Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 16 минути, gagodrago написа:

-------------

Митьо, пак те спипахме в лъжа! Ти си просто един лъжлив скапан трол!

cat-ayasan.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6266

• miro20

3545

• Coco1

3333

• ivottoshev

3030

току-що, Митко Вълчев написа:

Или е поредната полюция на рашистката пропаганда?

Знам ли. Може руснаците да са вербували Генерал Майк Флин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, vpvelev написа:

Защо го лъжеш бе човек. Той и без това е объркан.

Бате споко, Русия е рай в който ти пожелавам ти и децата ти да живеете за вечни времена. Особено сега след СВОто 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо го лъжеш бе човек. Той и без това е объркан.

И кого съм излъгал, че сега баш него да лъжа? :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vpvelev написа:

Разправят, че ядяли хора и свирели на бабалайки?

Сега лапали украинския, но ще трябвало да свикват с китайския.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

„Може би Германия е във война с Русия. Успех този път, дано свърши по-добре, отколкото преди 70 години, но ние не сме във война с никого“, каза хърватският президент и допълни: „Тя (Бербок) ни казва, че всички ние сме във война с Русия. Ние не сме, Америка е, ние сме само пионки“, заяви Зоран Миланович, съобщава БТА.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vpvelev написа:

Разправят, че ядяли хора и свирели на бабалайки?

По темата с пералните - интересно се оказа - CAN bus в Калибъра - това дето го има за диагностика в колата и RS-232 (Калибър и летящите перални, радиостанции) - сериен порт - или за програмиране или за четене на данни от датчици, диагностика.. доста разпространено..

А чипа за дроновете и пералните се ползва още в климатици, кухненски роботи, сушилни, фризери и хладилници....

Така че какво блещила онази женица - ми верно се оказа , а ти не не с прав... Както обича да казва @PigMan9GolqmotoPrase - АЗ ПОКАЗАХ И ДОКАЗАХ. Ей обичам го това момче. Усешам и че с тебе ще станем дружки ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vpvelev написа:

Това за да стане истина трябва да си го повториш още 99 пъти :)

Бацета, това е абсолютно и еднозначно доказан факт. По всички различни начини на оценка. Само тъпата Вата твърди, че Раша е по добре. Но дори тя не е толкова тъпа, че да ходи там .

Знам ли. Може руснаците да са вербували Генерал Майк Флин.

Аха, ясно. Намира се един с мнение устройващо Ватата и той става единственото истинско. Там е. Демокрация бе Мен, изказват се много мнения и се стига до истината. И тя не е глупостта която си публикувал. Пробвай пак с нещо друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Бацета, това е абсолютно и еднозначно доказан факт. По всички различни начини на оценка. Само тъпата Вата твърди, че Раша е по добре. Но дори тя не е толкова тъпа, че да ходи там .

Аз съм ходил в Москва :topsecret:  със ТУ134, къ ни падна туй нящо незнам. Но не бих повторил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, vpvelev написа:

„Може би Германия е във война с Русия. Успех този път, дано свърши по-добре, отколкото преди 70 години, но ние не сме във война с никого“, каза хърватският президент и допълни: „Тя (Бербок) ни казва, че всички ние сме във война с Русия. Ние не сме, Америка е, ние сме само пионки“, заяви Зоран Миланович, съобщава БТА.

Пускайте линкове бе мама му стара, стига с тоя набор от букви дето може всеки да го е написал. Къде го казва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, kosyo написа:

Усешам и че с тебе ще станем дружки ;)

Аз съм съгласен. Обичам да дружа.

преди 6 минути, kosyo написа:

Така че какво блещила онази женица - ми верно се оказа , а ти не не с прав...

За кое не съм прав?

преди 6 минути, kosyo написа:

интересно се оказа - CAN bus в Калибъра

Това ли е доказателството? хАмериканците друг bus ли използват, който го няма в пералните или колите?

преди 8 минути, kosyo написа:

сериен порт - или за програмиране или за четене на данни от датчици, диагностика.. доста разпространено..

Как се излагат тия руснаци. Да използват сериен порт като в пералните вмето да използват паралелен такъв като хАмериканците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vpvelev написа:

Глупости на търкалета, проверих, мрънкал е срещу енергийната политика. Това септември. Нищо повече. Нарочно ли лъжете или толкова си ви е капацитета?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малко офтопик ама тъкмо опуках пак едното чипче че ме разсейвате, а новите ше дойдат чак другата седмица:

Изкупувам свалени руски дронове  - само командния блок да е здрав ми трябва- другото не ми трябва - задръжте си го. Може и здрави командни блокове на перални/фиртюрници/климатици - само сериозни предложения, без руски такива (скраб не ми трябва)

преди 2 минути, vpvelev написа:

Аз съм съгласен. Обичам да дружа.

За кое не съм прав?

Това ли е доказателството? хАмериканците друг bus ли използват, който го няма в пералните или колите?

Как се излагат тия руснаци. Да използват сериен порт като в пералните вмето да използват паралелен такъв като хАмериканците.

