Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, glen написа:

Великобритания и САЩ имат безкрайни количества от тях.

От кое ? Нали ти е ясно, че ако става дума за пари... да USA има неограничено клочество! Все пай сме Господарите на рассия

току-що, vpvelev написа:

Поне да беше изгледал видеото преди да коментираш. Ей така от любопитство. И да ни кажеш, кое не е вярно. Всичко което описва за лъжливото нападение към Киев и след това за руската победа при Мариупол стана точно така. Много други неща ще се изяснят как са станали, но се иска да мине малко време. 

Така че преди да се хилите като олигофрени първо изгледайте видеото.

Сами преценявайте и анализирайте. Гледайте видеа и четете и от двете страни на барикадата и си правете заключения като сравнявате. Истината винаги излиза на яве.

Не си ти нещотото, което ще ми казва какво да чета, гледам и т.н! Нали, моме! 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, NewRedDragon написа:

От кое ? Нали ти е ясно, че ако става дума за пари... да USA има неограничено клочество! Все пай сме Господарите на рассия

Ти не си господар дори и на копърката дето караш, иначе щеше поне пари за нет да имаш а не да ти го спират в дванаесе  :jeer:

преди 1 минута, vpvelev написа:

Сами преценявайте и анализирайте. Гледайте видеа и четете и от двете страни на барикадата и си правете заключения като сравнявате. Истината винаги излиза на яве.

в твоя случай от руска страна - но племенницата ти си хареса германец, а не руснак

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

да USA има неограничено клочество

Нали и може да печатат докато инфлацията стигне три или четирицифрено число.... И тогава пак Путин ще им е виновен?

току-що, maxthon написа:

Нали и може да печатат докато инфлацията стигне три или четирицифрено число.... И тогава пак Путин ще им е виновен?

а на други ГЕРБ

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

USA има неограничено клочество! Все пай сме Господарите на рассия

Запазвайки коментара си кратък и точен - Благодаря ти

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти не си господар дори и на копърката дето караш, иначе щеше поне пари за нет да имаш а не да ти го спират в дванаесе  :jeer:

Верно, бе, робе! А нв - ще трябва да се прочиства рази шепа територия! Що мислиш, че не може?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А кой ни натресе и "пандемията" и ваксините...

Путин или Байдън, а? 

Ти сега кой подкрепяш, Путин или Байдън, а?

Разбира се, че ако това ти кажат по талавизора - ти и на това ще повярваш. 

Ми не знам, първата ваксина се похвалиха руснаците. Москва имаше едни от най-тежките мерки. А Путлер поръчва 20 метрови маси, че да не хване грипчето. Байдън няма как да е, защото по това време беше просто бивш вицепрезидент :giggle1:

Опа, това го забрави, нали ? Гледай как сам се издаваш, че по цял ден четеш пропаганда. 

току-що, glen написа:

Запазвайки коментара си кратък и точен - Благодаря ти

Нещо се опитваш да кажеш или просто си говориш? Не ви разбирама там клиповете - расийски не знам, полски ....горе долу. Така, че измирайте, там - кой по старост, кой от ковид и освобождавайте терена 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не ви разбирама там клиповете

Не ти пускам клипове бре

Така че

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

измирайте, там - кой по старост, кой от ковид и освобождавайте терена

преди 2 минути, glen написа:

Не ти пускам клипове бре

Така че

мии докато си пия ичкията, пишете на налалъв стране бг език- та затова, Ина1е, нали знаеш, че не съм бг и винаги мога да се скрия

като гледам - кризисния щаб на служебните е забавил пълненето на чирен с газ - явно ни подготвят за нямане на газ, за да приемем отново газпром

преди 30 минути, NewRedDragon написа:

Верно, бе, робе!

Преди само за пари мечтаеше, сега и за роби почна да бълнуваш...

Влошаваш се, приятелю :emoji_smiley-26:

преди 37 минути, NewRedDragon написа:

Нали ти е ясно, че ако става дума за пари

Западът Е решил. Тук става въпрос за правене на пари и Украйна е обезпечението.

Политиците говорят за необходимостта да принудят Русия към предвоенните граници, но не предоставят достатъчно материални средства за това.

Украйна има дупка в бюджета от 5 милиарда долара на месец заради своите лидери. Помощ няма да има. Кой поема тежестта на боевете в Донбас?  И това е кой ще отговаря за "възстановяването" на Украйна. Не Запада. Не Русия.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Преди само за пари мечтаеше, сега и за роби почна да бълнуваш...

Влошаваш се, приятелю :emoji_smiley-26:

Верно е, баце! От как минах на вземане, ми липсват робите!

преди 33 минути, N1K17Y написа:

Ми не знам, първата ваксина се похвалиха руснаците. Москва имаше едни от най-тежките мерки. А Путлер поръчва 20 метрови маси, че да не хване грипчето. Байдън няма как да е, защото по това време беше просто бивш вицепрезидент :giggle1:

Опа, това го забрави, нали ? Гледай как сам се издаваш, че по цял ден четеш пропаганда. 

От къде дойде ковид? От Русия ли? Я го питай Реджепчо кого искаше да веси до преди 24.02

Щом това на руснаците е ваксина, що не е разрешена за използване у нас? Не, че бих се боцнал дори и с нея, но въпросът е принципен. Ваксина ли е, или не?

преди 38 минути, N1K17Y написа:
преди 48 минути, ivottoshev написа:

А кой ни натресе и "пандемията" и ваксините...

Путин или Байдън, а? 

Ти сега кой подкрепяш, Путин или Байдън, а?

Разбира се, че ако това ти кажат по талавизора - ти и на това ще повярваш. 

тошеффф пак се осра :giggle1:

Малко забавно за Шойгу

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.