Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Предатели са според мен. Във всеки пост ли трябва да включваш Путин за да оправдаеш, че Украйна води война от името на друг? И именно управляващия режим в Киев е проводника на всеки чужд интерес и това унищожава страната още от 2014г. Но чуждият интерес това не го интересува след като целта оправдава средствата.

Управляващият режим в Киев е избран на редовни избори според конституцията на страната.

Как щеше да се справи кремъл с чуждите интереси на Украйна ако беше спечелил войната ?!

С поставяне на правителство от Москва.

Ебати "освобождаването" щяха да им направят.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Целия свят водо война, срещу се сере

Гледам и ти водиш война срещу образователната система, но явно не ти прави впечатление.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Управляващият режим в Киев е избран на редовни избори според конституцията на страната.

Слава на Коломойски (не гледай, че в момента е низвергнат) за това.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Как щеше да се справи кремъл с чуждите интереси на Украйна ако беше спечелил войната ?!

Интересно войната е свършила? По-дяволите изпуснал съм...

преди 5 минути, BANKATA написа:

С поставяне на правителство от Москва.

Ебати "освобождаването" щяха да им направят.

При всички случаи са "освободени".

преди 5 минути, maxthon написа:

Гледам и ти водиш война срещу образователната система, но явно не ти прави впечатление.

Да, тук явно няма такава система - на теросисте ботев, викат герой. 

Какъв ти е проблема? Парите са срещу нещо (може и само фактура) - диплома не са ми искали. Имам 2 м/у другото

преди 10 минути, maxthon написа:

При всички случаи са "освободени".

Ще денафицираме Украйна като я путинизираме.

А какво искат украинците май**та му, важно е какво иска Путин.

преди 22 минути, maxthon написа:

Предатели са според мен. Във всеки пост ли трябва да включваш Путин за да оправдаеш, че Украйна не води война от името на друг?

Не знам каква дрога ви сипват, като ви хранят с "другата гледна точка", но Русия нахлу с войска в Украйна.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

на теросисте ботев

Добър челен опит имаш със системата след като наричаш Ботев терорист. Готов си за украинско гражданство. Французи, Португалци и още един куп страни дължат съществуването си на Украйна.

току-що, N1K17Y написа:

Не знам каква дрога ви сипват, като ви хранят с "другата гледна точка", но Русия нахлу с войска в Украйна.

Не знам не съм ходил в Киев. Там е основният потребител. От време на време из Европа разни политици, които даже не сме ги и избрали лично, но пък продължаваме да тръбим навсякъде що за демокрация сме, също проявяват признаци на употреба на такива вещества. Храня се и с двете гледни точки. Благодаря по-вкусно е и е доста по-здравословно. За менталното здраве по-специфично. 

преди 3 минути, maxthon написа:

Добър челен опит имаш със системата след като наричаш Ботев терорист. Готов си за украинско гражданство. Французи, Португалци и още един куп страни дължат съществуването си на Украйна.

Не ми трябва Украинско. Имам си бг (ЕС). 

Е, ти как ше наречеш, банда, която с отужие превзема цивилен, пътнечески, круизен кораб? ОК! не са терористи - пирати са! И кво? Самия акт е подсъдим, независимо, че е било някога

преди 1 час, attj написа:

На казаците излизане от Украйна им е сигурно.

Като на тебе от Мосейково

преди 53 минути, Sliderum2 написа:

Както виждаш, заринал съм се да работя. Вече публикувах има/няма 10000 пропагадни аудиовизуални материали.

Ан така бачкай комунисте-Силдерум 

преди 7 минути, BANKATA написа:

А какво искат украинците май**та му, важно е какво иска Путин.

Е украинците искат това, което им каже режима в Киев. От своя страна на режима на Киев им е заповядяно да се бият до последен украинец. Да си чул някой да се оправдава за всичко случващо се в страните им освен със войната? В Истанбул имаше взето решение за прекратяване на огъня и ден след това всичко отиде в кофата след едно посещение в Киев. Войната е удобно извинение за всичко ставащо в икономиките на ЕС, докато заа главната причина за това са санкциите. Жителите на Донбас, на Запорожие и на Херсон не са украински граждани и трябва да се стреля по тях на общо основание. Е нищо от тях се искаше да напуснат Украйна и точно това правят в момента.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Самия акт е подсъдим, независимо, че е било някога

