Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Случайно, едно от сичките твърдения се оказа вярно.

Тебе не те интересува истината.

Ти си за Матушка Русия. Кораво за Матушка Русия.

Чугун отсекъде !!!

Ако не броим петолъчката на челото, но да не забравяме, че и тя е от чугун.

Ти ли казваш "теб не те интересува истината"? Каква ирония. Човекът, който изписа безброй лъжи и strawman-и (които аз с лекота оборвам, а ти отказваш да ме коментираш), изведнъж казва, че се интересуват от истината.

Ти си този, който не го интересува истината. Ти си този, който лъжи срещу Русия, и в полза на Западните пропагандисти и идеологически подривници.

По темата:

IMG_20221020_180943.jpg.9c628c25955c37b35169aab24214b70e.jpg

Това изненада ли е? Не, не е. Няма как ЕС, което е прокси на САЩ, да финансират украинската армия, която е прокси на американската армия в прокси войната на САЩ срещу Русия, а да твърди, че запазва неутралитет и не е част от конфликта.

Целия Колективен Запад е част от конфликта; войната е между Колективния Запад (САЩ) и Русия. Аз лично съм обяснил и ДОКАЗАЛ това.

Колективният Запад претендира за нещо, което не е. Финансиране на прокси война под претекст "humanitarian aid" и "donations", което всъщност подмолно ще доведе до задлъжняване на Украйна е разпъване на още геополитическо влияние на САЩ в региона. Лицемерие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Чугун отсекъде !!!

Голям чугун е, ама има и други. И въобще не се замислят, че ако не беше Западът и особено САЩ и Германия да субсидират бюджета на Русия специално, за да не се изнася атомно оръжие и материали (с тази корупция, която сам чугуна Николов призна). Цялата Ostpolitik е да има източник на доходи за диваците, че да не катастрофират.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

лъже

аз лъжа, ти лъжеш, той лъже

помия, една помия, две помии

преди 3 минути, БаалБек написа:

Голям чугун е, ама има и други. И въобще не се замислят, че ако не беше Западът и особено САЩ и Германия да субсидират бюджета на Русия специално, за да не се изнася атомно оръжие и материали (с тази корупция, която сам чугуна Николов призна). Цялата Ostpolitik е да има източник на доходи за диваците, че да не катастрофират.

Бъбрече, знаеш ли колко е външния дълг на Русия?

А знаеш ли какъв процент от БВП е?

:)

преди 19 минути, M.Николов написа:

знаеш ли колко е външния дълг на Русия?

Призлява ми като ви слушам. Чесно.

Бе земете, научете го тос руски, идете ф Расссия, в глубинката, и сами се убедете, че не ви лъжем.

И хем преди малко сам призна, че Расссия е най корумпираната от корумпираните.

преди 20 минути, БаалБек написа:

Цялата Ostpolitik е да има източник на доходи за диваците, че да не катастрофират.

Според мен грешат.

И началото на ВСВ и Ялта, и Студената война, и Малта и сегашната война са доказателства, че да се помага на Расссия е смъртен грях.

преди 20 минути, M.Николов написа:

помия, една помия, две помии

Бъбрече, знаеш ли колко е външния дълг на Русия?

А знаеш ли какъв процент от БВП е?

Русия те първа ще губи битки

Бъбрече, а знаеш ли колко милиарда долара дългове на други държави към нея опрости Русия последните години?

За какви подаяния към Русия ми говориш?

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Призлява ми като ви слушам. Чесно.

Бе земете, научете го тос руски, идете ф Расссия, в глубинката, и сами се убедете, че не ви лъжем.

И хем преди малко сам призна, че Расссия е най корумпираната от корумпираните.

Реджепов, какво общо има корупцията в страна със външния дълг?

При условие, че той намалява!

:speak:

преди 1 час, M.Николов написа:

Чети!

"Руската "специална операция"в Украйна започна през февруари тази година, като в продължение на седмици преди това Москва се надяваше, че нейните искания от декември 2021 г. за гаранции за неутралитет на Украйна и ограничения върху оръжията и инфраструктурата на НАТО ще предизвикат положителен отговор във Вашингтон и Брюксел. Това не се случи. Честно казано, тези руски искания бяха формулирани по такъв начин, че САЩ и техните съюзници не можеха да ги приемат изцяло. В Москва обаче имаше надежда, че те все пак ще станат основа за сериозни преговори. Вместо това Вашингтон и Брюксел ги отхвърлиха с аргумента, че Русия не може да влияе кой има право да се присъедини към Алианса. Сякаш Съединените щати няма да възразят срещу влизането на тяхна съседна държава във военен съюз с Русия или Китай. САЩ и техните ключови европейски партньори наистина нямаше да приемат Украйна в Алианса скоро. Разчитайки на предполагаемата съмнителна интерпретация на политиката на НАТО от страна на Русия, Западът по същество отхвърли нейните ключови искания и направи точно обратното на това, което искаше Москва, а именно пое по-големи ангажименти за военна помощ на САЩ и НАТО за Украйна. Администрацията на Байдън със сигурност може да твърди, че поведението на НАТО не е дало на Русия правото да нахлуе в суверенна държава. Твърденията на Запада, че руската спецоперация не е била провокирана, обаче са погрешно тълкуване на ситуацията и усложняват бъдещите опити за постигане на споразумение.

