Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Banesc написа:

а защо сирението е  20 лв ?

Къде видя 20лв твойто си е безплатно 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Banesc написа:

а защо сирението е  20 лв ?

Не е 20 лв - 20 лв е боклука, който ти ядеш. Ние си купуваме доста по скъпи (произведени извън бг) сирена и колбаси също!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Е, колко повече да го "объркат"?!? Виж го как изглежда:

Изображение

Тошка добре изглеждаш казаците затва те обичат в интерната 

преди 2 часа, attj написа:

Държавната Дума в Москва какво гласува?

Какво съм пропуснал ? Да не са гласували анексия на Аляска ?

:)

преди 2 часа, БаалБек написа:

Не знам какво става с петрола и газта, но в ЕС вече се инвестира в геотермална енергия. Геотермалната енергия е евтина, но първоначалните инвестиции са големи. Сега в ЕС се обсъжда законовата и регулаторна база. До края на десетилетието се очаква комерсиализацията и значителни иновации. Това поставя геотермалната енергия в конкуренция с ядрената енергия. Геотермалната енергия, термопомпите, биогазът, отпадъците и други енергийни източници трябва да се научат да работят заедно. И това ще стане за ужас на орките, плоскоземците и русоробите.

Европа бързо върви напред, Рашистан яко затъва.

Повечето казаци живеят около Волга  и не виждам кой може да им попречи да се обединят с тези около Дон и Днепър. 

Те знаят ли че трябва да се обединявали??

Ще се наложи да им бъде наложено с военни действия -това е естествен отговор на тяхната АТО срещу Донбас от 2014 година. 

Няма "естествен отговор  на тяхната АТО" . АТО бе реакция на военното вторжение и естествен отговор на всяка държава в която са нахлули тежковъоръжени подразделения от маскирани уроди и изверги с георгиевски лентички  да цепят територии  с война.

:hush:

преди 30 минути, Без умствен капацитет написа:

ако те обижда което цитирам - дали цитата не е обидил и друг

Кой друг е обиден? Мен не ме е обидил; аз не се обиждам и засягам от мнението на хората.

Това, което не разбрах е, защо се твърди, че съм от "лудницата" и защо някакви твърдения се използват в обиден контекст срещу мен, след като аз не обиждам никой и не се заяждам с никой.

Така и не се разбра защо има нападки срещу мен.

преди 2 минути, miro20 написа:

Те знаят ли че трябва да се обединявали??

Няма "естествен отговор  на тяхната АТО" . 

Държавната Дума в Москва всичко е отчела и ги обединява.   Тези в Киев и от НАТО имат свобода да се оплакват на католическия папа в РИМ.  Полза няма да има.    Католиците пак тръгват срещу Русия и пак ще изгубят.  Дано няма глобални   войни като по времената на Наполеон и на  Хитлер...  

преди 2 минути, attj написа:

Държавната Дума в Москва всичко е отчела и ги обединява. 

ахааа... Кога ще приемат  указ и декларция за присъеднияване на Задунайская Губерния  или исконната руска земля - Вашингтон  като субекти на Рашистката Федерация ??

:giggle1:

преди 10 минути, PigMan9 написа:

ова, което не разбрах е, защо се твърди, че съм от "лудницата"

Нали си призна че си в психиатрия бре :) 

Защо Путин започна войната? Не е заради разширяването на НАТО

Всеки път, когато свободна страна близо до Руската федерация започне да говори за избори, правото да избира своята собствена посока, да кандидатира своите лидери и да приеме ценности на либералната демокрация, страната ще бъде веднага нарочена за "денацификация". Приемете, че „денацификацията“ е кодовата дума за „анти-демокрация“ и колонизация. В последно време руските ултра-фашисти заговориха за "денацификация" на Казахстан, Грузия, Армения.

преди 1 минута, miro20 написа:

ахааа... Кога ще приемат  указ и декларция за присъеднияване на Задунайская Губерния  или исконната руска земля - Вашингтон  като субекти на Рашистката Федерация ??

:giggle1:

Нещо много Ви е смешно, а за Бандеристан драмата предстои.

преди 6 минути, miro20 написа:

Нали си призна че си в психиатрия бре :) 

Кога съм признал такова нещо? Можеш ли да покажеш конкретен отговор, написан от мен, в който казвам, че съм от психиатрия?