Ей на искаш да станем дружки а пропусна целия ми пост за STM32 дето стои в руските дронове. Ти опропасти всичко бре човек.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Глупости на търкалета, проверих, мрънкал е срещу енергийната политика. Това септември. Нищо повече. Нарочно ли лъжете или толкова си ви е капацитета?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Пиши демография в Русия и после се покрий. Иначе всички бивши соц са зле с демографията. Комунизма убива и като си тръгне.

Ти от там не виждаш какви са ни повечето улици, ама вече нямаме и осови линии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, RoG написа:

Няма да мога да го намеря, но първия път като пуснаха клипчетата с катастрофи от камерите за видеонаблюдение  в София - преди сума ти години беше. Че това клипче се появи в руския yaplakal.com (адски известен руски хумористичен сайт - поне преди) . Имаше доста коментари под него - я ги гледайте тия какви хубави пътища имат - както се досещате - не ни обичат особено и преди и сега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, kosyo написа:

П-р-р-р коньо.Ако знаеш каква сламка да се гъбаркам с вас ми даде... Сега значи айде аз не съм най-умния и си викам бе то какво може да се използва от пералнята за оръжие,освен жената до нея. И намирам доклада за който се говори тук:

https://rusi.org/explore-our-research/publications/special-resources/silicon-lifeline-western-electronics-heart-russias-war-machine

Добре направен подробен така , аз не съм по всичките там компоненти обаче стигаме до STM32 на страница 28 дето се ползва в всякакви дронове. И изведнъж ужас - че аз имам една шепа от техни деривати че ги пукам често- "новата" пералня не съм отварял(оръжието до нея не дава) ама виж тука какво пише:

https://www.st.com/en/applications/home-and-professional-appliances/washing-machines.html#overview

Специално чукни на control unit и о чудо STM32. Децата първите стъпки в програмирането за микроконтролери и запояването обикновено ги правят на тях-мега популярни са сред любителите.   Това върши работа и по спомени в най-любителските дронове преди няколко години бяха популярни , но мисля че след това минаха на по-бързи чипове че тия не смогваха със всичко.

Прави сметка за какво падение става въпрос. Ще прегледам цялата статия че е дългичка и ме се стори че мернах още нещо познато. Адски съм ти благодарен за подсказката. От тук нататък може да се гавря преспокойно с всякаква летяща пералня на руzнята...:)

Това съм го пропуснал наистина, но се учудвам какво толкова те учудва това, че използват STM32. Искаш да използват само чипове, които ти нямаш, така ли?

Освен това в ракети, а сега и в дронове, които използват всъщност като ракети, т.е. за взривяване не е нужно да се слагат скъпи и специални чипове. Отива до целта и се взривява.

Ако е самолет или подобно, т.е. за многократно ползване вече там са по-специалните неща.

Но е смешно въобще да си обясняваме и говорим за такива неща. Защото ако и ти смяташ че руснаците са толкова прости, че слагат в самолетите си и ракетите си неправилните чипове, то тогава нямаше никой да им ги купува. А те се харчат като топъл хляб. Сега по време на войната може и да не ги продават, но преди всички се надпреварваха да купуват руски самолети. Турците пък с риск да се скарат с САЩ и те купиха руска техника сигурно пълна с части от перални.

@kosyoне слизай до нивото на фон дер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, vpvelev написа:

Слушах, слушах па ми омръзна. Пише БТА, чакам.

преди 11 минути, RoG написа:

Да не качвам линк, но. България страната с най голямо одобрение на Путин. Как да са нещата, като простотията е на почит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Слушах, слушах па ми омръзна.

Така е. Омръзва. Карай с хАмериканските.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Пише БТА, чакам.

Ааа, значи си видял какво пише. И не можеш да си го намериш и лъжеш, че мънкал нещо за енергетиката септември месец. Митко ти: "Нарочно ли лъжеш или толкова си ти е капацитета?"

За Гугъл чувал ли си или пишеш тук само каквото ти пратят.

https://www.bta.bg/bg/news/world/news/397017-ako-vashington-i-moskva-ne-se-sporazumeyat-shte-zapochne-treta-svetovna-voyna-

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

Това е просто гениално.

Сега остава да ни обясниш как си представяш вътрешна тоалетна без канализация.

/cdn-cgi/mirage/485cbc93c5a12dbbc13f650d0654fdc1f63bb1ba3c7076aad872cdbcfffdc70f/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wub.gif

Питай тези от Драгалевци и Бояна.

Изплиска легена яко.

преди 2 часа, bulljo написа:

За септична яма чувал ли си, трябва ли нужника да е задължително отгоре и в ъгъла на двора.

Акъл море, глава шамандура.

К'во му се обясняваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vpvelev написа:

Така е. Омръзва. Карай с хАмериканските.

Ааа, значи си видял какво пише. И не можеш да си го намериш и лъжеш, че мънкал нещо за енергетиката септември месец. Митко ти: "Нарочно ли лъжеш или толкова си ти е капацитета?"

За Гугъл чувал ли си или пишеш тук само каквото ти пратят.

https://www.bta.bg/bg/news/world/news/397017-ako-vashington-i-moskva-ne-se-sporazumeyat-shte-zapochne-treta-svetovna-voyna-

Печелиш този спор. Аз сгреших. Извинявам се за грешката. Причината е, че комуникирам с твърде много приятели путинофили в темата и не проверих добре в бързината. Пак извинявай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...