Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Останал дръшки.

Вече и на Кличко да нямаш вяра.... Само връзката между всичките ракети свалени и 80% от жилищата са без вода, а част от града е без ток нещо се губи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Coco1 написа:

На фронта ше ти дадат много памперси-аргументи

Ватенка-петел не се зимай на серизно троле мосейковски.  Много са те пускали по реките увит с вата.

Интерната е преценил умствения ти багаж, затва не те пускат.

Ахахахаха! Ти си уникален. Само безсмислени изказвания и наричания. Какво са "аргументи-памперси"? И какво е "ватенка-петел"? Ти изобщо чуваш ли се какви ги говориш?

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти, циганино лъжлив, ми вмени, че съм написал глупости, сякаш темата е за мене.

Пиши си обосраните клевети, не ми пречиш.

Стига ми тази награда, че си разбрал, че България сама е извоювала Съединението и Независимостта си.

Асланчик, казах ти вече, че не е нужно да се хвалиш, че си идиот...

Знаем го отдавна...

Тук клевета няма, ти сам го доказваш, не е нужно някой да ти го вменява...

Ето ти първата глупост и лъжа

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Айретен репарациите ги е платило Княжество България, като част от загубилата войната Османска Империя.

Начи не цялата империя, а само Княжество България. Ние сме платили целия обем от репарации за всички фронтове, включително и кавказкия.

След Руско Турската война, Княжество България е платило на Русия пълния обем репарации, като победена държава.

Сега да минем на втората...

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Традицията е спазена, освободили сме се сами. Расссия е била естествено против. Поради което 7 години по късно, за наказание, Руския Черноморски Флот е изравнил град Варна с лицето на земята.

След което естествено е капитулирала и е подписала договора за капитулация срещу България и Османската Империя, на 3 ти март по желание на българската страна и с охотното съгласие на османската страна.

Особено това болднатото е пример и доказателство за абсолютните върхове, които си достигнал в идиотизма си...

В целият ти пост има всичко на всичко два пасажа с твои лични мнения, като и двата са преобладаващо лъжи и идиотско тълкуване на полуистини..

Сега освен циганин ме наричаш и лъжец, естествоно пак без доказателства, на принципа "Аз казах ли ви бееее... Значи е тъй"....

Очаквано - "Лъжеца вика - онзи е лъжеца"....

Колко примера за твои лъжи искаш да ти дам?

За това, че си идиот ги давам постоянно...

Ти можеш ли да посочиш поне една моя лъжа и поне едно доказателство, че съм циганин?

Защо изпитваш нужда да лъжеш постоянно?

току-що, FatMan9 написа:

Ахахахаха! Ти си уникален. Само безсмислени изказвания и наричания. Какво са "аргументи-памперси"? И какво е "ватенка-петел"? Ти изобщо чуваш ли се какви ги говориш?

Рашист, генерал Армагедон идва за тебе. 

Гледам орките изкарват вече и страховитите си безаналогови оръжия. :biggrin:

преди 5 минути, Coco1 написа:

Рашист, генерал Армагедон идва за тебе. 

Все по-зле ставаш. Ако си избягал от Карлуково се върни поне лекарствата да ти дадат да си пиеш. Мозъка почти ти е спрял да работи.

преди 5 минути, insec написа:

Гледам орките изкарват вече и страховитите си безаналогови оръжия.

Е аз гледам, че са го изкарали от техния музей.... Change my mind...

П.С. Датата е 14 май 2022

преди 6 минути, andiay написа:

Особено това болднатото е пример и доказателство за абсолютните върхове, които си достигнал в идиотизма си...

Твърдиш, че след като Руския Черноморски Флот е изравнил Варна със земята през 1915 година, Русия не е капитулирала във войната срещу България ли ?

Кое АОНСУ каза си завършил ?

преди 1 минута, vpvelev написа:

Все по-зле ставаш. Ако си избягал от Карлуково се върни поне лекарствата да ти дадат да си пиеш. Мозъка почти ти е спрял да работи.