преди 4 минути, БаалБек написа:

Защо Путин започна войната? Не е заради разширяването на НАТО

Всеки път, когато свободна страна близо до Руската федерация започне да говори за избори, правото да избира своята собствена посока, да кандидатира своите лидери и да приеме ценности на либералната демокрация, страната ще бъде веднага нарочена за "денацификация". Приемете, че „денацификацията“ е кодовата дума за „анти-демокрация“ и колонизация. В последно време руските ултра-фашисти заговориха за "денацификация" на Казахстан, Грузия, Армения.

Това е поредната лъжа, произлизаща от анти-Руския echo chamber.

Виж това:

gwzIklr.jpeg

Как пропагандистите, написали лъжливата статия/публикация, която ти цитираш, биха коментирали факта,е другите НАТО-вски държави, които са близо до Русия, не бяха обявени за "денацификация"? Нали уж всяка страна, която е близо до Русия, ще бъде обявена за "денацификация", ако иска да поеме по "собствен път", по пътя на либералната демокрация, тоест, да се приватизира и денационализира от неолибералния елит. 

преди 1 минута, attj написа:

Нещо много Ви е смешно, а за Бандеристан драмата предстои.

Е колко по лошо може да стане ?

Нима рашистите си мислите че като превземете и "победите" , украинците ще приемат това ?

Тази територия никога няма да бъде под рашистка власт.

Драмата предстои, смао че за Рашистан.

Много гласове от рашистки пропагандатори, се обръщат в критика. Така че, свиквайте ... Не бих цитирал крайните коментариза тотален развал на Рашистан, но ъм съгласен в това което пвоечето констатират - поражението на Путлю и военната му шайка.

Това  реалността. а докъде ще стигне след този провал самата РФ, времето ще покаже.

преди 2 часа, dimy написа:

Какво ги мандахерцаш тези противокорабни ракети последните дни. 

И за Москва такива ги дрънкахте пък...пина вода.

преди 11 часа, БаалБек написа:

Руснаците и техните подражатели в България лъжат толкова много, че е по-лесно да им преброиш истините, отколкото лъжите.

drebnalazha.png

jimcarry.png

преди 6 минути, BANKATA написа:

Е всякакви можеш да срещнеш. Иди виж в Изюм примерно какви новопреименувани улици има.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

защото търговците, търсят , как да искарат пари

това не е сериозен отговор

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Не е 20 лв - 20 лв е боклука, който ти ядеш. Ние си купуваме доста по скъпи (произведени извън бг) сирена и колбаси също!

тия мухлясалите ли

французи са акали в маята

няма стерилност 

преди 9 минути, БаалБек написа:

Не е така.

Неолибералните пропагандисти лъжат повече. Примерно, по-рано днес, ти написа отговор, според който Русия обявява за "денацификация" всяка държава, която е близо до Русия и иска да поеме по пътя на либерализма и демокрацията. Аз оспорих това твърдение, но ти така и не отговори. Защо не отговори?

преди 9 минути, miro20 написа:

Ще взема пакет пуканки, за когато глен, Богатир, vpelev и подобните им събратя тук,цъфнат минута след завземането му (глен даже вече загря днес) и със сълзи от радост пируват, че руската армия е презвела... градче за половин година. 

На частите на Въоръжените сили на Украйна, обкръжени в Соледар, е поставен ултиматум да се предадат до 00.00 ч. на 11.01.23 г.

преди 10 минути, miro20 написа:

Тоест Соледар и Бахмут скоро капут,но вие дорогие сороспят не унивайте,салорехските солдатики и наемници хероично отстъпват а не бягат 😏😅😅 

На си аналлизите на бритишките спецове.. Дерзайте укропи, вие побеждавате,а Прогожин ще вземе само сол 😅😅

Чшш,сороспийке,виждам че методичките за бягство са същите като за Лисичанск и Северодонецк, айде сменете малко плочата ако може.. Това вчера Еленски Коксович вече го каза,да повтаряте кат папагали и овце ли само можете а 😏😌

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ще взема пакет пуканки, за когато глен, Богатир, vpelev и подобните им събратя тук,цъфнат минута след завземането му (глен даже вече загря днес) и със сълзи от радост пируват, че руската армия е презвела... градче за половин година. 

Половин година ли,че то хохлите от 8 години за Крим се точат,ама засега само полюции нощни виждаме, Херсон дори не успаха да вземат с бой, а им го оставиха 😏 

Блондинка говореща по военни теми си е направо за ПулИционър навярно при сороспятата 😅😅

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.