Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

5STfyTGPmIx8l0XJCAA3HXOeIxz2ardNS3Y6yYVV

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 54 минути, attj написа:

Нормално ли е да помагат само на бандеровците?  А донските казаци безправни ли следва да бъдат?   Украйна като тяхна съвместна държава вече е невъзможна.   Потърпевши са и страните в ЕС.   Скоро всички ще осмислят истините.     А ако не е скоро - не ми е ясно кой ще спаси тези в Киев от фалит.     

Аре стига с тези донски казаци.

Те първо са украинци после са казаци.

ПП: доста ви се промениха заплахите. Март месец плашехте с разпад и тотално унищожение на Украйна, сега с фалит.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аре стига с тези донски казаци.

Те първо са украинци после са казаци.

ПП: доста ви се промениха заплахите. Март месец плашехте с разпад и тотално унищожение на Украйна, сега с фалит.

Лично аз никого не плаша.  Разпад има още от 2014 година. Държавата не съществува в предишните си граници.  Унищожения дано да няма. Съжалявам за наивността на бандеровците и за последствията. Казаците също са за съжаление.

Цитат

Словения ще изпрати 28 стари съветски танка T55S в Украйна, а в замяна ще получи 35 тежки камиона и пет тежки цистерни от Германия, съобщава словенската телевизия.

АМА НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕС. Ейй, всички са балъци, само нас не можаха да излъжат :)

преди 14 минути, N1K17Y написа:

АМА НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕС.

Тоест да слушаме пак плочата, че руснаците като свършат с Украйна ще натиснат и Словакия (в случая)? Мдааа какво ли не се случва като си играеш със страховете на хората. В случая управляващите в Словакия не защитават собствен интерес, а чужд. Всъщност за управляващите е техен, но за гражданите на страната не....

преди 1 минута, maxthon написа:

Тоест да слушаме пак плочата, че руснаците като свършат с Украйна ще натиснат и Словакия (в случая)? Мдааа какво ли не се случва като си играеш със страховете на хората. В случая управляващите в Словакия не защитават собствен интерес, а чужд. Всъщност за управляващите е техен, но за гражданите на страната не....

Нерде Словния, нерде Словакия. Спокойно, като стане време да платим милиони за ремонти на съветските консерви, пак ще ти пусна плочата ;) 

преди 37 минути, N1K17Y написа:

АМА НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕЕЕЕЕС. Ейй, всички са балъци, само нас не можаха да излъжат :)

Отдавна трябваше да си пратим нашите самолетите и танкове на Украйна. 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да, ама самолетите първо трябва да ги ламинираме, че иде зима и хартията може да се разкапе от лошото време.

Почти без думи...

45.png

преди 15 минути, BANKATA написа:

И да храним чуждата армия да ни пази? Ех ама си.... умен ли, красив ли не знам какво да употребя....

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Нерде Словния, нерде Словакия.

Все таз и двете държави дават нещо за да защитават чужди интереси....

преди 33 минути, BANKATA написа:

Като боеприпасите - с тайни договори, заради комисионни и за да убиват там славяни!?    А самолетите и танковете ни дали са изправни?   

Ами сега?!? 

САЩ подкрепя Армения в конфликта с Азербайджан

Цитат

По време на официално посещение в Армения, делегация на Конгреса на САЩ, ръководена от председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, открито обвини Азербайджан и неговия съюзник Турция за конфликта в спорния анклав Нагорни Карабах. 

В момента Азербайджан се управлява от диктатор, при това потомствен! Преди това начело на държавата беше баща му, а сега вицепрезидент е... жена му.

Азербайджан нападна чужда суверенна държава

Ха да видим след задължителните според цивилизованият свят санкции срещу всяка една "страна - агресор с президент - диктатор", от къде ще вземем газ.

А може би както нашарените с нацистки свастики азовци се превърнаха от нацисти в ангелчета и както Бандера, който е избил хиляди евреи се превърна от нацист в "борец за свобода", така и Илхам Алиев няма изобщо да влезе в списъка на диктаторите, а Азерите няма да се смятат за агресори?

преди 49 минути, maxthon написа:

Все таз и двете държави дават нещо за да защитават чужди интереси....

Както казах, само нас не могат да ни излъжат. То затова сме и толкова напред, като се сравняваме с тях :popcorn2:

Вчера бяха убити ... вече 16 човека, днес още 7, има пак дете ... алеята на ангелите се допълва :(. Отговорът на убитите е - референдум. Не мисля, че това ще промени нещата, ония продължават и ще продължават да бобмбят, особено в деня на референдумите и това с  височайшето позволение на ... знаете кой, с онова оръжие (укрите отдавна нямат никакво). Просто тая гмеж трябва да се изчисти, но тъй като е вързана като свински черва с това, което те наричат демокрация, няма да е лесно.

Не виждам никакъв шанс за мирно решение на въпроса, докато такива откачалки като лиз стрес и анал  бербок управляват нещо, което не е като онова нещо.

И все пак ми е интересно, след като освободените части на Украйна влязат в Русия, какъв ще е отговорът на продължаващите терористични атаки ... а такива ще има все повече, дори и в Русия, всъщност това е силата на режима на наркомана, единственото, което умее до съвършенство.

