Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, Moriati написа:

Засега до там им стигна вътъка, руските резерви вече се включват и те в боя, дет се вика, с изненада толкова, за повече вътък няма, подобно на Херсон почва месомелачката и груз 200 и 300 с хиляди към Харковските болници и гробища....

Знам, знам. Така е още от февруари. Постоянно се включват. То фейковете на путлер стават все по-ожесточени, колкото повече губи. Иначе зомбитата как ще кълват...

преди 2 минути, glen написа:

Украйна губи войници - Европа, нейните икономики - всичко е без печалба

Вярно е. Само РФ стои като скала и нищо неможе да я сломи.

преди 3 минути, Moriati написа:

Кухавелке руса, това знаме е чисто символично, и не се числи към никоя от действащите подразделения в армията на РФ.. оригинала и се намира в Музей, и там ще остане вовеки веков...

Може ли малко по-дълъг текст, че нещо не си убедителен? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Моме, да кажеш, че една армия губи...при положение, че е завладяла 20% от територията на нападнатата държава..... е леко казано несериозно, да не казвам по-сериозна дума.

Още повече, когато тази територия(завладяната) е по-голяма от територията на доста държави!

преди 11 минути, BANKATA написа:

Кисело ли е гроздето ?

Преди месец се присмивахте като ви се кажеше за контраофанзива, ама ето че дойде момента да се оправдавате :laughing5:

Моля, кой се оправдава ве макак, нещо май обърка щатите... Херсон какво стана а, вече над седмица и освен плачове и ревове други победни релации от укропобандеровската армия не се чува.... Дори забраниха всякаква информация да се съобщава за това направление, белким народа им промит да не почне да се усеща колко е зле батака .... А иначе ревовете и радостта бяха същите като сега, особено цжацаджиските и твоите :whist:

А да не споменавам че се начетох на победни релации как и Балаклея била вече взета ( а там се защитават основно части на росгвардия, -СОБР чеченски части и башкирски , как и Изюм едва ли не обкръжен и тем подобни сороспийско укропски фантазии и пропаганда фейкова ;) 

Дет се вика, чекай чекай малко, и ще видим кой кум , ко сват, и кой сороспийка проста дето бърка желаното за действително ... Хубава атака направиха ВСУ, но предварително обречена, и това скоро ще прозреете и вие, жалко за пушечното мясо, сред които има и бая руснаци с промити прохунтовски мозъци последните 8 години ... :newspaper:

преди 9 минути, БаалБек написа:

Може ли малко по-дълъг текст, че нещо не си убедителен? 

Аз линкове съм дал, то кухото текст иска аз да му пиша?? Руския език ли ти е проблем???? 

Сори, но проблема си е твой, помоли мирчата рупченска сороспия да ти преведе, дет се хвали как руския му е почти като роден, или цацата, дето уж и тй знаел, че и мове дори разбирал :whist:

току-що, M.Николов написа:

Моме, да кажеш, че една армия губи...при положение, че е завладяла 20% от територията на нападнатата държава..... е леко казано несериозно да не казвам по-сериозна дума.

Е ти искаш да са магьосници ли? Те орките осем години рият за 20%, а украинците да си върнат окупираното за един месец. Знам, че искаш, но не бъди припрян, ще стане.

Аз линкове съм дал, то кухото текст иска аз да му пиша?? Руския език ли ти е проблем???? 

Сори, но проблема си е твой, помоли мирчата рупченска сороспия да ти преведе, дет се хвали как руския му е почти като роден, или цацата, дето уж и тй знаел, че и мове дори разбирал

Значи положението в РФ е тежко. Щом си изпускаш нервите и сипеш "огнени слова". Спокойно лудоста ще премине.

преди 14 минути, БаалБек написа:

Знам, знам. Така е още от февруари. Постоянно се включват. То фейковете на путлер стават все по-ожесточени, колкото повече губи. Иначе зомбитата как ще кълват...

От февруари досега те и без особени резерви стигнаха до линията Бахмут, взеха Мариупол, Изюм , и так дале... И то при 2но поне повече ЛС на ВСУ 

Споко, сега се готвят цели 4 корпуса резерви според източниците с над 120 хиляди числен състав, за есенно-зимната кампания, а в същото време всу-шниците измират на пачки, техниката им окапва с по голямо темпо отколкото и доставят от запада, и скоро паритета в ЛС  ще бъде достигнат, и тогава ще те питам а сега де така си тръгнала с гола руса задница против .... мдам....

Дори забраниха всякаква информация да се съобщава за това направление, белким народа им промит да не почне да се усеща колко е зле батака

Е то сега при Балаклея не е нещо по-различно от към информационно затъмнение от украинска страна. Е влезнали колко да са го направили?

photo_2022-09-04_12-09-04.jpg

преди 4 минути, БаалБек написа:

Е ти искаш да са магьосници ли? Те орките осем години рият за 20%, а украинците да си върнат окупираното за един месец. Знам, че искаш, но не бъди припрян, ще стане.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но няма.

