Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 47 минути, Coco1 написа:

Болните ватенки

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'риа новости украинские военные тайно продают трупы русских, погибших на украине, в египет, где из них делают мумии для перепродажи чёрным коллекционерам по всему миру 10 июня 2022, 20:45 коли думав, що москал не зможуть вже здивувати, раптом бачиш цю новину'

това кутията на  цигарите ли е - пушеното убива

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, maxthon написа:

И ти си свободен да покажеш кога Риа са написали такава новина.

В интерната не сте свободни

преди 8 минути, Banesc написа:

това кутията на  цигарите ли е - пушеното убива

Тва е като ти свърши шишето и Путя не ти прати пълно 

преди 10 минути, The Rage написа:

И като такава гражданка-не можаха да те научат,на прапопис,правоговор,мисъл...

Не знам,какво правиш там и как са те приели.Но и там,не търпят необразовани.А ти си,много зле.

Тези-на реджепа.Или козарев.Или коко...

Там може да мине.Даже,някой палец,може да получиш.

Пак ли гледаш евтина телевизия в интерната специално предоставена от Путлер, русоробе 

преди 8 минути, The Rage написа:

И като такава гражданка-не можаха да те научат,на прапопис,правоговор,мисъл...

Не знам,какво правиш там и как са те приели.Но и там,не търпят необразовани.А ти си,много зле.

Тези-на реджепа.Или козарев.Или коко...

Там може да мине.Даже,някой палец,може да получиш.

и това е по въпроса който говорим - то и ти си доста неадекватен

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

да азз съм в страна, която е член на НАТО - а някои са в такива страни и плюят на себе си - просто явно си признават че за нещастници, които в нета си избиват комплексите

преди 1 минута, Филипов написа:

защо не пишеш, а само клипове слагаш - проблем ли ти е писането, как си с ръцете, слушат ли те

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

и това е по въпроса който говорим - то и ти си доста неадекватен

Е това-дори и ти,не можеш да го разбереш(с овчият си мозък).

Всички профили,си приличате-много.Може да се криеш но,не можеш да избягаш,от себе си.Досега,съм забелязал четири+два.И знам всички,на кой са.хахахааахаахахаах,бездарник.Дай ми бан.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

защо не пишеш, а само клипове слагаш - проблем ли ти е писането, как си с ръцете, слушат ли те

Това са стари, излишни муцуни! Още помнят ленин:)

преди 1 минута, miro20 написа:

Моята "интерпретация" е очевидното. Суровинната война Путлер я подготвяше много отдавна.

Ти говориш изцяло за газ при това и идея си нямаш за какво става дума. Нещо прочетено в туитър, фейсбук, хардуербг ако щеш не те прави запознат. Да заобикалянето на Украйна беше с една единствена цел и причината си е изцяло тяхна. Множество проблеми при транзита на газ към Европа включително и директна кражба каквато стана 2009г. и заради това пак бяхме със спряна газ. Южен поток като проект не се осъществи поради две причини - голямото забавяне от наша страна и разбира се намесата на няколко щатски сенатора дошли ни на гости. И проекта просто се премести в Турция и ако си спомняш там май имаше и опит за преврат и познай защо? Сега тръбата си е наша, но е транзитна и освен да получаваме такси от него друго не може да се случи. Като стана дума за проблемите със снабдяването си започнаха миналата година. Нали не внасяме на работа по няколко контейнера на месец от цяла Азия и не съм запознат. Та ако обичаш не приписвай вина там където я няма.

преди 12 минути, miro20 написа:

Цитирал съм една камара икономически факти и анализи.

Ти много работи цитираш... и после се оказва че или тези думи не са твои и не заставаш зад тях, или пък две седмици по-късно линковете изчезват от постовете ти :getout:

преди 16 минути, miro20 написа:

Относно апокалипсиса как ще мреш от студ и глад без рашисткие монопол, няма какво да коментирам. Умрял си от страх отдавна.

Нционалнокастрираните индивиди са винаги уплашени и примирени .

