Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

да сте верни на общество което няма дори едно предимство пред народите които са ни приели сред тях.

Че какви предимства имат народите, които ни приеха? Ставаш смешен. Били ни приели. Тия народи не ни приеха, защото ни мислят доброто, а точно обратното.

Само като се сетя, че внасяме ябълки, чесън, домати, краставици, месо даже и кисело мляко започнахме. Срещу удоволствието да ядем банани. Унищожиха ни напълно. Осакатиха младото поколение - умствено и морално.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4277

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

И като са прости, защо живеят по дълго, по богато и по щастливо. Многото ум на Ватата, ли е причината да води в де що има отрицателни класации. Какво ти направи Кончита? На мен и близките ми нищо и нямам нищо против нея и подобните и. Имам против, в България да станем като руското общество с всичките му ужасни недъзи. Е ако предпочиташ руските Кончити, които са не по малко от западните, въпрос на избор, тогава те разбирам.

Искаше едно предимство --> показах ти едно предимство. На твоите близки Кончита не била навредила. Ми и на моите не е, ма тук говорим за обществото като цяло. Сега извърташ и носиш от незнамсиколкоси дерета вода :getout:

Знаех си че така ще стане... :corn:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Искаше едно предимство --> показах ти едно предимство. На твоите близки Кончита не била навредила. Ми и на моите не е, ма тук говорим за обществото като цяло. Сега извърташ и носиш от незнамсиколкоси дерета вода :getout:

То още с първия си пост, новия Митко показа кой и за какво го изпраща тук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, vpvelev написа:

Така ли? А твоята шефка фон дер не твърдеше ли, че руснаците слагали в ракетите си чипове свалени от домакински електроуреди. И даже и ръкопляскаха подкупените и добре платените около нея.

Интересно какво мислиш по въпроса? Какви чипове слагат руснаците в ракетите и самолетите си?

Аз пък се сещам за Родител 1 и Родител 2.

Западни. Слагат западни чипове. Китайски също заради ембаргото. Не и руски. Повтарям за тебе Западни, не руски. Да обобщим единственото "предимство" на Ватата, че имат проблеми хомосексуалните и граждани, да се заявяват като такива. Бедността, краткия и мизерен живот, високата цифра на аборти, разводи, изоставени деца и още десетки други признаци на дебилизма им, се оправдават с това, че имат рестрикции за гейовете си, които не са по малко от западните. Гении сте, ей. Големи. И аз шеф нямам пич, бачкам за себе си.

преди 3 минути, vpvelev написа:

Че какви предимства имат народите, които ни приеха? Ставаш смешен. Били ни приели. Тия народи не ни приеха, защото ни мислят доброто, а точно обратното.

Само като се сетя, че внасяме ябълки, чесън, домати, краставици, месо даже и кисело мляко започнахме. Срещу удоволствието да ядем банани. Унищожиха ни напълно. Осакатиха младото поколение - умствено и морално.

Млад си явно, по този признак. Иначе ползите от ЕС си ги пише в НСИ. Богати, свободни, здрави, дълго живеещи, по здрави семейства и изоставени деца от Раша. Рай. Истински рай сравнено с блатната кочина.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Това не е предимство бе пич. Предимство е нещо, да е разрешено, без да е задължително. Мен не ме бърка Кончита, щото не е агресивна а и не може да ме изкуши. Ако ти се притесняваш, че ти е слаб ангела с такива, не обвинявай затова ЕС а себе си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, BANKATA написа:
преди 2 часа, novaki написа:

Че то и в Драгалевци няма кенефи

Не бъркай канализацията с кенеф.

Това е просто гениално.

Сега остава да ни обясниш как си представяш вътрешна тоалетна без канализация.

:wub:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vpvelev написа:

Ако някой ме изпраща, утре за мен да няма, ако лъжеш за тебе. Амин. Вие Ватата не можете да си представите, че някой може да прави нещо безплатно защото е правилното нещо. Разбирам те.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, vpvelev написа:

то и ти показа с изпращането на племенницата ти - за кой си

набас че няма да иде в Русия за още едно висше  - та дори и рубли да и дадеш

преди 4 минути, M.Николов написа:

Това е просто гениално.

