

Ох , кой го казва, хахахахахахахахаха :biggrin:... Ба си , опят великия трътльо сороспийски военния в сънищата си....

току-що, miro20 написа:

А, такива като теб, имат- да се скрият зад жените и децата.

преди 59 минути, Hristo52 написа:

Между приютяват и посягат знаеш ли каква е разликата?

Това е въпроса. Колкото и да ми извърташ. На него отговори. Използва думата посягат на деца. Попитах те къде го прочете? Ти ми цитира това.

Цитат

Хайдай посочи, че около 800 цивилни, включително деца, се приютяват в подземията на  завод „Азот” в Северодонецк. Той каза, че руският обстрел е причинил голям пожар в предприятието.

Къде в твоя цитата видя думата посягат на деца? А головодник? На това отговори? А не ми пиши и дрънкай глупости, само за да се отървеш! Няма да те оставя на мира. Непрекъснато ще ти задавам тоя въпрос.

Между приютяват и посягат знаеш ли каква е разликата? Алоо дзвера! Отговаряй?

току-що, ДзВяРа! написа:

Точно така е, тук съм съгласен със теб и ще ти харесам коментара със сърце.

Аз същото исках да кажа със догатки. Но руските изверги точно там нападат и стрелят, по всичко живо което мърда в градовете и селата на Украйна. Трепят наред гадовете мръсни. На украинските войници не им остава нищо друго освен да защитят семействата си, радвам се че ме разбираш.

Ухааа, ба си гадините, трепели всичко що мърда, и го изнасилвали нали...... Мъже, жени, старци, деца, пеленачета дори.... мдааам....Шизофренията на някои изисква вече вниамнието на специалисти... Дооооок :biggrin:

току-що, Moriati написа:

Ох , кой го казва, хахахахахахахахаха :biggrin:... Ба си , опят великия трътльо сороспийски военния в сънищата си....

Ами  и преди съм казвал.. много от тукашните ербапи може би са ми били новобранци и съм ги строявал... Като гледам последните събития, при една мобилизация може отново да ви строявам...

Е , освен ако не се скатавате нейде из чужбина и да ви треперят мартинките....

Между другото , не ти обръщам много внимание , ти не беше ли турски шовинист  ?

преди 3 минути, Moriati написа:

Сириозно ли голубчик мой :D :D  Уауу, сега ще ми дават уроци по руски език, направо съм вдъхновен :biggrin: :wub:

Старая се да проявявам разбиране и търпение към изпълзелите от клоаката.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.