Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 12.07.2022 г. в 20:09, Радул написа:

Изпражнения има само в главите на русоробите. Всъщност, в главите на русоробите има само изпражнения.

Така е братчед лоша работа, поне в западнофилскити главици мисълта е експлозивна на английски му викат шартед, но това е заради империализма и капитализма бързо се движат нещата там.

на 12.07.2022 г. в 21:32, Радул написа:

Ти да не обикаляш магазините да сравняваш цени?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

По пътя на Путя...

Беларус тръгна по пътя към фалита

https://www.segabg.com/hot/category-economy/belarus-trugna-po-putya-kum-bankruta?fbclid=IwAR0NBgNrJ4ygauSCpFt7sayZRH3tMIUsoMXgVQKNkvFoQ4DsnZ5KTgXLN7o

Както казват "наш'те" западни уж партньори "Meh"...

Аз стигнах до тук: 

Цитат

Международната рейтингова агенция със седалище в Лондон - Fitch Ratings, понижи дългосрочния рейтинг на Република Беларус от „CCC“ на „C“.

И спрях да се занимавам с слабоумната западнало булджерианска пропаганда (дори това не могат кат ората дет са вика)... Жалка работа...

П.П: Очаквам да гръмнете също толкова силно когато Беларуската агенция понижи рейтингът на английката.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Цитат

Вы знаете, Анатолий, я живу в России, у меня есть подруга, у неё родственники в Мариуполе. И вот её родной брат сейчас рассказывает, что сидели в подвалах без воды и еды, выходили мужчины за водой вчетвером, возвращались вдвоём. Работали украинские снайперы. Троюродного брата их убил снайпер выстрелом вмголову. А родной брат случайно вышел на кадыровцев. Они его встретили как родного. Накормили, напоили, защитили. И вот после этого всего, вы считаете, что Россия не права?! Необходимотуничьожить это террористическое государство. Именно государство, но не страну и не простых людей!

на 11.07.2022 г. в 13:48, vpvelev написа:

През 1-та СВ и 2-та СВ бяхме на страната на Германия и знаете какво ни се случи - национални катастрофи. И тъй като сме прости, но упорити сега пак сме заедно с Германия, чрез ЕС. Досещате се пак какво ни чака, нали?

Както се казва трябваше да избираме м/у две злини. И ние пак избрахме по-голямата. Уникални сме.

Едната злина беше при соца, когато робувахме и се кланяхме на братушките. Само, че тогава имахме собствени заводи, развито селско стопанство, безплатно образование и зравеопазване! И собствена армия! Нямахме тоблерон, банани и тик-так.

Другата злина е сега когато пак робуваме, но на друг - ЕС и САЩ. Обаче каква е голямата разлика сега? НЯМАМЕ собствени заводи, развито селско стопанство, безплатно образование и зравеопазване! Нямаме и армия! Имаме тоблерон, банани и тик-так.

Само че когато България е била на страната на братушките, уважението, и отношението на руснаците е било като към равностойни партньори. България е получавала от Русия горива и енерго-ресурси на преференциално ниски цени, които после тайно е продавала на международните пазари за валута; българската армия е получавала и разполагала с най-новото и модерно въоръжение; българската икономика е получавала от руснаците най-модерните технологии за времето си, които даже работят и до днес - АЕЦ Козлодуй, тецовете, инфраструктурата в градовете и т.н.

Сега при новите си господари българите са поставени в поза партер, и са горе-долу в положене на роби, слуги на Запада, и безгласни букви. Нарежданията на българските политици се дават от посолството, а нашите слузести политически лакеи само изпълняват с козируване и с чупка в кръста.

%25D0%2596%25D0%25B5%25D0%25BB%25D1%258E

Ето една картинка, която нагледно показва състоянието на България при новите господари за съжаление:

Население на България

Screenshot 2022-07-14 at 12-07-10 Bulgaria Population - 2022 Data - 2023 Forecast - 1960-2021 Historical - Chart.png

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Бий окупанта !!!

На Соледарския фронт:
Войниците от 6-ти казашки полк на ЛНР превзеха селищата Нова Каменка и Стряповка, достигайки източните покрайнини на Соледар.

преди 3 часа, bigiadri написа:

Напротив ,руснаците емигрират от путинова русия!Само 3,8 милиона по официални данни! Най -добре подготвените и тези ,които не искат да лижат зад'ника на путин.

А има ли някъде официални данни колко от напусналите Русия са просто туристи, които след двегодишно ограничение поради измамата с Ковид, не можеха да пътуват в чужбина и сега са като "развързани"? Разбирам, че 3,8млн са напуснали, ама има ли инфо колко са се завърнали след седмица или две?

