Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Имам и един пост в розово , дано го пуснат , за да навържете още по-добре картинката .

преди 23 минути, Banesc написа:

Серго , престани да ми влачиш снимките от фейса !   Аз мога да си ги публикувам и сама , ако реша ! 

Щом не съм ги публикувала тук публично , значи нямам желание ! 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Серго , престани да ми влачиш снимките от фейса !   Аз мога да си ги публикувам и само , ако реша ! 

Щом не съм ги публикувала тук публично , значи нямам желание ! 

ама това ти ли си 

ебати съвпадението 

преди 2 минути, Banesc написа:

ама това ти ли си 

ебати съвпадението 

Намери да си играеш с нещо друго , това не ми харесва ! 

Айдееее, още една опорка пропадна :lol6:

След пропадането на опорката че руснаците били изнасилвачи и последвалото уволнение на укропската омбудсманка за думите ѝ, сега се оказа че руснаците не са и терористи, както папагалстват тук някои съфорумци (Лоботомиро,  @BANKATA@Реджеп Иведикчетете ли?)

Белият дом реши: Русия няма да е в списъка на САЩ със страни, спонсориращи тероризма

Цитат

Президентът на САЩ Джо Байдън взе окончателно решение против определянето на Русия като държава-спонсор на тероризма, обяви говорителят на Белия дом Карин Жан Пиер.

Вчера Байдън каза, че Русия не бива да се определя така - етикет, който Украйна прокарва заради инвазията на Москва в страната.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Айдееее, още една опорка пропадна :lol6:

След пропадането на опорката че руснаците били изнасилвачи и последвалото уволнение на укропската омбудсманка за думите ѝ, сега се оказа че руснаците не са и терористи, както папагалстват тук някои съфорумци (Лоботомиро,  @BANKATA@Реджеп Иведикчетете ли?)

Белият дом реши: Русия няма да е в списъка на САЩ със страни, спонсориращи тероризма

От кога им вярваш на тези от белия дом?

ПП: Русия ще е в друг списък. "Страна терорист"

преди 20 часа, maxthon написа:

са определени по договор и не може Койчо от Койнаре да казва да увеличим. И спокойно да ти е за Европа съвсем скоро и транзита през Украйна ще спре.

под Койчо от Койнаре имаш предвид путин,той може да променя както му изнася договорите , а другите не могат?

преди 20 часа, M.Николов написа:

Не ми отговори на другия въпрос, при условие, че Русия намалява износа на газ за Европа драстично, кой печели от това?

Тук ,отговорът е : ВАЖНОТО  е русия да НЕ печели и да няма възможност да финансира  войната  и  да я  спре! Вижда се ,че пазарът въобще не реагира от спирането на СП1 напротив цената вчера спадна на 226$ при затваряне на борсата на хъб Нидерландия.

преди 20 часа, M.Николов написа:

Предлагаш да прекараме сърбите и унгарците понеже ние сме прекарани?

При форсмажорни обстоятелства клаузите на търговските договори не важат, така се оправдава путин ,били му спрели турбините ,а защо ако се реши ,че и нашите да не се развалят? Но навярно ние няма да го направим ,защото не сме ПОДЛИ като путин. Последната му подлост беше ,че спря лиценза на "Новая газета"на другия ден след погребението на Горбачов. Тя е създадена с парите от Нобеловата награда на Горбачов и от злоба ,че организаторът на погребението е шефа на журнала. Чест прави на московчани , че с ХИЛЯДИ ,без да се уплашат от бъдещи репресии УВАЖИХА Горбачов! Явно не всички руснаци са боклуци  има и МНОГО свестни хора от тях! А историята ще отсъди ,като му дойде времето ,кой е дал повече на русия,дали мизерника путин или Горбачов!

Части на украинската армия започнаха изненадваща офанзива в посока Балаклия, Харковска област. Поради установената радиотишина от украинска страна, информацията е значително ограничена, но кадри публикувани днес показват украински войски във Връбивка, намираща се в покрайнините на Балаклия. Няколко селища в района също са превзети от украинските сили. При успешно поемане на контрол над Балаклия, украинските сили ще имат възможност да заплашат логистичните пътища на руската армия към Изюм.

преди 1 час, BANKATA написа:

От кога им вярваш на тези от белия дом?

Гледам да не чета офлайн, особено тия дето са ми в списъка, ама тая глупост няма как да подмина!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Абе Иванчо от вицовете. Ти си майстор на краткия разказ! :lol6:

Че нали ти и компания, горепосочените, се кланяте до земя на краварите и на памперса, сега вече понеже не ви понася: "От кога им вярваш на тези от белия дом?" Смешни и жалки сте!

преди 37 минути, БаалБек написа:

започнаха изненадваща офанзива

Който следи събитията от войната от странни източници е напълно възможно да се изненада от това. Когато чух за първи път преди около две седмици, че украинците са струпали в района три танкови бригади и 1-2 механизирани бригади, дали извода, който си направих не е еднакъв с този от който го чух?

преди 1 час, bigiadri написа:

под Койчо от Койнаре имаш предвид путин

Под Койчо от Койнаре имам предвид точно Койчо от Койнаре. Другия вариант беше някой си от Пазарджик (ти предложи да спираме тръбата за Сърбия и Унгария).

преди 1 час, bigiadri написа:

Чест прави на московчани , че с ХИЛЯДИ ,без да се уплашат от бъдещи репресии УВАЖИХА Горбачов!

И Путин го направи, но явно тази новина си я пропуснал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.