По времето, когато Путин нападна Украйна на 24 февруари, Русия вече беше подложена на многобройни кръгове санкции, оръжията на НАТО вече се изсипваха в Украйна, а Зеленски - след като беше избран за президент на платформа, която обещаваше компромис с Москва - вече беше говорил открито за влизане на Украйна в НАТО. Той отхвърли съществуващата тогава основа за мир - Минските споразумения, постигнати с германско и френско посредничество, които предвиждаха автономия на Донецка и Луганска области. Обяснението на Зеленски, прието по-късно от НАТО, беше, че споразуменията могат да бъдат отхвърлени, защото предишното украинско правителство ги е приело под руски военен натиск през 2014 и 2015 г., на който Киев не успя да устои. Забележително е, че това обяснение - подобно на отхвърлянето на Версайския договор от Германия - беше прието сериозно от Алианса, който твърди, че е ангажиран с международното право."

https://fakti.bg/mnenia/722484-the-national-interest-kak-da-bade-izbegnata-adrena-voina-zaradi-ukraina

И забележи не е писано от руснаци, а от американци!

И не знам дали знаеш, но Украйна преди нападението беше втората най-корумпираната страна в Европа след Русия!

Стандарта на живот в Украйна никога не е бил по-висок от този в Русия, може да се поинтересуваш, данни има навсякъде.

Та, толкова за глупостите, които си съчинила.

:hush:

Много точен анализ...

Което не ме учудва, имайки предвид източника...

Едно от най-уважаваните издания за международна и геополитика и Център по тези въпроси...

А аетора на анализа е етнически руснак, син на руски десиденти...

Адски ерудиран човек и доказан специалист по бившия източен блок...

Димитри Саймс...

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Това е единственото вярно нещо от сичката пумия, която си излял.

Така беше, знам от първо лице. Ходил съм там, лично съм се сблъскал с руската и украинската корупция, много пъти.

И, след като признаваш, че Русия беше най корумпираната от корумпираните, що викате за Русия а ?

Асланчик, за теб вярно е само това, което съвпада с желаното...

Това не е селско мачле, за да "викаш" за някого...

преди 58 минути, БаалБек написа:

И? Какво доказваш с това?

Дай данни?

Вярно ли? Сигурно за теб Русия са само Москва и Санкт...пардон Ленинград. Мхм, та такива неща.

преди 55 минути, БаалБек написа:

Значи твоите думи са верни, а моите грешни. ГолЕм световен фактор си Николов.

Николов не е световен фактор...

Двумесечника на центъра Тhe National Interest обаче е...

За разлика от твоите анонимни бълвочи...

Почетен председател на този център е Хенри Кисинджър, преди Саймс, председател бе Ричард Никсън...

Дали те знаят по-малко от теб?

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Случайно, едно от сичките твърдения се оказа вярно.

Чугун отсекъде !!!

Това е литературен похват, Николов.

Не се е объркала.

Казва ти, че викаш за Русия, но малко по учтиво от мене.

Неслучайно си Мейджър Мейджър, Асланчик...

Да говориш за чугуни и петолъчки, при условие, че цитираш Боев, Емил Боев...

виждаш ли, че всеки ден по няколко пъти пишеш - "Аз казах ли ви веееее... Идиот съм и се гордея с това"...

А трябваше да пламне Кримския мост, за да се престрашиш да се навиеш на облога...

Гордей се, лошо няма, така е по-забавно...

преди 10 минути, andiay написа:

Много точен анализ...

Което не ме учудва, имайки предвид източника...

Едно от най-уважаваните издания за международна и геополитика и Център по тези въпроси...

Е, как бре?

Нали Асланчик каза, че всичко било ала-бала?

:biggrin:

преди 9 часа, miro20 написа:

Отделно виждам че мотото ти е... който помага с военна помощ е глупак, който не предоставя е умен.

Поголямата част от света не мисли като теб.

Прави сиизвода кой е глупака.

Хахахахахаха... Пак ли "по-голямата част от света " ... хахахахаха .. Ба си, ей, вари го печи го трола платен си е трол,  :D лъже маже че и дори не се изчервява, дебелогъза му работа продажна... мдаам...

Но виждайки кой не помага с военна помощ на Усраина, то явно ти си сред глупаците :biggrin:.. малцинството се опитва да се представи за мнозинство както винаги, смях в залата :D 

P.S 

https://colonelcassad.livejournal.com/7926723.html 

:newspaper: :hush: Квик квик квииииккк... 

