Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

Защо тези които се жертваха за Сталин ги имате за герои

Докато считаш, че близо 9 млн души военни и около 20 млн души цивилни са се жертвали за Сталин и аз считам, че нямаш право на отговор на този въпрос. Защото просто няма отговор на въпроса.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Героям Слава !!!

Кокаина забрави. И той заслужава минутка слава....

току-що, ДзВяРа! написа:

Всички комАнисти вече спокойно можете да си изсърбате помията която вашият лидер ви надроби, и си наведете главите поне да изглеждате като засрамени!

Ама той помията именно за комунисти я е приготвил Путин (не ми е лидер). Ако още не си се усетил в какъв модерен комунизъм живеем в момента.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, maxthon написа:

Кокаина забрави. И той заслужава минутка слава....

Кокаина вашият лидер го разпостранява.

преди 32 минути, NewRedDragon написа:

Дали така мисли Запада? 

Пробвай да го разясниш на руснаци.

Надмина по количества на разпостранение и Пабло Ескобар.

преди 10 минути, maxthon написа:

Ако още не си се усетил в какъв модерен комунизъм живеем в момента.

Една от  опасните ситуации за целия свят е, че Съединените щати вече не са предсказуеми... начело е пронизан от деменция имбецил, а зад него Бог знае какво... или каква е крайната цел...
Междувременно големият лидер си сваля панталоните, не може да състави последователно изречение, губи се на сцената, ръкува се с призраци, пада от колелото, взема указанията от Великденския заек и неговите 2 любими момента са дрямка и ваканция.Джо се нуждае от карта с бележки, която да му напомня да седне. Спри се. Повторете реда.

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Кокаина вашият лидер го разпостранява.

Ама проблема е кой го използва...

преди 1 минута, glen написа:

Една от  опасните ситуации за целия свят е, че Съединените щати вече не са предсказуеми

Там е най-крещящия пример за ляво управление в момента.

преди 8 минути, attj написа:

Милионите загинали с болшевишки идеи какви са?  

Това пак не отговаря на въпроса ми.

Готов си да се правиш на глу**к, но не и да отговориш нали ?

преди 4 минути, attj написа:

Пробвай да го разясниш на руснаци.

Вqрваш ли че ме интерусуват разни раснаци> Имам познати, бивши руснаци с тонове пари в USD (bukwalno) - латиницата е за всеки случай!

преди 15 минути, maxthon написа:

Докато считаш, че близо 9 млн души военни и около 20 млн души цивилни са се жертвали за Сталин и аз считам, че нямаш право на отговор на този въпрос. Защото просто няма отговор на въпроса.

За Сталин, за Русия, за Жуков, за Ленин, няма значение. Защо те за вас са герои, а тези които се жертват за Украйна са предатели (или каквито там ги наричате). Нали да си дадеш живота за родината е най-святото нещо ?

Осмивате хората които се жертват за родината, но не и тези които нападат чужда дърава... Има нещо сбъркано във вас.

преди 7 минути, glen написа:

Една от  опасните ситуации за целия свят е, че Съединените щати вече не са предсказуеми... начело е пронизан от деменция имбецил, а зад него Бог знае какво... или каква е крайната цел...
Междувременно големият лидер си сваля панталоните, не може да състави последователно изречение, губи се на сцената, ръкува се с призраци, пада от колелото, взема указанията от Великденския заек и неговите 2 любими момента са дрямка и ваканция.Джо се нуждае от карта с бележки, която да му напомня да седне. Спри се. Повторете реда.

А Путин е предсказуем? Пусни си изявлението за началото на СВО, моля! Няма да окупираме - каза той.

А вече има "референдуми" в "неокупираните" области.

Аз ли не мога да чета или някоИ си измислят?

преди 6 минути, glen написа:

Една от  опасните ситуации за целия свят е, че Съединените щати вече не са предсказуеми...

Както винаги! Кофти е да не знаеш, в коя дупка ще ти го набият,,,още по кофти е, че не знаеш кога, Нали?

ПС: Сериозно - може да си учил в сесе сере, няма лошо...да не си взел някоя мамаша за жена? Те, не че нв стават, докато са малолетни, ама, чак пък да влизаш в бизнесана Костадинов... 

преди 5 минути, parmobil написа:

А Путин е предсказуем?

Крайният дневен ред е много лесен за разгадаване.

Милиарди, инжектирани с бавен смъртоносен коктейл, наречен ваксина, която пристяга имунната система и превръща хората в инкубатори на болести и източва чисто икономиката. МОР

Предприятия за преработка на храни се унищожават в стотици, недостиг на торове и провал на реколтата. ГЛАД

Познайте какво следва.

А Путин е предсказуем? Пусни си изявлението за началото на СВО, моля! Няма да окупираме - каза той.

