Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 11 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Така е... Като нямаш какво да кажеш и не можеш да оспориш даден човек, го блокираш...

Има хора, в дадени социални мрежи, които правят коментари, после блокират този, който е направил публикацията, да не може да им отговори и да ги оспори. Това са хора, които знаят, че грешат, нямат какво да кажат и се страхуват от аргументация и противоречащи гледни точки.

Ти твърдиш, че греша, критикуваш ме, но искаш да ме блокираш, вместо да ме оспориш. Това доказва, че аз съм прав, докато ти нямаш какво реално да кажеш. Твоите русофобски нагласи и изкуствено насадени евроатлантически виждания не могат да издържат на фактите, които ти показвам.

Нямам данни за Азия, но показах данните за Африка. В Азия, ситуацията е същата, като в Африка.

Живеят 12 години по малко от американците, 18 от испанците , това след 22 години управление на най великото жуЖе, но в друг била причината. Ако тръгна да чета писанията, на всеки с прекалено объркана представа за реалността, ми не ми отърва. Ако знаеш как, ти ме блокирай пък ще разправяме навсякъде, че е щото си ме победил във всички спорове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 89,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6700

• Coco1

4276

• miro20

4153

• maxthon

3820

преди 5 минути, Coco1 написа:

Защо си фейкомет 

Не съм "фейкомет".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не съм "фейкомет".

Грухи, успокой се малко, вземи дълбоко въздух и го изпусни бавно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, miro20 написа:

За толкова години единствено тоя кух комсомолец и мен ме доведе до момента да кажа " Е не, не мога, отказвам се "  :)  Уникално плитък е :) 

И закономерно е крайно червен , просъветски, антизападно настроен путинист , като всеки промит мозък . Също явна закономерност.

Затова гледам да го заобикалям катоголям камък....  :giggle1:

Иначе търпи на обиди, чак ми става жал. Явно не е лош човек, просто русофилията му е отнела способностите за нормално мислене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Не сте прави хора - той е добро момче - винаги има с какво да ме разсмее. И е винаги готов да отговори на моя зов. Ето преди малко го призовах и веднага дойде

Пентаграмата нали не е прекъсната, всички свещи горят, значи всичко е наред, само чорап не му давай, особено хавлиен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво каза? Не се изрази разбираемо. "Това човек"?

Казваш, че BlackBerry не бяха известни? Всъщност, по едно време бяха доста известни, дори и в България.

Извинявай малко се отклнохме от темата , но какво виждаш правим всичко открито - и както виждаш само аз те защитавам, Не им обръщай внимание на тия лошите евро-гейове.

Аз BlackBerry  ги знам много добре - по цял ден се гъбарках с един техен съпорт че стояха точно до мен. Сори пак лирично отклонение.

Че ми беше интересно как от BlackBerry  станали Blackwater ? Малко ми се губи смисъла тук? А знаеш мадам В не ги обича тия работи - ей сега ще хвърчат листи по пода

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Грухи, успокой се малко, вземи дълбоко въздух и го изпусни бавно!

През устата, да не стане сакатлък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е грешка. Да, Африка и Азия са под нео-колониалния режим на САЩ, но аз имам данни само за Африка. Показах данни само за Африка, защото нямам данни и за Азия.

Защо тогава картата ти за Африка липсва лукоил?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Те тоя успяха да го махнат от хардуер форума и там беше за посмешище , но тук е намерил сродни душички и вирее.

ретардуер-бг форума... :laughing5: ха-ха-ха

Ти от там ли идваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Иначе търпи на обиди, чак ми става жал. Явно не е лош човек, просто русофилията му е отнела способностите за нормално мислене.

Toва му е един от първите профили а темите са уникат :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Живеят 12 години по малко от американците, 18 от испанците , това след 22 години управление на най великото жуЖе, но в друг била причината. Ако тръгна да чета писанията, на всеки с прекалено объркана представа за реалността, ми не ми отърва. Ако знаеш как, ти ме блокирай пък ще разправяме навсякъде, че е щото си ме победил във всички спорове.

