Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

@PigMan9GolqmotoPrase сега ти на кого вярваш, че не се разбира ясно?

на 11.10.2022 г. в 13:25, PigMan9GolqmotoPrase написа:

България се управлява от САЩ чрез американските НПО-та и фондации.

А линка, който си показал

Цитат

Има това:

gruhiinfo.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Истината, при откровено мъжки ник  като име и снимка, да пишеш, че може да съм жена. Това при твоя съмнително полово неутрален. Мамин сладък коректния той. Ти имаш само една сила и тя е в извъртането, хлъзгането , аутобатизма. Да има едно общество материално благополучие е нещо невероятно добро, стига да не се нарушават правила и морал. Ти го извъртя, че не е. Гнусно е.

Само ти си знаеш туй дали е истина или не е...

Снимката може да е на всеки гашник направил си селфи в мол, а "Митко Вълчев", всъщност да е Димитринка Вълкова, това няма как да е сигурно...

За разлика от теб, дори в тази тема има достатъчно публикувани мои снимки, които показват, че този от аватара ми съм аз...

Обясних ти вече защо "мислиш", че аз се извъртам, докато всъщност го правиш ти...

"Аутобатизъм" явно е някакъв твой си термин, който само ти си знаеш, кво означава...

То това си е присъщо за децата и 70-ците, чуят нещо, което не разбират, харесва им как звучи, но не могат да го запомнят и си измислят нова думичка...

Пак ще ти го напиша баааавничко, защото доказваш, че схващаш удивително трудничко....

Материалното благополучие е нещо добро...

Просто не е общочовешка ценност...

Гнусно е да си тотален невежа, а да се подиграваш на други, гнусно е да си глупак, а да се опитваш да поучаваш други, гнусно е да не схващаш, какво ти се приказва, а да смяташ, че комуникираш....

Това, което аз казвам е базирана на измерими факти истина, а истината никога не е гнусна...

Може да ти изнася или да не ти изнася, но не може да е гнусна...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Пожелавам ти приятна, ползотворна и дълга почивка. Иначе в тази тема и подобните в нета, има явно разделение. Има хора подкрепящи жертвата Украйна, защото Украйна е жертвата, ако тази елементарна истина ти звучи като лозунг, истинността и не се променя. Има малко, заявяващи че са за Русия, там обикновено говорим за двуцифрен айкю и вие "неутралните", които сте по лошо от откровената Вата. Ти специално лично си ми най отвратителния в темата, не е бон тон, но е факт. Нямам нищо против да е взаимно. Хубав ден.

Почивките ми винаги са приятни, а дори най-скучните дни ползотворни...

Въпрос на нагласа...

"Жертва"/"Хищник" е въпрос на гледна точка и знания, позволяващи да си я изградиш...

Това, за което ти говориш е първосигнална реакция, говореща за исключително ниска емоционална интелигентност, която обезсмисля дори и евентуалната висока ментална интелигентност, което точно в твоя случай не е така...

Иначе Украйна наистина е жертва, но не поради причините, които "смяташ" ти...

Жертва е на повече от един хищник, борещи се за територия...

Не че ще си в състояние да го схванеш...

Как ме възприемаш ти, мен не ме касае по никакъв начин...

Такива като теб, в мен предизвикват само насмешка, което пък теб не те касае...

Както казах, дните ми  винаги са приятни...

Явно в бързината, не съм осмислил текст за Хитлер. Горе долу е като за да подкрепя тезата си и да защитя пълната непригодност на Раша като общество, да обясня как, понеже под един промил от света се опитва да намали плътските си потребности по религиозни или философски причини. Да направя извода и да твърдя, че материалното благополучие на едно общество е нещо лошо. Колко по грозно и неадекватно стоят тези ти софистики, на фона на моята неинтелигентност" Анди нещо си.

Народа ни е казал - Бързай бавно...

И тъй като на такива като теб, винаги трябва да им се обяснява повечко, то това ще рече, че преди да се "втурнеш" да отговаряш, първо трябва да се постараеш да разбереш, какво ти се казва...

