Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мнение, съвсем на място, което показва докъде стига русофобията:

Цитат

Това би било безотговорност. Хайде да срутим икономиката, за да няма руски реактори. утре ще затворим АЕЦ Козлодуй, а после и всички заводи от 70-те години.

Точно това искат "прогресивните" русофоби - да ни върнат в каменната епоха и да ни направят зависими от САЩ. Тая няма да я бъде. Като толкова искате, вие идете да живеете в пещерите! Сбърканяци!:getout:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, andiay написа:

Мда, явно съм прав в предположението си относно това, че си прекалил с нещо тази вечер...

Не ме бърка...

Предполагам че кат брат Винкеларий е паднал в бъчвата......

преди 1 минута, Anneliese написа:

Мнение, съвсем на място, което показва докъде стига русофобията:

Точно това искат "прогресивните" русофоби - да ни върнат в каменната епоха и да ни направят зависими от САЩ. Тая няма да я бъде. Като толкова искате, вие идете да живеете в пещерите! Сбърканяци!:getout:

Едно време хората по пещерите как мислиш че са били?

преди 1 час, miro20 написа:

Мирни преговори може да има само при едно условие - изтегляне на рашистите и връщане на границите от 2013 г 

А тема на тези преговори ще са условията за репарации за встановяване на щетите причинени от Путлю и компания.

А САЩ кога ще върнат суверена и независимостта на Украйна, които бяха отнети след преврата?

И сигурен ли си, ме знаеш защо започна инвазията? Нали на няколко пъти ти обясних, че основната причина е провала на Киев да наложи споразуменията Минск и опитите на САЩ да разширят капиталистическата империя в региона. Или не си ми обърнал внимание, тъй като не знаеш как да разбереш това, което казвам. Ти май харесваш прости отговори, но не и сложни отговори. Искаш прости отговори на сложни въпроси - затова блокираш и не можеш да отговориш, като ти дам сложни отговори и обяснения, които доказват, че грешиш и че всичко, което говориш, е грешно.

Вижте сънародници как ни плюят армията:

Цитат

Далече съм от мисълта, че военните ни са гъвкави и готови да учат и придобиват нови знания.  Всички сме наясно какъв типаж от хора се насочват към тази професия.

:getout:

Изкарват пилотите ни мързеливи и глупави!

преди 1 минута, FatMan9 написа:

А САЩ кога ще върнат суверена и независимостта на Украйна, които бяха отнети след преврата?

И сигурен ли си, ме знаеш защо започна инвазията? Нали на няколко пъти ти обясних, че основната причина е провала на Киев да наложи споразуменията Минск и опитите на САЩ да разширят капиталистическата империя в региона. Или не си ми обърнал внимание, тъй като не знаеш как да разбереш това, което казвам. Ти май харесваш прости отговори, но не и сложни отговори. Искаш прости отговори на сложни въпроси - затова блокираш и не можеш да отговориш, като ти дам сложни отговори и обяснения, които доказват, че грешиш и че всичко, което говориш, е грешно.

А ти как така реши, че баш написаното от теб е вярно а това на другите е грешно?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Едно време хората по пещерите как мислиш че са били?

Я погледни календара и виж  в коя епоха живеем.  Даже Грета порасна и осъзна някои неща и е казала, че не може без атомна енергия.  Ти като искаш, живей в пещерите, аз предпочитам да живея в съвремието!:getout:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Я погледни календара и виж  в коя епоха живеем.  Даже Грета порасна и осъзна някои неща и е казала, че не може без атомна енергия.  Ти като искаш, живей в пещерите, аз предпочитам да живея в съвремието!:getout:

Ти ко стана дупчиш ли перфохартата за байряка на бунта?

току-що, васил козарев написа:

Винкеларий, Анне, Мазния и тоя новия -имайте милост, не всичките накуп, по едно и също време ... 

Поля Нацистка им е главатаря

преди 4 минути, Anneliese написа:

На кое викаш "съвремието", на кутийката със стълбището и няколкото контакта които има по стените ли?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

На кое викаш "съвремието", на кутийката със стълбището и няколкото контакта които има по стените ли?

Аа забрави иавтоматиатак

току-що, васил козарев написа:

Не главатаря, ФЮРЕРЪТ 

Тъй де фюрер

преди 4 минути, petie1 написа:

Ти ко стана дупчиш ли перфохартата за байряка на бунта?

Поля Нацистка им е главатаря

Защо я наричаш нацистка?

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Защо я наричаш нацистка?

Ами прочети й мненията ама трябва да знаеш откъде да почнеш, те и други й викат Нацистка аз бях първия който я нарече така

Детинските ви заяждания са страшно смешни. Хич не ви обръщам внимание, само си пия количката от кутийката и ви се хиля на тъпотиите, които ръсите тук.

Демократите да внимават, щото ако пипнат паметника на съветската армия, лошо ще стане. Русия може и да не се намеси, но техните офиси ще осъмнат като след погром. Оп, те офис нямат, СДС най - сетне ги изгониха от сградата, която бяха окупирали. Политически отдавна са мъртви и не са никакъв фактор. А герберите да внимават, защото руското разузнаване има доста знания за тях, да не вземат да излязат по руските медии някои новини за свети Баце например............... Не, че го знам, но съм убедена, че имат информация за всички демократични негодници от бившия източен блок.

