Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, crazy katon написа:

В Донецк бяха убити 13 човека, от които 2 деца ... убити са с натовско оръжие, но няма значение какво, както казва Михаил Онуфриенко това ще продължава, докато съществува този наркомански режим.

Открит е масов гроб, който "свободните" медии вече кръстиха "Буча 2". А това просто са погребани трупове на онези, които зеленчука праща, един е сигурно, че са искали да изпратят на роднините, но отговор не е последвал.

Видях близък бой, в който бяха ликвидирани двама украинци (или неукраинци) ... това ми идва в повече.

Наркоманът трябва да бъде въдворен, а с него и всички подкрепящи го.

В Донецк бяха убити 13 човека, от които две деца ... :(

П.П. После ще прегледам постовете на хората.

Официално са документирани вече към 400 деца убити от рашистките бомбардировки по изцяло цивилна инфраструктура.  А неофииално в пъти повече.

Малък "семеен" пример от Изюм:

"денацифицирани" .

Не виждам да страдаш за тях . Нито да коментираш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ей тва не го оБодрявам....

седнал в нужнико укрито...

приготвил си неколко омачкани страници ,,файнейшъл таймс"....

мечтае си за китна виличка с басейн в сърцето на Сибир,след превземането на цяла Русия разбира се....

демек след ,,големата перемога"....

и изведнъж-БУМ....му се стричи....мечтата...

но за момента е доволен че поне е жив...

а сигурно и горд, че още един ден ще се бие за американ....пардон-за интересите на хунтата направила държавен преврат 2014-та.

преди 5 часа, attj написа:

Дано вече да свършват военните операции и бандеровците да кандисат на някакво решение за земите на казаците.   Сега заради техните безобразия е потърпевша Европа. 

Не чух отговора ти за Ростовска област и къде още каза са казаците ? По твоите думи би трябвало Путлер да уважи "желанието" им за независимост .

Що само Украйна да дава земята си . Нали така ? :) 

Относно "безобразията" - това натвори твоя любим новофюрер престъпник  от Кремъл и шайката му от военната хунта.

Ако не бяха нападнали Украйна, нищо такова нямаше да има.

преди 22 минути, Banesc написа:

конспирациите са скритата истина

английската кралица вярно е рептил

баба ми като умря никой не дойде да я снима от телевизията 

при теб е многобабие бе братче...

'секи път ко идват....

ще потрошат целата нафта на държавнио резерв...

ако харварските мушмороци не са го ,,опапали" вече...

преди 8 часа, maxthon написа:

Имаш вариант да си преведеш онлайн тази снимка на какъвто искаш език. Според мен там пише предупреждение към хората да информират близки и познати за започнали терористични актове на територията на Руската федерация от страна на СБУ. Поне си прави труда да разбереш какво пише преди да пускаш такива снимки.

image.png

Пак нищо не си разбрал дечко.  Даже ти е дала насоки за размисъл как ФСБ взривяваше сосбтвените си блокове и градове за да създаде плацдарм за новия Путлер.

Ама де толкова акъл да разбереш методите на ФСБ....

преди 8 часа, G_A_G_O_V_69 написа:

Какво цели това, защо им е на Руснаците обща мобилизация.

То такава тече реално ... но леко скрито . Къде с агитация, къде доброзорлем... къде от затворите....

преди 10 часа, maxthon написа:

И аз не оспорвам, че изцяло се побутват от САЩ. Урааа разгеле един да се усети какво се случва и в Украйна....

Разбира се ,че ще правят всичко , което ще тормози русия , ВСИЧКИ които са против нейната агресия ,  ще го правят ! Това да не е запазена марка на путин? Той може да подкупва , да пропагандира с хиляди ТРОЛОВЕ , да ползва газта за изнудване ,да напада суверенна страна заради някакви негови ТЪПИ имперски мераци , а Запада ще му ръкопляска и ще му се радва. НЕ НЯМА! Ще създават локални конфликти около и в самата  федерация ,това ще заангажира  руска  войска  за тези конфликти и за   подпомагат на своите поставени там от тях ръководители ,колкото повече това  се случва толкова по-добре за Украйна и от там за ЕС.Това си е ВОЙНА с други средства!

