Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Един бегъл поглед на поведението на поддръжниците на империята на злото говори, че това са индивиди с психиатрични проблеми. Само една малка част от тях са нормални, но явно са родени в семейства на комуняги-фанатици (дето си кръщават децата Анатолий, Сергей -да демонстрират свръх-лоялност) и са получили дефектно възпитание. Много от тях още вярват, че ще дойде време, дето ще ги назначават да взимат големи заплати само заради тази лоялност. Да застанеш на страната на най-идиотската държава, това е неразбираемо за нормалния човек. Каквото и да стане в Украйна, този храбър и интелигентен народ си спечели безсмъртна слава. И за разлика от Втората  световна война, тук злото е самичко срещу целия свят. 

Вижте мото на прочутата книга "Школа за магии" на Нелсън Демил. 

66.png

77.png

Scan-220912-0001_cr.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, M.Николов написа:

Как на Миро бре?

Не виждаш ли, че отговаря на теб, за това и те цитира!

Смени си очилата, ако трябва.

:giggle1:

Чакай да ти го визуализирам пак, че ти явно без картинки няма да вденеш.

Виждаш ли тоя въпрос преди неговия отговор на тази картинка?

:giggle1:

Айде последен опит, погледни преди да го питам какво общо има, какво съм писал, че да ми говори за руските суровини. Цитирах ти го сам, ама явно и така прекалено трудно за теб.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Единствената информация която съм дал в поста, който цитираш е линк в отговор на Лоботомирко

1553647411_2.png.83d5d60f412dc1897a3bcb334762921d.png

Ха сега кажи в този си пост за коя информация конкретно твърдиш че е безмислена и за която никой не ме бил питал?

Абе, що продължаваш да се напъваш да лъжеш ? 

Ей ти го коментара

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Ти колко стоки имаш у дома, които да са произведени без руски суровини или без руски енергоносители?

Тук Миро, дори още не ти е отговарял за руските суровини, сам си подхвана темата и тръгна да оборваш неща, които най-малко аз съм твърдял. Шизофрения. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Тук Миро, дори още не ти е отговарял за руските суровини, сам си подхвана темата и тръгна да оборваш неща, които най-малко аз съм твърдял. Шизофрения. 

Той не е за Русия, той е против Кравария.

Ти къде беше последните 8 години ?

Мощно настъпление на ЗСУ на юг към Херсон

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти къде беше последните 8 години ?

Ясен е, те 90% са такива. Затова правилното е Путинист, а не русофил. Ако бяхме 45-та, щяха да отричат Холокоста. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Айде последен опит, погледни преди да го питам какво общо има, какво съм писал, че да ми говори за руските суровини. Цитирах ти го сам, ама явно и така прекалено трудно за теб.

Абе, що продължаваш да се напъваш да лъжеш ? 

Ей ти го коментара

Човече, ето какво си цитирал:

2014424839_2.png.c5c4bb5f7aaeecb4074f1dd755f14f8e.png 

Ти ТУК ме обвиняваш че инфото ми е безмислено, няма общо с темата и никой не ме бил питал. 

За кое инфо точно говориш, след като единственото инфо от поста, който си цитирал е линк в отговор на Лоботомирания?!?

Ти ако си объркал нещо и си имал предвид друг мой пост, грешката си остава изцяло за твоя сметка. Аз коментирам конкретните ти думи, написани под конкретният пост!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Човече, ето какво си цитирал:

2014424839_2.png.c5c4bb5f7aaeecb4074f1dd755f14f8e.png 

Ти ТУК ме обвиняваш че инфото ми е безмислено, няма общо с темата и никой не ме бил питал. 

За кое инфо точно говориш, след като единственото инфо от поста, който си цитирал е линк в отговор на Лоботомирания?!?

Ти ако си объркал нещо и си имал предвид друг мой пост, грешката си остава изцяло за твоя сметка. Аз коментирам конкретните ти думи, написани под конкретният пост!

преди 23 часа, N1K17Y написа:

Ти колко руски стоки имаш у дома ? :) 

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Ти колко стоки имаш у дома, които да са произведени без руски суровини или без руски енергоносители?

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Това какво общо има ? 

Сам си вкарва темата за руските суровини, питам го защо ми го казва и после бил отговарял на друг, не били свързани коментарите, въпреки че ме цитира. Трол от класа :wors:

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Против Кравария, двойните стандарти и лицемерието. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Сам си вкарва темата за руските суровини, питам го защо ми го казва и после бил отговарял на друг,

Ами в този пост отговарям и на друг. Ти не видя ли? Именно в отговора си към него давам единственото инфо в поста. Инфо за което ти ме обвиняваш, че било безмислено и незнамсикаквосиоще.  

