Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Рекордно поскъпване на тока в Европа

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли да свършат работа поне за 5 ст.?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 30 минути, NewRedDragon написа:

Е такова ...няма! Ти какво, искаш  физически да те ликвидирам ли?

svNaum.thumb.png.73f090f8d44421f55996469015b4bcc3.png

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Ти кво ? не можеш да си платиш топлото ли? Ми ...бат Вальо ...го пунаха - ай си гледай там мекедонката!!!!!!!!

Споко, като го закъсам ще те потърся да ми помогнеш.

:)

преди 4 минути, M.Николов написа:

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли свършат работа поне за 5 ст.?

Тая, ако е с една глава пи-къса, европата все би имала някакъв шанс да оцелее.

преди 4 минути, M.Николов написа:

И е само началото. Както се казва, сега ще види европа а и ние разбира се, понеже сме гяволи - "Кон боб яде ли?"

току-що, M.Николов написа:

Не пречи и да върнеш услугата. Има доста добри методи за стопляне. Масаж, бой... Ама като се има в предвид пола май е по-добре да се премине директно към втория метод.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Навремето в една далечна галактика. Един местен гущер на планетата Хот, послужи с топлите си вътрешности да бъде сгрят премръзналият люк скайуокър.

Не знам, защо реши, че ще помагам? Първо се плаша, после се помАГ, А СЛЕД ТОВА СЕ ДОПЛАЩА!

преди 1 час, ivottoshev написа:

От къде дойде ковид? От Русия ли? Я го питай Реджепчо кого искаше да веси до преди 24.02

Щом това на руснаците е ваксина, що не е разрешена за използване у нас? Не, че бих се боцнал дори и с нея, но въпросът е принципен. Ваксина ли е, или не?

Бай Дън пръдна и пусна вируса. 

преди 52 минути, M.Николов написа:

Но....във всеки един момент можеше да санкционира.

:hush:

Около 400 долара за 1000м3

Ох, мед ми капе на сърцето, да ви гледам как месеци наред лъгахте, че банката чрез, която купуваме газта е санкционирана и затова ни спряха газта, а сега пак минахме на бъдеще фантасмагорично време, където "ще", "можеше" :giggle1:

преди 18 минути, parmobil написа:

Добре де, някой ще покаже ли кой договор сме нарушили?

Ние (като част от ЕС), заповядахме на банките в които са руските пари от нефт и газ да нарушат договорите си с РФ и да спрат достъпа ѝ до парите.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

И е само началото. Както се казва, сега ще види европа а и ние разбира се, понеже сме гяволи - "Кон боб яде ли?"

Кон гали яде боб...ще го усетиш ти! Крайно време е да изчнете

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не знам, защо реши, че ще помагам? Първо се плаша, после се помАГ, А СЛЕД ТОВА СЕ ДОПЛАЩА!

Щото ще се почувстваш задължен да помогнеш.:)

преди 1 час, vpvelev написа:

Пази, Боже! Известно ми е, че повечето кметове са като теб - далавераджии. С такива като теб България няма да се оправи скоро.

Естествено, че ми е кофти. И то много!

Защото в България няма бизнес, а далавери. И като виждам, че критичната маса на посредствени далавераджии, мразащи Родината си е в повече, отколкото трябва, за да е добър живота в България.

Зная че всичко ще се оправи и ще си дойде на мястото, но трябва време за това.

Тя хазната от далавери се пълни.

Дедо се появи.

Нека пак ни каже за Аржентина, Чили и Сеул, И ако може с по-малък шрифт, 'щото може и да не ме "запознати", но не сме кьорави.

Щото ще се почувстваш задължен да помогнеш.:)

Аз на нигого тук в бг не съм длъжен! Освен на НАП, ама те ще чакат да мине делото!

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Аз на нигого тук в бг не съм длъжен! Освен на НАП, ама те ще чакат да мине делото!

И като мине делото НАП ще ти вземат компютъра и мобилния, защото друго нямаш вече и тогава няма на какво да пишеш простите си постове тука :)

Така че ще потърпим още малко простотиите ти.

преди 3 минути, vpvelev написа:

ще ти вземат компютъра и мобилния

Само да не вземат и таксито, че после няма да може да изпълни предизборното си обещание...

преди 9 минути, vpvelev написа:

И като мине делото НАП ще ти вземат компютъра и мобилния, защото друго нямаш вече и тогава няма на какво да пишеш простите си постове тука :)

Така че ще потърпим още малко простотиите ти.

Баце, спи спокойно! На всяка свиня ще и резнем гръкляна! Не разбра ли? 

преди 25 минути, M.Николов написа:

Как е?

Добре ли я карате?

Фон дер....... и компания няма ли да свършат работа поне за 5 ст.?

Към кого се обръщаш ?  Очевидно ти не се чувстваш част от Европа. Нито фиически нито идеологически . Нито като бъгларин.

Злобарско комуне. /Дето никога не гласува з БСП, нали :giggle1: /

Човече, война е. какво очакваш ?

Според теб трябва да се даде картбланш Путлер да си води войната и да избие всички украинци, и искаш да ти е топло и да имаш евтин ток ?

Някога една критична дума за изнудването имонопола на Путлер и шайката му военипрестъпници, казал ли си ?

Аз нямам спомен.

Само злорадваш и ти и колегите ти малоумни путинисти колко "сме зле" / не "ние сме зле' , а "вие сте зле' сякаш сте отделно изолирано племе /

Относно Германия, ами вече има из новините че почти са напълнили хранилищата си на 100 % с газ, и реално са независими от рашисткия монопол.

А ние, благодарение на такива като теб, които сте за съжаление много, пропагандирате  коло Газпром е неизбежен за България, както слънцето и въздуха за всяко живо същество.

Последното е моя добавка, оцветяваща цялостната ви фейк проапганда и антинационално мислене.

То при вас мисъл няма де... само  припеви от рашистка пропаганда от стойка " на колене" .

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Ох, мед ми капе на сърцето, да ви гледам как месеци наред лъгахте, че банката чрез, която купуваме газта е санкционирана и затова ни спряха газта, а сега пак минахме на бъдеще фантасмагорично време, където "ще", "можеше" :giggle1:

Пак лъжеш бре, Улекващ двойкаджия!

Я покажи мой пост, в който твърдя, че "Газпромбанк" е санкционирана?

преди 26 минути, Hristo52 написа:
преди 33 минути, M.Николов написа:

Още едно злобеещо комуне, което се кефи как  " да видим сега Европа боб яде ли "  след като не се подчинява на Путлер и малоумщините му .

Ами нали и дъщеря ти е в "злата Европа" бе комуне квадратно, намерила си е мястото сред равни /допуснали са я като ЧОВЕК ,  а не според произход /  с достойно заплащане,подсигурява и теб, хейтъра по системата която го храни също !

Толкова си жалък че няма накъде... Хртани куче да те лае...

Я покажи мой пост, в който твърдя, че "Газпромбанк" е санкционирана?

А ! Чудесно . Че я обясни на  другаря ти тошефффф това ? :) 

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Кон гали яде боб...ще го усетиш ти! Крайно време е да изчнете

Копърке! Ти осми клас имаш ли а? Като гледам граматичните ти грешки , нямаш! За това ли те изхвърлиха от САЩ? Ако изобщо си бил там, защото подозирам ,че дрънкаш да се направиш велик! От САЩ, в България за да кара такси! ХАХАХА Въздухар! А ти се готви, че ако наистина увеличат цените на такситата, можеш единствено да седиш в копърката и да правиш Бррррррр, с устата. За друго не ставаш! Американецо, Ресторантаджията - в реалност копърка!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.