Газът от Русия само намаля (не е спирал) и ЕС пропищяха на умряло и въведоха рестрикции и ограничения. А ако спре напълно? На какво ще намаляваш потреблението на газ, ако въобще нямаш газ и на колко градуса точно ще те задължат да си сложиш климатика, ако нямаш изобщо възможност да си пуснеш климатик?

А останалите работи? Примерно ако спрат доставките на торове, догодина к'во ще ядеш? Или пък без руските черни (и особено някои цветни) метали, знаеш ли колко фирми ще фалират, защото ще има огромен недостиг?

Моли се "злият" Путин да не реши наистина да врътне кранчето на ЕС.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти много работи цитираш... и после се оказва че или тези думи не са твои и не заставаш зад тях, или пък две седмици по-късно линковете изчезват от постовете ти :getout:

Ах да... старите ти лъжи и спекулации с мои думи и цитати  за това че  КОРЕКТНО се позовавам на източници и че с това спазвам правилата на форума. :)

Ау колко съм лош :) 

тошефффф не се напъвай че фекалиите пак върху тебе се леят бре фейкометчо :)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Моли се "злият" Путин да не реши наистина да врътне кранчето на ЕС.

На война като на война .

Проблема е в продажните мухльовци които призовават да се навеждаме, да седим на колене и да се "молим путин да не врътне кранчето" .

Очевидно ще го усетим всички по един или друг начин. И вече го усещаме.

И тук е въпроса - колко кубометра газ струва да си затваряме очите за геноцид и разрушаване физически на градове и села ?

Или струва ли си националната сигурност да се продава за "кранчето газ" ?? Да  седи г'за ти на топло и да  даваш индулгенция на поредния вманиачен новофюрер да те мачка и унижава ??

преди 12 минути, The Rage написа:

Досега,съм забелязал четири+два.И знам всички,на кой са.хахахааахаахахаах,бездарник.Дай ми бан.

:D яко си в филма:D

преди 2 минути, miro20 написа:

Ах да... старите ти лъжи и спекулации с мои думи и цитати  за това че  КОРЕКТНО се позовавам на източници и че с това спазвам правилата на форума. :)

На война като на война .

Проблема е в продажните мухльовци които призовават да се навеждаме, да седим на колене и да се "молим путин да не врътне кранчето" .

И тук е въпроса - колко кубометра газ струва да си затваряме очите за геноцид и разрушаване физически на градове и села ?

Или струва ли си националната сигурност да се продава за "кранчето газ" ?? Да  седи г'за ти на топло и да  даваш индулгенция на поредния вманиачен новофюрер да те мачка и унижава ??

Стига си го увъртал.Дори и с малко капацитет(като на овца),можеш да разсъдиш.

Всичко стана,от заплахите на ЕС,твоята любима америка,разни поляци...

преди 24 минути, miro20 написа:

Тръбата си е българска и можем да се разпореждаме както си искаме.

Колко ни плаща Русия за такса пренос по "нашата" тръба, а? 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Или пък без руските черни (и особено някои цветни) метали, знаеш ли колко фирми ще фалират, защото ще има огромен недостиг?

А защо цветните (знам, че нямаш идея) и другите.... метали ...трябва да да ги плащамв лично на сПуткин? Ами баце войната не е в Украйна! Войната, даже джиджето не е я обявило. Войната - войната за да се ликвидира един път за винаги един човек (в, още там 200= 300) никуму не неужни. После - както стане 

Защо не да има нова звезда на знамето на USA

преди 8 минути, shishmanovp861 написа:

Нали ни уверяваха че светът може да мине и без руския нефт и газ.Имало достатъчно?

то има, кой е казал че няма - амма някои си искат стария руски газ - старите трудно възприемат новото

преди 12 минути, miro20 написа:

Да  седи г'за ти на топло и да  даваш индулгенция на поредния вманиачен новофюрер да те мачка и унижава ??

