Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, petie1 написа:

Ко? Това някакъв нов вид нацисти ли са?

джендър идентичност. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 43 минути, andiay написа:

Мда, явно съм прав в предположението си относно това, че си прекалил с нещо тази вечер...

Не ме бърка...

Философ ти ли ще ми кажеш с какво съм прекалил, с каквото искам с това ще прекаля, ти обаче прекаляваш с бесмислени постове, също като феса който защитава украйна. Абе какви отрепки сте се збрали в този форум, жалко.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

И двамата са за Русия ама не знаят защо!:D

Аз знам защо.

Аз съм за Русия, тъй като Русия е срещу Запада, Запада е срещу Русия, а аз харесвам Русия, социализма и Съветската епоха като цяло.

Харесвам и Путин като политик, начина му на управление, визията му за държавата като цяло.

Има и още, но е твърде лично да го споделя.

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

И двамата са за Русия ама не знаят защо!:D

То лошо няма а и друго интересно да ви кажа......

Поля Нацистка нали се хвали с филмчетата за ДГ“ Вчера погледах "Военни заводи" :Историята на руския нефт

СЛАВА УКРАЙНА!!!

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Опрашил си някоя рускиня ли?

Аз знам защо.

Аз съм за Русия, тъй като Русия е срещу Запада, Запада е срещу Русия, а аз харесвам Русия, социализма и Съветската епоха като цяло.

Харесвам и Путин като политик, начина му на управление, визията му за държавата като цяло.

Запада и Русия са едно и също, просто са антагонизъм, не го ли разбирате до сега, спорите безпочвено, сега започва ново разделение на света. Ядрена война няма да има глупаци.

преди 5 минути, васил козарев написа:

джендър идентичност. 

Мани беги тия нацита се роят много

Харесвам и Путин като политик, ........визията му за държавата като цяло.

AMLnZu9buPA5CL7qF5kaJgZSjOpBu3OibHQ72lvm

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

Запада и Русия са едно и също, просто са антагонизъм, не го ли разбирате до сега, спорите безпочвено, сега започва ново разделение на света. Ядрена война няма да има глупаци.

Аз това го обясних няколко пъти че Русия и САЩ си пърдят в едно гърне

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

AMLnZu9buPA5CL7qF5kaJgZSjOpBu3OibHQ72lvm

Сладур

преди 2 минути, petie1 написа:

Сладур

Мазния много го харесва, влюбен е в него. :D Сигурно има портрет на него в тях и му се кланя всеки път щом мине покрай него.:giggle1:

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Мазния много го харесва, влюбен е в него. :D Сигурно има портрет на него в тях и му се кланя всеки път щом мине покрай него.:giggle1:

А сигурно преди да заспи чете "Путин наш Ти който си в Кремъл......"

преди 17 минути, petie1 написа:

Опрашил си някоя рускиня ли?

Тихо, тихо.

Не говори по тази тема.

преди 20 минути, ДзВяРа! написа:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

Нали вече ти обясних какво значи "Слава Украйна". Отиди в темата "Истината за Социализма", и ще видиш какво означава.

Тихо, тихо.

Не говори по тази тема.

Аа тогава няма а викаш да не се заяждам с нацитата

преди 18 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Ясно е, че няма да има ядрена война.

Основната причина за войната в момента е провала на Киев да наложи споразуменията Минск, кланетата в Донбас, и гарантирането на неутралния статус на Украйна.

Запада мрази Путин, тъй като Путин се продава Русия на американски приватизатори и отказва да позволи на Запада да наложи свойте "ценности" като универсални.

Има и още, но сега съм от телефона, а материалите ми са на компютъра и в момента не мога да правя големи и подробни обяснения.

преди 19 минути, petie1 написа:

Аз това го обясних няколко пъти че Русия и САЩ си пърдят в едно гърне

Сладур

В моите очи, Путин е по-хубав е от Байдън.

Има и други причина и тя е пари и то много

В моите очи, Путин е по-хубав е от Байдън.

Абе потърси помощ щот май си герентофил.....

преди 6 минути, petie1 написа:

Има и други причина и тя е пари и то много

Абе потърси помощ щот май си герентофил.....

Твърдиш, че съм руски трол, който получава пари от Москва, така ли? И казваш, че става въпрос за много пари. Ти виждал ли си ми темите относно тока? В последните дни пуснах няколко теми относно тока. Ако ги прочетеш, много хубаво ще разбереш, че не съм платен трол. Не съм трол изобщо. Никой нищо не ми плаща.

И не, нямам сексуален интерес към Путин. Харесвам го като човек и политик, като лидер, какъвто моята държава няма...

