Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Таков аопределение дават ватенките

Аз казах ли ти а ???

1.jpg.4fb3739ec30727dca3b205a95885bc60.jpg.3b76aa6ca1b0f35b73529d76665fd92a.jpg

Това "Аз казах ли ви" е твоето култово изказване, което постоянно повтаряш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ти а ???

на ватенките очевидно нещо не им се понрави най- модерното безаналогово свръхоръжие на братята им от оркистан маалъ :biggrin:

току-що, FatMan9 написа:

Ами аз още докато се водеха боеве в самия Киев, ви казах, че Украйна ще победи и ще си върне Крим и Донбас.

Щот не ви чуват тиквите, затуй !!!

преди 2 минути, FatMan9 написа:

не е култово е истинно - надява се и той човека, че някой ден ще проумеете, ала ....... според мен няма надежда за вас. Абсолютните безаналогови тъпунгери сте.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ами аз още докато се водеха боеве в самия Киев, ви казах, че Украйна ще победи и ще си върне Крим и Донбас.

Щот не ви чуват тиквите, затуй !!!

Не.

Украйна няма как да победи, тъй като анализи показват, че армията на Украйна не може да издържи повече от два месеца срещу Русия.

Многократно ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, че украинската армия е прокси на САЩ, и се изпълнява прокси война на САЩ срещу Русия на украинска територия.

Фактът, че украинската армия е изцяло на издръжката на Колективния Запад се признава ОТКРИТО от самият фалшив Зеленски.

С други думи, правилно е да се каже, че САЩ спечели войната, ако Украйна спечели войната.

преди 4 минути, insec написа:

оркистан

преди 5 минути, insec написа:

стан

Малко да се образоваш за значението на "стан":

IMG_20221031_141302.jpg.28fb8e88b2a3c72c48db56ca537dbde7.jpg

Както се вижда, напълно безсмислено е да използваш "стан" в името на руската държава - Русия.

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Многократно ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ

Виж сега, момче младо, не си ми на годините, че да ми казваш и доказваш, каквото и да било. Ако си готов да платиш за думите си, или да спечелиш ако си прав, да вържем бас за 50 кинта.

преди 4 минути, insec написа:

не е култово е истинно - надява се и той човека, че някой ден ще проумеете, ала ....... според мен няма надежда за вас. Абсолютните безаналогови тъпунгери сте.

Аз съм политически анализатор и културен критик, не "тъпунгер". Многократно съм обяснявал, показвал и доказвал как седят нещата и кое е вярно и кое не - ако не можеш да разбереш, това не е мой проблем.

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Многократно ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ

Че си многополова

0c7e4ce4346c810c0ec80045aadfe3b3.thumb.jpg.5f101774bfa08854071261c0b19efc15.jpg

Виж сега, момче младо

Пенсионер е от Мосейково

Виж сега, момче младо, не си ми на годините, че да ми казваш и доказваш, каквото и да било. Ако си готов да платиш за думите си, или да спечелиш ако си прав, да вържем бас за 50 кинта.

50 лева? И какво ще си купя с 50 лева? От гледна точка на стойност, такова нещо като 50 лева отдавна не съществува, благодарение на Фалшивите Лидери на ЕС и инфлационните им политики.

Иначе, да, бих се хванал на бас. За какво залагаме? За какво ще се обзалагаме?

А ти на колко си години, иначе?

преди 2 минути, Coco1 написа:

Че си многополова

0c7e4ce4346c810c0ec80045aadfe3b3.thumb.jpg.5f101774bfa08854071261c0b19efc15.jpg

Пенсионер е от Мосейково

Какво ми се подиграваш на профилната снимка? Аз смея ли се на твоя, че прилича на оня едноок пират от САЩ с "Ран-Ът", и други глупости там...

Твърдиш, че след като Руския Черноморски Флот е изравнил Варна със земята през 1915 година, Русия не е капитулирала във войната срещу България ли ?

Кое АОНСУ каза си завършил ?

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой...

Болшевиките взимат властта в Русия 1917-а и тя спира участието си в ПСВ...

Договорът от Брест не постига нищо...

Чрез него болшевиките се съсредоточават върху по-належащите си проблеми...

В крайна сметка този договор се обезсилва от факта, че силите на Антантата побеждават Централните сили, част от които е и България...

Това е Втората българска катастрофа...

Страната ни е задължена да плаща огромни репарации, реални, а не твоите измислени за Руско-Турската война, губи значителна част от своите територии, губи правото да поддържа боеспособна армия...

Дет се вика, онази "капитулация" на Русия е "пирова победа"...

В крайна сметка губещите са България и Османската империя...

Да се гордееш и възхваляваш една спечелена битка във война, която на практика те разорява, също е признак за идиотско поведение...

АОНСУ не съм завършил, но няма как да го обясня на човек, приел да защитава комунизЪма, но когато комунизЪма се срутил и "прогледнал", че всичко е било пропаганда...