Разбирам, че за теб това е една изключително сложна и натоварваща дейност, но поне се опитай...

Теза е нещо, коренно различно от твоето "мнение"....

За да защитиш теза са нужни аргументи, за да имаш аргументи, са нужни знания, за да оспориш чуждите аргументи, първо трябва да си в състояние да ги осмислиш...

Все неща, които при теб липсват....

Имали сме си академик в темата, който единствен е в позицията да раздава шамари и да казва каква е истината. Горд съм.

Тцъ, не съм академик....

Струва ти се, че изявявам такива претенции, просто защото си тотален невежа...

Та даже се и гордееш с това...

Ако се сравнявам с Айнщайн или Нилс Бор, то аз съм тотален глупак...

Ако се сравнявам с такива като теб, то аз съм гений...

Винаги се стремя да се сравнявам с първата категория, а не с такива като теб...

Не сме забелязали да ти липсва самочувствие на най знаещ. Та извода е ясен. Иначе аз при загубен спор, нямам проблем да се извиня и то категорично. Като вчера за русофилията на хърватина. Ако ти се губи време, провери как се прави, може да ти е от някаква полза.

Не коментирай неща, които природата не е отредила да разбереш...

Ти всеки спор си го загубил със започването му...

Точно защото смяташ, че знаеш...

А аз знам, че много неща не знам и се старая да променя това...

Но... колкото повече знания натрупвам, толкова по-ясно схващам, че ми предстои още повече трупане...

Това е непрекъснат процес и непознатите неща, които изкачат по време на него, винаги нарастват двойно с броя на познатите...

Накрая винаги осъзнаваш, че знаеш много по-малко, отколкото не знаеш...

Затова и аз знам, че нищо не знам, но ти дори това не знаеш...

А само "мислиш", че знаеш нещо...

Та, само глупакът смята, че знае...

Аз знам, че не знам...

Разбрах защо Педерасията има толкова почитатели. Сигурно техните са по качествени, щом мразят западните.

Е, що така грубо?

Нъл бе толерантен?

А знаеш ли, че за подобно изказване на обществено място, на Запад най-малкото ще дължиш солена глоба, а има места и където може да те "усамотят" за известно време, тъкмо да станеш по-толерантен....

Обичам посредствените индивиди сами да доказват посредствеността си...

Отлично се справяш...

преди 9 минути, andiay написа:

Пак ще ти го напиша баааавничко, защото доказваш, че схващаш удивително трудничко....

И аз ще ти го напиша баааааавничко защото мнооогоо труднооо разбирашшш..

Пак разпъна чаршафа и нищо не каза! :bye1:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

аз ти показвам сто хиляди кравари

Нали два поста нагоре лъжеше и мамеше, че не ги наричаш братята американци - кравари

Ти си късопаметен лъжец, който не помни предния пост какво е писал.

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Пак разпъна чаршафа и нищо не каза!

Нищо не каза, ама разпъна чаршафа...

преди 18 минути, andiay написа:

За разлика от теб, дори в тази тема има достатъчно публикувани мои снимки, които показват, че този от аватара ми съм аз...

Как го доказват ?

Верно ич та няма.

С Прасето се надпреварвате да я изнасилвате логиката един през друг

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Нищо не каза, ама разпъна чаршафа...

Нещо такова ама той няма как да го разбере това. :wink12:

току-що, ДзВяРа! написа:

И аз ще ти го напиша баааааавничко защото мнооогоо труднооо разбирашшш..

Пак разпъна чаршафа и нищо не каза! :bye1:

И аз пак ще ти отговоря същото...

Не е предназначено за теб, затова и ти се струва, че е нищо...

Иначе разбирам, че текст повече от два реда ви предизвиква "главоболие" и загуба на концентрация....

От друга страна, нямате капацитет, за да схванете нещо "сложно" написано кратко...

Ето, че бях прав, когато снощи ти отговорих с "Дано"...

