Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Газ срещу рубли вече работи в Турция.

тя плаща в турски лири

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Другарите с ватенки и петолъчки нищо не споделят за СОК "Камчия". СОК „Камчия“ е своеобразен руски ексклав на българка територия и българските власти нямат никакво влияние, а понякога и информация за това, какво се случва на територията на комплекса, смятан за една от най-големите руски инвестиции у нас. Преди две години в Русия започна обсъждане на идеята от московското кметство обектът да мине в собственост на руската държава като бъде преобразуван в „културно-хуманитарна площадка за прокарване на руските интереси в Европа“, цитатът е на Съвета за национална сигурност на Руската федерация. Идеята беше представена от руски сенатори при изслушване на външния министър Сергей Лавров, който тогава каза: „Съгласен съм, че това е уникален проект. Ако говорим за „мека сила“, това е неин идеален образец в най-позитивния смисъл.“. А за базите на НАТО ореваха всичко. При условие, че сме част от алианса и базите са наша собственост. Ама така е ватата не прощава. Всичко е сковано и мисъл никаква. 

Посред войната Москва прави в България обучение на млади руски активисти в Камчия

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

тя плаща в турски лири

в рубли плаща

рублажии са турците 

ще минат и те към рубли защото  турсакта лира има 80 % инфлация

в българия е 100% инфлация но  ни лъжат че  18 %

и българия ще премине към рубли 

неизбежно е 

преди 6 минути, maxthon написа:

и самите турци преминаха към други разработки на дронове.

И те са? :popcorn2:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

тя плаща в турски лири

Явно срещата в Сочи от онзи ден Ви се е изплъзнала от новинарския поток.

крият рублите от народа за да не тръгне всеки да купува рубли

и само големците  в държавата имат достъп до рубли и си обръщат в момента всичките левчета евра и долари в рубли 

и после ще кажат за бога братя не купувайте тоя филм съм го гледал когато бях 15 годишен 

преди 2 минути, Banesc написа:

неизбежно е 

Така е. Започвай още сега да купуваш, а после като дойде време ще ни ги продаваш - скъпо и прескъпо. :lol6:

преди 3 минути, Banesc написа:

Не знам какъв си, но щом пишеш отечеството ми с малка буква - не си добър човек. Такива хора никой по света не уважава. Повярвай ми.

преди 3 минути, Banesc написа:

при Магурата ви чакам да ви продавам рубли 

Тапети продават в магазина до нас - на 5-6 км. За кво да ходя до емблематичната за хубавите времена в България "Магура"?

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Тапети продават в магазина до нас - на 5-6 км.

колко рубли струват ?

преди 20 минути, БаалБек написа:

Другарите с ватенки и петолъчки нищо не споделят за СОК "Камчия". СОК „Камчия“ е своеобразен руски ексклав на българка територия и българските власти нямат никакво влияние, а понякога и информация за това, какво се случва на територията на комплекса, смятан за една от най-големите руски инвестиции у нас. Преди две години в Русия започна обсъждане на идеята от московското кметство обектът да мине в собственост на руската държава като бъде преобразуван в „културно-хуманитарна площадка за прокарване на руските интереси в Европа“, цитатът е на Съвета за национална сигурност на Руската федерация. Идеята беше представена от руски сенатори при изслушване на външния министър Сергей Лавров, който тогава каза: „Съгласен съм, че това е уникален проект. Ако говорим за „мека сила“, това е неин идеален образец в най-позитивния смисъл.“. А за базите на НАТО ореваха всичко. При условие, че сме част от алианса и базите са наша собственост. Ама така е ватата не прощава. Всичко е сковано и мисъл никаква. 

Посред войната Москва прави в България обучение на млади руски активисти в Камчия

Прилича на лагер на хитлерюгенд... пардон, "юнармия". Със всичките му екстри.

Пропаганда, обучение, психологическа обработка, тренировки, хм. всичко характерно и за ислямските лагери на терористи.

Щом Лавров е доволен за "уникалния проект" , нещата значи са мнгоо зле за нашата пробита държава.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

От 10 мин търся фондова борса, която дава курс на рублата спрямо световната валута.....ама нещо не виждам

И колко ли е на черно ? :giggle1:

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

От 10 мин търся фондова борса, която дава курс на рублата спрямо световната валута.....ама нещо не виждам

https://www.cnbc.com/quotes/RUB=

По-силна е от всякога.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

И остана ли изненадан защо има само акции и облигации? Продължавай да търсиш...

преди 1 минута, miro20 написа:

Прилича на лагер на хитлерюгенд... пардон, "юнармия". Със всичките му екстри.

Пропаганда, обучение, психологическа обработка, тренировки, хм. всичко характерно и за ислямските лагери на терористи.

Щом Лавров е доволен за "уникалния проект" , нещата значи са мнгоо зле за нашата пробита държава.

То бива идиотизми, ама това бие всички рекорди.

:giggle1:

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Как ще намериш като първо връзкарите си обменят парите за рубли

когато го направят ще пуснат рубли и за простолюдието

50 рубли са 2 лв, 100 рубли са 4 лв 

преди 2 минути, vpvelev написа:

Не говоря за това, ватенко миризлива!

преди 2 минути, maxthon написа:

И остана ли изненадан защо има само акции и облигации? Продължавай да търсиш...

Не не съм изненадан - няма как да се търгува несъществуваща валута!

току-що, NewRedDragon написа:

Аз ти говоря, че на фондовата борса няма да намериш това, което търсиш ти продължаваш да не влагаш и грам логическа мисъл какво ти се казва.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

съществува съществува на мене ми платиха 4 хил лева в рубли

Не говоря за това, ватенко миризлива!

А за кое говориш, влечуго?

няма как да се търгува несъществуваща валута!

Не съществува само акъл в мозъка ти.

преди 4 минути, Banesc написа:

Как ще намериш като първо връзкарите си обменят парите за рубли

когато го направят ще пуснат рубли и за простолюдието

50 рубли са 2 лв, 100 рубли са 4 лв 

Да горе долу си прав - сега питах - на Шанхайскат се е търгувала рубла - 0, 016 за 1 USD

преди 1 минута, bulljo написа:

Тия дни обявиха избирателна комисия за референдума. Кога успяха толкова бързо да се разсъхнат нещата. А да украинска медия всичко е наред тогава...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.