Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Предният път като тръгнаха да освобождават Херсон, освободиха 1/3 от Луганска област.

Ко речи? Луганска? Харковска област беше оставена. И сега като се замислиш ако за тази област имаше решение да не се остави, то такова нападение щеше да има именно към Херсон и веротно щеше да има по-големи шансове за успех от сега.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Profruit написа:

Не, такъв сценарии е абсурд.
Иран си има протежета: насралата и ислямски джихад. Проблемът му е, че технологически е изостанала десетилетия. Азербайджан е екипиран с израелски безпилотници, а не с байрактари. Защото  байрактарите са изостанали на десетилетие минимум като технология срямо израелските. Азербайджан нефт, а в замяна безпилотници. Гешефт, докато бедна Армения нищо не предлага и затова проклина обетованите.

Иран върти едни центрофуги и нищо. Справка предния ми пост, но Иран е наклепал подобие на безпилотници изкопиран от стар американски такъв, а путьони е в цугцванг. И тук надъхва на - на ти уранче, да ми чукачките си. 20k$ за баражиращ снаряд е тънка лайсна.

Не случайно представителя на блатата вчера зацикли старата мантра, как палещинаймите ги гърбят и да връщат Голан на Асади бой.

20К долара хахахахахахахахахахахаха... 

Ало гоя, ти в кой  свой приказен свят живееш бе смешко, Switchblade 600 струва 10 К хамерикански.....:biggrin:

Айде поредните лакърдии в коша за десетилетия изоставане, за Байрактарите да не говоря хахахаха, Азерите не ги ползвали били хахахахаха, ох , мдаааам, кисело е гойското грозде ИзСраелско, киселоооооо... ;) :newspaper:

току-що, Profruit написа:

Не, такъв сценарии е абсурд.
Иран си има протежета: насралата и ислямски джихад. Проблемът му е, че технологически е изостанала десетилетия. Азербайджан е екипиран с израелски безпилотници, а не с байрактари. Защото  байрактарите са изостанали на десетилетие минимум като технология срямо израелските. Азербайджан нефт, а в замяна безпилотници. Гешефт, докато бедна Армения нищо не предлага и затова проклина обетованите.

Иран върти едни центрофуги и нищо. Справка предния ми пост, но Иран е наклепал подобие на безпилотници изкопиран от стар американски такъв, а путьони е в цугцванг. И тук надъхва на - на ти уранче, да ми чукачките си. 20k$ за баражиращ снаряд е тънка лайсна.

Не случайно представителя на блатата вчера зацикли старата мантра, как палещинаймите ги гърбят и да връщат Голан на Асади бой.

Че сценарият е абсурден си прав...

Също толкова абсурдно тъпо е всичко след първото ти изречение...

преди 1 минута, maxthon написа:

Ко речи? Луганска? Харковска област беше оставена. И сега като се замислиш ако за тази област имаше решение да не се остави, то такова нападение щеше да има именно към Херсон и веротно щеше да има по-големи шансове за успех от сега.

Била оставена !?

Не бе момко, толкова си могат руснаците.

преди 8 минути, andiay написа:

Както казах, анализа на текст не е лъжица за твоята уста...

Когато човек иска да каже нещо конкретно, той го казва, а не пише 249 оправдателни слова, защо не го е казал. Дано си схванал, че твоята "висока" интелектуална летва може да не долови финните вибрации.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Е то от както има войни по света никога няма една, която е спечелена с превземане на територии. Друго се случва за да има победа за някоя от страните.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Предният път като тръгнаха да освобождават Херсон, освободиха 1/3 от Луганска област.

като нищо рашките ще клъвнат пак на този номер.

Те украинците да гледат да си пазят г@з@, че да не им вземат Киев, докато нападат Херсон.

преди 27 минути, Moriati написа:

РФ ще почне да доставя и на Иран и на Сирия най новите оръжия които те искат

Браво льольо. Първо трябва да ги намерят на картата.

atlas.png

преди 5 минути, vpvelev написа:

Те украинците да гледат да си пазят г@з@, че да не им вземат Киев, докато нападат Херсон.

Като следват същата карта, а?

току-що, Реджеп Иведик написа:

За колко дни ?

Те са го превзели, ама не казват на НАТО.

преди 6 минути, maxthon написа:

Друго се случва за да има победа за някоя от страните.

Другата страна като се обосере обилно.

Расссия точно се обосра на мегданя.

Слава Украини !!!

преди 6 минути, Moriati написа:

...

Талибанчето от Шумен!
Казват, че е нормално на всеки по някоя дъска да хлопа, но  дебил като тебе няма нито една закована!

