Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

И след тези уникални, показателни факти, остава дребният факт, че средната ватенка живее средно 12 години по малко от средния хамериканец. Дреболия наистина, не си струва споменаването. То един добър кучешки живот повече, за ватата си е такъв, защо им е по дълъг?

Добре де, искаше да ти покажа едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ и си щял да ми се извиниш. Да видим:

- липсата на откровена агитация на "Кончита Вурст" не било предимство... защото това на теб не ти влияело

- липсата на сто хиляди умиращи годишно от свръхдоза не било предимство... защото незнамсикаквоси

- липсата на милион и половина бездомници не било предимство... защото... така и не можа да обясниш защо това не е предимство

Виждаш ли се какво ти е нивото и колко ниска топка си? Виждаш ли се как гледаш да увърташ само и само за да не паднеш по гръб? Всички от "отбор Черешка" сте такива :getout:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Заради ей такива изказвания се води войната в Украйна!

Цитат

Глупости! Има си дълъг списък от причини за русофобията. Неща, които са се случили през последният век и повече, далеч преди Путин да е бил планиран даже. И плюенето не е по цялата нация, за нас е ясно, че има и читави руснаци и не плюем по тях, просто са малко като процент.

Мястото на русофобската нецивилизована измет е по затвори и руски лагери доживот!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 8 часа, Филипов написа:

Пак ли почнахте с офтопиците? За пиндосите / краварите си има друга тема.

Не гледай към нас. Тошев лъже от вашия отбор.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Сто хиляди карвари

Филипов, вашия Тошев постоянно подкокоросва да се обръща темата за братята американци и ги нарича кравари и пиндоси.

Не виждаш гредите във вашите очи, търсиш сламките в нашите.

преди 7 часа, овню написа:

Жалко за Украйна и украинския народ, на тяхна страна съм

Еее, ти вече прекали.

Тошев поне се пише неутрален. Дори него го е срам да лъже чак толкова нагло.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Добре де, искаше да ти покажа едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ и си щял да ми се извиниш. Да видим:

- липсата на откровена агитация на "Кончита Вурст" не било предимство... защото това на теб не ти влияело

- липсата на сто хиляди умиращи годишно от свръхдоза не било предимство... защото незнамсикаквоси

- липсата на милион и половина бездомници не било предимство... защото... така и не можа да обясниш защо това не е предимство

Виждаш ли се какво ти е нивото и колко ниска топка си? Виждаш ли се как гледаш да увърташ само и само за да не паднеш по гръб? Всички от "отбор Черешка" сте такива :getout:

Предимство заради което Раша да е по добро място за живеене, и да би го предпочел, а не да дразни. Кончита, какъв ти е проблема, не ти променя живота по никакъв начин. Гейовете биха били проблем на човек, само ако биха го насилили, като Кадировци руснак. Такъв проблем няма. Дотук нула предимства. Смърт от свръх доза, това е  елемент определящ продължителността на живота. В САЩ тя е 12 години по голяма, тоест в главното тук САЩ е с огромна преднина и само заради това си струва, човек да избяга с двеста от Русия. Клошарите са елемент от бедността и материалното благополучие. Тук отново възможността да отидеш с дрехите на гърба си и да преуспееш, е в пъти в полза на САЩ, имам няколко познати на които им се получи много добре. Клошарството може да се избегне, има афроамериканки, които са трето поколение живеещи на социални помощи. Да ти кажа и друго предимство на Раша, няма масови убийства с огнестрелно оръжие, а да, жертвите на убийства в крайна сметка са повече и пак , 12 години живее повече американеца. Дванадесет. Което предимство побеждаваше сто недостъка тип Кончита, ако имаше такъв, но такъв просто няма. Та пак. Покажи базово, определящо предимство та макар и едно. Тип, продължителност на живот, зле сте. Качество на живот, зле по всички класации. Свобода и възможности, в трета глуха сте. Демография, ще се довършите и без война. САЩ има положителен прираст. Та засега печелля безапелационно, пък то давай доводи тип, кожата на мечките в Сибир е по добра на тези от Аляска.

преди 6 часа, nikssi написа:

Да бе да. 😄 Само не се обиждайте,че отстрани изглежда много грозно.

Вече няколко небрежно , няколко тръгнаха да ме убеждават, че съм гей. Ама те не го били казали , ама само предполагали. Та за Ватата каквото повикало.