преди 5 часа, insec написа:

Миро попита къде е фалшивата новина, ти му отвръщаш, че бил лъжел - не си се наспал ли, що ли? 

А колкото до Израел - кой е мераклия да хванем бас, че Украйна ще си получат обещаните радари за откриване на иранските дронове? 😉

Аз... Давай, ти си... радари за откриване на ирански дронове, хахахахахахаха...... Навярно със ситема свой чужд за разпознаване на излъчванията , и супер дупер активен радар за засичане на картона по отразените от него радиовълни, или поне светлинни такива :D  :newspaper:

Ба си умниците сороспят тука, мдрят ги такива че просто да се чуди човек, да се смее или да плаче :D 

P.S Навярно иранските дрони общуват с оператора си на фарси, в двоичен код хахахаха, и така ще ги разпознаят :wub:

преди 1 минута, Moriati написа:

Хахахахахаха... Пак ли "по-голямата част от света " ... хахахахаха .. Ба си, ей, вари го печи го трола платен си е трол,  :D лъже маже че и дори не се изчервява, дебелогъза му работа продажна... мдаам...

Но виждайки кой не помага с военна помощ на Усраина, то явно ти си сред глупаците :biggrin:.. малцинството се опитва да се представи за мнозинство както винаги, смях в залата :D 

P.S 

https://colonelcassad.livejournal.com/7926723.html 

:newspaper: :hush: Квик квик квииииккк... 

ефенди Великобритания обвинява Русия , че стреля по техен самолет:D

Британия заявила о пуске ракеты с российского истребителя в сторону британского военного самолета. В России это объяснили "ошибкой" пилота

преди 1 минута, Moriati написа:

Аз... Давай, ти си... радари за откриване на ирански дронове, хахахахахахаха...... Навярно със ситема свой чужд за разпознаване на излъчванията , и супер дупер активен радар за засичане на картона по отразените от него радиовълни, или поне светлинни такива :D  :newspaper:

Ба си умниците сороспят тука, мдрят ги такива че просто да се чуди човек, да се смее или да плаче :D 

ефенди - срещу дронове се пазиш от тях лесно - незнам защо не дават такава техника - дори един ГСМ заглушител ще стане

преди 1 час, БаалБек написа:

Унуфри не забравяй, че в Украйна е демокрация и има правила, а не е като родината ти - Рашистан.

Русокоске, и как разбра че в Русия няма правила а в УСраина имало такива, хахахаха, само от статия относно Конституцията на салорейха ли хахахахахах :biggrin:

Е то бива да си проста като амеба ама чак толкова..ба си....:biggrin:

преди 1 час, M.Николов написа:

Бъбрече, дори хората от твоя отбор ти казват, че съм прав.

Бъбречето явно приема на юнашко доверие само казаното от отбора сороспят хахаха... И това е висш признак за знания и непредубеденост на фактите :wub: :newspaper:  Голям смях , това  даже не е бъбрек, а урина :ph34r:

преди 1 час, BANKATA написа:

След тази война ги виждам променени и очаквам да станат нещо подобно на Южна Корея 

А като Япония не може ли , или поне айде Турция, за по-лесно :D  :newspaper:

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

Офца, ето ти го на български.

https://fakti.bg/world/723140-naprejenie-nad-cherno-more-ruski-iztrebitel-e-izstrelal-raketa-blizo-do-britanski-voenen-samolet

Най-интересното е какво е решил британския министър на отбраната след този случай.

"Той добави: "В писмото си изясних, че самолетът е невъоръжен, в международно въздушно пространство и следва предварително уведомена траектория на полета. Почувствах, че е разумно да прекратя тези патрули, докато не бъде получен отговор от руската държава."

преди 3 минути, Moriati написа:

Е то бива да си проста като амеба ама чак толкова..ба си....

а ти умен като британски гол охлюв

преди 1 час, БаалБек написа:

Вярно ли? Сигурно за теб Русия са само Москва и Санкт...пардон Ленинград. Мхм, та такива неща.

А за теб сравнението на руските села е спрямо Кийв , Одеса и харков навярно хахахахаххаа...... Пардон не пардон, свободно поправи мозъчните гънки, тоест образувай ги първо :biggrin:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Офца, ето ти го на български.

https://fakti.bg/world/723140-naprejenie-nad-cherno-more-ruski-iztrebitel-e-izstrelal-raketa-blizo-do-britanski-voenen-samolet

Най-интересното е какво е решил британския министър на отбраната след този случай.

"Той добави: "В писмото си изясних, че самолетът е невъоръжен, в международно въздушно пространство и следва предварително уведомена траектория на полета. Почувствах, че е разумно да прекратя тези патрули, докато не бъде получен отговор от руската държава."

а путин иска ли разрешение като пуска негови самолети да летят над Украйна

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не, скарай му се.

той не пита - а ние да го питаме - имаш логика на сериозно промит мозък:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.