Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, БаалБек написа:

Нещо русофилите са притеснени, защото нямат точна информация за Херсон. Рашистите си бълват лъжите, ама от страна на украинците има информционно затъмнение. И сега? Такъв беше случая и с Крим. :popcorn2:

Имаме точна информация, не се тревожи, Херсон се евакуира, фронта се държи.. Салорейските ВСУ ядат пореден пердах и днес, дет се вика, со кроце со благо, и с много кютек ... поредни порции пленници укропски... видеа бол ;) 

Какво друго те интересува, навярно плановете на бандерската хунта и западните и покровители навярно :D и измислената цацева перемоХа?? :D   Сори, няма такива засега..... 

П.,С 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Moriati написа:

Херсон се евакуира...

Защо? Или защото го казва чичо игор? :cool:

"Украинските войски, които атакуваха Херсон, успяха да се "вклещят" в отбраняващите се руски войски, съобщи говорителят на Министерството на отбраната Игор Конашенков на брифинга в четвъртък. По думите му пробивът на отбраната е станал в района на село Суханово."

току-що, БаалБек написа:

"Украинските войски, които атакуваха Херсон, успяха да се "вклещят" в отбраняващите се руски войски, съобщи говорителят на Министерството на отбраната Игор Конашенков на брифинга в четвъртък. По думите му пробивът на отбраната е станал в района на село Суханово."

Пак са те излъгали.

преди 3 минути, Moriati написа:

Имаме точна информация,

В главата ти колко сте? :laughing5:

току-що, vpvelev написа:

Пак са те излъгали.

Ще видим!

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

русия се изнася от Херсон - нета е пълен с новини и видеа

Ахам, продължавай да си мечтаеш беееееее ... беее беее

Изнасят се цивилните, военните остават, дори идват нови..... Така че продължавай да си пасеш... бееее 

Dumb Sheep GIFs | Tenor

преди 4 минути, БаалБек написа:

В главата ти колко сте? :laughing5:

Аз , но единомислениците сме много....

Мдам, надцених те,  .. -35 IQ .... надявам се този път уцелих :wub:

Повече от 3000 руски войници искат да се предадат на Украйна, заяви Виталий Матвиенко, говорител на проекта "Искам да живея" Броят на вече предалите се не се съобщава, а три хиляди са новите. Всеки ден те стават все повече и повече.

help.png

преди 22 минути, БаалБек написа:

Защо? Или защото го казва чичо игор? :cool:

А защо не цитираш неговите последващи изказвания , че вклинената група е унищожена и избягала , първоначалните позиции са възстановени... ба си шменти капелите сороспийски + руси :D 

на 19.10.2022 г. в 15:26, БаалБек написа:

Това е привидно, но не е така. Да си имаш работи с евреи е вид професия и сведено до аналогия с български крилати мисли е:
Дай бабо огънче - 80%
Късно е либе за китка -15%.

Нека се върнем в брежневския ссср ( сашо с*ре сутрин рано ). Рашка епицентър, а след нея Украина. И двете са тотално антисемитски, но през тези години Украйна е шампиона. Дълга история, но факта си е факт. За последните 15 години Украйна гласуваше в ООН срещу Израел разните резолюции на осъждане при конфликт с камиларите. 98 пъти осъжда, 2 пъти въздържала се. Намека да признае Ерусалим за столица заглъхна в ушите на глухите. Най-големият гаф е, че купува израелско оръжие през 2015г и го препродава на Иран. Това е сол в раната. Емпатията си е емпатия, оръжието с много пари, но номера на китайката виси като обица на ухото. За простолюдието в Израел случващото се в Украйна е безинтересно. Цъфнаха бежанци, упулиха се на цените и последните се изнизоха обратно точно след месец.

Липсващите 5% са политически игри на отделните кандидати. Наближават избори на 1 ноември и всеки е срещу всеки. Мошенник номер 1 си точи зъбките, да се цъфне на бял кон. Байден мръщи вежди за щраусовата позиция, докато ботокс джуджето си внушава, че това е слабото звено в западната коалиция. Между другото, днес си обра последните ръждаци от Сирия. По слухове го закъсал за барут и гудбaй Асадчо камиларчо.

Израел е 22000кв км, колкото Киевска област. Така че години ще са нужни, за да задоволи нуждите за ПВО. Железен купол охранява площ от 75кв км. Всеки изстрел струва 80 000$. Това е многооо скъпа играчка. Израел предложи изграждане на модерна система за оповестяване, защото съсществуваща украинска е зле. Лети рашистанка тръба и цяла Украина пищи. Отделно предложиха риверс инженеринг на иранските тупузи (егати позора, да просят от лакът-брада чукачки. Еленовъдът крал-крал, та се забравил, а за капо филмирал мултики на питун, как от говно правят патрони). Зеленский постави условие - ще ги хаквате, но първо ПВО. Не умее да моли.