Най-пресният пример за кражба на кораб е от съседна Гърция. Ирански танкер с нефт беше конфискуван и товара услужливо изпратен в Щатите. Добре, че все пак в Гърция има все още някой работещ съд като хората.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Като на тебе от Мосейково

Ан така бачкай комунисте-Силдерум 

Ако 'зема да бачкам, после няма да мога да се изровя от купчината с пачки и кюлчета. Затова не искам да рискувам.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е украинците искат това, което им каже режима в Киев. От своя страна на режима на Киев им е заповядяно да се бият до последен украинец. Да си чул някой да се оправдава за всичко случващо се в страните им освен със войната? В Истанбул имаше взето решение за прекратяване на огъня и ден след това всичко отиде в кофата след едно посещение в Киев. Войната е удобно извинение за всичко ставащо в икономиките на ЕС, докато заа главната причина за това са санкциите. Жителите на Донбас, на Запорожие и на Херсон не са украински граждани и трябва да се стреля по тях на общо основание. Е нищо от тях се искаше да напуснат Украйна и точно това правят в момента.

Февруари месец като започна войната много украинци се прибраха от чужбина да се запишат доброволци в армията. Сигурно и тях престъпният режим ги е върнал на сила.

В рашистан трябваше да ги събират по затворите, и пак не си попълниха липсите.

преди 6 минути, maxthon написа:

Най-пресният пример за кражба на кораб е от съседна Гърция. Ирански танкер с нефт беше конфискуван и товара услужливо изпратен в Щатите.

То па колко да е танкер, щом може да акустира в гърция? Я дай инфо!

преди 8 минути, maxthon написа:

Добре, че все пак в Гърция има все още някой работещ съд като хората.

Ми... има - малко по скъп е от бг, но ...работи

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Ако 'зема да бачкам, после няма да мога да се изровя от купчината с пачки и кюлчета. Затова не искам да рискувам.

Започнаха русоробско-комунистическите илюзии на комуниста-Силдерум

преди 10 минути, BANKATA написа:

май... липсите се оказаха доста повече, от предвиденитв 10 000

Тази война ще завърши в маскава! Няма да е скоро - расия е сериозен източник на блага за хората. А и не трябва да се унищожават всички раскинчета - има хлеб за тях в Европа, а мужиците - бах работа бол!

преди 15 минути, BANKATA написа:

И ти ли си яко в туитър магията? Прочел нещо и ще го повтори безброй пъти поради твърда убеденост, че е истина. Е в туитър имаше преврат в Китай. Миналата седмица на любимото направление на Реджеп едно населено място украинците го превзеха поне пет пъти пак в туитър (може би и няколко пъти в телеграм). Как не успя пак там да прочетеш за затвора в Харков и къде ли още не из Украйна?

преди 2 часа, attj написа:

Каквото и да се случва в Украйна -то защо да е проблем на страните от ЕС като България?   Бандеровците създадаха глупаво проблеми на Европа   

Нека си го кажем както е, тъпите европедита сами се вкараха в филма, а що се отнася до България партийните различия са само на кое посолство се отчитат.

Изключително са смешни тия шматки със про евробското им мислене или ония дет искат да се извиняваме и чувстваме виновни пред руснаците, все един дол дренки, тъпо е, че участвахме в санкциите щот "наш'те" "партньори" ще ни дават уклон на уя с кой и как търгуваме и т.н, но също толкова и смахнато е да се молим пък на ония сега след като сме си развалили един път отношенията, все едно да теглиш майната на някой и да ходиш му искаш пари на заем или да сте сътрудници в работен смисъл.

Нищо де и тях ще ги застигне, евРобите самите им бивши колониики с резаците ще ги таковат следващите сто години(хайл слава слава за  баба шмъркел) американците и тях не ги чака светлото бъдеще на капитализма, Путин когато победи пак ще е политически труп според мен, може би ако запази влияние върху държавата тайно, кравомите(краво-момченца-момиченца дет първите ще почнат раждат под дъгата, а вторите ще почнат се бръснат) и те имат шанс ако претъркулят Китай, иначе и те са във обратен възход.

