Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, tote написа:

Есенния туристически сезон в Русия е в разгара си, има голям наплив на ватници за Грузия, чак на опашка се редят.

Да се чуди човек защо не стоят да участват в празненствата по случай анексията, ще каже човек, че няма ентусиасти да мрат в Украйна?

Има и хора, които искат да влязат във вече руските територии, ама "демократичният" и "човеколюбив" Зелен Смъркач им праща по няколко ракетки и ги разпарчетосва.

Най-малко 23-ма загинали при ракетен удар край Запорожие

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, N1K17Y написа:

"Не, аз не подкрепям Русия"

Няколко месеца по-късно:

:lol6:

Хич не можете да лъжете, ейй... 

Много е лошо е да си тъп.

Немска трагикомедия
Германците се шегуват ( може да се случи..)

„През 1942 г. немците мръзнаха в Сталинград. Днес пак замръзват и пак заради руснаци.

Германците обаче станаха по-умни. Този път няма нужда да пътуват чак до Сталинград…”

преди 6 минути, Bubbles написа:

Много е лошо е да си тъп.

Вярвам ти ;) 

Отвори ли бутилка шампанско, да отпразнуваш деня на победата ?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Вярвам ти ;) 

Отвори ли бутилка шампанско, да отпразнуваш деня на победата ?

Мне, отворих шише водка и вече го преполових.
Наздраве и честито! :cheers:

току-що, Bubbles написа:

Мне, отворих шише водка и вече го преполових.
Наздраве и честито! :cheers:

Честито. Да не забравиш утре пак да излъжеш, че си неутрален и не подкрепяш Русия :cheers:

преди 30 минути, _sirena_ написа:

За ВСИЧКО ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ !   

Търпение !  :goahead:

Дано да съм здрава, че да видя още много дни като днешния в Москва и после концерта. Още се боря с анемията. Днешният ден страшно много ме зарадва. Кое беше момиченцето, което даваха на концерта и каква е неговата история?

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Честито. Да не забравиш утре пак да излъжеш, че си неутрален и не подкрепяш Русия :cheers:

Тичай да режеш вените!

Специално поздравче за всички олигофрени които се кефят на зеленския нацист :

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

да така казват които не могат да направят нищо по въпроса

Поне някои са си получили възмездието:

Адолф Айхман

Херберт Цукурс

Франц Щангъл

Густав Вагнер

Курт Лишка

Клаус Барби

Ерих Прибке

а да не забравяме и процесите. Почти всички престъпници от лагерите са осъдени.

Йозеф Менгеле може и да избягва правосъдието, но смъртта  му е изключително на място - в океана.

Ариберт Хайм  пък умира от рак в Египет.

За мен много по - важното е, че много от нацистите вече не са били измежду живите, когато съм тръгнала ученичка. Те не са моделирали следвоенния свят.

Днес има много съмняващи се в историята с "Аполо 11" . Вернер фон Браун вече не е герой за никого.

Семействата на всички тези хора живеят в злоба и омраза.

Семейството на Вернер фон Браун се крие под чуждо име. Чудно, защо ли?

А скандала около погребението на Ерих Прибке помните ли го? Заслужено нямаше къде да го погребат.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Днес има много съмняващи се в историята с "Аполо 11" . Вернер фон Браун вече не е герой за никого.

Сектата на Полините я знаем ама скоро ще ви се налага да мислите нова конспирация........

преди 5 минути, Anneliese написа:

Поне някои са си получили възмездието:

то и ти си си получила

преди 6 минути, Anneliese написа:

възмездието:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

то и ти си си получила

Е, защо? Не е извършила престъпление

преди 19 минути, Bubbles написа:

Тичай да режеш вените!

Специално поздравче за всички олигофрени които се кефят на зеленския нацист :

Ама недей с лошо, твоите нали печелят :giggle1:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ама недей с лошо, твоите нали печелят :giggle1:

Моите?
Моите ученици са малки още за войници.

преди 2 часа, maxthon написа:

Това са единствения модел ракети доставени на Украйна. Нали не са ударили един, а само дървени макети? Сериозно ли кълвеш и на това?

Хехе, досега имаха само M31A1 и M31A2, 

M30A1 са специално за пехота, имат 180 хиляди осколки.

Като далекобойност са еднакви, имат различно предназначение.

Четете бе хора

Бях забравил да следя таварищ Гиркин, а той завалята се чудел.

Какво се чудел питате?

Дали обкръжението на руската групировка в Лиман се дължи на традиционния дебилизъм на руското командване, или просто на предателство, няма друго обяснение на събитията.

И баш в деня на победата!

Не е истина просто колко са зле завалиите…

https://m.vk.com/wall-129997795_195887

преди 13 часа, _nib_ написа:

ти препоръчам да изслушаш речта на Владимирович....

ама ти пък не ,,спрехаш" руски...

Може да прочете в оригинал речта на Хитлер през 1939 при присъединяване на судетските немци и ще СЪЩОТО

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Полк "Азов" е /беше в Украйна :hit:

Е, вярно е, че после беше в една дупка в под един завод, а сега вече не знам. Май някой го денацифицира :wub:

Това че не знаеш какво е "Азов" си е твой проблем.

