Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Дарявай народе, да помагаме на зеленския и ордата айдуци!

Цитат

Обкръжението на Зеленски беше изловено как краде помощите на Запада

https://novinarbg.com/obkrazhenieto-na-zelenski-beshe-izloveno-kak-krade-pomoshtite-na-zapada/?fbclid=IwAR3I2biyA6tTRzt8rsYGmx1fKfDKDAlvz383Pj5UBVBJ8bWWblHMB4Xe8dg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Операция Z !

06.09.2022 (13:30)
Министерството на отбраната на Русия докладва за хода на специалната военна операция в Украйна

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) продължиха опитите си да атакуват няколко района на направлението Николаев-Кривой Рог.

Въздушно-космическите сили, ракетните войски и артилерията нанасят високоточни удари по подразделения и резервни части на ВСУ.

Живата сила и военната техника във временните бази на 61-ва пехотна бригада, 35-а бригада морска пехота и 17-та танкова бригада на ВСУ са неутрализирани близо до Висунск, Явкино, Березнеговатое и Червонополие.

Край Велико Артаково (Николаевска област) са унищожени 3 склада с ракети, артилерийско въоръжение и боеприпаси.

Изстрелването на високоточните ракети с голям обсег на морско базиране "Калибър" доведе до ликвидирането на голям склад за гориво, предназначен за украинските войски в посока Николаево-Кривой Рог близо до Карповка (Днепропетровска област).

Бойната авиация на руските ВКС и средствата за противовъздушна отбрана са свалили 3 самолета Су-25 на украинските ВВС. 1 Су-25 е свален край Снигирьовка и 2 Су-25 са свалени край Мирное (Николаевска област).

Врагът е загубил общо 12 танка, 11 бойни машини на пехотата и 8 други бронирани машини, 6 пикапа с едрокалибрени картечници и над 210 военнослужещи по направлението Николаев-Кривой Рог.

Високоточното авиационно базиране въоръжение е неутрализирало временните бази на подразделенията от 54-та и 93-та механизирани бригади на ВСУ край Артьомовск (Донецка народна република). Ликвидирани са до 250 военнослужещи и над 10 моторни и бронирани машини.

Високоточни атаки на руските ВКС, нанесени по временните бази на 1-ви батальон от 65-а механизирана бригада на ВСУ, доведоха до ликвидирането на до 100 военнослужещи и 15 единици военна техника близо до Веселянка (Запорожка област).

Поради големи загуби и преустановена ротация личният състав на 53-та механизирана бригада на ВСУ, която действаше близо до Зайцево (Донецка народна република), отказва да изпълнява бойни задачи и изоставя позициите си на групи.

Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните войски и артилерията продължават да нанасят удари по военните обекти в Украйна.

3 командни пункта на ВСУ, включително един на 14-та механизирана бригада край Каменная Яруга (Харковска област), командно-наблюдателен пункт на батальон от 102-ра бригада на териториалната отбрана край Полтавка (Запорожка област), както и 52 артилерийски установки и 161 жива сила на ВСУ и райони за концентрация на военна техника.

1 пускова рампа на украинската ПВО Бук-М1 е унищожена край Григоровка (Донецка народна република).

Средствата за ПВО са свалили 12 безпилотни летателни апарата близо до Яковенково, Капитоловка, Липци (Харковска област), Кирилловка, Сладкое, Валеряновка, Новоандреевка (Донецка народна република), Скадовск (Херсонска област) и Херсон.

1 балистична ракета "Точка-У" е прехваната близо до Попасная (Луганска народна република) и 11 снаряда, изстреляни от произведената в САЩ система за залпов огън HIMARS, са прихванати близо до водноелектрическата централа Каховка.

Общо 290 самолета и 152 хеликоптера, 1889 безпилотни летателни апарата, 373 зенитно-ракетни комплекса, 4845 танка и други бойни бронирани машини, 825 бойни машини с РСЗО, 3369 оръдия и минохвъргачки на полевата артилерия, както и 5343 единици специални военни оборудване е унищожено по време на специалната военна операция.

Херсон като падне, Русия се разпада, аз ви казах.

преди 20 минути, glen написа:

Министерството на отбраната на Русия

Министерство на нападението, Русия няма министерство на отбраната

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Херсон като падне, Русия се разпада, аз ви казах.

Толкова е в истерия, че Путин изобщо не му прави впечатление какво става на запад и отива в далечен изток да наблюдава международното военно учение и да участва в Източния икономически форум.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

В Херсонска област е пробита и втората отбранителна линия на рашистите !!!