В Мосейково сте така, бабке Велке.

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Какво означава "рашист"?

Той папагала не знае вече в кое измерение се намира ти го питаш такива сложни неща. 

преди 1 минута, maxthon написа:

Е аз гледам, че са го изкарали от техния музей.... Change my mind...

аз го премълчах, че може и да се бъркам, ала щом го казваш, значи всичко е точно - явно музеите са складовете, в които съхраняват безаналоговите си оръжия :lol6:

току-що, insec написа:

аз го премълчах, че може и да се бъркам, ала щом го казваш, значи всичко е точно - явно музеите са складовете, в които съхраняват безаналоговите си оръжия :lol6:

Клипа е украински, съответно и музея е техен. Именно когато не разбираш какво ти казват е най-добре да мълчиш.....

преди 3 минути, FatMan9 написа:

Какво означава "рашист"?

Ти, Ромчето, Тошев ...

Абе неутрален, дето говори от името на Обективната Истина, да се свети името и. Нине присно и вовеки веков, амин.

току-що, Coco1 написа:

Армагедона ще осветли туловището.

https://streamable.com/v1dlt6

преди 3 минути, vpvelev написа:

Той папагала не знае вече в кое измерение се намира ти го питаш такива сложни неща. 

В koe измерение си след евтиния лосион ?

току-що, vpvelev написа:

Лошо ше ти е разбира се.

преди 4 минути, maxthon написа:

Клипа е украински, съответно и музея е техен. Именно когато не разбираш какво ти казват е най-добре да мълчиш.....

Ватенка и клиповете ли ги разбра 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти, Ромчето, Тошев ...

Абе неутрален, дето говори от името на Обективната Истина, да се свети името и. Нине присно и вовеки веков, амин.

Не, не означава това. Думата "рашист" е дума, която се използва с цел дискредитиране на всеки, който може да мисли независимо и не се влияе от фалшиви новини срещу Русия.

Подобно е положението и с пропагандният термин "Путлер", чиято цел е правене на фалшива асоциация между Путин и Хитлер.

току-що, FatMan9 написа:

Не, не означава това. Думата "рашист" е дума, която се използва с цел дискредитиране на всеки, който може да мисли независимо и не се влияе от фалшиви новини срещу Русия.

Подобно е положението и с пропагандният термин "Путлер", чиято цел е правене на фалшива асоциация между Путин и Хитлер.

Без IQ си, не се обаждай.

Путлер

Путлер ти е вожд затва те зима на фронта

преди 6 минути, Coco1 написа:

Армагедона ще осветли туловището. Поради липсата на IQ

Нямам идея за какво говориш.

Не, не означава това. Думата "рашист" е дума, която се използва с цел дискредитиране на всеки, който може да мисли независимо и не се влияе от фалшиви новини срещу Руси

Подобно е положението и с пропагандният термин "Путлер", чиято цел е правене на фалшива асоциация между Путин и Хитлер

Това горното е мой цитат, който цитирах по грешка, но не знам как да махна.

преди 13 минути, vpvelev написа:

преди 8 минути, FatMan9 написа:

Думата "рашист" е дума, която се използва с цел дискредитиране на всеки, който може да мисли независимо и не се влияе от фалшиви новини срещу Русия.

Може и така да се каже...

Такова определение дават ватенките

преди 11 минути, maxthon написа:

хахахахахаххахахахах нимоа хахахахаххахаха ти си по- зле и от орките бре хахахаххахахахахах

преди 2 минути, insec написа:

хахахахахаххахахахах нимоа хахахахаххахаха ти си по- зле и от орките бре хахахаххахахахахах

Аз казах ли ти а ???

преди 2 минути, insec написа:

Дадох ти и да гледаш и пак си мислиш, че говоря за който ти се иска на теб. Няма трофей след като си я извадил от собствения музей.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.