Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 36 минути, БаалБек написа:

Никой не се е родил идиот. За това се изисква практика и силно да обичаш Русия!

Бандеровците силно мразят всичко руско по исторически причини.   Като стигат до идиотизъм -това не им помага.  Напротив.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 45 минути, БаалБек написа:

Никой не се е родил идиот. За това се изисква практика и силно да обичаш Русия!

По твоите писания и глупости се вижда, че ти си се родила идиот. Като изключение от правилото, за да го потвърдиш. Това обяснява и защо мразиш Русия.

преди 45 минути, БаалБек написа:

Израел се приближава към военна подкрепа за Украйна

Израел се приближава да изчезне от картата. Не вярвам да са толкова глупави, че да подкрепят военно Украйна.

ЗСУ настъпват към Херсон.

Рашистите са в паника. Предстои жест на добра воля.

Путлер Капут !!!

Слава Украини !!!

Ако оставим дразненето на тъпите форумни ватенки, Касапинът Суровикин явно си разбира от работата. Досега никой не беше се осмелил да обясни на Малоумния Путлер, че е безсмислено да отбранява Херсон.

преди 32 минути, vpvelev написа:

По твоите писания и глупости се вижда, че ти си се родила идиот. Като изключение от правилото, за да го потвърдиш. Това обяснява и защо мразиш Русия.

Израел се приближава да изчезне от картата. Не вярвам да са толкова глупави, че да подкрепят военно Украйна.

Кой ще ги заличи?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Кой ще ги заличи?

Те си разработиха свое ядрено оръжие - след всичките  войни с всевъзможни араби.

преди 1 час, БаалБек написа:

Когато си военен гигант, но икономическо джудже като Русия, в края на краищата си оставаш джудже…

с нова придобивка територии колкото 3  българии и най- голямата ядрена централа в европа 

винаги силата е определяла  посоката на вятъра

не случайно сащ инвестират  50 % от икономиката си във военни неща

тия еврогейски приказки и либералствания не вървят 

не ошамариш ли детето ще ти се качи на главата

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

ЗСУ настъпват към Херсон.

Ама то днеска пак мотики настъпват... Не ти ли го казаха от полтавската телевизия това?

преди 1 час, MZ/X написа:

Когато се ползват сложни думички, е полезно цитиращият ги да разбира смисъла им.

И веднага прилага Уикипедия. :lol6:Поредния бате Смешко. Има един фаворит - чичо Смешко, но ти го гониш достойно.

А "защитниците" на православието достигнаха нови низини.

"Споразумение между Иран и Русия за предоставяне на балистични ракети земя-земя с малък обсег, включително Zolfaghar. Fateh-110 и Zolfaghar са ирански балистични ракети земя-земя с малък обсег на действие, способни да поразяват цели на разстояния между 300 км и 700 км."

islamru.png

преди 7 часа, vpvelev написа:

Увредил съм се, защото съм патриот, родолюбец, а Левски и Ботев са ми пример в живота ли?

защото си роб - защото Левски и Ботев не са имали силите да победят Османската империя, ала въпреки това са се борили за свободата си, която ти предаваш, щото си роб и шубе. Целия ти патриотизъм и респект към хората борили се, и загинали за свободата на България е абсолютна парлама, и нямат никаква стойност. Да не дава господ някой да нападне България, че се е видяло как нещастни шубета, като теб ще вдигнат оръжие тъкмо срещу онези, които ще защитават суверенитета и цялостта на държавата - те що мразите Зеленски и украинците, именно защото са достатъчно смели и отговорни, че да защитават държавата си.

п.п. поне самопризнанията да ти правеха чест, само че ти не се осъзна о време, как овцата със два въпроса те провокира сам да се разобличиш, що за утепан продажник си.

Реклама на Русия. Свободни момичета и евтини коли.

И лъжите на Русия

faktilazhi.png

преди 35 минути, maxthon написа:

Ама то днеска пак мотики настъпват...

Аз да те питам, след като се изявяваш за Ентелегент. АЕЦ, ТЕЦ и ВЕЦ към военната инфраструктура ли се отнасят или към гражданската? Питам, че водя спор дали рашистите бомбардират (по време на специална операция) гражданска инфраструктура или военна.

на 16.10.2022 г. в 19:24, Hristo52 написа:

Обичам тъпотата и простотията. Това са очевидно единствените неща, които са непрекъснато във възход...При тях кризи няма...Не възникват никакви екзистенциални въпроси, всичко е ясно...А, да...досега не съм срещал тъп и прост човек с психологически проблеми...Всички са в цветущо душевно здраве...

Това е нормално за теб. Все пак си "учил" след 1944г. И явно си назначен съгласно тази заповед:

ajugov.png

За тези, които не панимает - FOX News, вярно с оригинала.

Путин обяви преди час военно положение в 4те области. Нещата ескалират по-бързо от прогнозите.