преди 4 минути, miro20 написа:

Ама де толкова акъл да разбереш методите на ФСБ....

Я кажи, какви са методите на ФСБ?

преди 1 минута, bigiadri написа:

Разбира се ,че ще правят всичко , което ще тормози русия , ВСИЧКИ които са против нейната агресия ,  ще го правят ! Това да не е запазена марка на путин? Той може да подкупва , да пропагандира с хиляди ТРОЛОВЕ , да ползва газта за изнудване ,да напада суверенна страна заради някакви негови ТЪПИ имперски мераци , а Запада ще му ръкопляска и ще му се радва. НЕ НЯМА! Ще създават локални конфликти около и в самата  федерация ,това ще заангажира  руска  войска  за тези конфликти и за   подпомагат на своите поставени там от тях ръководители ,колкото повече това  се случва толкова по-добре за Украйна и от там за ЕС.Това си е ВОЙНА с други средства!

Аз се чудя Грузия какво чака....  :)

току-що, ncl написа:

Много от нещата са споменавани в темата за РФ и Путлер, за убийствата на опозицията, за Литвиненко, Немцов, Скрипалите... за взривяването на сгради '99 и т.н. и т.н.

преди 11 минути, miro20 написа:

Пак нищо не си разбрал дечко. 

Аз много добре разбрах, но очаквах това да си го каже тя и да не разчита на суфльор за това. Ако се случи това очаквам от вас двамата да покажете достатъчно доказателства за участие на ФСБ в това и да не се ограничавате само до: Ами те фсб го направиха....

преди 8 минути, miro20 написа:

Много от нещата са споменавани в темата за РФ и Путлер, за убийствата на опозицията, за Литвиненко, Немцов, Скрипалите... за взривяването на сгради '99 и т.н. и т.н.

Питах какво са правили различно от другите разузнавателни служби?

преди 35 минути, miro20 написа:

Видяхме в Крим какво стана напоследък

В Крим МАСОВО се продават имоти ,но ТАЙНО заради забраната да се правят имотни сделки. Ограничава се и възможността да се напуска Крим през моста. Там виждат на къде върви войната. Спасение му е майката вече там!

преди 2 минути, bigiadri написа:

В Крим МАСОВО се продават имоти ,но ТАЙНО заради забраната да се правят имотни сделки. Ограничава се и възможността да се напуска Крим през моста. Там виждат на къде върви войната. Спасение му е майката вече там!

Откъде имаш подобна информация? Мен никой не ме е уведомил...

преди 11 минути, miro20 написа:

Аз се чудя Грузия какво чака

Не пускат вече руснаците да се преселват и ги гонят . Четох оплаквания в руски сайтове. Те кандидатстват за ЕС ,но бяха отрязани  заради ,според мен ,проруското си ръководство. Така че следва да си направят необходимото!

преди 1 минута, ncl написа:

Откъде имаш подобна информация? Мен никой не ме е уведомил...

Защото не четеш руските сайтове. Това мисля , че го пишеше в Комерсианть.

преди 2 минути, bigiadri написа:

Защото не четеш руските сайтове. Това мисля , че го пишеше в Комерсианть.

И щом го пише в руски сайт значи е истина?

преди 47 минути, miro20 написа:
преди 48 минути, ncl написа:

Много си информиран

Я кажи тогава нещо за ЦРУ, ФБР, МИ...

преди 2 часа, miro20 написа:

Официално са документирани вече към 400 деца убити от рашистките бомбардировки по изцяло цивилна инфраструктура

а в домбас 14000 са  убити  от украинските фашисти 

преди 1 час, vpvelev написа:

Много си информиран

Много чел, много знае както казваше в далечната 1994г. една учителка по математика на тези ученици, които се правеха на много остроумни. Чете къде и какво пише (най-вече Туитър, че му било лесно да пуска клиповете тук) и счита, че трябва да ни уведомява за всяка "истина" представена ни от поредния system pig. Не го питай за западни секретни и не толкова такива служби. Няма да ти отговори понеже е тесен специалист по руските такива.

преди 22 минути, Banesc написа:

Официално са документирани вече към 400 деца убити от рашистките бомбардировки по изцяло цивилна инфраструктура

а в домбас 14000 са  убити  от украинските фашисти 

нали ? защо 14 000, а не 140 000 ?