Изоставането на продължителността в живота на Русия има напълно логично обяснение. Изоставането си държи на хаоса и раздорите, до които довете подривната дейност срещу Съветския Съюз.

Вчера пи показах и доказах, че тази изостаналост в продължителността на живота си държи на временното съкращаване на тази продължителност в годините след разлагането на Съветския Съюз. Тези неща не са по вина на Русия и Путин.

И колкото и да обиждаш Путин, факт е,и при неговото управление тази продължителност на живота расте и не спада, както би се очаквало да стане, ако Путин е някой, който граби народа, руши държавата и я прави дисфункциотална.

IMG-20230128-233317.jpg

IMG-20230128-233401.jpg

Повече контекст относно тези статистики може да бъде открит тук: https://www.statista.com/statistics/971100/life-expectancy-at-birth-in-russia-by-gender/

И само забележи кога започва експоненциалния растеж в продължителността на живота... дали не е след идването на комунизма, политическия строй, който, според теб, а кървав и смъртоносен?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, BANKATA написа:

Ей това вече ме изкарва от нерви човек @PigMan9GolqmotoPrase - така не може да се работи . Това не е работа на журналист. Сега отивам при Главния да те докладвам. От вчера ми търсиш един ш.бан договор дето обяснява всичко , днес си ми изпуснал Лукойл. Не-не-не това така не може да продължава.. Отивам да те докладвам - никакъв журналист не си ти.

(Спокойно - пак имитирам мадам В - аз те харесвам).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трима души са загинали при Руско нападение над град Константиновка!

Трима души са загинали и поне още двама души са ранени, след като руските сили са ударили жилищен квартал в град Константиновка в Източна Украйна. Това предаде агенция Ройтерс като се позовава на съобщение в "Телеграм" от губернатора на Донецка област Павло Кириленко. Кириленко каза, че са нанесени щети на четири жилищни сгради и хотел. Спасителни екипи и служители на полицията са на мястото, "за да документират внимателно още едно престъпление на руските окупатори", добави той.

По-рано днес Кириленко съобщи, че четирима души са загинали и поне седем души са били ранени при руски обстрел през последното денонощие. Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че положението на фронта остава "изключително тежко", особено в източната Донецка област, където Русия засилва своята офанзива в рамките на пълномащабното си нахлуване, започнало през февруари миналата година.

Източник: НоваТВ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опаа Грухи Биоса се показал

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, gagodrago написа:

ретардуер-бг форума... :laughing5: ха-ха-ха

Ти от там ли идваш?

а ти от бгпредател ли идваш . :laughing5: ха-ха-ха

дет получават евро от запада , и никви рубли от русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BANKATA написа:

Лукойл може би също извършва работна дейност в Африка. Но въпроса е от коя страна идва масовата експлоатация и налагане на бедност в Африка. Истината е, че не идва от Русия, а от САЩ, които налагат доларовата хегемония и принуждават държавите да използват долара. Долара е наложен като резерв, при който се създава изкуствено търсене, което да доведе до увеличение на стойността му. Ето така работи петролно-доларова хегемония.

Петролно-доларова хегемония е официален елемент, а не теория на конспирацията, както може би си мислиш. Ако не ми вярваш, можеш да провериш в Гугъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Не че търпи, просто не разбира какво му се говори. Постоянно пита " ти какво искаше да кажеш сега с това или онова "  :) 

Ако кажеш "дъжд заваля" ще ти обясни че това е заради злия империализъм с подривната си дейност срещу СССР !

:giggle1:

По темата... Айде рашиститеподкараха Абрамсите... но има лек нюанс...

FnlLMVfWQAYKKzX?format=jpg&name=large

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ето така работи петролно-доларова хегемония.

линк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Трима души са загинали при Руско нападение над град Константиновка!