Информативно.
През лятото на 2020 г. в Иран прозвучаха поредица от експлозии. Под удар попаднаха военният комплекс в Парчин, клиника в Техеран, центрофуги в Натанц, електроцентрала в Ахваз, завод в Бакершар, нефтохимически комплекс в Тондгуян. Експлозиите следваха една след друга от 25 юни 2020 г. до 19 юли с почивка от 3-5 дни. Експлозиите имаха две цели: първо, да нанесат удар върху ядрената програма на Иран и да му докажат, кой е по-по-най.

В началото на годината имаше пореден конфликт с Газа. Този път не пуснаха купола, а изпитаха ново лазерно оръжие. Тотален успех и невиждана икономия. Отделно изпратиха в Йемен безпилотници и разбомбиха лагер на хусити. Лагерът трябваше да предаде на хамас ирански безпилотници. Сори, евреите ги направиха на трътки и парцали. Нарочно, послание към брадатите  - вижте разстоянието. Ние бяхме тук и пак ви разкатахме. За насралата е излишно, от този бункер яко гълта витамин Д, но и  неговите играчки през сирия ги удря мълнията, а какъв пърдеш само С-300, С-400, че даже С-500, панцири-манцири и прочие сибирско вундерфаве.

За това намеква Кулеба. За такъв род оръжие, докато кремълските путиноиди лапат лапша, да прилети водно конче и да им се изкенза на мавзолея.

преди 11 минути, БаалБек написа:

Повече от 3000 руски войници искат да се предадат на Украйна, заяви Виталий Матвиенко, говорител на проекта "Искам да живея" Броят на вече предалите се не се съобщава, а три хиляди са новите. Всеки ден те стават все повече и повече.

help.png

Ахам, и кака е разбрал че "Искат " ???  Иначе броя на вече предалите се не се съобщавал хахахаха, защо бе джанъм, това е идеално психологическо оръжие да се покажат предалите се, а не уж говори за някакви химерни предполагаеми хиляди :biggrin:

Матвиенко + блонди= супер дупер победа укропска хахахахахаах 

преди 10 минути, Profruit написа:

Това е привидно, но не е така. Да си имаш работи с евреи е вид професия и сведено до аналогия с български крилати мисли е:
Дай бабо огънче - 80%
Късно е либе за китка -15%.

Нека се върнем в брежневския ссср ( сашо с*ре сутрин рано ). Рашка епицентър, а след нея Украина. И двете са тотално антисемитски, но през тези години Украйна е шампиона. Дълга история, но факта си е факт. За последните 15 години Украйна гласуваше в ООН срещу Израел разните резолюции на осъждане при конфликт с камиларите. 98 пъти осъжда, 2 пъти въздържала се. Намека да признае Ерусалим за столица заглъхна в ушите на глухите. Най-големият гаф е, че купува израелско оръжие през 2015г и го препродава на Иран. Това е сол в раната. Емпатията си е емпатия, оръжието с много пари, но номера на китайката виси като обица на ухото. За простолюдието в Израел случващото се в Украйна е безинтересно. Цъфнаха бежанци, упулиха се на цените и последните се изнизоха обратно точно след месец.

Липсващите 5% са политически игри на отделните кандидати. Наближават избори на 1 ноември и всеки е срещу всеки. Мошенник номер 1 си точи зъбките, да се цъфне на бял кон. Байден мръщи вежди за щраусовата позиция, докато ботокс джуджето си внушава, че това е слабото звено в западната коалиция. Между другото, днес си обра последните ръждаци от Сирия. По слухове го закъсал за барут и гудбaй Асадчо камиларчо.

Израел е 22000кв км, колкото Киевска област. Така че години ще са нужни, за да задоволи нуждите за ПВО. Железен купол охранява площ от 75кв км. Всеки изстрел струва 80 000$. Това е многооо скъпа играчка. Израел предложи изграждане на модерна система за оповестяване, защото съсществуваща украинска е зле. Лети рашистанка тръба и цяла Украина пищи. Отделно предложиха риверс инженеринг на иранските тупузи (егати позора, да просят от лакът-брада чукачки. Еленовъдът крал-крал, та се забравил, а за капо филмирал мултики на питун, как от говно правят патрони). Зеленский постави условие - ще ги хаквате, но първо ПВО. Не умее да моли.