Има един единствен начин да стане, Нато да вкара войски, но не мисля, че някой ще си рискува задника заради Украйна.

Тъжно, но това са реалностите.

преди 16 минути, БаалБек написа:

Вярно е. Само РФ стои като скала и нищо неможе да я сломи.

Свиването на руската икономика ще бъде в диапазона от 2% до края на годината, Путин е популярен както винаги, по-голямата част от руснаците напълно подкрепят SMO и руската икономика (реална икономика , а не базиран на FIRE!) е пълна с пари и има подкрепата на по-голямата част от планетата.

преди 4 минути, Moriati написа:

Моля, кой се оправдава ве макак, нещо май обърка щатите... Херсон какво стана а, вече над седмица и освен плачове и ревове други победни релации от укропобандеровската армия не се чува.... Дори забраниха всякаква информация да се съобщава за това направление, белким народа им промит да не почне да се усеща колко е зле батака .... А иначе ревовете и радостта бяха същите като сега, особено цжацаджиските и твоите :whist:

А да не споменавам че се начетох на победни релации как и балаклея била вече взета, как и Изюм едва ли не обкръжен и тем подобни сороспийско укропски фантазии и пропаганда фейкова ;) 

Дет се вика, чекай чекай малко, и ще видим кой кум , ко сват, и кой сороспийка проста дето бърка желаното за действително ... Хубава атака направиха ВСУ, но предварително обречена, и това скоро ще прозреете и вие, жалко за пушечното мясо, сред които има и бая руснаци с промити прохунтовски мозъци последните 8 години ... :newspaper:

Сори, но проблема си е твой, помоли мирчата рупченска сороспия да ти преведе, дет се хвали как руския му е почти като роден, или цацата, дето уж и тй знаел, че и мове дори разбирал :whist:

Още април месец се заговори че август Украйна ще е готова за контраофанзива. Август дойде и офанзивата започна. И Херсон ще го "бутнат" като му дойде времето.  Ако очакваш саможертвени атаки с десетки хиляди като съветите през ВСВ, то...ще имаш да чакаш. Украинците и те почнаха да ценят живота на войниците си.

Яд ли те е че Украйна не атакува там където руснаците я чакат?

Почвай да мислиш следващите оправдания че ще им дойде времето.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Нато да вкара войски, но не мисля, че някой ще си рискува задника заради Украйна.

След удара в Яворив през март месец се изпари всякаква възможност това да стане. Може и да имало план за войски на Нато в Украйна, но не би...

току-що, BANKATA написа:

Август дойде и офанзивата започна.

И няколко отложени референдума с няколко месеца ще бъдат представени като грандиозен успех от всичко това.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Съжалявам, че ще те разочаровам, но няма.

Има един единствен начин да стане, Нато да вкара войски, но не мисля, че някой ще си рискува задника заради Украйна.

Тъжно, но това са реалностите.

Аз да се разочаровам? Вие русоробите отдавна сте на предела на нервите. Обхождате световната американска мрежа и вадите фейкове до безпаметност, докато сами не започнете да си вярвате. Самохипнотизирате се.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е то сега при Балаклея не е нещо по-различно от към информационно затъмнение от украинска страна. Е влезнали колко да са го направили?

photo_2022-09-04_12-09-04.jpg

Ами по левия бряг на Ингулец ако се счита по диагонала дето се движат, избягвайки да влизат в силни стълкновения с отбраняващи се силно руски части, до Шевченково , по диагонал от Балаклея, и малко преди от техните си позиции, към 15-20 км са стигнали... марш на скок, без да влизат в силни боеве....  

Явно Еленски наркокомандващия, иска за утрешната среща в Рамщайн да покаже поне някакво подобие на победа, за да може да изкрънка още оръжие и пари с  илюзорното "Видите ли, ние побеждаваме , ама ни трябва още помощ от вас "  :newspaper:

преди 5 минути, glen написа:

Свиването на руската икономика ще бъде в диапазона от 2% до края на годината, Путин е популярен както винаги, по-голямата част от руснаците напълно подкрепят SMO и руската икономика (реална икономика , а не базиран на FIRE!) е пълна с пари и има подкрепата на по-голямата част от планетата.

Добре. Нали знаеш, че това остава записано и може да се провери след време. ;)

преди 20 минути, glen написа:

Украйна губи войници - Европа, нейните икономики - всичко е без печалба

А РФ цъфти и връзва? Не знам откъде този оптимизъм. Запалянковщината е едно, но цифрите показват друго.