Трима души са загинали и поне още двама души са ранени, след като руските сили са ударили жилищен квартал в град Константиновка в Източна Украйна. Това предаде агенция Ройтерс като се позовава на съобщение в "Телеграм" от губернатора на Донецка област Павло Кириленко. Кириленко каза, че са нанесени щети на четири жилищни сгради и хотел. Спасителни екипи и служители на полицията са на мястото, "за да документират внимателно още едно престъпление на руските окупатори", добави той.

По-рано днес Кириленко съобщи, че четирима души са загинали и поне седем души са били ранени при руски обстрел през последното денонощие. Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че положението на фронта остава "изключително тежко", особено в източната Донецка област, където Русия засилва своята офанзива в рамките на пълномащабното си нахлуване, започнало през февруари миналата година.

Източник: НоваТВ

От друга страна, поне 14 души умират при украинско нападение. Защо не споменаваш тези факти? Защо отново показваш само едната страна на история, която има две страни?

Ето ти повече информация по темата (показания по-долу текст е автоматичен превод на български език):

"14 загинали, 24 ранени при украински удар по цивилна болница – руското МО

Атаката на силите на Киев, насочена към медицинско заведение в Луганската народна република, е била „умишлена“, казва МоскваНай-малко 14 души бяха убити и 24 ранени, след като украински войски удариха болница в град Новоайдар в ранните часове на събота, се казва в изявление на руското министерство на отбраната.

Лечебното заведение в града, който се намира на десетки километри от фронтовата линия в централната част на Луганската народна република, е лекувало както местни жители, така и войници, отбелязва министерството. Допълни се, че сред жертвите има както пациенти, така и медици.

„Умишленият ракетен удар срещу известно цивилно здравно заведение е абсолютно тежко военно престъпление на режима в Киев“, заяви Министерството на отбраната в публикация в Telegram, обещавайки да изправи пред правосъдието всички, които са участвали в планирането и изпълнението на атаката.

Според изявлението при удара е използвана американска реактивна система за залпов огън HIMARS. Вследствие на атаката първият заместник-постоянен представител на Москва в ООН Дмитрий Полянски обвини Вашингтон, че е пряко замесен в инцидента.

Полянски нарече удара „още едно отвратително престъпление“, подчертавайки, че 14 цивилни са били убити в болницата с ракети, предоставени от САЩ. Той също така посочи факта, че Вашингтон е предоставил на украинската армия разузнавателни данни. „Това прави САЩ пряко съучастници“ в атаката срещу болницата, каза той, добавяйки, че „американските данъкоплатци трябва да знаят как се харчат парите им“.

Москва многократно е обвинявала украинските сили, че са атакували гражданска инфраструктура, включително с оръжия, доставени от Запада. В началото на януари шестима души бяха убити и 37 бяха ранени при удар по град Василевка в Запорожка област на Русия. Преди това беше разрушена болница в град Токмак в същия регион. И в двата случая са използвани произведени в САЩ системи HIMARS, казаха тогава местните власти."

Източник: https://www.rt.com/russia/570626-ukraine-mssile-strike-hospital-crime/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Не че търпи, просто не разбира какво му се говори. Постоянно пита " ти какво искаше да кажеш сега с това или онова "  :) 

Ако кажеш "дъжд заваля" ще ти обясни че това е заради злия империализъм с подривната си дейност срещу СССР !

:giggle1:

По темата... Айде рашиститеподкараха Абрамсите... но има лек нюанс...

FnlLMVfWQAYKKzX?format=jpg&name=large

Още вицове:

"След като пиян разведчик размени шифрограмите за посолствата на Русия в Швеция и Македония на следващия ден в центъра на Скопие беше изгорен корана а в Стокхолм беше запалено българското знаме." - от приятел във FB
Макар че гледам какви ги пише в twiter-a на руснаците в Швеция - може и да се случи.

327894328_898157944943283_3824585128159341861_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От друга страна, поне 13 души умират при украинско нападение. Защо не споменаваш тези факти? Защо отново показваш само едната страна на история, която има две страни?