Май такова инфо във "западните демократични медии" няма да намериш :)

преди 1 час, gagodrago написа:

България е получавала от Русия горива и енерго-ресурси на преференциално ниски цени

вярваш ли го, винаги сме копували петрол от Русия, дори и сега - и винаги цените на горивата са ни били едни от най високите

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

вярваш ли го, винаги сме копували петрол от Русия, дори и сега - и винаги цените на горивата са ни били едни от най високите

Вярвам!

Доскоро пазехме нафтовата печка с която се отоплявахме. Вече съм забравил цената на нафтата тогава но беше нещо от рода на 0,04лв.

преди 5 минути, vpvelev написа:

Вярвам!

Доскоро пазехме нафтовата печка с която се отоплявахме. Вече съм забравил цената на нафтата тогава но беше нещо от рода на 0,04лв.

а защо мислиш че в другите страни е била повече - ако е била толкова евтино, - защо сме толкова изостанали

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо мислиш че в другите страни е била повече - ако е била толкова евтино, - защо сме толкова изостанали

"Великият Съветски Съюз не само ни беше освободил два пъти, но и ни пращаше евтина нафта. Част от нея препродавахме, с друга се движеше транспортът ни, с трета се топлихме евтино.Дойде Горбачов и всичко започна да върви назад. А като дойдоха и нашите демократи на власт и си развалиха отношенията с нашия по-голям брат, започнахме да мръзнем.В интерес на истината в началото се радвах на демокрацията, но като получих първата сметка от 480 лева и разбрах, че не вървим по правилния път.

Първо намалих радиаторите, после спрях да плащам, те спряха и да ме топлят.Чугунените радиатори още си стоят – тежки и студени.Гледам ги и си мисля, че съм готов на всичко – само и само да се върне онова време, когато сутрин се разхождах по гащи и по потник. Па ако ще пак да ни спират тока на 2 часа, ако ще пак да ни правят идиоти…

Защото от топлото по-хубаво няма. Описал го е още Христо Ботев в „Политическа зима”."

преди 9 минути, vpvelev написа:

Вярвам!

Не вярваяй - сега плащашаш заема,

А и нафтата за печката - баща ми никога не е плащал - аз също!

току-що, NewRedDragon написа:

А и нафтата за печката - баща ми никога не е плащал - аз също!

Крадяхте ли я?

преди 30 минути, vpvelev написа:

"Великият Съветски Съюз не само ни беше освободил два пъти

по точно ни пороби

https://bnt.bg/news/balgarskoto-opalchenie-v-rusko-turskata-voina-ot-1877-1878-303444news.html

Путин свика Думата от лятната ваканция на извънредно заседание . Те ще се занимават със ситуацията в Украйна и се говори, че ще сменят специалната операция с обявяване на война. Това е определено за утре.

Сигурен съм, че ситуацията в Литва също е била в полезрението. Те заявиха, че са приключили подготовката за литовската ситуация само преди дни.

Изглежда ЕС просто мигна.
 Русия ще се мобилизира напълно и ще свали ръкавиците. Те няма да позволят на запада да се подсили.

Министерството на финансите на САЩ облекчава антируските санкции. САЩ тихомълком оттеглиха санкциите срещу "дъщерята" на "Газпром" Gazprom Germania GmbH, както и "дъщерята" на "Алфа-банк" в Казахстан.

Съединените щати оттеглят и санкциите срещу Руската федерация, свързани с торове, храни, семена, лекарства и медицинско оборудване.

И : Посолството на САЩ в Украйна призовава всички американци незабавно да напуснат страната.

преди 2 минути, glen написа:

Путин свика Думата от лятната ваканция на извънредно заседание . Те ще се занимават със ситуацията в Украйна и се говори, че ще сменят специалната операция с обявяване на война. Това е определено за утре.

Сигурен съм, че ситуацията в Литва също е била в полезрението. Те заявиха, че са приключили подготовката за литовската ситуация само преди дни.

Изглежда ЕС просто мигна.
 Русия ще се мобилизира напълно и ще свали ръкавиците. Те няма да позволят на запада да се подсили.

Министерството на финансите на САЩ облекчава антируските санкции. САЩ тихомълком оттеглиха санкциите срещу "дъщерята" на "Газпром" Gazprom Germania GmbH, както и "дъщерята" на "Алфа-банк" в Казахстан.

Съединените щати оттеглят и санкциите срещу Руската федерация, свързани с торове, храни, семена, лекарства и медицинско оборудване.

И : Посолството на САЩ в Украйна призовава всички американци незабавно да напуснат страната.

Имам чувството, че ще св наложи да те по СССР евтаваме! Прекаляваш - рано или късно ще удаеиш главата си в ...какавото според парите! Бахти идиота саи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.