Лично аз предполагам, че генералите му ще свалят наркомана и тогава наистина ще има основа за преговори. Иначе ...

И последно: Не знам за каква победа в информационната воня (не е грешка) става въпрос. Всеки сам си избира абонатите, защо е необходимо да гледам арестантович, като мога да гледам Илья Кива (направо ме кефи, къса костюмите, но беснее срещу хунтата и вярва твърдо в дружбата между братските народи?!)

ИЗБОРЪТ Е НАШ! СКОРО И В БЪЛГАРИЯ!

П.П. После ще прегледам постовете на хората.

преди 3 часа, attj написа:

Като боеприпасите - с тайни договори, заради комисионни и за да убиват там славяни!?    А самолетите и танковете ни дали са изправни?   

Руските снаряди не избиват славяни. :laughing5:

Самолетите не знам дали са изправни ама след 2-3 години няма да има кой да ги ремонтира и ще си стоят ей така в хангарите. 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Руските снаряди не избиват славяни. :laughing5:

Самолетите не знам дали са изправни ама след 2-3 години няма да има кой да ги ремонтира и ще си стоят ей така в хангарите. 

И защо тайно да помагаме на едните срещу другите?   Заради Корнелия?   Вместо да сме неутрални или да го направим публично без корупция.   А ние даже руски газ от посредници купувахме -заради комисионни.  Киро, Кори и Асен са нагло-нахални пак да ни управляват и лъжат!

преди 2 часа, crazy katon написа:

Вчера бяха убити ... вече 16 човека, днес още 7, има пак дете ... алеята на ангелите се допълва :(. Отговорът на убитите е - референдум. Не мисля, че това ще промени нещата, ония продължават и ще продължават да бобмбят, особено в деня на референдумите и това с  височайшето позволение на ... знаете кой, с онова оръжие (укрите отдавна нямат никакво). Просто тая гмеж трябва да се изчисти, но тъй като е вързана като свински черва с това, което те наричат демокрация, няма да е лесно.

Не виждам никакъв шанс за мирно решение на въпроса, докато такива откачалки като лиз стрес и анал  бербок управляват нещо, което не е като онова нещо.

И все пак ми е интересно, след като освободените части на Украйна влязат в Русия, какъв ще е отговорът на продължаващите терористични атаки ... а такива ще има все повече, дори и в Русия, всъщност това е силата на режима на наркомана, единственото, което умее до съвършенство.

Лично аз предполагам, че генералите му ще свалят наркомана и тогава наистина ще има основа за преговори. Иначе ...

И последно: Не знам за каква победа в информационната воня (не е грешка) става въпрос. Всеки сам си избира абонатите, защо е необходимо да гледам арестантович, като мога да гледам Илья Кива (направо ме кефи, къса костюмите, но беснее срещу хунтата и вярва твърдо в дружбата между братските народи?!)

ИЗБОРЪТ Е НАШ! СКОРО И В БЪЛГАРИЯ!

П.П. После ще прегледам постовете на хората.

дяавайте източници - стига с тези кристални топки - има си тема за мистика

:Dнапълниха гащите

Русия спешно изтегли подводниците си от Крим

преди 3 часа, crazy katon написа:

Вчера бяха убити ... вече 16 човека, днес още 7, има пак дете ... алеята на ангелите се допълва :(. Отговорът на убитите е - референдум.

„Червена линия“ в невинна кръв:

американски гаубици M777 избиват цивилни в Донецк

Ето как САЩ и НАТО "носят демокрация" в Донбас: (няма нужда от превод)
https://rumble.com/v1kq5uz-usnato-massacre-in-the-ldnr.html

източникът е телеграм каналът WarGonzo:
https://t.me/wargonzo/8353

В отговор на това клане и ЛНР, и ДНР поискаха да бъдат включени в Руската федерация . Вижте тук:

https://www.rt.com/russia/563113-lpr-vote-to-join-russia/

Присъединяването на тези територии към Русия би означавало, че всяка подобна атака е акт на война.

„Франция не го знае, но ние сме във война с Америка. Да, постоянна война, жизненоважна война. Тяхната пропаганда, техните манипулации, техните лъжи…
– Франсоа Митеран

преди 23 минути, glen написа:

„Червена линия“ в невинна кръв:

американски гаубици M777 избиват цивилни в Донецк

Ето как САЩ и НАТО "носят демокрация" в Донбас: (няма нужда от превод)
https://rumble.com/v1kq5uz-usnato-massacre-in-the-ldnr.html

източникът е телеграм каналът WarGonzo:
https://t.me/wargonzo/8353

В отговор на това клане и ЛНР, и ДНР поискаха да бъдат включени в Руската федерация . Вижте тук:

https://www.rt.com/russia/563113-lpr-vote-to-join-russia/

Присъединяването на тези територии към Русия би означавало, че всяка подобна атака е акт на война.

А ватенките 8 години като снабдяваха сепаратистите с оръжие ?

Аз много се надявам да направят мобилизация за да се види къв **й са за пореден път.

Най-вероятно ще правят това което правиха до сега, да плашат с ядрени ракети.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Аз много се надявам

За щастие ти не си фактор,надявай се,мечтай си,лъжи си на воля колкото си искаш!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.