Да запишем още една загуба на негово превъзходителство Путин:

•  не спечели президентските избори в Чехска федерална република :)
преди 2 часа, glen написа:

Ситуацията в Иран в момента:
Центърът за производство на боеприпаси и БПЛА гори.
Петролната рафинерия гори.
Оръжейният завод гори.
Експлозии във военни бази в Хамадан и Кереджа.
Експлозии в някои военни части.

Злите езици говорят че след спряното/вривено производство на ирански "шахеди" , странно как внезапно спряло производството и на руските БПЛА "Герань"

:giggle1:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Как го доказват ?

Верно ич та няма.

С Прасето се надпреварвате да я изнасилвате логиката един през друг

Иванушка, пак нимой са запреш...

Дали съм в състояние да изнамеря кадри на един и същи непознат човек, на най-различни локации, правени с един и същи фотоапарат, някои непосредствено от същия ден?

"Логиката" на такива като теб ич я няма...

Но... "учителят" ти по логика няма да си къса дипломата, защото такъв просто никога не си имал...

преди 9 минути, andiay написа:

Иначе разбирам, че текст повече от два реда ви предизвиква "главоболие" и загуба на концентрация....

Ся, съгласен съм, че чаршафите само ти си ги разбираш.

Ма дори и да са нещо смислено, от твоя гледна точка, те не са по темата.

Тук е темата за да се подиграваме на рашистите, как се обосраха на украинския фронт.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Риба, ама цаца...

Цаца, ама риба..... :D

току-що, Реджеп Иведик написа:

Така е

Мхм, само интелигентен човек може спокойно да заяви, че е глупак, без да се притеснява от това...

И само глупакът може да ползва това, като опит за обида...

Само идиот, може да вади чужди думи от контекста, за да се опита да обижда....

Няма драма тука, нито пък нещо изненадващо...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Той и това няма да може да го разбере, явно при него не помага бавното писане.. :D

преди 23 минути, andiay написа:

Само ти си знаеш туй дали е истина или не е...

Снимката може да е на всеки гашник направил си селфи в мол, а "Митко Вълчев", всъщност да е Димитринка Вълкова, това няма как да е сигурно...

Обясних ти вече защо "мислиш", че аз се извъртам, докато всъщност го правиш ти...

"Аутобатизъм" явно е някакъв твой си термин, който само ти си знаеш, кво означава...

То това си е присъщо за децата и 70-ците, чуят нещо, което не разбират, харесва им как звучи, но не могат да го запомнят и си измислят нова думичка...

Материалното благополучие е нещо добро...

Просто не е общочовешка ценност...

Гнусно е да си тотален невежа, а да се подиграваш на други, гнусно е да си глупак, а да се опитваш да поучаваш други, гнусно е да не схващаш, какво ти се приказва, а да смяташ, че комуникираш....

Това, което аз казвам е базирана на измерими факти истина, а истината никога не е гнусна...

Може да ти изнася или да не ти изнася, но не може да е гнусна...

Почивките ми винаги са приятни, а дори най-скучните дни ползотворни...

Въпрос на нагласа...

"Жертва"/"Хищник" е въпрос на гледна точка и знания, позволяващи да си я изградиш...

Това, за което ти говориш е първосигнална реакция, говореща за исключително ниска емоционална интелигентност, която обезсмисля дори и евентуалната висока ментална интелигентност, което точно в твоя случай не е така...

Иначе Украйна наистина е жертва, но не поради причините, които "смяташ" ти...

Жертва е на повече от един хищник, борещи се за територия...

Не че ще си в състояние да го схванеш...

Как ме възприемаш ти, мен не ме касае по никакъв начин...

Такива като теб, в мен предизвикват само насмешка, което пък теб не те касае...

Както казах, дните ми  винаги са приятни...

Народа ни е казал - Бързай бавно...

И тъй като на такива като теб, винаги трябва да им се обяснява повечко, то това ще рече, че преди да се "втурнеш" да отговаряш, първо трябва да се постараеш да разбереш, какво ти се казва...

