Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Наталия Гоменюк

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Явно информатиката не ти е силната страна. Да не си и ти кат Николча въздух под налягане

Ами в различни области на информатиката се надграждат понятията така че Анди е прав

Айде няма нужда да се обиждаме ввсе пак сме тук за да научим нещо един от друг

преди 4 минути, petie1 написа:

Айде няма нужда да се обиждаме

Бе то аз да обещая, файда няма много, и без това малко го обиждам. Мога и без хич.

По принцип не нападам хора според знанията, а според хулиганщината им.

Интелигентните руснаци се бунтуват срещу мобилизацията.

My son has died’: Russia mourns loss of first drafted soldiers in Ukraine

Престъпленията на "червената армия"

Новият завод - флагман в руския оръжеен комплекс, без аналог поне 20 години.

Владимир Путин не е имунизиран от съдебно преследване за военни престъпления, ако вината му бъде доказана. Това каза в интервю за Euronews главният прокурор на Международния наказателен съд в Хага, който в момента води разследване в Украйна.

Euronews - Путин не е имунизиран от съдебно преследване за военни престъпления (euronewsbulgaria.com)

Питам за една приятелка. Путин дали ще денацифицира и нас БЪЛГАРИТЕ?

image.png

image.png

Това са снимки от православен храм в Несебър. 

Четох, четох, четох темата и на едно място се ококорих. Ерджеп прави намеци за възрастта си, как бил живял в Украйна, още преди някои колеги да са проходили ли беше, да са се родили ли, не помня точно. Не стана ясно и дали не се опитва да се оправдае защо не е отишъл на фронта да се бие с руснаците. Може би намеква, че дядо на 123г(може и малко да хиперболизирам тук) с бастун, не може да се бие?   :)

преди 33 минути, БаалБек написа:

:offtopic_s:

Пробвам ти интелектуалното ниво. Слаб две. Много си противоречиш и си повърхностен. Само лек жокер 

Демек - не предоствят никаква информация. Безполезни са, а?

П.П.

"Кат Русия няма втора
Тъй престъпна на света,
Тя е връщане в коптора
Тя е нашта тъпота"

Ако започнеш и да разбираш, какво точно цитираш и какво ползваш като аргумент, то би успяла да ме изненадаш...

Уви, това е възможно, но с много малка степен на вероятност да се случи...

Липсва ти едно основно нещо, което би трябвало да ти е присъщо по рождение, но при теб е закърняло безвъзвратно...

Способността да мислиш аналитично и самостоятелно...

Както сама си ме цитирала - По-добре карай на картинки или идиотски стихчета....

Някакси ти пасват идеално...

ефенди благодаря за дрона, явно на острова яко бачкаш - руснаците нямат толкова добра оптика

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

повечето такава идва от пропандни източници - като например ъоутуб - а реално нормалния руснак няма достъп до него

и клиповете там за успехи на русия идват от ................

Ти в час ли си изобщо, какво коментираш, цитираш и има ли взаимовръзка между двете?

Пропагандата не е патент на никой и всеки я ползва както може...

преди 43 минути, petie1 написа:

Ами в различни области на информатиката се надграждат понятията така че Анди е прав

Айде няма нужда да се обиждаме ввсе пак сме тук за да научим нещо един от друг

Де да беше прав приятелю, де да беше прав...

Голата истина е, че във виртуала почти никой не се стреми да научи нещо ново...

Повечето искат поне тук да превърнат желаното в реално...

Да ги възприемат за такива, каквито не са, не са били и никога няма да бъдат, но винаги страшно много са искали...

Затова и виртуалната реалност е по-притегателна за тях...

Не е много интересно за нормалните хора, но пък е забавно...

И дори от подобни безсмислени сспорове, заяждания и т.н., разумния човек извлича полза...

Лично на мен, това адски ми помага за работните ми задължения...

Бях казал вече на някой, че безполезна информация няма...