това го обясни ТИ на руснаците:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то и ти показа с изпращането на племенницата ти - за кой си

набас че няма да иде в Русия за още едно висше  - та дори и рубли да и дадеш

Спестяванията са му в евро, рубли откъде?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

И като са прости, защо живеят по дълго, по богато и по щастливо. Многото ум на Ватата, ли е причината да води в де що има отрицателни класации. Какво ти направи Кончита? На мен и близките ми нищо и нямам нищо против нея и подобните и. Имам против, в България да станем като руското общество с всичките му ужасни недъзи. Е ако предпочиташ руските Кончити, които са не по малко от западните, въпрос на избор, тогава те разбирам.

Защо имаш тролско поведение. Колкото пъти да ти обяснявам защо има по-ниска продължителност на живота, че не е по вина на Путин или Русия, като цяло, ти отново повтаряш едни и същи неща.

И кои са "недъзите" на руското общество?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, M.Николов написа:

Това е просто гениално.

За септична яма чувал ли си, трябва ли нужника да е задължително отгоре и в ъгъла на двора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Спестяванията са му в евро, рубли откъде?

Защо повечето анти-Руски пропагандисти и тролове така настоятелно говорят, че някой има евра, а не рубли. Русия е изолационистка държава, а не глобалистка; валутата не е наложена като резерв. Като се има предвид това, защо предполагате, че хора, живеете извън Русия, задължително трябва да имат рубли?

Какво се опитвате да кажете с това, че даден човек има евра, а не рубли? Дай конкретен отговор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо повечето анти-Руски пропагандисти и тролове така настоятелно говорят, че някой има евра, а не рубли. Русия е изолационистка държава, а не глобалистка; валутата не е наложена като резерв. Като се има предвид това, защо предполагате, че хора, живеете извън Русия, задължително трябва да имат рубли?

Какво се опитвате да кажете с това, ме даден човек има евраю а не рубли? Дай конкретен отговор.

Грухи - прочети си поста, обнови си BIOS и пробвай отново!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо имаш тролско поведение. Колкото пъти да ти обяснявам защо има по-ниска продължителност на живота, че не е по вина на Путин или Русия, като цяло, ти отново повтаряш едни и същи неща.

И кои са "недъзите" на руското общество?

СПИН, разводи, аборти, наркотици, алкохолизъм, криминални убийства, престъпления срещу личността. Корупция. Четири пъти по голяма социално разделение и несправедливост по критерия най богат/ най беден процент от Америка. От Америка пич, дясна капиталистическа Америка е много по социално справедлива от путинова Русия. Всичко останало. За всяко мое творение има статистика. Русия държавата виц.

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво се опитвате да кажете с това, че даден човек има евра, а не рубли? Дай конкретен отговор.

Че те обичаме пич. И се гордеем с интелекта ти и гражданската ти позиция. Венсеремос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Това не е предимство бе пич. Предимство е нещо, да е разрешено, без да е задължително. Мен не ме бърка Кончита, щото не е агресивна а и не може да ме изкуши. Ако ти се притесняваш, че ти е слаб ангела с такива, не обвинявай затова ЕС а себе си.

Пак само за твоята камбанирия плещиш. Аз ти говоря за обществото като цяло. Ако наистина мислиш че явлението "Кончита" е безопасно за бъдещото поколение - чудя се с какви ли още нелогизми си се назобил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

СПИН, разводи, аборти, наркотици, алкохолизъм, криминални убийства, престъпления срещу личността. Корупция. Четири пъти по голяма социално разделение и несправедливост по критерия най богат/ най беден процент от Америка. От Америка пич, дясна капиталистическа Америка е много по социално справедлива от путинова Русия. Всичко останало. За всяко мое творение има статистика. Русия държавата виц.

Откъде ги чу тези глупости? Само преди няколко дни обясних, показах и доказах, че това не е вярно. Сега ще опитам да намеря линк към отговора си, да ти покажа фактите.

Колкото се отнася но останалите глупости, че в САЩ е много добре, просто прочети средното публикация:

Ясно съм обяснил, че няма равенство... или каквито неща си въобразяваш, че има.

Обърни внимание и на статистиките, сравняващи злоупотребата с наркотици в Русия и САЩ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, bulljo написа:

За септична яма чувал ли си, трябва ли нужника да е задължително отгоре и в ъгъла на двора.

А ти да си чувал за канализация?

Да помогна, не е само тръбата до мивката!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ахахахахаха. Откъде ги чу тези глупости? Само преди няколко дни обясних, показах ш доказах, ме това не е вярно. Сега ще опитам да намеря линк към отговора си, да ти покажа фактите.