преди 1 час, BANKATA написа:

Кой ще ги заличи?

Тайна, майна.

преди 28 минути, insec написа:

защото си роб - защото Левски и Ботев не са имали силите да победят Османската империя, ала въпреки това са се борили за свободата си, която ти предаваш, щото си роб и шубе. Целия ти патриотизъм и респект към хората борили се, и загинали за свободата на България е абсолютна парлама, и нямат никаква стойност. Да не дава господ някой да нападне България, че се е видяло как нещастни шубета, като теб ще вдигнат оръжие тъкмо срещу онези, които ще защитават суверенитета и цялостта на държавата - те що мразите Зеленски и украинците, именно защото са достатъчно смели и отговорни, че да защитават държавата си.

Не се напъвай толкова да не се изпуснеш. Така говориш за мен все едно се познаваме от 100 години. За разлика от теб съм служил в казарма. Набор "Аспаруховски". И съм давал клетва да браня родината си. Ако някой нападне България отивам да се бия за нея без да ме викат военните. Разбра ли пикльо? Нито си ми на годините, нито на чикиите да ми държиш такъв тон и да ми правиш характиристики. Аман от олигофрени. 

преди 34 минути, insec написа:

само че ти не се осъзна о време, как овцата със два въпроса те провокира сам да се разобличиш, що за утепан продажник си.

Да не съм прост като тебе да не се осъзная как оФца и то без умствен капацитет ми задава провокативни въпроси, ако ни нападнели турците какво да правим.

Това няма нищо общо със сегашната война. Тя се води за съвсем други цели, които явно не можеш да осъзнаеш. Не се води м/у Русия и Украйна. И точно поради тая причина Зеленски в момента унищожава народа си. То руснаците повече пазят украинците отколкото Зеленски. И това, което прави в момента Зеленски не е патриотизъм, а служене на чужда кауза, на САЩ.

И т.н.

преди 41 минути, БаалБек написа:

И веднага прилага Уикипедия. :lol6:Поредния бате Смешко. Има един фаворит - чичо Смешко, но ти го гониш достойно.

А "защитниците" на православието достигнаха нови низини.

"Споразумение между Иран и Русия за предоставяне на балистични ракети земя-земя с малък обсег, включително Zolfaghar. Fateh-110 и Zolfaghar са ирански балистични ракети земя-земя с малък обсег на действие, способни да поразяват цели на разстояния между 300 км и 700 км."

islamru.png

тебе па те управлява дпс

преди 2 минути, MZ/X написа:

Путин обяви преди час военно положение в 4те области. Нещата ескалират по-бързо от прогнозите.

Да, имат проблем и в Башкирия.

“Това не е нашата война” - Башкирите създават въоръжено съпротивление. В републиката подпалват офисите на партиите на думата и службите за военните комисариати, мъжете бяха призовани да станат партизани и да се подготвят за битка. Възниква движение за отделяне на Башкирия от РФ. Башкирите не искат да умират за Путин, идеите на руския свят са неразбираеми и не са им близки. Хората не разбират защо, по дяволите, трябва да прекосяват половината свят, да убиват мирни украинци и самите те да умират."

преди 5 минути, vpvelev написа:

Ако някой нападне България отивам да се бия за нея без да ме викат военните.

Късно е да лицемерничиш

преди 18 часа, vpvelev написа:

А по въпроса с предаването - не трябва да допускаме да се стигне до там че турците да ни нападат. Ще преговаряме, ще им се усмихваме ако трябва и така. С кротце и со благо. Не трябва да слагаме на гол гъз чифте пищови. Трябва да се действа според обстановката.

со кротце, со благо и малко вазелин - комичните ти заплахи във форум не могат да скрият факта, какво си нещастно продажно шубе, робе!!!

преди 53 минути, БаалБек написа:

Аз да те питам, след като се изявяваш за Ентелегент. АЕЦ, ТЕЦ и ВЕЦ към военната инфраструктура ли се отнасят или към гражданската? Питам, че водя спор дали рашистите бомбардират (по време на специална операция) гражданска инфраструктура или военна.

Да питаме и колегите си съюзници от Нато защо удрят по такива обекти още в първите часове на инвазиите си? Аз мога да попитам, а ти? Аец? Мда още сте на темата, че руснаците се самообстрелват там. Централата вече премина на управление към Росатом и американското гориво ще изчезне от там (и по-добре). Затова и вече има и няколко неуспешни опита за десант като последния е съвсем пресен от снощи. Питах няколко пъти в темата досега из Донецк по какво стрелят украинците и нямаше отговор?

П.С. За малко да забравя... Ентелегентността първо я издирваш при тебе и тогава започвай да даваш квалификации кой какъв е...

преди 2 минути, insec написа:
преди 14 минути, vpvelev написа:

Ако някой нападне България отивам да се бия за нея без да ме викат военните.