Какви са фактите?

От твоята статия:

По времето Елцин в целият свят е имало само 24милиардери (12 в Кравария) - в Русия 0

В края на първият мандат на Путин в света вече са 587 в Русия 25 (за Карвария статията вече тактично мълчи)

Точно така. Което казвам и аз колко са били при Елцин и колко при Путлю и неговата мафия.

:hush:

преди 7 часа, Anneliese написа:

Дано да съм здрава, че да видя още много дни като днешния в Москва и после концерта. Още се боря с анемията. Днешният ден страшно много ме зарадва. Кое беше момиченцето, което даваха на концерта и каква е неговата история?

4 ч.  ·

Има неща, които разумът ми не ги побира. Винаги съм се чудел как нацистите са успели да промият мозъците на милиони германци. И ми е било необяснимо. А вчера гледам какво се случва в Кремъл. Все едно сънувам. Толкова е нереално. Все едно е някакъв друг свят. Реч на джудже. Лъжа след лъжа. Омраза. Речта свършва. А пред Кремъл се веят знамена. Водещ крещи истерично. Злоба. Омраза. Лъжа. Тълпата крещи истерично. Злоба. Омраза. Слепота…
Как го направиха, техната мамица! Търся отговори. Намирам част от тях. В децата с униформи. В бебетата в колички-танкове. В парадите. Но не са всичките отговори. Тия деца растат. Обикалят света. Виждат с очите си. Но не вярват на тях. Имат интернет. И не вярват на фактите. Вярват на лъжите. И тук виждам вече отговорите. Някой трябва да е виновен за скапания им живот. Те няма как да са виновни. Ако мозъкът ти е гладък, ти не се виновен за нищо. Виновни са 5G. Кемтрейлса. Ваксините. Рептилите. НАТО. Империалистите. Ротшилд. Сорос. Английската кралица. САЩ. Истанбулската конвенция. Украинските нацисти… Виновни са всички. За скапания им живот. Само те са невинни. Даже когато убиват и изнасилват жени и деца.
После чета новинарските сайтове и наглеждам социалните мрежи. Родните. И тук едни десетина процента медузомозъчни се кефят на случващото се в последната империя на земята. По-точно на това, което от Кремъл казват, че се случва. А в неделя същите ще гласуват. За Костакопейкин, Волен, Каракачанов… Ще гласуват против кемтрейлса. И против английската кралица. Добре, че са малко. Иначе щеше си бе мамата.

Има и хора, които искат да влязат във вече руските територии, ама "демократичният" и "човеколюбив" Зелен Смъркач им праща по няколко ракетки и ги разпарчетосва.

Най-малко 23-ма загинали при ракетен удар край Запорожие

От твоята статия :

Губернаторът обвини руските сили, че са извършили ракетен удар срещу хуманитарен конвой от цивилни. Той допълни, че хората са чакали на опашка за влизане в окупираните територии и са отивали, за да вземат близките си и да им доставят помощи. Старух качи в интернет снимки на изгорели автомобили и тела на жертви, разпръснати по пътя. Той допълни, че на място работят спасители.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, tote написа:

M30A1 са специално за пехота, имат 180 хиляди осколки.

И аз ти пуснах едни буквички с цифри т.е. модел на ракета ама като гледам не желаеш да коментираш....

преди 42 минути, miro20 написа:

Това че не знаеш какво е "Азов" си е твой проблем.

Важното е че цял свят знае и ги включи в терористичните списъци :hit:

Точно така. Което казвам и аз колко са били при Елцин и колко при Путлю и неговата мафия.

На фона на увеличението в останалият свят, увеличението в Русия е нищожно, СПЕКУЛАНТИНО!

От твоята статия :

Губернаторът обвини руските сили, че са извършили ракетен удар срещу хуманитарен конвой от цивилни. Той допълни, че хората са чакали на опашка за влизане в окупираните територии и са отивали, за да вземат близките си и да им доставят помощи. Старух качи в интернет снимки на изгорели автомобили и тела на жертви, разпръснати по пътя. Той допълни, че на място работят спасители.

Не бре, не укронацисткият режим на Зеления наркоман, а Путин сам е бомбардирал хората искащи да се присъединят към него:lol6:

За всички, които се съмняват в успехите на Z-операцията!

А това л***нянозеленото - и то ще почервенее!

image.png.c7dbf896d6239e0985b49993d47f527f.webp.d37451cfd2d9cbb83ee0aadc0e128d68.webp.12241ad8b81a65ef7c67461b723617d8.webp

преди 10 часа, glen написа:

За този пост ще вземеш ли двата цента?

Тебе по колко копейки ти дават на пост ?

преди 9 часа, ivottoshev написа:

12 в Кравария

преди 9 часа, ivottoshev написа:

за Карвария статията вече тактично мълчи

Забрай да кажеш за индианците и за негрите

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Забрай да кажеш за индианците и за негрите

Кво ти стана бре? Уж само си тролеше и фърляше по некой и друг фейк, а ся почна и да се засягаш и да ставаш адвокат на краварите?!?  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.