Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Чакам и на Авдеевка да и дойде реда за да се срине целия фронт чак до реката, 

Повторение че предишният е изчезнал

Ако не сте разбрали - разходът на снаряди е тройно на Сталинград. А калибрите на оръдията са двойни.

Да изстреляш целия боекомплект заради един човек . . . .  ?!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, maxthon написа:

Арестович, ти ли си? Още преди няколко дена започна медийната кампания да се намали най-вече психологическата тежест от Соледар. Нямало значение Соледар, линията Славянск, Краматорск, Константиновка била най-укрепената и т.н. След няколко седмици (ако не и по-скоро) и Бахмут няма да е от значение. А укрепената линия предстои да се разбере дали е такава. Същата такава кампания имаше и при Северодонецк/Лисичанск, имаше и при Мариупол. А нещата както виждаш се случват малко по-малко в нежелана за теб посока, но какво да правиш освен да седиш и да гледаш. Продължавай да се самонавиваш, че град като Соледар е поредния нямащ значение. Е като стигнат до административната граница на Донецка област наистина може вече да няма значение.

Иронично, научавам от теб, какво говори Арестович или някой друг украински източник :)

За мен войната отдавна приключи, не само в посоката, която ми се иска, ами в пъти по-далеч отколкото изобщо съм помислял, камо ли да мечтая, та отдавна седя и гледам. Най-вече орки, които празнуват, че имат втората най-силна армия в света и са превзели... всички виждаме колко и какво. И "като" стигнат административната граница на донецка област да ми го напишеш, пак ще ти кажа същото. 

преди 15 минути, glen написа:

Соледар е освободен. Следващият ще е Артемовск (Бахмут). Засега освободителната мисия на Русия в Донбас върви по план.

Кой план точно ? Този от преди 10 месеца ? 

преди 14 часа, Coco1 написа:

Коко не разводнявай темата с папагалстване.

Вече и сам започна да си говориш. Послушай съвета който си си дал :)

преди 5 минути, vpvelev написа:

Вече и сам започна да си говориш. Послушай съвета който си си дал :)

Бабо Велке-папагалке избръсни мустачките 

323895860_1390831878324670_6932546725862074865_n.jpg

преди 26 минути, N1K17Y написа:

За мен войната отдавна приключи, не само в посоката, която ми се иска, ами в пъти по-далеч отколкото изобщо съм помислял, камо ли да мечтая, та отдавна седя и гледам. Най-вече орки, които празнуват, че имат втората най-силна армия в света и са превзели... всички виждаме колко и какво. И "като" стигнат административната граница на донецка област да ми го напишеш, пак ще ти кажа същото. 

Аз казах ли ви?

на 29.03.2022 г. в 19:27, ivottoshev написа:

Изчакайте с опорките поне докато всичко стане факт. Украйна все още ОФИЦИАЛНО не е загубила, а вие вече тренирате как да представите загубата ѝ като победа :lol6:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Бабо Велке-папагалке избръсни мустачките 

323895860_1390831878324670_6932546725862074865_n.jpg

Типичен папагал си. Повтаряш само едно и също. Без акъл.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

Лъжат те. Аз казах ли ти че те лъжат?

преди 17 минути, vpvelev написа:

Типичен папагал си. Повтаряш само едно и също. Без акъл.

Всеки ти го казва папагалке да избръснеш мустачките. Но понеже си чугун-папагалка как да го разбереш !

преди 5 минути, vpvelev написа:

Лъжат те. Аз казах ли ти че те лъжат?

Затва те лъжат Бабо Велке щот чугун

преди 2 минути, Coco1 написа:

Всеки ти го казва папагалке да избръснеш мустачките. Но понеже си чугун-папагалка как да го разбереш !

Затва те лъжат Бабо Велке щот чугун

По-добре да си чугун, отколкото дърво като тебе :) И то - чурук :)

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Аз казах ли ви?

Ако почнеш да броиш какво е загубила Русия от началото на войната, хубава дискусия би станала, как Русия "спечели", но за съжаление, теб Русия изобщо не те интересува дори :giggle1:

А да не кажеш и, че съм си извъртял мнението след няколко месеца, Украйна и "официално" няма да загуби. 

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз казах ли ви а ?

Е затова ли тия къде успяха да се изнесат от Соледар говорят за 14 батальона назад с материала (разбирай пушечното месо)?

преди 17 минути, vpvelev написа:

По-добре да си чугун, отколкото дърво като тебе :) И то - чурук :)

Русоробката баба Велка се радва че била чугун, браво бабо Велке :yanim:

305432468_5624134210950999_3861853391359416613_n.jpg

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Толкоз ти е акъла. Синдбад не реве, а мяучи. Хем сам ти каза, че не може да реве, ма не ти увира тиквата.

И друг път като ви казвам, че рашистите губят войната, чувайте.

Къде е сега Херсон, къде са рашистите а ?

Скимтенето на Синдбад ли ще ги спаси ???