Е понеже ЕК реши да се пести енергия предлагам и няколко още решения. Да решат стоманата да се топи на 1000 градуса вместо стандартните 1500. Може би трябва да решим и стъклото да се топи на по-ниска температура. Или пък петрола в дестилационната колона различните фракции да се отделят при по-ниски температури. С няколко думи природния газ не означава само парно през зимата.....

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

А защо цветните (знам, че нямаш идея) и другите.... метали ...трябва да да ги плащамв лично на сПуткин? Ами баце войната не е в Украйна! Войната, даже джиджето не е я обявило. Войната - войната за да се ликвидира един път за винаги един човек (в, още там 200= 300) никуму не неужни. После - както стане 

Защо не да има нова звезда на знамето на USA

Мечтите са безплатни. Образованието в частта как да се пише правилно на Български език също.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Колко ни плаща Русия за такса пренос по "нашата" тръба, а? 

варианта е да искаме плащане в натура (газ) - така не се нарушава нищо

преди 6 минути, maxthon написа:

Е понеже ЕК реши да се пести енергия предлагам и няколко още решения.

това е казано ЕВЕНТУАЛНО за зимата

преди 3 минути, maxthon написа:

Е понеже ЕК реши да се пести енергия предлагам и няколко още решения. Да решат стоманата да се топи на 1000 градуса вместо стандартните 1500. Може би трябва да решим и стъклото да се топи на по-ниска температура. Или пък петрола в дестилационната колона различните фракции да се отделят при по-ниски температури. С няколко думи природния газ не означава само парно през зимата.....

Ако това ще ликвидира еассия - ок

Инач, на всички е ясно, че цените на пъежолиата са по високи - ами ядеш само хляб или там за каквото можеш да си платиш, бе чуяк! Кое го няма в в магазиан>

преди 8 минути, miro20 написа:

След като ти показах, че с думите твоят пост пост уличаваш Боко и Каракачанката, реши че те не са твои и посочи от къде си ги цитирал. Какво като един ден по-късно си посочил източника? Да не би тези думи сами да се наместиха в поста ти?

преди 13 минути, miro20 написа:

Ние сме решили да го усещаме. Не Путин не иска да доставя, а ние не искаме да купуваме!

Санкциите не се налагат заради защита на човешки животи. Ако беше така, санкции щеше да има и за Кравария заради Ирак2 и Косово, нали?

преди 8 минути, maxthon написа:

Мечтите са безплатни.

Винаги е било така! Но рано или късно се сбъдват - зависи от "мечтателя" - нали ватенака мирлз :)

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Санкциите не се налагат заради защита на човешки животи. Ако беше така, санкции щеше да има и за Кравария заради Ирак2 и Косово, нали?

Не! Санкциите са за ликвидиране икономически на Се се ре

Ирак е друга бира - там просто трябваше да се освободи една територия

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

варианта е да искаме плащане в натура (газ) - така не се нарушава нищо

това е казано ЕВЕНТУАЛНО за зимата

Ахаааа значи газ вместо транзитни такси може  (по примера на Полша), а директно газ, който да го плащаме най-евтино от всичко възможно не може? И всичко това заради няколко човека решили да направят далавера на наш гръб. Икономията на енергия върви вече с пълна сила разбира се където е възможно с идеята да се спаси Германия.

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

трябва да да ги плащамв лично на сПуткин?

Като се заговорихме за плащане.... Миналата седмица ми отказа, но утре вечер пак съм в Студентски и м/ду 2:00 и 3:00  пак ще ми трябва такси до кв. Лозенец (РУМ Черни връх). Ако искаш да изкяриш 15лв - пиши ЛС.

Бонус - ще ти издам паролата за WiFi на заведението от където ще ме вземеш, та да не оставаш без нет като ти свърши лимита.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Винаги е било така! Но рано или късно се сбъдват - зависи от "мечтателя" - нали ватенака мирлз :)

Това ти е вече трети пост, който не ти се разбира. Печелиш възглавница с включени Читанка, Буквар и Правописен речник. Моля не се излагай повече с щуротиите, които пишеш и се възползвай от възглавницата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.