Че той точно преди мобилизацията каза, че няма нужда от мобилизация.

Преди да нахлуе в Украйна каза, че няма да нахлува в Украйна.

Когато изпрати зелените человечки в Донбас и Крим, каза, че не е изпращал зелени человечки в Донбас и Крим

После се хвалеше, че е изпратил зелени человечки в Донбас и Крим, с което е изиграл Украйна и Запада

преди 2 часа, Coco1 написа:

И Другия русороб комуниста-Силдерум го пратиха да отработи морето :giggle1:

304172776_2128763870636116_8458437001288968784_n.jpg

Както виждаш, заринал съм се да работя. Вече публикувах има/няма 10000 пропагадни аудиовизуални материали.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Защо те за вас са герои, а тези които се жертват за Украйна са предатели (или каквито там ги наричате).

Ако все още не ти е станало ясно в Украйна има и предатели, които изпълняват чужди интереси до последния украинец. Интересното е, че предатели са точно тези описани от всякакви западни медии като най-големите герои. Никога не съм си позволявал да осмивам който и да е войник независимо от коя армия. Просто украинците в момента се борят за да продължат да се наричат люлката на Европа (според учебника им по География) Сега разбираш ли кой е сбъркан?

Белите държави така са организирани, че дори на някой да му "изпуши" главата (ако ще и президент да е) държавата няма да се срине.

В Русия когато президента "изпуши" вкара държавата във война. Толкова хубаво е подредена тази държава че от 140 млн. Население не могат да намерят един кадърен който да го замести.

Байдън дори и най-тежката форма на шизофрения да получи САЩ ще продължат на пред, понеже така са си устроили държавата, не зависят само от един човек.

преди 2 минути, glen написа:

Крайният дневен ред е много лесен за разгадаване.

Милиарди, инжектирани с бавен смъртоносен коктейл, наречен ваксина, която пристяга имунната система и превръща хората в инкубатори на болести и източва чисто икономиката. МОР

Предприятия за преработка на храни се унищожават в стотици, недостиг на торове и провал на реколтата. ГЛАД

Познайте какво следва.

Ама недей да вадиш избрано от това, което съм написал, моля! Нека не бъде извадено от контекста!

Ако все още не ти е станало ясно в Украйна има и предатели, които изпълняват чужди интереси до последния украинец. Интересното е, че предатели са точно тези описани от всякакви западни медии като най-големите герои. Никога не съм си позволявал да осмивам който и да е войник независимо от коя армия. Просто украинците в момента се борят за да продължат да се наричат люлката на Европа (според учебника им по География) Сега разбираш ли кой е сбъркан?

Предатели са според Путин и хората които му се връзват на глупостите.

Прочети хубаво горните постове, може да ти дойде най-накрая кой е най-големият лъжец в тази война.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Белите държави така са организирани, че дори на някой да му "изпуши" главата (ако ще и президент да е) държавата няма да се срине.

Затова ли си убиха JFK? Странно, човека никак не прилича на изпушил, в разните исторически филми.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Байдън дори и най-тежката форма на шизофрения да получи САЩ ще продължат на пред,

.....Джо...е никой,просто се осраха републоканците. В Ню Мексико...10 000 гласа само...трябваха. Както и да е

преди 5 минути, BANKATA написа:

В Русия когато президента "изпуши" вкара държавата във война. Толкова хубаво е подредена тази държава че от 140 млн. Население не могат да намерят един кадърен който да го замести.

Това е от векове - на тази територия, мислещи индивиди, не виреят. Затова, трябва САЩ да има 51-ви, ЩАТ -. 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Затова ли си убиха JFK? Странно, човека никак не прилича на изпушил, в разните исторически филми.

Бе, то и оня битълс го утепаха...нали?

Да знаеш - винаги има :неподсъдим:, който да те гримира

преди 16 минути, BANKATA написа:

Предатели са според Путин

Предатели са според мен. Във всеки пост ли трябва да включваш Путин за да оправдаеш, че Украйна не води война от името на друг? И именно управляващия режим в Киев е проводника на всеки чужд интерес и това унищожава страната още от 2014г. Но чуждият интерес това не го интересува след като целта оправдава средствата.

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

.....Джо...е никой,просто се осраха републоканците. В Ню Мексико...10 000 гласа само...трябваха

Трябваха за какво?

преди 1 минута, maxthon написа:

Предатели са според мен.

Някой да те е питак за мнение? Пиши на путин за чека :)

преди 2 минути, maxthon написа:

Украйна води война от името на друг?

Целия свят водо война, срещу се сере

Но чуждият интерес това не го интересува след като целта оправдава средствата.

Няма интерсеи, бе чук! Има територия с много неша (не само нефт) - тази теритоеия е необходима на на Цивикиозования сват

ПС: ватенките са -опция

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.