Така че, по - полека с еженето.:popcorn2::yanim::lol6:

А САЩ и НАТО за тях пръста няма да си мръднат, не знам как не се убедиха вече.

преди 16 минути, Anneliese написа:

Въпросния аутист, за който говориш, е просто актьор в цирка на финансовата вихрушка зад ООН.

Сега ще ти обясня как работи.

"Екологични" НПО-та и фондации, притежавани от глобалистите, организират и агитират протести, чиято цел е да промотират "climate action", което всъщност означава налагане на още и още такси, оскъпяване на всичко, деиндустриализация и банкрутиране на икономики, под претекст спасяване на планетата...

Деиндустриализацията елиминира икономики и прави целевите държави замиращи, загиващи...

Банкрутирането прави така, че под претекст за филантропия на се извършват дарения, които не са дарения, а заеми, което води до дългови кризи и робство, което увеличава геополитическото влияние на САЩ.

Примерно, когато Джордж Сорос дойде в България сред падането на социализма, той обеща, че ще прави филантропия и ще помогне на държавата. Това, което реално стана, е че държавата беше приватизирана, разграбена и банкрутирана. Все пак, целта на Сорос е денационализация и даване на превес на мултинационалните корпорации. Да, това прави той.

Иван Костов беше една от пешките на Сорос, които разпродаваха държавността за жълти стотинки.

Такова нещо като филантропия няма. Най-богатите и най-влиятелните хора в света са станали такива като са вземали от всички други, не като са давали на всички други. Не бъдете наивни.

Болни фантазии:

Цитат

Не знам защо Мъск толкова се беше притеснил,че няма да му платят?! Ясно е,че като свърши войната ще му дадат дял от конфискуваните руски активи на Запад и от репарациите.

:lol6:

току-що, FatMan9 написа:

Въпросния аутист, за който говориш, е просто актьор в цирка на финансовата вихрушка зад ООН.

Сега ще ти обясня как работи.

"Екологични" НПО-та и фондации, притежавани от глобалистите, организират и агитират протести, чиято цел е да промотират "climate action", което всъщност означава налагане на още и още такси, оскъпяване на всичко, деиндустриализация и банкрутиране на икономики...

Деиндустриализацията елиминира икономики и прави целевите държави замиращи, загиващи...

Банкрутирането прави така, че под претекст за филантропия на се извършват дарения, които не са дарения, а заеми, което води до дългови кризи и робство, което увеличава геополитическото влияние на САЩ.

Примерно, когато Джордж Сорос дойде в България сред падането на социализма, той обеща, че ще прави филантропия и ще помогне на държавата. Това, което реално стана, е че държавата беше приватизирана, разграбена и банкрутирана. Все пак, целта на Сорос е денационализация и даване на превес на мултинационалните корпорации. Да, това прави той.

Такова нещо като филантропия няма. Най-богатите и най-влиятелните хора в света са станали такива като са вземали от всички други, не като са давали на всички други. Не бъдете наивни.

Знам ги тези нещо, на 38 години съм, не съм наивна. Отдавна чета за Грета. Не съм и фенка, но порасна момичето и май осъзна някои истини. Техните я използват, въпрос на време е да осъзнае и това.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Детинските ви заяждания са страшно смешни. Хич не ви обръщам внимание, само си пия количката от кутийката и ви се хиля на тъпотиите, които ръсите тук.

А аз се хиля на твоите смешки дет ги пляскаш предпол/агам че другите тоже

Сега чакам да почваш лекциите за криптографияра :clap:

преди 2 минути, Anneliese написа:

Болни фантазии:

:lol6:

Знам ги тези нещо, на 38 години съм, не съм наивна. Отдавна чета за Грета. Не съм и фенка, но порасна момичето и май осъзна някои истини. Техните я използват, въпрос на време е да осъзнае и това.

От 70-те години насам, откакто либерализма започна да бъде налагат в цял свят, има и климатични движения. От над 50 години насам има еквивалент на Грета. Преди Грета е имало друго такова дете. И преди него, друго. И преди другото, е имало друго... И така се въртят... Когато детето порасне и вече не се вписва в стереотипа на "милото дете герой", бива заменяно с друго дете.

Тук идеята на пропаганда е да има нещо като симпатичност, за да се привлече вниманието и емпатията на хората, за да може те да са по-склонни да приемат "зелените политики".

Нито едно от предсказанията за климатична катастрофа от 70те години насам не се сбъдна, но всяко едно беше използвано като извинение за налагане на зелени политики.

преди 2 минути, petie1 написа:

А аз се хиля на твоите смешки дет ги пляскаш предпол/агам че другите тоже

Сега чакам да почваш лекциите за криптографияра :clap:

Не се заяждай.

Мазньото и Поля Нацистка да се вземат вече на един акъл са

преди 3 минути, FatMan9 написа:
преди 4 минути, petie1 написа:

Не се заяждай.

Кот искам тва ще си правя

преди 2 минути, petie1 написа:

Мазньото и Поля Нацистка да се вземат вече на един акъл са

И двамата са за Русия ама не знаят защо!:D

преди 1 минута, васил козарев написа:

Тя е поамериканчена нацистка, бе. :nono:

Ко? Това някакъв нов вид нацисти ли са?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.