1275618315_2.png.0a6e73f91b13e398ffc2e53540830e94.png

преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:

Прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсе прегрупиратсеееееееееееее !!!!!!!

Аз казах ли ви ???

ти каза че бягат

аз казах ли ви  че се прегрупират 

преди 44 минути, NEVADA написа:

Един бегъл поглед на поведението на поддръжниците на империята на злото говори, че това са индивиди с психиатрични проблеми.

за англосаксите става въпрос нали 

аз казах ли ви че  РФ печели военната оперция

гледай какво става   радостта  на украйнците беше прибързана 

преди 20 часа, БаалБек написа:

Това е брилянтна статия относно енергоносителите в ЕС!!! Мурзилките може да я пропуснат, но ако все пак я прочетат, нека споделят какво са разбрали ( ако има с какво де)

Как да изгоним Путин от всеки електромер

------------------

За съжаление виждам с очите си, че в България всякакви психопати, злобари и ненормалници изпълзяха от дупките си покрай тази война.

И сипят безмерна злоба срещу руския народ.

свърши съветската власт за украйна  свърши и електрификацията 

същото чака и българия  свещи и дърва

преди 1 час, NEVADA написа:

Един бегъл поглед на поведението на поддръжниците на империята на злото говори, че това са индивиди с психиатрични проблеми. Само една малка част от тях са нормални, но явно са родени в семейства на комуняги-фанатици (дето си кръщават децата Анатолий, Сергей -да демонстрират свръх-лоялност) и са получили дефектно възпитание. Много от тях още вярват, че ще дойде време, дето ще ги назначават да взимат големи заплати само заради тази лоялност. Да застанеш на страната на най-идиотската държава, това е неразбираемо за нормалния човек.

Точно така е. И затова мразят САЩ и като цяло Запада, защото изпитват комплекси от успелите държави. И са съгласни на цензура, мизерия и ограничени свободи поради комплексарщината си на нереализирани хора. Когато руZия се разпадне ( на път е) същите комплексари веднага ще навирят дупета към Китай и ще станат най-върлите китайофили. То отсега се забелязват Тошев и Велев. Предусещат разпада на РФ. 

преди 37 минути, gagodrago написа:

И сипят безмерна злоба срещу руския народ.

А, защо ли?

Голяма излагация на рашистите: 8-ми полк на ССО на Украйна, заедно със специалната група снайперисти "Десна", са заловили много важен трофей - цял комплекс Орлан-10 (не отделен дрон, а целият комплекс). Комплексът е превзет от военнослужещи от 15-та бригада на руската армейска авиация (в/п 44440, ППД - авиобаза Веретие, гр. Остров, Псковска област, рф). Заловени са и наземни станции, антени и фабрична документация на „Орлан-10“. Тоест съвсем скоро руската федерация реално ще загуби своите най-масови дронове. Те ще станат още по-лесни мишени.

orl.png

orl1.png

orl2.png

Стана много тихо в темата! 

А, да това е тактика на Путлер, вече са стари и не се използват. Заблуждават украинците.

П.С.: Стратегията на Кремъл описана от Подоляк!

podoliak.png

Кремъл изпада в крайности. Говорещите глави започнаха от едно, а стигнаха до друго..

Цитат
– от „Я, вземи пералнята и да тръгваме!“ до „Бате, зарязвай танка и да бегаме!“
– от „Момчета, вече станах генерал!“ до „Пич, намери ми бързо една униформа на подполковник!“
– от „Ние сме втора военна сила в света!“ до „Ние сме втора военна сила в Украйна!“
– от „Всичко е наред – утре ще сме превзели Киев!“ до „Нищо не е наред – утре ще сме обратно в Донецк!“
– от „Кажи му на Ким, че съм зает!“ до „Кажи му на Ким, че съм на зор!“
– от „Ох, Иран колко е изостанал!“ до „Ох, Иран дали ще ни даде от техните дронове?“
– от „Ей, Европа, това е цената на газа – ако искаш!“ до „Ей, Китай, ще купиш ли малко газ, цената нема значение!“
– от "Имаме тук Епъл, Гугъл, Адидас, Самсунг и Гучи!" до "Имаме тук Мепъл, Мугъл, Одибос, Мамсунг и Гъци!"
– от „Ние скоро ще превземем космоса!“ до „Оф, с чип от пералня нема ли да стане?“

Демократично ми е.