Информативно.
През лятото на 2020 г. в Иран прозвучаха поредица от експлозии. Под удар попаднаха военният комплекс в Парчин, клиника в Техеран, центрофуги в Натанц, електроцентрала в Ахваз, завод в Бакершар, нефтохимически комплекс в Тондгуян. Експлозиите следваха една след друга от 25 юни 2020 г. до 19 юли с почивка от 3-5 дни. Експлозиите имаха две цели: първо, да нанесат удар върху ядрената програма на Иран и да му докажат, кой е по-по-най.

В началото на годината имаше пореден конфликт с Газа. Този път не пуснаха купола, а изпитаха ново лазерно оръжие. Тотален успех и невиждана икономия. Отделно изпратиха в Йемен безпилотници и разбомбиха лагер на хусити. Лагерът трябваше да предаде на хамас ирански безпилотници. Сори, евреите ги направиха на трътки и парцали. Нарочно, послание към брадатите  - вижте разстоянието. Ние бяхме тук и пак ви разкатахме. За насралата е излишно, от този бункер яко гълта витамин Д, но и  неговите играчки през сирия ги удря мълнията, а какъв пърдеш само С-300, С-400, че даже С-500, панцири-манцири и прочие сибирско вундерфаве.

За това намеква Кулеба. За такъв род оръжие, докато кремълските путиноиди лапат лапша, да прилети водно конче и да им се изкенза на мавзолея.

Опс, баснописеца ездач на Меркави пак цъфна с пълна сила,..... хахахахахах..

Но хубавото завършва с баснописец за съжаление, останалото е лижем да те мажем с басни колко Фелик е Изсраел, дето иначе му треперят мартинките дори от Хизбула, на който той така яко иначе раздавал тупаници :D

Мдааам, гоя ли бе да го опишеш , не дотяга до Братя Грим  ни на йота за съжаление :newspaper:

П.С  

:headphones:

преди 5 минути, Profruit написа:

В началото на годината имаше пореден конфликт с Газа. Този път не пуснаха купола, а изпитаха ново лазерно оръжие. Тотален успех и невиждана икономия. Отделно изпратиха в Йемен безпилотници и разбомбиха лагер на хусити. Лагерът трябваше да предаде на хамас ирански безпилотници.

Отдавана ги правят тези номера персите. Използвали са дронове камикдзе в конфликти в Близкия изток. Иран произвежда различни дронове и ги е доставял на Хизбула в Ливан и бунтовниците хути в Йемен.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Отдавана ги правят тези номера персите. Използвали са дронове камикдзе в конфликти в Близкия изток. Иран произвежда различни дронове и ги е доставял на Хизбула в Ливан и бунтовниците хути в Йемен.

И защо да не доставя а?? Други могат да доставят на когото си поискат , а те не... мдааам, блонди логика та дрънка .... :newspaper:

Имак крава пият мляко, блондите могат само ташунково  такова да цуцат , за друго акъл йок :biggrin:

преди 27 минути, БаалБек написа:

Нещо русофилите са притеснени, защото нямат точна информация за Херсон. Рашистите си бълват лъжите, ама от страна на украинците има информационно затъмнение. И сега? Такъв беше случая и с Крим. :popcorn2:

като си толкова умен защо в ЕС вече не приемат украински гривни, само златни 

преди 1 час, M.Николов написа:

Е, как бре?

Нали Асланчик каза, че всичко било ала-бала?

:biggrin:

Е, щом той го е казал....

Всички знаем, че думата му "тежи"...

"Аз казах ли ви вееееее..."

преди 34 минути, БаалБек написа:

И ти какво разбра от него? А да видим.

Разбрах това, че не съм пропилял годините си докато съм следвал, а преподаватели са ми били хора от ранга на Саймс...

Почти всичко, което съм изказал като мнение за причините довели до войната, за евентуалните варианти, които всеки "играч" иска да реализира, за най-вероятните възможности за приключване,  почти всичко казано от мен по тези въпроси е и в тази статия...

При това, без никога да съм имал особен интерес към този регион, нито пък достъп до информацията, която има Саймс...

Но това е следствие на образованието, за което съм хвърлил много труд и съм отделил най-хубавите си години, отделил съм и средства за него, които биха накарали друг, да го удари на живот, а не да ги пръска за образование...

И не съжалявам нито за миг...

Защото имам необходимия капацитет да анализирам и мисля самостоятелно, а не като папагал да повтарям чужди думи без дори да знам, какво означават...

Или да приемам желаното за реално...

Та, от статията не научих нищо, кой знае каква новост за мен...

