Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ами в моят пост, който ти цитира и ме обвини че никой не ме е питал, аз всъщност отговарях на Лоботомирко и даже имаше негов цитат в поста ми.

В случая верно има някой който върви по пътя на шизофрениците.

А защо не покажеш, защо въобще се е стигнало да ти казвам, че не съм те питал ? 

image.png.701dbe76427f6209de517281709a2a18.png

Баси шизофренията

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, NEVADA написа:

Русия се очертава като най-големия оръжеен спонсор на Украйна. При паническото бягство орките са изоставили огромно количество напълно изправна бойна техника и боеприпаси.

след края на военната операция украйна ще ги върне с лихвите 

преди 11 часа, БаалБек написа:

Каквото и да си пишете и показвате като оправдание за инвазията на Русия е ясно, че ще настъпят сериозни катаклизми в РФ. ЕС ще се справи с трудностите, които сама си предизвика с доверието към Путлер. Но РФ няма да остане цяла. Има общности и народности в руслямистан, които не желаят диктата на Кремъл и ще се възползват.

Донските казаци и неосигурената автономия за земите им са причина за военните операции.  Заради тях може  Украйна да се разпадне.   Русия е една от малкото страни, имаща собствена военна индустрия, както и собствено развитие на военни технологии.  Федерацията поддържа въоръжени сили с годишен бюджет над  70 милиарда  USD.   Никои общности и народности сега не са изявили воля и желание да напускат РФ.

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Баси шизофренията

Ами ето:

1717395708_2.png.912f7730349261713855d04f769e46ca.png

Отговарям на Лоботомирания (даже и линк съм постнал), ти обаче смяташ поста ми за безмислен и че няма общо с темата

току-що, ivottoshev написа:

Ами ето:

Отговарям на Лоботомирания (даже и линк съм постнал), ти обаче смяташ поста ми за безмислен и че няма общо с темата

Отговаряш на Лоботомирания и затова цитираш мен :wors:

Трол от класа. 

току-що, N1K17Y написа:

Трол от класа. 

Не приятелю, цитирам и Лоботомирания, но ти удобно снима само половината пост. Ето го целият

1933117772_.png.c2e176615aebbcf767f486993ee80006.png

преди 54 минути, miro20 написа:

предстои изгонване на РФ и от пазара на алуминий

Кой пазар? То в Европа производството на алуминий (и на стъкло) свърши....

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ахааааа, искаш да кажеш, че в този пост говориш за "свобода на медиите"?

Баси, колко си елементарен... :getout:

На така зададен въпрос толкова.

КРАЛ ЧАРЛЗ ТРЕТИ: ЩЕ ПОБЕДИМ ПУТИН! АКО ТРЯБВА СЪС СВЕТОВНА ВОЙНА! ЗАПАДНИЯ СВЯТ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО- СИЛЕН И ПО – МОГЪЩ! ТОВА Е МОЯТА ЗАДАЧА И ЩЕ Я ВОДЯ С ПЪЛНА СИЛА!

ТОВА КАЗА НОВИЯ КРАЛ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!                                                                      А баба Ванга през 1996 година бе предрекла разпад на Великобритания след смъртта на кралица Елизабет...

Не приятелю, цитирам и Лоботомирания, но ти удобно снима само половината пост. Ето го целият

И се прави на луд.

Трол от класа.

Не приятелю, снимах още първия коментар, където те питам какво общо има въпроса ти, а отговора ти към Лоботомирания е след това. Що се пънеш да се излагаш, след като всеки потребител може да проследи кой коментар, кога е писан и какво следва. Шизофрения. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

И се прави на луд.

Трол от класа.

Мажоретке, просто проследи цитатите.

преди 21 часа, Реджеп Иведик написа:

От 1990 година насам, западът кораво печели за сметка на Русия и космическата руска корупция.

Същото се отнасяше и за Украйна.

Я, някакви проблясъци от твоя страна!

:cantbelieve:

преди 17 часа, БаалБек написа:

Това е брилянтна статия относно енергоносителите в ЕС!!! Мурзилките може да я пропуснат, но ако все пак я прочетат, нека споделят какво са разбрали ( ако има с какво де)

Как да изгоним Путин от всеки електромер

А ти какво разбра от статията?

Нека позная - Путин е виновен!

:giggle1:

Ето ги цитатите:

100109649_.png.49e5d04b93494efb5b01a47eda4f6814.png

тук цитираш този мой пост

1496116445_2.png.300fb5bb99ce0ee5862e7fb2935d070d.png 

Ха сега кажи за коя точно информация ми благодариш, кой точно коментар ми е безмислен и как така никой не ме бил питал след като отговарям на Лоботомирания? Трябва ми специално разрешение за да му отговарям ли?!?

преди 1 час, attj написа:

Донските казаци и неосигурената автономия за земите им са причина за военните операции.  Заради тях може  Украйна да се разпадне.   Русия е една от малкото страни, имаща собствена военна индустрия, както и собствено развитие на военни технологии.  Федерацията поддържа въоръжени сили с годишен бюджет над  70 милиарда  USD.   Никои общности и народности сега не са изявили воля и желание да напускат РФ.

Кога на руснаците им е пукало за хората. Те собствените си граждани са оставили на произвола, били загрижени за донските казаци.

Големи сте риби.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Мажоретке, просто проследи цитатите.

Именно защото ги следя, Смешко, ти казвам че се правиш на луд, ето я последователността на публикуваните ви постове:

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Я провери дали това наистина е така. Ама не гледай продажбите на Samsung (които все пак са корейци). Виж например Huawei или Realme, които доста успешно се наместиха в опрaзнената от балъците Apple и Samsung ниша в руският пазар и доста добре се справят

Китайски компании превзеха пазара на смартфони в Русия

Ами... нищо. Без руски ресурси ти ще караш едно нищо, докато без западни технологии руснаците ще карат коли, но примерно без въздушни възглавници. Ти какво предпочиташ да караш? Нищо, или нещо но без еърбег?