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Твърдиш, че съм руски трол, който получава пари от Москва, така ли? И казваш, че става въпрос за много пари. Ти виждал ли си ми темите относно тока? В последните дни пуснах няколко теми относно тока. Ако ги прочетеш, много хубаво ще разбереш, че не съм платен трол. Не съм трол изобщо. Никой нищо не ми плаща.

И не, нямам сексуален интерес към Путин. Харесвам го като човек и политик, като лидер, какъвто моята държава няма...

Те сичките ти теми са.... ебавки...... даже в една ти отговорих реакция геврек...

Между Русия и САЩ става дума за пари и то много пари, с други думи играят си техните игри а за обикновените хора е тоя театър

По точно за такива кат теб

преди 41 минути, petie1 написа:

То лошо няма а и друго интересно да ви кажа......

Поля Нацистка нали се хвали с филмчетата за ДГ“ Вчера погледах "Военни заводи" :Историята на руския нефт

Гледала съм поредицата. Това е първият епизод от втория сезон. Първия беше з военните заводи по време на първата световна война, също беше много интересно.  Само ме е яд, че в първия сезон нямаше епизод за френските военни заводи.

Иначе пък си признавам, че не знаех, че "Дорние" са германски самолети. По името мислех, че са френски.

Тая година къде се изгуби Гай Уолтърс, че не съм го гледала?

Радвам се, че пак пуснаха поредици за войната. "Нелегалната армия" е страхотен, научих много нови неща. не знаех, че поляците са имали много съпротивителни движения, знам само за най - известната - "Армия Крайова".

Поредицата за кодовете също ми е много интересна.

Ще ми се да пуснат филми и за френската съпротива, както и по - подробни филми за съпротивителните движения "Бяла роза" и "Червеният оркестър". Само съм чувала името на последния,   като чух историята на Либертас и хлъцнах. Колкото някои намират действията и за смели, толкова аз ги намирам и за безумни. Добре де, голяма страхливка съм. За мен и Либертас и Софи са постъпили много тъпо и прекалено рисковано.

преди 15 минути, FatMan9 написа:

Запада мрази Путин, тъй като Путин се продава Русия на американски приватизатори и отказва да позволи на Запада да наложи свойте "ценности" като универсални.

Запада не мрази Путин, Запада иска да завземе РФ, или по точно земите на РФ, защото са  неизчерпаем източник на енергоресурси и ценни метали, затова хегемонията им ако не успее, тогава хегемонията над света ще е на РФ. Но се съмнявам че хегемонията над света от РФ  ще е експлоататорска , тя никога не е била такава, спрямо чужди народи, освен собственият си народ за жалост. Англосаксонците  за разлика от славяните са доказали през вековете че хегемонията им винаги е била с цел експлоатация на народите.

преди 8 минути, Anneliese написа:

Поредицата за кодовете също ми е много интересна.

Аз пък общо взето нищо не научих от тая поредица , а пък за историята на руския нефт го спомешнах щот разкриват факти които аз казах без да съм гледал филмчето (писал съм че на руснаците не им трябват бази тук щот ни държат с ресурсите и те точно това и казаха)

преди 16 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Запада не мрази Путин, Запада иска да завземе РФ, или по точно земите на РФ, защото са  неизчерпаем източник на енергоресурси и ценни метали, затова хегемонията им ако не успее, тогава хегемонията над света ще е на РФ. Но се съмнявам че хегемонията над света от РФ  ще е експлоататорска , тя никога не е била такава, спрямо чужди народи, освен собственият си народ за жалост. Англосаксонците  за разлика от славяните са доказали през вековете че хегемонията им винаги е била с цел експлоатация на народите.

Малко ме съмнява да стане така мисля че САЩ и русия са се уговорили кое какво

преди 4 минути, petie1 написа:

Аз пък общо взето нищо не научих от тая поредица , а пък за историята на руския нефт го спомешнах щот разкриват факти които аз казах без да съм гледал филмчето (писал съм че на руснаците не им трябват бази тук щот ни държат с ресурсите и те точно това и казаха)

Именно.😀

преди 6 минути, petie1 написа:
преди 20 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Малко ме съмнява да стане така мисля че САЩ и русия са се уговорили кое какво

Възможно е, да е и така, времето ще покаже, но най големите запаси на природен газ са в Русия,(но забележи, нали трябва да се ограничи за в бъдеще емисиите на въгледвуокис, иначе лошо за екологията)  така че логично е англосаксите да се насочат апетитно на там. Виждаме тяхната инвазия през вековете, най напред кръстноностните походи, с цел идиологицески превес, после с индустриалната революция, искаха да се разспадне СССР, и го постигнаха, следващота стъпка е тотално превземане на ресурсите на матрьошоките.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.