Продължаваме с поредицата демократична западна Европа. След проверка и доноси за газта, дали в жилището ти е над 19 градуса.

Ето и в Нидерландия, как ще се справят с кризата и последиците от войната.

https://btvnovinite.bg/svetut/s-tajmer-pod-dusha-v-niderlandija-ogranichavat-vremeto-za-kapane-do-5-minuti.html

https://www.dunavmost.com/novini/v-niderlandiya-ogranichavat-vremeto-za-kapane-do-5-minuti

В Нидерландия ограничават времето за къпане до 5 минути

Мярката е свързана с пестенето на енергия

Нидерландското правителство започна кампания за ограничаване на продължителността на къпането до пет минути, но, както съобщава „Уолстрийт Джърнал“, не всички са готови да приемат ограниченията.

Карла Дженерал, жителка на Нордвейк, прекарвала 15 минути под душа, но младият ѝ мъж, който взема студен душ за минута и половина, не можел да разбере това разточителство и ѝ купил петминутен пясъчен часовник, предава Дарик радио.

e за тва на украинците не трябва да им се отстпъва никаква територия и бой до последния украинец да им видим после медийната пропаганда 

преди 3 часа, БаалБек написа:

То отсега се забелязват Тошев и Велев.

Откакто ти заговорих за задни прашки и взе да ме забелязваш ;)

‼️ Международната агенция за атомна енергия: "За жалост не можем да разберем кой обстрелва Запорожската АЕЦ с американско оръжие"!
t.me/BehTheGov

Още един от световното задкулисно правителство замина! Наред е Бай Дън!

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Бате, що не ми отговориш за Литва? 

Абе, бате, да не се мислиш за много умен като си задал тоя въпрос. Какво като Литва е на същото разстояние от Москва както и Украйна. Че те ракети могат да се изстрелят от другия край на света. Това не е най-важното, но е сложно за глупаци като тебе да го разберат.

След като не си разбрал защо дафакто Русия нападна Украйна, как да ти се обяснят по-сложни неща?

След като не можеш да разбереш, че войната не е между Русия и Украйна, а м/у Русия и западните глобалисти и подобни глисти, които натрупвайки колосални богатстава на гърба на народите си и колониите си в един момент са решили, че са хванали Господ за шлифера. И могат да си правят каквото искат на земята и с хората и.

Тръбите тук и пропагандирате научните постижения на запада. А за какво се използват те най-много? Общо казано-за следене и управляние на населението. Завзели са основните "демократични" медии, завзели са СЗО чрез която побъркват и държат под страх населението с нови измислени от тях вируси, сами си печатат колкото пари искат, защото държавната печатница за пари на САЩ е частна и т.н. 

Не виждаш ли че Русия няма никакъв мерак да се бие в Украйна. Целта и е да стресне и накаже запада и да му покаже, че и други държави има на света, които не са съгласни да бъдат третирани като колонии. И постигна целта си като запада сам се наказа със санкциите. И сега Русия само чака падението и разрухата в запада да продължи и само потдържа огъня в Украйна, защото се иска малко време за тия процеси. Може би до идната пролет.

Едно е да нямаш процесори, а друго е да нямаш евтина енергия. И да раздаваш хронометри на населението си да не се къпе повече от 15 минути. Представям си какво ще стане по-нататък. Западняците ще започнат да се къпят веднъж в месеца.

Може да бъде изображение с 1 човек

Славомир Кръстев

22 часа  · 

Красива дама от снимката вчера предизвика сензация в политиката на ЕС

Името й е Сеголен Роял. Дълги години работи на министерски позиции във френското правителство, представлявайки Социалистическата партия, съпруга е на Франсоа Холанд, бившия президент на Франция, подписал Минските споразумения.

Така за първи път в ЕС на това ниво на политика тя каза, че Зеленски е лъжец, историята за родилното в Мариупол и "трагедията" в Буча са фалшиви и е време да се сложи край на украинската военна пропаганда, която е пълна лъжа.

Човек трябва да е невероятно смел да каже това публично при настоящата антируска европейска диктатура. Ще я преследват, това е разбираемо, но че тези думи ще намерят тези, които ще ги подкрепят, е факт.

Голямо Браво и респект на тази жена

Славомир Кръстев!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.