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Благодаря за информацията, ще си я запазя при другите ти няколко стотин безсмислени коментара, които си писал, които нямат нищо общо с темата и никой не е питал.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Не знам дали знаеш, но това е форум и когато видя нещо, което според мен е лъжа - имам право да го опровергая с факти. Лоботомирко за пореден път се изказа неподготвен и му показах че не е прав!

Как пък все така се оказва, че въпросите на които нямате отговори, все се оказват "детинщини", "глупости", "безмислици" или последният бисер - никой не ме бил питал :wub: 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Сега и какво общо има Лоботомирко трябва да те питам. Абе Тошев, каква е тая мания да ме занимаваш с несвързаните ти глупости ? Аз ти казвам, че вървиш по пътя на шизофрениците тук, ама ти...

Бате, що не ми отговориш за Литва? 

Ами в моят пост, който ти цитира и ме обвини че никой не ме е питал, аз всъщност отговарях на Лоботомирко и даже имаше негов цитат в поста ми.

В случая верно има някой който върви по пътя на шизофрениците.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Баси шизофренията

Ами ето:

преди 1 час, N1K17Y написа:

Трол от класа. 

Или за теб е трудно да разбереш кога отговарят на теб или на някой друг, когато отговорите в един пост са повече от един и са насочени към повече от един от отговорилите по темата?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Именно защото ги следя, Смешко, ти казвам че се правиш на луд, ето я последователността на публикуваните ви постове:

Или за теб е трудно да разбереш кога отговарят на теб или на някой друг, когато отговорите в един пост са повече от един и са насочени към повече от един от отговорилите по темата?

Ох, каква случайност, пропусна баш първия коментар :giggle1:

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Ти колко стоки имаш у дома, които да са произведени без руски суровини или без руски енергоносители?

преди 16 часа, N1K17Y написа:

Това какво общо има ? 

Хем лъжци, хем прости. И да лъжеш се иска акъл ;) 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ето ги цитатите:

100109649_.png.49e5d04b93494efb5b01a47eda4f6814.png

тук цитираш този мой пост

1496116445_2.png.300fb5bb99ce0ee5862e7fb2935d070d.png 

Ха сега кажи за коя точно информация ми благодариш, кой точно коментар ми е безмислен и как така никой не ме бил питал след като отговарям на Лоботомирания? Трябва ми специално разрешение за да му отговарям ли?!?

Сега погледни и предишния ми коментар, в който се буташ да ме питаш какви руски суровини съм ползвал.

И ти съвсем случайно го пропусна. Хем лъжци, хем прекалено прости, за да излъжат. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Кога на руснаците им е пукало за хората. Те собствените си граждани са оставили на произвола, били загрижени за донските казаци.

Големи сте риби.

Донските казаци също са руснаци.  Рибите не схващат причините за конфликта между бандеровците и казаците.   Познавам хора и от двете страни.    Заблудените от бандеровците и от американо-английската пропаганда са управниците на страните в ЕС.    Защо не могат да се заблудят Китай, Индия, Бразилия, Мексико, арабските страни   и останалите извън НАТО държави?  Те гледат със съжаление за военните операции заради някаква автономия.

Това какво общо има ? 

Ами... нищо. Без руски ресурси ти ще караш едно нищо, докато без западни технологии руснаците ще карат коли, но примерно без въздушни възглавници. Ти какво предпочиташ да караш? Нищо, или нещо но без еърбег?

Нали точно на него ти отговарят бре, а ти питаш на кой отговарят?

Леле, какъв смешник си!

преди 2 минути, M.Николов написа:

Нали точно на него ти отговарят бре, а ти питаш на кой отговарят?

Леле, какъв смешник си!

Кога съм питал на кой отговарят ? Питам защо ме цитира, след като отговаря на Миро. Абе, като ти казвам, че да лъжеш се иска акъл, не вярваш. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Питам защо ме цитира, след като отговаря на Миро.

Как на Миро бре?

Не виждаш ли, че отговаря на теб, за това и те цитира!

Смени си очилата, ако трябва.

Това какво общо има ? 

Чакай да ти го визуализирам пак, че ти явно без картинки няма да вденеш.

Виждаш ли тоя въпрос преди неговия отговор на тази картинка?

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ох, каква случайност, пропусна баш първия коментар :giggle1:

Хем лъжци, хем прости. И да лъжеш се иска акъл ;) 

Сега погледни и предишния ми коментар, в който се буташ да ме питаш какви руски суровини съм ползвал.

И ти съвсем случайно го пропусна. Хем лъжци, хем прекалено прости, за да излъжат. 

Единствената информация която съм дал в поста, който цитираш е линк в отговор на Лоботомирко

1553647411_2.png.83d5d60f412dc1897a3bcb334762921d.png

Ха сега кажи в този си пост за коя информация конкретно твърдиш че е безмислена и за която никой не ме бил питал?

преди 11 минути, M.Николов написа:

Остави го, не виждаш ли, че съвсем се омота в опитите си да се оправдае.

Не съм от тези, които ще оставят някой да лъже (особено пък ако лъжите са по мой адрес)

За това съм един от "любимците" на служителите в тролската централа както и на тези, които си мислят че ще могат да спекулират и манипулират без някой да ги завре под на кучето опашката.

Прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсеееееееееееее !!!!!!!

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Трол от класа. 

Аз казах ли ви ???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.