Ама айде.. скромността краси човека. Оценявам ти го .

:)

Какво е доМбас и къде видя украински фашисти ?

Много си информиран

ми да.

Вие сте изключително слабо информирани гамени и копипейстъри на рашистка фейк пропаганда.

ми така си е.

преди 1 час, bigiadri написа:

Аз се чудя Грузия какво чака

Не пускат вече руснаците да се преселват и ги гонят . Четох оплаквания в руски сайтове. Те кандидатстват за ЕС ,но бяха отрязани  заради ,според мен ,проруското си ръководство. Така че следва да си направят необходимото!

Да, уви това неприятно ме изненадва че реално имат прорашистко ръководство.

Затова много лесно преглътнаха отцепването на недорепубликите Абхазия и ЮО .

Именно тях имах впредвид "какво чакат " .

Сега е момента.

Когато рашистките окупатори и в Украйна и на международната сцена са изключително слаби .

А Путлер е тотално низвергнат и в ОКДБ и в ШОС яко му се подиграха и унизиха.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

нали ? защо 14 000, а не 140 000 ?

14000 бяха в началото на военната  операция

след това русия евакура хората на руска територя  иначе като нищо щяха да са 140000

преди 4 минути, miro20 написа:

Викаш къде 6 милиона, там и 600 000... Какво означава там някаква си нула...

преди 5 минути, miro20 написа:

къде видя украински фашисти ?

Многохиляден националистически митинг в Украйна. Множество хора участваха във факелно шествие в столицата Киев в чест на 105-тата година от раждането на националния герой Степан Бандера.

виж как удобно ги наричат крайно десни фашагите продажните български  медии

https://bntnews.bg/bg/a/177833-shestvie-na-natsionalisti-v-ukrajna

оранжевата революция и майдана помните ли ги 

интересно как цру  още не са махнали видеото 

преди 2 часа, maxthon написа:

Аз много добре разбрах, но очаквах това да си го каже тя и да не разчита на суфльор за това.

Че то ти се оказа суфльорче, дето спори как се превеждало .

А акцента е съвсем друг. Ама не го разбра. Бегай за домашно да четеш и гледаш в тубата  за взривовете Волгодонск, Касирское шоссе ,  Рязань и т.н.

https://www.svoboda.org/a/26605153.html

преди 12 минути, Banesc написа:

Многохиляден националистически митинг в Украйна. Множество хора участваха във факелно шествие в столицата Киев в чест на 105-тата година от раждането на националния герой Степан Бандера.

А наеш ли че Бандера е лежал в концлагер ?

Нещо не се връзват нещата . :)

виж как удобно ги наричат крайно десни фашагите продажните български  медии

Ами да, такива са. Патриоти . Проблем нещо ?

оранжевата революция и майдана помните ли ги 

интересно как цру  още не са махнали видеото 

Кое видео ? да цитирам от линка ти :

Цитат

Национализмът няма нищо общо с нацизма, още по-малко с фашизма. Шествия като това са използвани от комунистите и бившата тайна полиция, за да всяват ужас", каза участникв в шествието.

Майдана мн добре помним . почти година протести срещу корумпирания прорашистки олигарх Янукович.

Срещу корупцията, за реформи, за евроинтеграция. Това бе Майдана, и това рашистите няма как да обясните какво общо има с етническия конфликт който си измислиха рашистите за да нападнат източна Украйна и да си присвоят Крим.

Майдана бе в Киев, Донбас е далеч на изток . Крим далеч на юг.

Кой ви проми толкова мозъците се пита в цялата задачка  :) 

преди 16 минути, ncl написа:
преди 22 минути, miro20 написа:

Викаш къде 6 милиона, там и 600 000... Какво означава там някаква си нула...

Иронизирам рашистките ви лъжи и простотия .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, miro20 написа:

Ами да, такива са. Патриоти . Проблем нещо ?

не

обаче и на сидеров му казваха крайно десен

понеже слафчо беше казал че циганите щял нещо  да ги прави

обаче го осъди за клевата и вече не му казват крайно десен...

а  националист 

тъй че под крайно десен се има предвид нацист иначе пак двойни стандарти 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.