Бягааааат ,бягааааат хохлонацистите и техните наемници обаче 😅😅😅

Цацаджиев,не се оправдавай сега, незлимните хлопци салорейхски подвиват опашката след як кютек и щат не щат дори с лендлийза уже бягат кат насрани...  Нали уж щяха само да побеждават след Херсон,кво стана сега, кво ти говори опорката и параходната риболовна тапия😏😎 

Соледар ваш или наш,кат Крим ... 😅😅😅

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Украйна и "официално" няма да загуби. 

Имаш предвид,че ЦРУ ще ликвидира Зеленски и няма кой да подпише пълната капитулация?

Не бой се,чичко Путин е работил и по този сценарий!

преди 3 часа, Богатир написа:

турция е предоставила на окраина касетъчни бомби!

Първо байрактари, сега касетъчни бомби ..мангала ердоган е гад - не може да му се има вяра . .

За пари прави всичко...

Но, каквото е писано - ще стане..истанбул отново ще бъде Константинопол!

Дорогой,ти баш като сороспятата кълвеш на фащска кукичка,само дето безплатно..

Айде по полека , Истанбул ще видиш само като турист...

преди 5 минути, glen написа:

Имаш предвид,че ЦРУ ще ликвидира Зеленски и няма кой да подпише пълната капитулация?

Не бой се,чичко Путин е работил и по този сценарий!

Е той и сега не може да подпише, нали остана в САЩ да се крие ? :giggle1:

Турция се присъедини към НАТО през 1952 г. и има втората по големина постоянна армия след САЩ. Връзките между двата народа на тези две страни се влошаваха бавно, но сигурно. И най-вече заради Вашингтон.

Каква беше само епопеята с решението на Анкара през 2017 г. да закупи руско производство зенитни ракети с голям обсег С-400. След това, като наказание от Съединените щати за своеволието на Турция, тя беше изключена от американската програма за изтребители F-35.

Разривът се задълбочи миналата година, когато Анкара отказа да се присъедини към антируските санкции на Вашингтон, вместо това предложи да посредничи между страните в конфликта в Украйна.

Между другото, общественото мнение в Турция подкрепя политиката на неутралитет и категорично не е съгласно със западния наратив, че никой не е провокирал Русия да започне СВО в Украйна.  Подобна позиция имат и други големи държави- Китай, Индия, Бразилия, Индонезия, Мексико, ЮАР, арабските страни и т.н.   САЩ просто лъжат в НАТО за всичко май само страните от ЕС и Великобритания . Американците извън НАТО кой въобще  ги слуша!?   

преди 32 минути, Moriati написа:

Бягааааат ,бягааааат хохлонацистите и техните наемници обаче

А, не е точно така. Ей сега ще цитира един от пановете му да казва - Бягат, Бягат ама сега спряха да бягат. И е прав - от затворен котел трудно се бяга.

преди 6 минути, attj написа:

Турция се присъедини към НАТО през 1952 г. и има втората по големина постоянна армия след САЩ. Връзките между двата народа на тези две страни се влошаваха бавно, но сигурно. И най-вече заради Вашингтон.

Каква беше само епопеята с решението на Анкара през 2017 г. да закупи руско производство зенитни ракети с голям обсег С-400. След това, като наказание от Съединените щати за своеволието на Турция, тя беше изключена от американската програма за изтребители F-35.

Разривът се задълбочи миналата година, когато Анкара отказа да се присъедини към антируските санкции на Вашингтон, вместо това предложи да посредничи между страните в конфликта в Украйна.

Между другото, общественото мнение в Турция подкрепя политиката на неутралитет и категорично не е съгласно със западния наратив, че никой не е провокирал Русия да започне СВО в Украйна.  Подобна позиция имат и други големи държави- Китай, Индия, Бразилия, Индонезия, Мексико, ЮАР, арабските страни и т.н.   САЩ просто лъжат в НАТО за всичко май само страните от ЕС и Великобритания . Американците извън НАТО кой въобще  ги слуша!?   

Още ли се надяваш запада да се разцепи за да може Русия да спечели нещо ?

Това ли ви е великата руска армия, чака на провал на запада. :yanim:

преди 9 минути, BANKATA написа:

Живота им мина в "чакане" на Светлото Бъдеще. 

преди 22 минути, BANKATA написа:

Да спечели не е точно казано. Държавната Дума в Москва им е указала какво да си приберат във федерацията.  Тези земи с векове са били в Руската империя.   Този запад със своето НАТО защо се бута в междуславянски териториален спор?  

преди 33 минути, BANKATA написа:

Изглежда, че САЩ (НАТО) току-що бяха победени от доброволческа армия (група Вагнер).

Някой виждал ли е Руската армия!Казват че е време да се включи защото ще изпусне празненствата около победата!

преди 13 минути, glen написа:

Някой виждал ли е Руската армия!

Само да не почнат да се питат това и руснаците. Вагнер похвали, американски наемници похвали, само руската армия няма с какво да я похвалим :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.