Ето ти повече информация по темата (показания по-долу текст е автоматичен превод на български език):

Атаката на силите на Киев, насочена към медицинско заведение в Луганската народна република, е била „умишлена“, казва МоскваНай-малко 14 души бяха убити и 24 ранени, след като украински войски удариха болница в град Новоайдар в ранните часове на събота, се казва в изявление на руското министерство на отбраната.

Лечебното заведение в града, който се намира на десетки километри от фронтовата линия в централната част на Луганската народна република, е лекувало както местни жители, така и войници, отбелязва министерството. Допълни се, че сред жертвите има както пациенти, така и медици.

„Умишленият ракетен удар срещу известно цивилно здравно заведение е абсолютно тежко военно престъпление на режима в Киев“, заяви Министерството на отбраната в публикация в Telegram, обещавайки да изправи пред правосъдието всички, които са участвали в планирането и изпълнението на атаката.

Според изявлението при удара е използвана американска реактивна система за залпов огън HIMARS. Вследствие на атаката първият заместник-постоянен представител на Москва в ООН Дмитрий Полянски обвини Вашингтон, че е пряко замесен в инцидента.

Полянски нарече удара „още едно отвратително престъпление“, подчертавайки, че 14 цивилни са били убити в болницата с ракети, предоставени от САЩ. Той също така посочи факта, че Вашингтон е предоставил на украинската армия разузнавателни данни. „Това прави САЩ пряко съучастници“ в атаката срещу болницата, каза той, добавяйки, че „американските данъкоплатци трябва да знаят как се харчат парите им“.

Москва многократно е обвинявала украинските сили, че са атакували гражданска инфраструктура, включително с оръжия, доставени от Запада. В началото на януари шестима души бяха убити и 37 бяха ранени при удар по град Василевка в Запорожка област на Русия. Преди това беше разрушена болница в град Токмак в същия регион. И в двата случая са използвани произведени в САЩ системи HIMARS, казаха тогава местните власти."

Източник: https://www.rt.com/russia/570626-ukraine-mssile-strike-hospital-crime/

нали ти показах в другата тема, че газта в Русия - цената и расте

„Булгаргаз“ предлага още по-голямо поевтиняване на газа за февруари

Цитат

Природният газ в България вероятно ще поевтинее повече от предварителната прогноза и спадът на цената спрямо януари ще достигне около 30%

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

.............

Това е друга новина, която няма нищо общо със тази която публикувах. Ето виж! Аз публикувах ЕТО ТОВА.

Със мен ли взе да спориш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

От друга страна, поне 13 души умират при украинско нападение. Защо не споменаваш тези факти? Защо отново показваш само едната страна на история, която има две страни?

Ето ти повече информация по темата (статията е автоматичен превод на български език):

Момче - вземи се съсредоточи върху Африка сега. За този удар  - изгледай видеото на Саня - дето го пусна @Филипов. Дето му казах че Саня вече е за нашия отбор.

Че така се разконцентираш и затъваш зверски в блатото и дори и аз няма да мога да те измъкна. Там си казва човека- местните ни издадоха. Че ако продължавап така верно ще кача тука снимка на мадам В да видиш колко е строга

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Изоставането на продължителността в живота на Русия има напълно логично обяснение. Изоставането си държи на хаоса и раздорите, до които довете подривната дейност срещу Съветския Съюз.

Вчера пи показах и доказах, че тази изостаналост в продължителността на живота си държи на временното съкращаване на тази продължителност в годините след разлагането на Съветския Съюз. Тези неща не са по вина на Русия и Путин.

И колкото и да обиждаш Путин, факт е,и при неговото управление тази продължителност на живота расте и не спада, както би се очаквало да стане, ако Путин е някой, който граби народа, руши държавата и я прави дисфункциотална.

Мъка мъка... мъка мъкаааааа.....

:)

И все пак защо не съсипаха добрата Русия, след като имаха тооооолкова много възможности ?

Жалко че комсомолеца путинист руски бъкел не разбира.  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...