О да... Имат си войнишки патриотични надъхващи песни ...  ама малко приличащи на реклама ЛГБТ :giggle1:

И тук са неповторими за региона :

Цитат

Больше всего наркопотребителей в регионе Восточной Европы и Центральной Азии приходится на Россию — 1,8 млн, согласно данным Комиссии по наркополитике (ECECACD)

Подробнее на РБК:

https://www.rbc.ru/society/09/07/2022/62c82a4e9a7947459362d0d5

Ами и тук всичко се познава в сравнение . Рейтинг на достъпност на жилище спрямо доходите :

111zhile.png

Показатель доступности рассчитывается как отношение медианных цен на жильё к среднему располагаемому доходу семьи, выраженному в годах дохода. Проще говоря, он показывает, сколько годовых доходов семьи потребуется для приобретения квартиры.

Источник: https://24.kz/ru/news/social/item/538377-kazakhstan-zanyal-44-mesto-v-rejtinge-po-dostupnosti-priobreteniya-zhilya

Виждаш ли колко ниска топка си ? Вечно насран и унижен накрая :) :) :)

преди 6 часа, andiay написа:

И с нови никове, мхм...

Чисто "нови" коли, нов внос... една пенсионерка ги е карала... бе само на 20 000 км, нови бре, нови...

И фейслифт им йе направен, тунинг...

Само дето са си стари бракми...

Баф мааму, верно ли бре?

Аууу, "спасителя" той Митко...

Я погледни списъка на тези с най-много постове....

Все такива дето не подкрепят Украйна...

Па после се сърдите, като ви кажа, че сте функционално неграмотни....

В днешно време границата между истина и обида е върху много тънък лед...

А истината не е обида, а обидата не е истина...

А хората най-често се чувстват обидени от истината...

А истината си е истина, няма как да е грозна или хубава...

Истината, при откровено мъжки ник  като име и снимка, да пишеш, че може да съм жена. Това при твоя съмнително полово неутрален. Мамин сладък коректния той. Ти имаш само една сила и тя е в извъртането, хлъзгането , аутобатизма. Да има едно общество материално благополучие е нещо невероятно добро, стига да не се нарушават правила и морал. Ти го извъртя, че не е. Гнусно е.

преди 8 часа, petie1 написа:
преди 8 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Отново грешно си разбрал нещата. Кой ти каза, че не разбирам от компютърни технологии? Който и да е, излъгал те е.

Как кой? Грухи Биоса разбира се

Да вадим ли скрийншотите с твърденията че си ИТ лице?

Той се хвалеше и че  според проведени тестове бил с изключително висок интелект !

https://www.kaldata.com/forums/topic/237526-бисери-от-форума-версия-3/page/101/#comment-5441296

преди 9 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Лукойл може би също извършва работна дейност в Африка. Но въпроса е от коя страна идва масовата експлоатация и налагане на бедност в Африка. Истината е, че не идва от Русия, а от САЩ, които налагат доларовата хегемония и принуждават държавите да използват долара. Долара е наложен като резерв, при който се създава изкуствено търсене, което да доведе до увеличение на стойността му. Ето така работи петролно-доларова хегемония.

Петролно-доларова хегемония е официален елемент, а не теория на конспирацията, както може би си мислиш. Ако не ми вярваш, можеш да провериш в Гугъл.

Някакви факти? Или картата която плясна е достаръчна да си пробутваш евтините клишета.

ПП: щом са колония на САЩ защо не са изгонили Лукоил от Африка, от Мексико, от Ирак?

Дей**ба гадните хамериканци.

преди 8 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

Това съм го пропуснал от комсомолеца, но не ме учудва.. компютри компоти .. еднакви са му :) 

Отново грешно си разбрал нещата. Кой ти каза, че не разбирам от компютърни технологии? Който и да е, излъгал те е.

Е теб те хванаха в  позоваване на блякбери и блекуотър :giggle1:

И в някакви излагации на тема БИОС. 

И после питаш що ти викали ГрухиБиоса. Имаш проблем човече.... :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

аутобатизма

Тая дума Мобиле я измисли. Ама много му приляга на Ромчето.

Ами ти ве, ами ти ве, вишса ве.

Аргументи и чудо.

АОНСУ така са ги научили да се аргументират.