Късно е да лицемерничиш

А по въпроса с предаването - не трябва да допускаме да се стигне до там че турците да ни нападат. Ще преговаряме, ще им се усмихваме ако трябва и така. С кротце и со благо. Не трябва да слагаме на гол гъз чифте пищови. Трябва да се действа според обстановката.

со кротце, со благо и малко вазелин - комичните ти заплахи във форум не могат да скрият факта, какво си нещастно продажно шубе, робе!!!

Преди не бях много сигурен че си прост, ама сега съм.

Какво ми даваш тоя пример и сам се излагаш. Ти да не си от младото поколение с функционалната неграмотност? Може да чете, но не знае какво е написано.

"Ако някой нападне България отивам да се бия за нея без да ме викат военните." - "...не трябва да допускаме да се стигне до там че турците да ни нападат."

Къде е лицемерието? Ако някой ни нападне отивам да се бия, но преди това трябва да направим всичко възможно, за да не ни нападат, защото си знаем положението. "Не трябва да слагаме на гол гъз чифте пищови."

Ако и това не можеш да разбереш, тогава обърни внимание на образованието ти, ако вече не е късно. Ама щом оФцете са ти кумир, значи е вече късно за теб.

преди 2 минути, vpvelev написа:

....

"късно е, няма обратен път назад" 😉

Трябва да си знаем възможностите и силите.

Същото се отнася и за украинците.

Те толкова ли са глупави и да не видят че САЩ и запада им праща оръжия, ама украинците умират на фронта.

Все едно Турция като ни нападне и някой да ни праща оръжия и нас лека полека да ни избиват на фронта. Хората решават войната, а не техниката. Тя само помага до някъде.

както ти би се предал на Турция, така и украинците трябва да се предадат на руZнаците - ама не би, украинците са свободни хора, велев е страхлив роб.

преди 18 минути, maxthon написа:

Да питаме и колегите си съюзници от Нато защо удрят по такива обекти още в първите часове на инвазиите си? Аз мога да попитам, а ти? Аец? Мда още сте на темата, че руснаците се самообстрелват там. Централата вече премина на управление към Росатом и американското гориво ще изчезне от там (и по-добре). Затова и вече има и няколко неуспешни опита за десант като последния е съвсем пресен от снощи. Питах няколко пъти в темата досега из Донецк по какво стрелят украинците и нямаше отговор?

Така и предполагах. Кофти въпрос за конкретен отговор. Направо се чудя как даже се осмели да напишеш толкова "ластици", но нищо конкретно. А въпроса беше много ясен. Никъде не съм споменавала конкретни централи. 

П.С. Поредния въздухар. На общи приказки много знаещ, но нищо конкретно. 

image.png

преди 4 минути, insec написа:

"късно е, няма обратен път назад" 😉

Няма я. Така че продължавай да си проЗд. Късно е да ставаш умен.

преди 6 минути, insec написа:

както ти би се предал на Турция,

Ти какво и за мен ли почваш да тиражираш лъжи, та след 100 пъти повтаряне да си помислиш че са истини. Това ви е станало професионално изкривяване на троловете.

преди 7 минути, insec написа:

така и украинците трябва да се предадат на руZнаците - ама не би, украинците са свободни хора, велев е страхлив роб.

Това е в същия ред на мисли, който дадох за Турция. Ама не можеш да го разбереш. Не че е сложно за разбиране, ама толкова си можеш. Та украинците не сега да се предават на руснаците, а трябваше още примерно 2014 да са добре с тях, да не ги провокират и дразнят с натовски бази и т.н. Така че сега вече е късно за тях. 

преди 15 минути, insec написа:

украинците са свободни хора, велев е страхлив роб.

По повод на това се сетих за един виц или нещо като историйка. Поучителна. Имам един приятел арменец. Много готин човек. Та той го разказваше това:

"По време на турското робство в един хан седяли на една маса арменци, на друга българи, на трета гърци примерно и т.н.

Влизат 3-4 турци и сядат на масата. Единия от арменците за да покаже какъв патриот е и колко е смел и не се дава на турците скочил срещу тях, извадил нож и започнал да ги псува и налита да ги трепе. Турците скочили и го утрепали набързо, избили и другите арменци от неговата маса и пак седнали да ядат и да пият.

Българите се спогледали и си замълчали. По едно време единия турчин излиза да пикае и единия българин излиза след него и в тъмното го утрепал. Влиза вътре и казва на друг турчин, че приятеля му го вика за нещо. Излиза и другия турчин и него го трепят. И така еди по един ги подлъгали и избили...

А убитите арменци ги провъзгласили за герои..."

преди 8 минути, vpvelev написа:

Та украинците не сега да се предават на руснаците.....

не сега, а преди 😏 - но не се притеснявай, продължавай с опитите да скриеш какво си продажно шубе.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.