Проблема на подобни статии е, че тези, които биха имали полза от тях, за да се самоубчават, не ги разбират, а тези които ги разбират, няма какво да научат от тях...

Ти какво разбра от статията?

Чете ли я изобщо?

Упс, то па в нея нема картинки...

Тцъ, тцъ, тцъ...

Ша тряя да си напрегнеш мозъченцето, па не се знае дали нема да прегрее...

Гледам, върнала си се на картинките...

Браво, послушала си ме, там ти е "силата"...

Продължавай в същия дух...

преди 6 минути, БаалБек написа:

Я кажи дали има украински бежанци в Казанлък?   Че около Черно море в източна България е пълно с украински казаци и масово ги бъркат за руснаци.  Само защото говорят руски език.

преди 2 минути, Moriati написа:

И защо да не доставя а?? :newspaper:

Имак крава пият мляко

Ами ще разбереш, защо. Най-малкото, че желанието на Иран да предостави оръжия на Москва накара видни израелски политици да призоват публично нацията да подкрепи Украйна, като предостави противоракетни системи с възможност да прихващат иранските дронове. Въпреки, че официалната позиция на израелското правителство все още е, че няма да продава оръжия на Киев, остава възможността Израел и Иран да се окажат в директна битка, чрез войната в Украйна. А нататък......, нямаш акъл да мислиш.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ами ще разбереш, защо. Най-малкото, че желанието на Иран да предостави оръжия на Москва накара видни израелски политици да призоват публично нацията да подкрепи Украйна, като предостави противоракетни системи с възможност да прихващат иранските дронове. Въпреки, че официалната позиция на израелското правителство все още е, че няма да продава оръжия на Киев, остава възможността Израел и Иран да се окажат в директна битка, чрез войната в Украйна. А нататък......, нямаш акъл да мислиш.

Тая вечер само тебе ли са те оставили дежурна?

Щом ги няма другите тролове, значи Херсон се държи и украинците губят битката.

преди 6 минути, andiay написа:

Разбрах това, че не съм пропилял годините си докато съм следвал, а преподаватели са ми били хора от ранга на Саймс...

Почти всичко, което съм изказал като мнение за причините довели до войната, за евентуалните варианти, които всеки "играч" иска да реализира, за най-вероятните възможности за приключване,  почти всичко казано от мен по тези въпроси е и в тази статия...

При това, без никога да съм имал особен интерес към този регион, нито пък достъп до информацията, която има Саймс...

Но това е следствие на образованието, за което съм хвърлил много труд и съм отделил най-хубавите си години, отделил съм и средства за него, които биха накарали друг, да го удари на живот, а не да ги пръска за образование...

И не съжалявам нито за миг...

Защото имам необходимия капацитет да анализирам и мисля самостоятелно, а не като папагал да повтарям чужди думи без дори да знам, какво означават...

Или да приемам желаното за реално...

Та, от статията не научих нищо, кой знае каква новост за мен...

Проблема на подобни статии е, че тези, които биха имали полза от тях, за да се самоубчават, не ги разбират, а тези които ги разбират, няма какво да научат от тях...

Ти какво разбра от статията?

Чете ли я изобщо?

Упс, то па в нея нема картинки...

Тцъ, тцъ, тцъ...

Ша тряя да си напрегнеш мозъченцето, па не се знае дали нема да прегрее...

Гледам, върнала си се на картинките...

Браво, послушала си ме, там ти е "силата"...

Продължавай в същия дух...

Изписа 249 думи и нищо по въпроса, е освен фалшиви хвалби. Ама друго си е да се похвалиш във форума, че в действителност кой ли ти обръща внимание. Изключая съпругата ти. Тцъ, тцъ...

преди 2 минути, БаалБек написа:

Хахахахаха

Ако ИзСраел имаше силата и дупето да се сборичка с Иран тет а тет, нямаше да чака повод ве блондинке  , камо ли да се бори уж с него на някакъв отдалечен тетаър като Усраина, дето им е през оная работа, и особено срещу РФ ...

Защо мислиш не доставят оръжие на Усраина, пари ли няма да получат от ФАЩ за това, или от други а? Ще получат та стой та гледай... Но Изсраел много добре знае че ако почне, то ще получи по врат , РФ ще почне да доставя и на Иран и на Сирия най новите оръжия които те искат, като С-400 например .. Иран отдавна беше направил договор за доставка, но РФ замрази това, но това замразяване ще свърши ако Изсраел се помисли за ербап и навлезе в Усраина.. И без това още им пари под д-то след свалянето на ИЛ-а в Сирия.... 