Колкото се отнася но останалите глупости, че в САЩ е много добре, просто прочети средното публикация:

Обърни внимание и на статистиките, сравняващи злоупотребата с наркотици в Русия и САЩ.

От кога болните ти фантазии, станаха факти?

Отново те питам - кога за последно беше в САЩ и къде?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Пак само за твоята камбанирия плещиш. Аз ти говоря за обществото като цяло. Ако наистина мислиш че явлението "Кончита" е безопасно за бъдещото поколение - чудя се с какви ли още нелогизми си се назобил.

Тотално безопасно е, няма доказателства за каквато и да е разлика в броят на хомосексуалистите в Русия и която и да е държава в ЕС. Дори увеличеният брой болни от СПИН ме кара да мисля, че в Русия са повече. Много си объркан брат, прекалено. Спокойно, избора си е твой. Кеф ти бъди, кеф ти не. В ЕС сме, тук се разрешават нещата. Не забраняват или да са задължителни, като в рашистан.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, vpvelev написа:

Не, посочвам на мамин Митко още една европейска ценност.

П-р-р-р коньо.Ако знаеш каква сламка да се гъбаркам с вас ми даде... Сега значи айде аз не съм най-умния и си викам бе то какво може да се използва от пералнята за оръжие,освен жената до нея. И намирам доклада за който се говори тук:

https://rusi.org/explore-our-research/publications/special-resources/silicon-lifeline-western-electronics-heart-russias-war-machine

Добре направен подробен така , аз не съм по всичките там компоненти обаче стигаме до STM32 на страница 28 дето се ползва в всякакви дронове. И изведнъж ужас - че аз имам една шепа от техни деривати че ги пукам често- "новата" пералня не съм отварял(оръжието до нея не дава) ама виж тука какво пише:

https://www.st.com/en/applications/home-and-professional-appliances/washing-machines.html#overview

Специално чукни на control unit и о чудо STM32. Децата първите стъпки в програмирането за микроконтролери и запояването обикновено ги правят на тях-мега популярни са сред любителите.   Това върши работа и по спомени в най-любителските дронове преди няколко години бяха популярни , но мисля че след това минаха на по-бързи чипове че тия не смогваха със всичко.

Прави сметка за какво падение става въпрос. Ще прегледам цялата статия че е дългичка и ме се стори че мернах още нещо познато. Адски съм ти благодарен за подсказката. От тук нататък може да се гавря преспокойно с всякаква летяща пералня на руzнята...:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Митко Вълчев ,както ти обещах, намерих предишния си отговор, където доказвам, че в Русия няма толкова алкохолици, колкото си мислиш, че има. Ето го тук:

Горния отговор, към който съм споделил линк, представлява допълнителен контекст към следния отговор:

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Откъде ги чу тези глупости? Само преди няколко дни обясних, показах и доказах, че това не е вярно. Сега ще опитам да намеря линк към отговора си, да ти покажа фактите.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

От кога болните ти фантазии, станаха факти?

Отново те питам - кога за последно беше в САЩ и къде?

Какви "болни фантазия"? Каквото съм имал да докажа, съм го доказал. За справка, можеш да разгледаш информацията, която е в по-горния линк и цитат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Тотално безопасно е, няма доказателства за каквато и да е разлика в броят на хомосексуалистите в Русия и която и да е държава в ЕС. Дори увеличеният брой болни от СПИН ме кара да мисля, че в Русия са повече. Много си объркан брат, прекалено. Спокойно, избора си е твой. Кеф ти бъди, кеф ти не. В ЕС сме, тук се разрешават нещата. Не забраняват или да са задължителни, като в рашистан.

Рекламирането на тези "ценности" е проблемът бре, пич. Не можеш ли да схванеш? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

СПИН, разводи, аборти, наркотици, алкохолизъм, криминални убийства, престъпления срещу личността.

Това го няма в родината ти Америка да не говорим за клошарите и гетата а функционално неграмотен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

https://www.dw.com/bg/500-руснаци-държат-40-от-богатството-на-страната/a-57840398 . Защо те наричали тролл русороб? Ми четат хората, с разбиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, M.Николов написа:

А ти да си чувал за канализация?

Да помогна, не е само тръбата до мивката!

Вечно да се хванеш за думата, е какво пречи да имаш вътрешна тоалетна при липса на централна канализация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...