Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Либия винаги си е била зле.

Кажи в момента защо са зле? Миналото заминало. В следствие на една "доставка" на демокрация е всичко и няма какво да се крие.

преди 1 минута, maxthon написа:

Кажи в момента защо са зле? Миналото заминало. В следствие на една "доставка" на демокрация е всичко и няма какво да се крие.

Сега са зле защото и преди бяха зле.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Либия винаги си е била зле. Египет си имат вътрешни проблеми, Иран са си ОК, Сирия ще станат добре като разкарат Асад.

Макак, явно ти винаги си бил злетак,а не Либия... Либия беше най развитата африканска държава преди да убият Кадафи твоите нагли и лицемерни идоли наглосаксите и запада.... И най богатата, либийският динар беше по силен от всички западни валути,включва долара, а социалната и система по добра от Норвежката и Шведската дори...

На си маймуняците значие.... Хал хабер си нямат но за центчета задника си червен придават .... Пффф

току-що, Moriati написа:

Айдаа, поредният гледащ на западв поза партер за центчета ...

Методичка ,методика са думи в българския, английските явно по ти харесват знаем,опоркее 😏

методичка? вишка? мешка? отдельонен? доволствено продоволствие?

Драги ми Смехурко, по време на 24- часовите си дежурства съм изчел всички книги и устави, защото трябваше някак да си убивам времето. Всичко беше прекопирано от СССР. Завършил съм руска гимназия и все някак се оправям с руски и военната терминология, с която ти си напомпан. И силно предполагам, че е поне 10г. след моето служене.

преди 28 минути, maxthon написа:

При поляците специално били 14.

Така казват,явно ротите им са от 4 взвода, или взводовете от 4 екипажа , обикновенно са от по 3 ,тоест 10 танка ....

преди 1 минута, BANKATA написа:

Сега са зле защото и преди бяха зле.

Нали тази "доставка" на демокрация никакво влияние няма?

преди 3 минути, Moriati написа:

Макак, явно ти винаги си бил злетак,а не Либия... Либия беше най развитата африканска държава преди да убият Кадафи твоите нагли и лицемерни идоли наглосаксите и запада.... И най богатата, либийският динар беше по силен от всички западни валути,включва долара, а социалната и система по добра от Норвежката и Шведската дори...

На си маймуняците значие.... Хал хабер си нямат но за центчета задника си червен придават .... Пффф

Било е развито на баба ти фърчилото. Това че имаха пари не ги прави развити.

преди 1 минута, maxthon написа:

Нали тази "доставка" на демокрация никакво влияние няма?

Виждаш ли липсата на демокрация до какво води.

преди 9 минути, parmobil написа:

методичка? вишка? мешка? отдельонен? доволствено продоволствие?

Драги ми Смехурко, по време на 24- часовите си дежурства съм изчел всички книги и устави, защото трябваше някак да си убивам времето. Всичко беше прекопирано от СССР. Завършил съм руска гимназия и все някак се оправям с руски и военната терминология, с която ти си напомпан. И силно предполагам, че е поне 10г. след моето служене.

Смехурко, явно си чел едно нищо...

Собствения си език не знаеш щом смяташ че методичка и методика са русизми 😏😅😅

Абе откъде се пръквате такива недоучени и недомисляци, какви 24 часови дежурства си даваше ти бе, къде си служил и кога, с това може да заинтригуваш само разни цаци и дбелогъзи мекерета русенски с претенции за военнщина,но не и мен ....

На краставичар краставици се опитва да пробутва келемето,ха ....

П.С Отделение- отдельонен, мешка си е също българска дума а не русизъм, продоволствено съкратено доволствие ... Още уроци по български език трябва и да вземаш ми се струва...😏

преди 6 минути, BANKATA написа:

Било е развито на баба ти фърчилото. Това че имаха пари не ги прави развити.

На маймунската ти рода която те е пръкнала хвърчилото по скоро смешнико... Нищо не знаеш за Либия,ама нищо... Не наглярствай профан....пффф

току-що, BANKATA написа:

Либия винаги си е била зле. Египет си имат вътрешни проблеми, Иран са си ОК, Сирия ще станат добре като разкарат Асад.

Бях се зарекъл повече да не коментирам в тоз махленск0-пиянски мохабет, но...

Честно, имаш ли идея каква глупост си написал?

За кого е било зле в Либия?

За либийците?

Мда, сигурно затова някога ходеха на шопинг в Рим и Париж, а се обучаваха в най-реномираните западни университети...

При това не натоварени в гемии, а със самолет...

Широко затворени очи, без шанс някога да се отворят...

От всички арабски страни, само саудитците имаха по-висок жизнен стандарт от либийците...

Говорим за жизнен стандарт...

Политическия "стандарт" във всички тези страни е кофти за нас...

Ма на техните жители не им дреме за това...

Уникално невеж си за заобикалящия те свят...

Поне по това приличаш на средностатистическия американец...

Искрено ме развесели...

преди 12 минути, BANKATA написа:

Доставят ти я насила? Доста демократичен способ не мислиш ли? Адски тъпо парче си знаеш ли?

преди 1 минута, Moriati написа:

Смехурко, явно си чел едно нищо...

Собствения си език не знаеш щом смяташ че методичка и методика са русизми 😏😅😅

Абе откъде се пръквате такива недоучени и недомисляци, какви 24 часови дежурства си даваше ти бе, къде си служил и кога, с това може да заинтригуваш само разни цаци и дбелогъзи мекерета русенски с претенции за военнщина,но не и мен ....