Разбирам, че за теб това е една изключително сложна и натоварваща дейност, но поне се опитай...

Теза е нещо, коренно различно от твоето "мнение"....

За да защитиш теза са нужни аргументи, за да имаш аргументи, са нужни знания, за да оспориш чуждите аргументи, първо трябва да си в състояние да ги осмислиш...

Все неща, които при теб липсват....

Тцъ, не съм академик....

Струва ти се, че изявявам такива претенции, просто защото си тотален невежа...

Та даже се и гордееш с това...

Ако се сравнявам с Айнщайн или Нилс Бор, то аз съм тотален глупак...

Ако се сравнявам с такива като теб, то аз съм гений...

Винаги се стремя да се сравнявам с първата категория, а не с такива като теб...

Не коментирай неща, които природата не е отредила да разбереш...

Ти всеки спор си го загубил със започването му...

Точно защото смяташ, че знаеш...

А аз знам, че много неща не знам и се старая да променя това...

Но... колкото повече знания натрупвам, толкова по-ясно схващам, че ми предстои още повече трупане...

Това е непрекъснат процес и непознатите неща, които изкачат по време на него, винаги нарастват двойно с броя на познатите...

Накрая винаги осъзнаваш, че знаеш много по-малко, отколкото не знаеш...

Затова и аз знам, че нищо не знам, но ти дори това не знаеш...

А само "мислиш", че знаеш нещо...

Та, само глупакът смята, че знае...

Аз знам, че не знам...

Е, що така грубо?

Нъл бе толерантен?

А знаеш ли, че за подобно изказване на обществено място, на Запад най-малкото ще дължиш солена глоба, а има места и където може да те "усамотят" за известно време, тъкмо да станеш по-толерантен....

Обичам посредствените индивиди сами да доказват посредствеността си...

Отлично се справяш...

Материалното благополучие е ценност за народите на Русия и на САЩ, което е тема на спора интелектуалстващ троле Аутобатизъм е достатъчно получил популярност израз и само склонността ти към твърдения различни от истината, са причина да напишеш, че не знаеш какво е. Тел ми е 0884305801, звънни на Вайбър, да видим кой от нас е мъж. Ако желаеш да разберем и на живо няма проблеми. Да, гнусни са писанията ти, явно огледало на вътрешния ти свят . Пишеш за факти, колко факта написа в дългите си постове. В този кое е факт а не обидно обобщение и квалификация Виж не само сравнявайки се с тях си тотален глупак, незнам откъде ти идва огромното самочувствие но попитай и за второ мнение. Между другото докладвам те за обиди, които само в този пост са поне десет, това че са тролско завоалирани не променя факта. Надявам се модератор да гледа същността, а не кодови думи.

преди 1 минута, andiay написа:

Само идиот, може да вади чужди думи от контекста, за да се опита да обижда....

Никой не те обижда но ти явно се обиждаш, помниш ли снощи какви ги бръщолевише за обидите или да ти цитирам.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ма дори и да са нещо смислено, от твоя гледна точка, те не са по темата.

Тук е темата за да се подиграваме на рашистите, как се обосраха на украинския фронт.

Ееее, как бре, Дзверо снощи каза, че тук никой не можел да посмее да каже, че е за Украйна....

Земете се разберете...

Иначе темата е седянка пред блока...

А на една седянка, всичко е част от темата....

Гледайки тия кадри ми се прияде шашлик - украински. Едно време го правеха много хубав.

преди 4 минути, andiay написа:

само интелигентен човек може спокойно да заяви, че е глупак

Когато интелигентния човек заяви, че е глупак, той лъже ли ?

преди 37 минути, andiay написа:

---------------

Ауто-батизъм... :laughing5:

На бас, че митьо-трола, който се кланя и възхвалява САЩ и Запада не говори английски, никога не е стъпвал в САЩ, виждал е Америка само на снимки, и всичките му "познания" за САЩ са само от филмите.  :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.