преди 7 минути, Moriati написа:

От февруари досега те и без особени резерви стигнаха до линията Бахмут, взеха Мариупол, Изюм , и так дале... И то при 2но поне повече ЛС на ВСУ 

Споко, сега се готвят цели 4 корпуса резерви според източниците с над 120 хиляди числен състав, за есенно-зимната кампания, а в същото време всу-шниците измират на пачки, техниката им окапва с по голямо темпо отколкото и доставят от запада, и скоро паритета в ЛС  ще бъде достигнат, и тогава ще те питам а сега де така си тръгнала с гола руса задница против .... мдам....

От февруари до май. След това успехите са им села и няколко пивоварни.

преди 28 минути, БаалБек написа:

Нещо не ти понася, че знамето е в Украински ръце? Мдаа, все повече ще срещам такива коментари. И все по-дълги ще бъдат, с повече емоджита...

Ти снимката погледна ли?

Това знаме е чисто ново, нищо чудно и от Алиекспрес да са го поръчали, бойно знаме няма как да изглежда така.

току-що, Moriati написа:

Ингулец

Северски Донецк е тук реката. Ингулец е в Николевско-Криворожкото направление. Но виж скоро ще започнат и по-интензивни валежи и реката ще се запълни.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Още април месец се заговори че август Украйна ще е готова за контраофанзива. Август дойде и офанзивата започна. И Херсон ще го "бутнат" като му дойде времето.  Ако очакваш саможертвени атаки с десетки хиляди като съветите през ВСВ, то...ще имаш да чакаш. Украинците и те почнаха да ценят живота на войниците си.

Яд ли те е че Украйна не атакува там където руснаците я чакат?

Почвай да мислиш следващите оправдания че ще им дойде времето.

Макакич, май пак взе да бъркаш щатите.. Приказките за контратаки дето щели да освободят Херсон и целия Юг ги чувахме чувахме, и засега нищо не видяхме като резултат.... Ако ще и следващата година да дойде, такъв резултат обещан от Еленски няма да има....

За Харков  и североизтока се канят откога ли не да стигнат до границите на РФ, помниш епизода с ония клоуни дето мъкнаха граничния стълб нали, е май те бяха най близо, заради стълба :D  :biggrin: Макар че това им струваше минимум 3 трупа заради зрадата да се пофоткат някъде си дето уж бил границата на РФ :newspaper: .. 

Засега единствените резулатти са постепенното изравняване на съотнощението в ЛС м/у двете страни, огромното предимство на ВСУ в ЛС скоро ще изчезне, сега то е около 2 пъти повече само, и при по съкратени логистични линии..тоест по бързо предвижване м/у фронтовите направления... Но това вече изчезва постопенно, с терзи контраатаки Еленски дори усили процеса на изравняване ...мдаам

не бях тука 3-4 дена кажете  какво става с херсонския фронт украинците завладяха ли крим ?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ти снимката погледна ли?

Това знаме е чисто ново,

Ах това знаме. Как ви побърка. Неможете да допуснете пияниците от рашистан да захвърлят знамето. А ние малка България да нямаме пленено знаме в бой. Личи ви, че отечеството ви е Мордор (РФ).

преди 5 минути, parmobil написа:

А РФ цъфти и връзва? Не знам откъде този оптимизъм. Запалянковщината е едно, но цифрите показват друго.

Що се отнася до Запада, той наля толкова много пари, работна ръка и техника , че много западни лидери сега се оплакват, че техните страни вече са компрометирали собствените си резерви от оръжейни системи.

Само САЩ харчат по 228 милиона долара НА ДЕН за украинското фиаско . В рязък контраст Путин сега открито казва, че SMO е било „изгодно“ за Русия !

преди 1 минута, BANKATA написа:

А бе, пич, ти имаш ли си представа колко окопи и бункери са изградени по тези отбранителни линии на Украйна?

Знаеш ли как се превзема такова нещо, това да не ти е компютърна игра?

Имай предвид обаче, че вече са близо последните укрепени линии на украинците, а те паднат ли после само голо поле чак до полската граница!

преди 8 минути, БаалБек написа:

Аз да се разочаровам? Вие русоробите отдавна сте на предела на нервите. Обхождате световната американска мрежа и вадите фейкове до безпаметност, докато сами не започнете да си вярвате. Самохипнотизирате се.

и аз се разочаровам

в перник няма топла вода от 2 месеца

рублата се качва

сиренето 20 лв

луканката 50 лв килото 

тва живот ли е 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ахам, това съгласно сводфките на ВСУ нали, А кога падна Лисичанск случайно, Северодонецк, или Мариупол, май  беше май нали макакич :hush:  Бахмут кога взеха да атакуват, преди или след май.. 

Май май, макаки ти си застрял в фантазиите на хунтата и нейната пропаганда, иска ти се да е нило май, и РФ с ЛДНР да не се движат, ама нямаааааа :biggrin: :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.