Казах ти вече, там където съм завършил, дори и за помощния персонал има строги критерии...

Ти не би могъл да ги покриеш...

преди 6 минути, FatMan9 написа:

Иначе, да, бих се хванал на бас. За какво залагаме? За какво ще се обзалагаме?

Който изгуби на стената на позора. Видео с два шута в задника и се качва тук да го гледат всички. Който иска да не може да седне нека направи и десет облога.

преди 12 минути, andiay написа:

АОНСУ не съм завършил

И за туй ли излъга ?

преди 15 минути, FatMan9 написа:

За какво залагаме?

Аз казвам, че Украйна ще победи и ще си върне Крим и Донбас.

Ти казваш обратното.

Навит ли си ?

преди 14 минути, maxthon написа:

Видео с два шута в задника и се качва тук да го гледат всички.

Аве тебе на 50 кинта те е страх да се фанеш, за стена на позора се пънеш.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

за стена на позора се пънеш

Е ефекта от нея за форума ще е леко по-различен. Няма как да не се съгласиш. Виж вече ако нямаш желание да ставаш публична личност бих те разбрал.

току-що, maxthon написа:

Е ефекта от нея за форума ще е леко по-различен. Няма как да не се съгласиш.

Дрън дрън вата.

Фащаш ли се на 50 кинта или те е страх ?

Кога бандеровците ще разберат, че с военната си операция в Донбас сами си причиниха сегашните трагични събития ?   Не се иска много акъл - ама те и малко си нямат.    Така се получава като не дадоха автономия на Донецк-Луганск през 2014 година и изпратиха там армията и батальоните с националисти.  Сега като им отнемат след Крим и Запорожие и Херсон - да не би им стане по-добре?     Сега се замълча за Николаев и за Одеса, обаче там също живеят доста руснаци.  Били загинали 67 000 руски бойци, вероятно около толкова са и украинските.   Русия не може да отстъпи.  Предстои доуточняване на нови граници.   Една трета от украинците били избягали в чужбина.   Те може да не искат да се върнат в Украйна, която неизбежно ще бъде редуцирана.    Тези хора са дезертьори-бежанци. 

И за туй ли излъга ?

И кога съм казвал, че съм завършил АОНСУ?

Та да бъде лъжа твърдението ми, че не съм завършил АОНСУ...

Това, че желето в кратуната ти е решило, че "Политически науки" е равнозначно на АОНСУ си е поредното доказателство, че си идиот...

Приемаш желаното за реално...

Пак твърдиш, че съм лъгал, някое доказателство?

За теб е лесно - Кунчев, световната революция, Рамус,  Гуантанамера, Херсон е обкъжен и пада след три дни, Путин е мъртав и т.н..

"Аз казах ли ви беееее... Идиот съм и се гордея с това..."

Само за това не лъжеш, мхм...

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Фащаш ли се на 50 кинта или те е страх ?

Не употребявай думата вата и сума пари в едно мнение. Ще взема да се объркам и да ти изпратя няколко килограма вата. Двунишкова, тринишкова, Йога има всякаква. А да може и от вълна, че идва зима.

П.С. Съборен хеликоптер Ми8 поради неизправност (украинската версия) в Константиновка. (да сме по темата)

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казвам, че Украйна ще победи и ще си върне Крим и Донбас.

Ти казваш обратното.

Навит ли си ?

Не, не. Чакай малко сега. Кога съм правил каквито и да е твърдения относно войната? Всичките ми постове и публикации по темата са политически анализи, които нямат нищо общо с изхода на войната.

Аз на несигурно не залагам. Залагам само, ако знам със сигурност, че ще спечеля.

И вече ти обясних защо Украйна няма да победи, дори и да победи.

преди 1 час, FatMan9 написа:

Какво ми се подиграваш на профилната снимка? Аз смея ли се на твоя, че прилича на оня едноок пират от САЩ с "Ран-Ът", и други глупости там...

Защо ти се подиграват Сашке в интерната ? Тури повече грим на сланината 

току-що, Coco1 написа:

Защо ти се подиграват Сашке в интерната ? Тури повече грим на сланината 

За каква сланина говориш?

преди 39 минути, FatMan9 написа:

ако знам със сигурност

Сашке тото ли играеш в интерната

току-що, FatMan9 написа:

За каква сланина говориш?

Гримирана сланина 

преди 5 минути, Coco1 написа:

Гримирана сланина 

Не, не искам гримирана сланина. Аз сланина не ям. Предпочитам пържоли с лют сос и шопска салата.

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Не, не искам гримирана сланина. Аз сланина не ям. Предпочитам пържоли с лют сос и шопска салата.

В интерната няма ли по-големи огледала 

преди 3 минути, Banesc написа:

Джуджка памагит на другяря с няколко празни шишета

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.