В начале 1980-х мне довелось поработать нештатным инспектором уголовного розыска. Приходилось иметь дело с ворами и мошенниками, иногда с бандитами и убийцами, и всегда это были разные люди. Мошенник знал свою статью УК и не выходил за её пределы, бандиты не опускались до мошенничества. А теперь я вижу преступника, который легко совмещает все названные специализации. Это – российское государство. Будь оно человеком, сидеть бы ему в тюрьме у параши за беспредел и отсутствие «понятий». А оно почему-то до сих пор сидит в ООН, даже в его Совете безопасности, и куражится там над всем цивилизованным миром. Вот его последняя мошенническая инициатива: провести на Генеральной Ассамблее ТАЙНОЕ голосование по вопросу присоединения к России «ДНР», «ЛНР», Запорожской и Херсонской областей. На что был расчёт? По всей видимости, на подкуп или шантаж тех членов ООН, которые стыдятся открыто признать легитимными «референдумы» на оккупированной территории. Генассамблея отвергла это предложение, но Москва непременно придумает новый развод. Россия с давних пор любит ассоциировать себя с медведем: дескать, я большая, сильная и всех могу порвать!.. Но медведь ни на кого не нападает, лишь бы его не трогали. И он честный зверь. Мне вспомнилась сибирская бабка, хворостиной прогнавшая мишку со своего огорода. На вопрос «Не страшно было?» бабка ответила: «Ну он же понимает, что он неправ!..» Я даже не знаю, с каким животным сравнить нынешнюю Россию и самого Путина. Какую мерзкую тварь ни возьми – обидишь её этим сравнением. Даже спрут сочтёт себя оскорблённым: ведь он живёт и охотится только на собственной территории, не угрожая своими щупальцами соседям.

Леонид Сапожников

преди 16 минути, andiay написа:

Ако започнеш и да разбираш, какво точно цитираш.....

Ясно е на всички, защо коментираш хората, а не пишеш по темата. Ама ти сам се определяш:

преди 16 минути, andiay написа:

Ти в час ли си изобщо, какво коментираш, цитираш и има ли взаимовръзка между двете?

andpi.png

преди 10 минути, andiay написа:

Голата истина е, че във виртуала почти никой не се стреми да научи нещо ново...

Аа ти тук грешиш драги ми Уотсън, лично аз искам да науча нещо ново което в реала няма как да стане щото не мога да достигна до 1000 и 1000 хора дори да бях здрав

преди 5 минути, БаалБек написа:

Ясно е на всички, защо коментираш хората, а не пишеш по темата. Ама ти сам се определяш:

Мхм, само че пиша по темата, но се иска онова качество, което ти липсва, за да осъзнаеш това...

Карай на идиотски картинки, песнички и чужди мисли...

Разсъжденията са невъзможни при теб...

П.С. Задачка за дечица - Как този ми пост се връзва с темата?

преди 1 минута, petie1 написа:

Аа ти тук грешиш драги ми Уотсън, лично аз искам да науча нещо ново което в реала няма как фа стане щото не мога да достигна до 1000 и 1000 хора дори да бях здрав

Затова и казах почти всички, уважаеми Шерлок...

преди 1 минута, andiay написа:

Мхм, само че пиша по темата

Нямам такъв спомен.

Вие ватенките сте опасни.

Русия ли нахлу в Украйна или Украйна нахлу в Русия ?

преди 3 минути, andiay написа:

Затова и казах почти всички, уважаеми Шерлок...

Е разбрахме се

току-що, Реджеп Иведик написа:

Нямам такъв спомен.

Вие ватенките сте опасни.

Русия ли нахлу в Украйна или Украйна нахлу в Русия ?

Ти немаш ясен спомен вече, къде свършва виртуала и къде започва реала...

И никога не съм имал ватенка...

От чия гледна точка искаш да ти отговоря на въпроса?

Защото само ти се струва, че отговора е еднозначен...

преди 2 минути, petie1 написа:

Е разбрахме се

С теб сравнително бързо се разбираме...

току-що, Реджеп Иведик написа:

От украинска

И пак доуточняващ въпрос...

От коя украинска гледна точка желаеш - на мнозинството или на малцинството?

Отговора пак не е еднозначен...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.