Защо мислиш не се чува вече за гръмки Изсраелски атаки ни в Сирия, ни в Иран а??? Въпреки че и Сирия и Иран си продължават сътрудничеството.. а нашия гоя тука разказва стари истории преувеличени хехехех, няма ли нещо ново , няма, няма и да има.... Хизбула си  е ОК, нито са отслабнали нито предали, послелдните им атаки бяха преди месеци.... а гоята фантазира за супер дупер лазерно оръжие като каубоите... да да, ама не, още са далеееече от такива фантастични филми....

преди 2 минути, Moriati написа:

Ако ИзСраел имаше силата и дупето да се сборичка с Иран тет а тет, нямаше да чака повод ве блондинке  , камо ли да се бори уж с него на някакъв отдалечен тетаър като Усраина, дето им е през оная работа, и особено срещу РФ ...

Защо мислиш не доставят оръжие на Усраина, пари ли няма да получат от ФАЩ за това, или от други а? Ще получат та стой та гледай... Но Изсраел много добре знае че ако почне, то ще получи по врат , РФ ще почне да доставя и на Иран и на Сирия най новите оръжия които те искат, като С-400 например .. Иран отдавна беше направил договор за доставка, но РФ замрази това, но това замразяване ще свърши ако Изсраел се помисли за ербап и навлезе в Усраина.. И без това още им пари под д-то след свалянето на ИЛ-а в Сирия.... 

Защо мислиш не се чува вече за гръмки Изсраелски атаки ни в Сирия, ни в Иран а??? Въпреки че и Сирия и Иран си продължават сътрудничеството.. а нашия гоя тука разказва стари истории преувеличени хехехех, няма ли нещо ново , няма, няма и да има.... Хизбула си  е ОК, нито са отслабнали нито предали, послелдните им атаки бяха преди месеци.... а гоята фантазира за супер дупер лазерно оръжие като каубоите... да да, ама не, още са далеееече от такива фантастични филми....

Е верно си много тъп! Нищо поне се забавлявам. Важното е да си вярваш и да не обръщаш внимание на присмеха от околните към теб.

току-що, БаалБек написа:

Изписа 249 думи и нищо по въпроса, е освен фалшиви хвалби. Ама друго си е да се похвалиш във форума, че в действителност кой ли ти обръща внимание. Изключая съпругата ти. Тцъ, тцъ...

Както казах, анализа на текст не е лъжица за твоята уста...

Мненията ми по въпроса си стоят...

Едно от малкото неща за които те бива е, че умееш да издирваш стари постове...

Даже този за евентуалните варианти за изход от войната и това, което целят Русия и САЩ, е от съвсем скоро...

Не че не съм го казвал и преди...

Чети и сравнявай със статията...

Кой е "фалшив" и кой не,  най-добре се разбира от това, което изказва като самостоятелно мнение...

А такива като теб, дори нямат такова...

Природа...

преди 11 минути, vpvelev написа:

Тая вечер само тебе ли са те оставили дежурна?

Щом ги няма другите тролове, значи Херсон се държи и украинците губят битката.

Защо мислиш че там ще има битка ?

Предният път като тръгнаха да освобождават Херсон, освободиха 1/3 от Луганска област.

като нищо рашките ще клъвнат пак на този номер.

преди 3 минути, БаалБек написа:

...

Не, такъв сценарии е абсурд.
Иран си има протежета: насралата и ислямски джихад. Проблемът му е, че технологически е изостанала десетилетия. Азербайджан е екипиран с израелски безпилотници, а не с байрактари. Защото  байрактарите са изостанали на десетилетие минимум като технология срямо израелските. Азербайджан нефт, а в замяна безпилотници. Гешефт, докато бедна Армения нищо не предлага и затова проклина обетованите.

Иран върти едни центрофуги и нищо. Справка предния ми пост, но Иран е наклепал подобие на безпилотници изкопиран от стар американски такъв, а путьони е в цугцванг. И тук надъхва на - на ти уранче, да ми чукачките си. 20k$ за баражиращ снаряд е тънка лайсна.

Не случайно представителя на блатата вчера зацикли старата мантра, как палещинаймите ги гърбят и да връщат Голан на Асади бой.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Защо мислиш че там ще има битка ?

Предният път като тръгнаха да освобождават Херсон, освободиха 1/3 от Луганска област.

като нищо рашките ще клъвнат пак на този номер.

Ей макака, какви 1/3 Луганск те гонят бе уук ууук ууууу...??

Ти вярно баш като дебелогъзия почна да се вживяваш, целия свят, повечето свят, 1/3 Луганск, давай направо половината кажи, каквис а тези дребнави 1/3 хахахахаха

Смешници, ба си :newspaper:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.