Използването на сексуалния нагон като опит за оборване в спор, говори за изключителна бедност откъм интелект и възпитание! И когато се опитваш, да използваш като аргумент в спора личностни нападки, това е ясен знак,че аргументи нямаш! Накратко, демонстрираш интелектуално БЕЗсилие, което насочваш към някаква сексуална "сила". Преди много години в пряк текст адресирах посланието към твоя родител #2. Напомням ти го отново. Подминавай ме! Всичките ти препраждания моментално блокирам. Синбад, Морфей–А, Сульо и Пульо. Ти за мен си един гноен цървул.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Другата страна като се обосере обилно.

Туй по полтавската телевизия ли го чу? Започна вече да и разбираш какво говорят?

преди 2 минути, Profruit написа:

Ти за мен си един гноен цървул.

Аз ви казах

преди 1 минута, maxthon написа:

Туй по полтавската телевизия ли го чу

Ако искаш да се обзаложа и с това ти аз на 50 кинта ?

преди 14 минути, БаалБек написа:

Когато човек иска да каже нещо конкретно, той го казва, а не пише 249 оправдателни слова, защо не го е казал. Дано си схванал, че твоята "висока" интелектуална летва може да не долови финните вибрации.

Ами аз съм го казвал конкретно...

Ти що не си го чела не знам, или пък не си разбрала, че е конкретно...

Дано си разбрала, че твоята липсваща интелектуална летва е единствената, чиито "финни вибрации" си в състояние да доловиш...

преди 24 минути, BANKATA написа:

Била оставена !?

И Киевска и Черниговска и Сумска

Украинците бият рашистите като маче у дирек !!!

Аз ви казах още одначалото. Още преди Миро и Жоро.

А бре, къде е Жоро. Ся украинците, като земат Крим и ще дойде да каже, че първи е казал, помнете ми думата.

преди 8 минути, Profruit написа:

Талибанчето от Шумен!
Казват, че е нормално на всеки по някоя дъска да хлопа, но  дебил като тебе няма нито една закована!

Използването на сексуалния нагон като опит за оборване в спор, говори за изключителна бедност откъм интелект и възпитание! И когато се опитваш, да използваш като аргумент в спора личностни нападки, това е ясен знак,че аргументи нямаш! Накратко, демонстрираш интелектуално БЕЗсилие, което насочваш към някаква сексуална "сила". Преди много години в пряк текст адресирах посланието към твоя родител #2. Напомням ти го отново. Подминавай ме! Всичките ти препраждания моментално блокирам. Синбад, Морфей–А, Сульо и Пульо. Ти за мен си един гноен цървул.

Ауууу, колко сме сериозно и жлъчни когато шменти капелите и басните ни фасонски не минават а :D  Споко, винаги ще има руси и сороспят дето ще ти подпяват, не безпокойся джанъм, релакс ;) 

Че и някакви сексуални нагони намеси хахаха, казано от ездача на Меркави си е направо за хихихих ... 

А безсилие тука демонстрираш ти, с лъжите си , мислейки си че всички са канарчета дето те зяпат с широко отворени човчици, не се самозабравяй гоя, знаем се добре , така че запаси си газовите напъни за тоалета, там им е мястото, тука не вървят... 

И комплеските ти май още не са минали както виждам, е няма проблем, за такива като теб съм готов да им създам винаги нови и повече :hush:

Айде сега, тихичката бегай да се хвалипръцкаш другаде... там приказките ти за Могучий иСраел дет пляска наляво надясно Иран , Сирия, Руснаците, че и дори турците ( хихихихи )  и кого ли още не, могат и да минат... глупаци в нета пълно :newspaper:

преди 2 минути, andiay написа:

Ами аз съм го казвал конкретно...

Ти що не си го чела не знам, или пък не си разбрала, че е конкретно...

Не можеш да го повториш ли? Няма го човекът, който ти казва как и какво точно да пишеш? чичо Смешко....

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И Киевска и Черниговска и Сумска

Украинците бият рашистите като маче у дирек !!!

Аз ви казах още одначалото. Още преди Миро и Жоро.

А бре, къде е Жоро. Ся украинците, като земат Крим и ще дойде да каже, че първи е казал, помнете ми думата.

Ей цацо, опят ли бият, а Херсон вече взеха ли, айде че ми се изчака търпението бе ... ба си, колко може да се извърта от кауни завършили риболовнии училища и стискащи се за едни 100 евра да го ева.... 

Срам и позор за фирмата ти направо :D

преди 1 минута, БаалБек написа:

Не можеш да го повториш ли? Няма го човекът, който ти казва как и какво точно да пишеш? чичо Смешко....

Ромчето е агресивно и пълно с комплекси

преди 4 минути, Moriati написа:

глупаци в нета пълно

Ех льольо синдбатов, защо така се самонараняваш?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Мдаам, описваш се на 100% :D

Nаправо като в лафа ti, "Aз съм тъп и комплексиран, но за сметка на това 100% агресивен " , казах ли ви  :hush: :newspaper:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама яко комплексиран е.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.