преди 13 минути, miro20 написа:

Той се хвалеше и че  според проведени тестове бил с изключително висок интелект !

Те тестовете могат да са някакъв фактор ако са в контролирана среда  както при Анди но има и още много примери за интелигентност например справянето със задачи в практиката :)

преди 33 минути, miro20 написа:

О да... Имат си войнишки патриотични надъхващи песни ...  ама малко приличащи на реклама ЛГБТ :giggle1:

И тук са неповторими за региона :

https://www.rbc.ru/society/09/07/2022/62c82a4e9a7947459362d0d5

Ами и тук всичко се познава в сравнение . Рейтинг на достъпност на жилище спрямо доходите :

111zhile.png

Показатель доступности рассчитывается как отношение медианных цен на жильё к среднему располагаемому доходу семьи, выраженному в годах дохода. Проще говоря, он показывает, сколько годовых доходов семьи потребуется для приобретения квартиры.

Источник: https://24.kz/ru/news/social/item/538377-kazakhstan-zanyal-44-mesto-v-rejtinge-po-dostupnosti-priobreteniya-zhilya

Виждаш ли колко ниска топка си ? Вечно насран и унижен накрая :) :) :)

Благодаря ти много за линковете. Ватата, та кое предимство има мама ви Раша? Не чувам?

преди 6 часа, овню написа:

Първото твърдение е вярно, но с останалото  не съм съгласен
Контекста на истината е важен, а и нещо което е истина за теб, за мен може и да не е.
Участниците в темата многократно го доказваха

Тоя си е цар на обръщането на нещата и изместването на спора. Елементарни тролски похвати, а и ползва много обиди по начина да не го баннат. Лисица отвсякъде.

преди 14 минути, miro20 написа:

И после питаш що ти викали ГрухиБиоса. Имаш проблем човече.... :giggle1:

Да а най смешното беше че Грухи Биоса пали компютър без БИОС  за да ремонтира БИОС а и друга смешка е как ми пусна клип на Комодоре свързан с Малина коятобработва всичко и наш Грухи Биоса вика че стария компютър бил свързан към нета а то реално е свързана Малината :)

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Благодаря ти много за линковете. Ватата, та кое предимство има мама ви Раша? Не чувам?

Анди ако не си забелязал беше споменал че в Русия си има заведения за гейове и то доста големи

Е, то това е "Спасител" -  разпространяващ "Истината"... библията не си ли чел...

Нямам спомен да съм обичал нещо руско, камо ли пък Русия...

Но... ти явно знаеш по-добре...

А с поздрава си за пореден път доказваш... знаеш какво...

Не харесвам подобни "музики"...

А Митака има само нерви и лозунги, съчетани с уникална посредственост...

Беше ми забавен...

Но е прекалено ниска топка, а и глупостта е заразна...

Затова след подобни "срещи" винаги си взимам отпуск...

Превенция му е цаката...

Пожелавам ти приятна, ползотворна и дълга почивка. Иначе в тази тема и подобните в нета, има явно разделение. Има хора подкрепящи жертвата Украйна, защото Украйна е жертвата, ако тази елементарна истина ти звучи като лозунг, истинността и не се променя. Има малко, заявяващи че са за Русия, там обикновено говорим за двуцифрен айкю и вие "неутралните", които сте по лошо от откровената Вата. Ти специално лично си ми най отвратителния в темата, не е бон тон, но е факт. Нямам нищо против да е взаимно. Хубав ден.

преди 45 минути, Митко Вълчев написа:

Предимство заради което Раша да е по добро място за живеене, и да би го предпочел, а не да дразни. Кончита, какъв ти е проблема, не ти променя живота по никакъв начин. Гейовете биха били проблем на човек, само ако биха го насилили, като Кадировци руснак. Такъв проблем няма. Дотук нула предимства.

Разбрах. Това че в училището учат детето ти че има трети, четвърти и десетнайсти пол за теб не е проблем и не те засяга. А ако същото това дете един ден ти каже че не си му баща а Родител 1 или 2?!? Тогава ще те засегне ли?

преди 41 минути, miro20 написа:

Лоботомиро двайсти, аз ти показвам сто хиляди кравари, пукнали за една година от свръх доза, а ти извърташ и вместо броят на умряли от наркотици, ми даваш общ брой на зависими в Русия. Хубаво, ама тогава дай и броят на зависими в Кравария. Не ти изнася, нали? Ниска топка си, Тролололо20, нискааааа.