На краставичар краставици се опитва да пробутва келемето,ха ....😏

методичка ли е българска дума?

келеме?

Стига! Можеш повече!

преди 1 минута, parmobil написа:

методичка ли е българска дума?

келеме?

Стига! Можеш повече!

Умалителни  съществителни имена се учи в първите класове още ,или поне се учеше...да си чувал  за такова нещо? Май не... 

Но дерзай,можеш още, аз вярвам в тебе и това колко си неграмотен сороспят 👍😏

преди 33 минути, Moriati написа:

Защо предполагаш, може па да е за пенсчета. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Защо предполагаш, може па да е за пенсчета. 

Съмнява ме, Сорос плаща в центчета навсякъде... Ти сама знаеше това добре,нали русокоске 😏😏

преди 14 минути, andiay написа:

Бях се зарекъл повече да не коментирам в тоз махленск0-пиянски мохабет, но...

Честно, имаш ли идея каква глупост си написал?

За кого е било зле в Либия?

За либийците?

Мда, сигурно затова някога ходеха на шопинг в Рим и Париж, а се обучаваха в най-реномираните западни университети...

При това не натоварени в гемии, а със самолет...

Широко затворени очи, без шанс някога да се отворят...

От всички арабски страни, само саудитците имаха по-висок жизнен стандарт от либийците...

Говорим за жизнен стандарт...

Политическия "стандарт" във всички тези страни е кофти за нас...

Ма на техните жители не им дреме за това...

Уникално невеж си за заобикалящия те свят...

Поне по това приличаш на средностатистическия американец...

Искрено ме развесели...

Светът е гаден !

преди 12 минути, maxthon написа:

Доставят ти я насила? Доста демократичен способ не мислиш ли? Адски тъпо парче си знаеш ли?

Може да съм тъп, ама не съм русофил.

току-що, Moriati написа:

Съмнява ме, Сорос плаща в центчета навсякъде... Ти сама знаеше това добре,нали русокоске 😏😏

Ма "на западв" = Сорос ли ? Е пак не съм те разбрал. Да имаш инфо, кой ще ви е виновен като умре Сорос ? Да го проуча, какво харесва да пие новия шеф, белким ме повиши да пиша в Бгмама. 

преди 6 минути, BANKATA написа:

Светът е гаден !

Но за сметка на това маймуняцитв са били и си остават същите... Мадам, никакво развитие, Дарвин би се гръмнал от яд сам ако се беше сблъсквал с подобни....

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ма "на западв" = Сорос ли ? Е пак не съм те разбрал. Да имаш инфо, кой ще ви е виновен като умре Сорос ? Да го проуча, какво харесва да пие новия шеф, белким ме повиши да пиша в Бгмама. 

Сорос е нарицателно за системата създадена с негова помощ, така че дори Джордж да се гътне, неговото наследство ще продължава да живее,защото е спонсорирано и превърнато в институт за давление и влияние от ФАЩ и неговите васали.. Поне докато имат възможност да го поддържат де.. 😏

Надявам се че че съм дообогатил бедните ти познания...

преди 1 час, Moriati написа:

УфСо,тази карта си я разпечатай и залепи на овчето чело, а не ми показвай на мен че уж в UK цената на тока била 108 паунда уж за Мегаватчаса ... 

Да те светна,от Януари OFCOM позволи вдигане на  минималната цена ,и сега тя средно е някъде към 35- 50 пенса на киловатчас... В зависимост от региона и доставчика..

Сметнато в Мегаватчаса става дума за 350 - 500 , отделно стандинг чарджа,който също стана около 50 пенса на ден...

На си овцете,нищо не знаят реално но показват разни картинки изготвени специално за такива като тях 😏 пффф..

Обещала, и то една рота Леопард стара модификация....

Питай цацата дали знае колко танка стндартно е една рота , ако знае се 😌😅😅😅

:)гас пикаеш пред фактите, по малко злобей, че инфаркта дебне - кажи на краля да побърза с танковете:)

преди 50 минути, Moriati написа:

Методичка ,методика са думи в българския, английските явно по ти харесват знаем,опоркее 😏

а ти си избягал в запада:)

преди 7 минути, BANKATA написа:

Може да съм тъп, ама не съм русофил.

Интерсно какво общо има русо.... там каквото е с Либия и факта, че счупи тъпомера?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

:)гас пикаеш пред фактите, по малко злобей, че инфаркта дебне - кажи на краля да побърза с танковете:)

Аз или ти Уфсо,дето се мъчише да пускаш такива елементарни методични карти,статии и графики сороспятатски 😅😅😏😏 

Ама не минават,пършива Уфсъ си ти,пършива, файда от теб никаква,само за смях и масово блеене тв бива,😅😅

преди 26 минути, Moriati написа:

Умалителни  съществителни имена се учи в първите класове още ,или поне се учеше...да си чувал  за такова нещо? Май не... 

Но дерзай,можеш още, аз вярвам в тебе и това колко си неграмотен сороспят 👍😏

Не си сериозен!

Методичка не съм чул през живота си да казва друг, освен руснак. Дори и в казармата. А както ти казах съм с 11г. руско образование.

Но нямам нищо против да опрем до наши и руски умалителни. 

Чакам с интерес за примери.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.