Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, absurt написа:

А, такива като теб, имат- да се скрият зад жените и децата.

Ама как бе! Той е бил военен! Служил е в изгорелия полк! :giggle1:  Не знаеше ли това?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Ами  и преди съм казвал.. много от тукашните ербапи може би са ми били новобранци и съм ги строявал... Като гледам последните събития, при една мобилизация може отново да ви строявам...

Е , освен ако не се скатавате нейде из чужбина и да ви треперят мартинките....

Между другото , не ти обръщам много внимание , ти не беше ли турски шовинист  ?

Хахахаха, смешкооо смешкоо, ти ли си строявал бе илитерат дебелогъз, дето във никакви норми армейски не влизаш :D  :D 

А аз какво съм, ти е бедна фантазията.... мога при мобилизация ако случайно те вземат ,да те ритам от край до край по плаца и обратно без почивка....  сороспията ми тя военна дето уж била, йхахахахахахахахах :biggrin:

преди 1 час, Moriati написа:

Ми да ги пуснат тогава гадните нацисти укропски да излязат оттам де... а не да ги държат за жив щит и да се крият зад гърба им... Както беше и в Азовстал с азовските нещастници дето сега са в СИЗО на Ростов

Всички тези са патриоти и герои , защитаващи Децата, семействата си и Родината.

Тези които ги плениха са агресори, нападащи и отвличащи граждани от собствената им държава, само за това че са защитавали земята си.

:hush:

преди 1 минута, Moriati написа:

Хахахаха, смешкооо смешкоо, ти ли си строявал бе илитерат дебелогъз, дето във никакви норми армейски не влизаш :D  :D 

А аз какво съм, ти е бедна фантазията.... мога при мобилизация ако случайно те вземат ,да те ритам от край до край по плаца и обратно без почивка....  сороспията ми тя военна дето уж била, йхахахахахахахахах :biggrin:

Ало, турския шовинист дето са го мачкали в БА , някакви психоизблици на комплексите ли имаш,  или така ми се струва ?

Нещо се задъхваш от плюмка и не ти се разбира.... :getout:

току-що, miro20 написа:

Тези които ги плениха са агресори, нападащи и отвличащи граждани от собствената им държава, само за това че са защитавали земята си.

Опитай пак, ама с повече патос, и може да се насереш от кеф тогава , слушайки собствените си лакърдии смешко :biggrin: :hush: 

Мдаам, само не го казвай пред някой руснак в лицето, че ще станеш на шишкебап свински  веднага :biggrin:

току-що, miro20 написа:

Ще си кажеш ти, ръкаров, всичко ще си кажеш без бой! icon_explode.gif.d4a6d11ec38d859eb7154da566e92923.gifЗначи, защитават децата и жените си, стреляйки от стаята, в която са всички? Браво, военният, чудесна тактика! 

https://medical-names.demolution.net/Идиот.html

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

ЗКПЧ

ама верно ... какъв съвпадък.. промито комуне ЗКПЧ е в съюз с турски шовинист.

колко стандартно . Терористите се надущшват от 9 баира...

току-що, miro20 написа:

Ало, турския шовинист дето са го мачкали в БА , някакви психоизблици на комплексите ли имаш,  или така ми се струва ?

Нещо се задъхваш от плюмка и не ти се разбира.... :getout:

Хехехехе, дебелогъзко, продължавай да мечтаеш че са ме мачкали :D ... истината ако знаеше, щеше да се свреш в дупката си без да квичиш толкова.... 

Вижда се коя дебелогъза сороспия е имала и все още има комплекси :hush: ;) 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

ЗКПЧ

Ти освен ЗКПЧ, друга длъжност да знаеш случайно? А и не съм бил политически командир, за твоя информация. 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Ама как бе! Той е бил военен! Служил е в изгорелия полк! :giggle1:  Не знаеше ли това?

"ПОСЯГАТ" да ги убиват!!!!!!!!!!

https://rechnik.chitanka.info/w/посягам

Посягат - искат нещо да им направят, във случая да ги убият!

Сега си прочети всички коментари които си написъл към мен и ще си отговориш на въпроса. Прочети как във всеки свой коментар ме убиждаш и прочети моите коментари аз колко пъти те убидих. След това всичката помия която изписа за мен я зачисли към теб, и ще си отговориш на много елементарни въпроси. Не че имаш толкова акъл де, но да предположим.

преди 2 минути, miro20 написа:

ама верно ... какъв съвпадък.. промито комуне ЗКПЧ е в съюз с турски шовинист.

колко стандартно . Терористите се надущшват от 9 баира...

Тц, сороспиите се надушват от 10 , и при това по центчетата ....  Останалите признаци като фантазии за собствена значимост и измислени знания да не споменавам :newspaper:... мдаам, жалка работа като цяло...

преди 7 минути, Moriati написа:

Мдаам, само не го казвай пред някой руснак в лицето, че ще станеш на шишкебап свински  веднага :biggrin:

ми те руснаците в чужбина повечето са с украинците бре :) :) не че няма платени акции на прорашистки марионетки които да ги рекламират, но никой от тях не е от масата руснаци .