Пробита ти е..... А не чакай друг май беше с лоботомията. Вероятно някой ще ми помогне да си спомня кой беше.

Турският президент Ердоган заяви, че санкциите, наложени от Запада на Русия, са причината за енергийната криза в Европа. Европа ще "пожъне това, което е посяла", каза той.   И точно защо   ЕС трябва да подкрепя безумията на бандеровците в Украйна?  

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

какво "но" бре откривател - наистина ли очакваш, че дон ще приеме да пие чайче 😄 няма измъкване братче, един път с путкин, завинаги с путкин, ако ли не: полет от шестия примерно 😂

преди 20 минути, insec написа:

какво "но" бре откривател - наистина ли очакваш

Ма то вашата групичка подскочи радостно от първата новина бре, не аз! Сега реакцията ви е очакваната - да обърнете вашите очаквания и да ги припишете на другите.

Не смятам да си губя времето, да изровя и цитирам "доволните" ви постчета от преди няколко дена. Мен Кадиров не ме интересува, за разлика от подскачащите при всяко споменаване на името му. 

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

Ма то вашата групичка подскочи радостно от първата новина бре, не аз! Сега реакцията ви е очакваната - да обърнете вашите очаквания и да ги припишете на другите.

Не смятам да си губя времето, да изровя и цитирам "доволните" ви постчета от преди няколко дена. Мен Кадиров не ме интересува, за разлика от подскачащите при всяко споменаване на името му. 

изрови изрови - да видиш какво съм написал, а не какво си въобразяваш, че съм написал. Ще пие чайче дон, ама някой друг път. 😄 Нещо, което твоята първосигналност, като сурогат на разсъждението, ще прозре, но в някой друг живот - евентуално.

Украинските войници край Балаклия превзеха знамето на 150-та мотострелкова дивизия на РФ. За руснаците най-важно е бързо да си плюят на петите, захвърляйки всичко. Включително и военните знамена. Пълен потрес. И това ми било втората армия в света - пленено знаме. Ясно е, че не им пука за путлер и родината му.

image.png

И още инфо:

Отново е време да станеш от колене, но пак не става. Путин е на власт в русия повече от 20 години, като 15 от тях той казва, че "е време да изведем руснаците от бедняшките квартали". В същото време ситуацията в регионите само се влошава. Затова след казармите с външни дървени тоалетни, орките измъкват тоалетни чинии и перални от украинските къщи. Но се гордеят с ракети. За тях русия е страна, за която човек иска да умре. Но това не е държава, в която човек иска да живеете!

Министерството на здравеопазването и Министерството на промишлеността и търговията на руската федерация инструктираха руските предприятия бързо да разработят местни аналози на 189 чуждестранни лекарства срещу редки заболявания. В момента почти две трети от тези лекарства са препарати от чужд произход.

преди 50 минути, insec написа:

изрови изрови - да видиш какво съм написал, а не какво си въобразяваш, че съм написал. Ще пие чайче дон, ама някой друг път. 😄 Нещо, което твоята първосигналност, като сурогат на разсъждението, ще прозре, но в някой друг живот - евентуално.

Като си толкова напорист, ето, вижте се!

1.png

2.png

3.png

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

1.png

2.png

3.png

дон, да се чете done 

С други думи тоя миндил мисли буквално като кравар от най-ниско ниво. Все едно е някой отрасъл на улицата негър, или бял от гетата. От тези с незавършен дори четвърти клас, или ако щеш low graduated dude.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

и? - нещо съм написал за чайчето: я кажи, що дон не ще да пие чайче 😂

п.п. въпреки че кел файда, като аналитичното ти мислене е на ниво амеба

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Мен Кадиров ме интересува

Такава близост имаш само с донските казаци и те яд 

300365835_973453907388563_8357057432353613275_n.jpg

преди 2 минути, insec написа:

п.п. въпреки че кел файда, като аналитичното ти мислене е на ниво амеба

Чакай малко, сега ше изкара някой линк от русоробски сайт да докаже че не е така 

преди 5 часа, gagodrago написа:

----------

Ти украинец ли си бе, трол сkапан?!

а ти не си ли в Русия - трол сkапан?!

преди 9 часа, maxthon написа:

Путин го направи, но явно тази новина си я пропуснал.

Въобще не съм го пропуснал! Но как го направи? Не сред хората ,а сам .Какво ,страхува  се от хорската любов или го е срам за това което причини на руския народ!? За мен погребението си беше един ТИХ и ТЪЖЕН ПРОТЕСТ срещу режима , без лозунги, без знамена и викане! Една убийствена тишина! Това и предизвика неговата подлост да вземе лиценза !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.