Има неща, които са обективно измерими и не подлежат на интерпретация, т.е. те са общовалидна истина...

2+2=4 е истина....

Когато някой постоянно доказва, че няма никакви знания, когато доказва, че не е в състояние да осмисли кратък текст (пример онова по-горе за Хитлер, САЩ и СССР), когато всичко това не е случаен еднократен акт, а е тенденция, то...

Глупак и функционално неграмотен отнесено към него истина ли е или обида?

Ако някой твърди, че по ТВ-то показват двойник на Кунчев, за да скрият, че е мъртъв и не само го твърди, но разпалено го ползва като довод...

Ако същия този някой, след време каже, че е смятал така, защото много му се е искало Кунчев да е умрял и не искал да повярва, че е жив...

Да кажеш за такъв индивид, че е идиот, истина ли е или обида?

А иначе си прав, за неизмеримите неща истината никога не е еднозначна...

Това, че някой подкрепя Украйна или Русия, само по себе си, не го прави нито идиот, нито обратното...

Ако само въз основа на това го наречеш идиот, то това вече е обида....

Ако обаче той се обиди от това определение, значи определението е близо до истината....

Само хора, които си възприел като много близки и си ги допуснал прекалено близо, могат да те наранят/обидят и без да е истина обидата...

Ми аз си почина бре...

Даже все още си почивам...

Явно в бързината, не съм осмислил текст за Хитлер. Горе долу е като за да подкрепя тезата си и да защитя пълната непригодност на Раша като общество, да обясня как, понеже под един промил от света се опитва да намали плътските си потребности по религиозни или философски причини. Да направя извода и да твърдя, че материалното благополучие на едно общество е нещо лошо. Колко по грозно и неадекватно стоят тези ти софистики, на фона на моята неинтелигентност" Анди нещо си.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Разбрах. Това че в училището учат детето ти че има трети, четвърти и десетнайсти пол за теб не е проблем и не те засяга. А ако същото това дете един ден ти каже че не си му баща а Родител 1 или 2?!? Тогава ще те засегне ли?

Лоботомиро двайсти, аз ти показвам сто хиляди кравари, пукнали за една година от свръх доза, а ти извърташ и вместо броят на умряли от наркотици, ми даваш общ брой на зависими в Русия. Хубаво, ама тогава дай и броят на зависими в Кравария. Не ти изнася, нали? Ниска топка си, Тролололо20, нискааааа.

Последно повечето болни от СПИН в Русия, не е проблем, ако щеш и свързан с алтернативната сексуалност, а това, че някой може да се нарича родител 3 е проблем. Може, не е длъжен.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Филипов, вашия Тошев постоянно подкокоросва да се обръща темата за братята американци и ги нарича кравари и пиндоси.

В случая тролът-новобранка искаше сравнение между Русия и Кравария. Аз само му го дадох.

ПП: ''пиндос'' не присъства в моят речник. Пак ме обвини в нещо, за което само си мислиш че е така. Същото е и когато казваш че лъжа

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В случая тролът-новобранка искаше сравнение между Русия и Кравария. Аз само му го дадох.

ПП: ''пиндос'' не присъства в моят речник. Пак ме обвини в нещо, за което само си мислиш че е така. Същото е и когато казваш че лъжа

Сравнение между двете е безмислено.

преди 7 часа, ДзВяРа! написа:

Толкова много писа за нищо.

Там му е силата на тоя.

Че аз никога не съм го крил бре....

"Колкото повече знания трупам, толкова повече разбирам, че по-малко знам"....

Само глупака смята, че знае...

Имали сме си академик в темата, който единствен е в позицията да раздава шамари и да казва каква е истината. Горд съм.

преди 24 минути, petie1 написа:

Да а най смешното беше че Грухи Биоса пали компютър без БИОС  за да ремонтира БИОС а и друга смешка е как ми пусна клип на Комодоре свързан с Малина коятобработва всичко и наш Грухи Биоса вика че стария компютър бил свързан към нета а то реално е свързана Малината :)

Анди ако не си забелязал беше споменал че в Русия си има заведения за гейове и то доста големи

В Петербург имат дискотека на 4 или 5 етажа. Като си има и секс етаж. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.