На евробата и трябва един нов Хитлер да ги унищожи всичката тая не бяла паплач дето се скита и си мисли да налага своето в чужди държави, със комунистически атеизъм та да се бутнат жомийките(не е грешка) им, само, че в малоумният си овчи заплес да са "културни", "хуйманни" и прочие са получава, че ако в бял квартал белите сбият църното или негроидното другите бели ща скачат го защитават, естествено в църните квартали другите джипсита или негра ще скочат да се присъединят към боя, изнасилването, ама не империя в упадък, а раса в упадък за съжаление, била лоша идеологията дано са живи да видят как щерките им ще го поемат черен, как от детската градина до университета ще им махмуди и асани вместо Хансчета и Грети(Или Иванчета и Марийки).

преди 38 минути, maxthon написа:

Не знам не съм ходил в Киев. Там е основният потребител. От време на време из Европа разни политици, които даже не сме ги и избрали лично, но пък продължаваме да тръбим навсякъде що за демокрация сме, също проявяват признаци на употреба на такива вещества. Храня се и с двете гледни точки. Благодаря по-вкусно е и е доста по-здравословно. За менталното здраве по-специфично. 

И трета гледна точка да вкараш, факта си остава ;) 

преди 39 минути, N1K17Y написа:

Русия нахлу с войска в Украйна.

преди 7 минути, Zornovolnik написа:

На евробата и трябва един нов Хитлер да ги унищожи всичката тая не бяла паплач дето се скита и си мисли да

Абе да кара подред сички и да не го играе расиз.

преди 21 минути, maxthon написа:

И ти ли си яко в туитър магията? Прочел нещо и ще го повтори безброй пъти поради твърда убеденост, че е истина. Е в туитър имаше преврат в Китай. Миналата седмица на любимото направление на Реджеп едно населено място украинците го превзеха поне пет пъти пак в туитър (може би и няколко пъти в телеграм). Как не успя пак там да прочетеш за затвора в Харков и къде ли още не из Украйна?

Оправданията ти не струват.

И украинската контраатака я отричахте две седмици, после беше планирано отстъпление, и вече не говорите за нея че ви е неудобна.

От Русия най-сигурният източник на новини си остава туитър, останалото е контролирано от Кремъл.

Клипа на Пригожин си го има в интернет, това че не ти изнася не променя истината.

преди 3 часа, Филипов написа:

Не мога да разбера какво става, къде са "колосалните" подкрепления като съотношението отново е 10:1 в полза на укрите. В Херсон и Запорожие няма такова нещо, а тук, какво става?! Засега героите кубанци отблъскват ордите, но при такова съотношение без наистина колосални подкрепления ония не могат да бъдат спрени.

Що се отнася до референдума, той има според мен психологическо въздействие, предимно върху населението - до повиши вярата. Да се предполага, че терористите ще спрат да бомбят мирното население е нелепо да се мисли, не и преди да бъдат въдворени в психиатрия със строг режим управляващите наркотици и техните господари от "свободния свят".

Иначе дроновете, които се опитват да свалят с калашници си вършат работата. Ето още едно нещо, което си изрязах от последното видео на Тамир Шейх:

2012849077_.png.34d80a7333614cad4203ad028514cf57.png

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

ЗСУ като освободят Херсон и Русия ще се разпадне.

Имам лоши новини за теб. Дигнаха уискито. Сега вместо 48лв, ще трябва да кихаш за него 49.78лв 

https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/the-whistler-mosaic-marsala-cask-700ml

ПП: Всъщност ако надхвърли петдесетака, ще си избера нещо по-евтинко, щото баса ще е нечестен. 

Примерно това:

https://partydrinks.bg/the-whistler-double-oaked-700ml?search=Whistler

Не съм го пил. Сигурно не е толкова шукаритетно кат онуй от оригиналният бас, ма аз не съм някакъв изверг та  да те товаря излишно.

преди 2 часа, maxthon написа:

Войната е удобно извинение за всичко ставащо в икономиките на ЕС, докато заа главната причина за това са санкциите.

Не че санкциите нямат принос, но инфлацията започна мноооого преди 24.02 и е резултат главно на напечатаните трилиони хартийки без покритие от ЕС и Кравария покрай борбата с измислената ковид криза. Путин е удобната изкупителна жертва, на която политическият елит на "цивилизованият свят" да прехвърли вината за собствените  си действия.

преди 6 часа, Sliderum2 написа:

Абе да кара подред сички и да не го играе расиз.

Да , ама знаеш ли защо има черна русалка, Омир,  Орфей - черни, но няма още негър Тарзан ?

Защото от Холивуд не им оттърва да направят подскачащ по дърветата чернокож...  :giggle1:

Май не е виц. :) 

Украйна е получила американски системи за ПВО

:yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.