Всички които могат избягаха от Путлер и режима му .

Интелектуалци, певци ... Самата Алла Пугачева избяга бре.....  Все едно Дракула да избяга от замъка си  в Унгария... :)

Галкин и той възмутен.

:)

Нормални хора няма как да подкрепят режима на Путлер. !

Ти с твоите истерии и несвързани прорашистки гаменщини си прекрасен пример.  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ако не е извадил патлака нищо не е

Цацаджиев, ти да не си бил там случайно когато съм вадил патлака... щото някои се бяха почти насрали :newspaper: ... ербапи нагли велики уж бяха , ама цък, и кафявото им застина напреки гърло направо....мдам

преди 15 минути, Moriati написа:

Ухааа, ба си гадините, трепели всичко що мърда, и го изнасилвали нали...... Мъже, жени, старци, деца, пеленачета дори.... мдааам....Шизофренията на някои изисква вече вниамнието на специалисти... Дооооок :biggrin:

Това ти го казваш, аз не съм казал такова нещо. Малко се съобразявайте какво пишете.

Едно страхотно мнение, което е право в целта:

Цитат
Може и да е имало някой осъден изнасилвач. Вероятно и от двете страни. Но аз Ви се чудя, вярвате ли си наистина? Или целта е да се покаже, че руснаците са най-лоши на този свят. То това си е темата и няма нужда да четем колко свестни са били германците по време на ВСВ. Те сигурно от добро сърце и газовите камери са използвали, да не се мъчат нито убийците (или за тях си имате друго име) нито убиваните.
Гледам  в youtube една украинка от Харков, която през ден чете по малко от един дневник на младо момиче, живяло по време на ВСВ в Харков. В единия епизод ставаше въпрос за едно момиче, което се е съпротивлявала да двама германци и накрая са я гръмнали. Майка й е била заключена в съседната стая. Когато са заминали, намерила дъщеря си простреляна в главата.
Не е това темата, знам. Ама писна ми да слушам за добрите германци по време на ВСВ. Цял Европа е била изнасилена от нападателите. Използвали са жените да задоволяват нуждит си, не са ги броили за хора.
Това не оправдава действията на нито един изнасилвач, но стига вече с тези тъпотии. Плюйте си руснаците без да хвалите другите изроди.

:yanim:

"Добри" германци,  ако е имало тогава, са били малцина и не са били направили кой знае какво.

Точно сега открих кой е авторът на други от архивните филми, използвани в двусерийния филм " Домашни видеоклипове на нацистка Германия".  Гледам на сайта на "Филмархив Карл ........... не знам как се чете фамилията" (немски е) домашните филми на Ервин фон Роткирх. Високомерие е меко казано, стане ли дума за германци. В тези филми друго освен арогантни чудовища, не виждам.  Ама вие си ги изкарвайте "цивилизовани".

https://archiv-akh.de/filme?utf-8=✓&q=+Graf+Rothkirch+#3

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Казах ли ви,че посмъртно няма да отговори! Или ако не разбира въпроса е тъп!

Между приютяват и посягат знаеш ли каква е разликата? Алоо дзвера! Отговаряй?

току-що, ДзВяРа! написа:

Това ти го казваш, аз не съм казал такова нещо. Малко се съобразявайте какво пишете.

Чшш. погледни си писаниците, ако толкова бързо забравяш .... И си пий гинкобилобата или подобните... ба си , вече не помнят и какво са писали и ревали допреди 10 минути.... пфффф 

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Казах ли ви,че посмъртно няма да отговори! Или ако не разбира въпроса е тъп!

Между приютяват и посягат знаеш ли каква е разликата? Алоо дзвера! Отговаряй?

НЕ!!!

преди 13 минути, absurt написа:

А, такива като теб, имат- да се скрият зад жените и децата.

Не така с лошо ! Мирча , когато забегне в Украйна ....... Ако изобщо има и капка смелост да стъпи там , в което силно се съмнявам .  Само , като им покаже мускулесто  , снажно тяло и разтърси мощни телеса и сланинки и лошите , мръсни , долни фашисти , окупатори руснаци ЩЕ  избягат панически захвърляйки всичко и ще бягат през глава да си спасяват животеца .  Това е само в мокрите сънища на мирча , но това е една малка и незначителна подробност .  :cool:   :cool: 

преди 8 минути, absurt написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Ще си кажеш ти, ръкаров, всичко ще си кажеш без бой! icon_explode.gif.d4a6d11ec38d859eb7154da566e92923.gifЗначи, защитават децата и жените си, стреляйки от стаята, в която са всички? Браво, военният, чудесна тактика! 

Не ти пожелавам война да стигне до твоя дом.

Да те видя каква песен ще пееш....  И откъде ще стреляш... Ще оставиш децата си вътре и ще бягаш в полето да трепеш "лошите" .

Много филми  гледаш. много  пропаганда ... чак предозираш  реалност с фантазии....

току-що, ДзВяРа! написа:

НЕ!!!

Тогава не дрънкай идиотщини! Е сега вече те пращам при компанията!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.