Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 76,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6193

• miro20

3522

• Coco1

3278

• ivottoshev

3012

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Кои са украинските герои, според теб? Армията на украинското прокси, по ОТКРОВЕНИ признания на самия подривник Зеленски, се финансира от Колективния Запад. Ако не ми вярваш, мога да ти покажа статиите и интервютата, където той признава тези неща.

Всъщност, какво има да се признава? Нищо... Той просто е казал това, което е очевидно.

Защо ми се подиграваш, наричайки ме "Грухи Биоса"? Какво толкова го говориш този БИОС?

Пич, според твои съмишленици, половината украинци са рускоговорящи и са за Путин, от другите половината само са за Украйна. Тоест десет милиона народ срещу 145. И нещата са равностойни, ако тия не са герои, такива като теб и оригиналните ватенки ли са. Умело избягваш въпроса, как е било добро САЩ да дава оръжия на Сталин, а да е лошо на Украйна. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ми се подиграваш, наричайки ме "Грухи Биоса"? Какво толкова го говориш този БИОС?

Забавно ми е а и вече си известен като Грухи Биоса с което създадох една легенда и показах и доказах основите нна пропагандата  както руска, американска, китайска и так далее:laughing4:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Грухи имаме ли сделка?

Не.

преди 2 минути, petie1 написа:

Забавно ми е а и вече си известен като Грухи Биоса с което създадох една легенда и показах и доказах основите нна пропагандата  както руска, американска, китайска и так далее:laughing4:

Изобщо не разбрах за какво отговориш.

Къде съм известен като "Грухи Биоса"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не.

Защо? Няма Кали-Мали, със Минта ще ти покажа как ги отварям, само каса бира искам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Щото срещу украинските герои има оръжие трупано десетилетия от държава многократно по голяма от тях, с голи ръце срещу оръдия и танкове ли бе умник. Ако не беше САЩ, Ватата да е най голямата немска провинция след втората световна.

Ако не беше САЩ, нямаше да има война и Украйна щеше да е непокътната
Първи пряк удар срещу руснаците...Наполеон
Втори пряк удар ....Хитлер
Поуката е че с пряк удар срещу руснаците не се знае знае ли се....
Жалко за Украйна и украинския народ, на тяхна страна съм, но приказките във форума няма да им помогнат. САЩ искат зона на влияние по подобие на втората световна война и за това влязоха в Европа
"Днес" пак са в Европа, чакам да видя последствията....ако доживея

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ще направя screenshot на написаното от теб, да не го забравя. Ще извърша проучване и ще се върна с нови данни по случая. Като съм готов с информацията, ще дойда и ще я покажа.

Ако руската армия се справя толкова зле, както твърди този Туит, защо се налага САЩ и проксита на САЩ постоянно да изпращат помощи? Защо армията на украинското прокси не може да се справи, щом руската армия за нищо не става, както твърдят анти-Руските пропагандисти?

Ей най-накрая да ме накараш да се замисля - харесваш ми.. Знам че ще стане човек от тебе. Значи защо - пише го в онзи документ го търсиш 2-ри ден. Вчера или днес имаше годишнина от последния самолет унищожен заради този загубен документ. Според друг твой колега дето се загуби - половината украинци били избягали. Сега понеже не можа да докаже твърдението а си би камшика - не мисля че е прав:)

А украинците не се справят защото им трябва време да се научат. Дори и за военните не е лесно да сменят тактика, техника и начин на мислене след години промиване на мозъци със съветския модел. Като усвоят новата техника, новия модел на работа и гледай какво ще стане. Огромен проблем е и различните видове техника дето им се доставя - направо съжалявам ремонтните им бригади . Те трябва да познават в детайли не 3-4 модела а много повече - това е неимноверен труд. Лошото е че идват още повече модели. Имаше едно готино меме по случая. Логистика - тук става нещо много интересно - значи в момента се справят - предполагам е неимоверно трудно с толкова различни единици техника но се справят. В момента трябва само за боеприпаси да зареждат стари съветски калибри и отделно натовски. Разбирай - всичко по 2. Хич не им е лесно. В момента който се научат - гледай какво става

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Къде съм известен като "Грухи Биоса"?

Преди дни ти отговорих на този въпрос че даже и те учихме да четеш :laughing4:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, овню написа:

Жалко за Украйна и украинския народ, на тяхна страна съм, но приказките във форума няма да им помогнат. САЩ искат зона на влияние по подобие на втората световна война и за това влязоха в Европа

Викаш втората световна САЩ виновни? А за героизма срещу Наполеон и Хитлер, да ти е минавало през главата, че и двамата са били победени от коалиции, макар че най много жертви са давали руснаците. То при тях е традиция, да не се жалят войниците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Кои са украинските герои, според теб? Армията на украинското прокси, по ОТКРОВЕНИ признания на самия подривник Зеленски, се финансира от Колективния Запад. Ако не ми вярваш, мога да ти покажа статиите и интервютата, където той признава тези неща.

Всъщност, какво има да се признава? Нищо... Той просто е казал това, което е очевидно.

Документа- вземи го намери най-накрая де че пак се обаждаш от коневръза неподготвен... Там си пише защо помагат- разбирай ГАРАНТИРАТ нещо. Ама какво беше това нещо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Викаш втората световна САЩ виновни?

Цитирай къде съм написал че САЩ са виновни за втората световна война
Намесиха се, за да запазят зона на влияние инак цяла Европа щеше да е комунистическа

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, овню написа:

Украинците удариха ли ПРЯКО руснаците . Че то май стана обратното - значи този път резултата ще е обратен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, овню написа:

Всъщност, ако не беше САЩ Путин отдавна да беше нападнал и прегазил украинците. Жужето си мечтае да остане като велик обединител и само страха от неуспех го спираше. Кво ми хвалиш Тея орки дето не се научиха на друго освен да съсипват живота на тези които живеят по добре от тях, тоест на всички.

преди 2 минути, овню написа:

Цитирай къде съм написал че САЩ са виновни за втората световна война
Намесиха се, за да запазят зона на влияние инак цяла Европа щеше да е комунистическа

Значи ако Хитлер беше прегазил Русия, Европа щеше да е комунистическа. Впечатлен съм от логиката ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Кво ми хвалиш Тея орки дето не се научиха на друго освен да съсипват живота на тези които живеят по добре от тях, тоест на всички.

Грешиш, не ги хваля...пази боже
Европа стана твърде самостоятелна и САЩ ѝ го втъкна два ката.
Нямам си на идея защо не го виждате това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Докато спорим нещо избухнало силно в военен завод в Иран:

Слагам го тук щото викат пушещ руснак бил :) Вариант 2- Топ-Гън: Мавърик. Израел - отпада като вариант- не работят днес

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, kosyo написа:

Докато спорим нещо избухнало силно в военен завод в Иран:

Слагам го тук щото викат пушещ руснак бил :) Вариант 2- Топ-Гън: Мавърик. Израел - отпада като вариант- не работят днес

Взрив разтърси военен завод в Иран

Взрив е разтърсил военен завод в централния ирански град Исфахан. Това съобщи "Ройтерс",  като цитира служител по сигурността. Засега няма данни за жертви и ранени. Експлозията е станала в един от центровете за производство на боеприпаси на Министерството на отбраната. Официалният представител Мохамад Реза Джанесар по-късно каза пред държавната телевизия: "Щетите се разследват, както и причините и елементите, които са причинили тази експлозия и ще бъдат обявени по-късно". През последните няколко години имаше редица експлозии и пожари около ирански военни, ядрени и индустриални съоръжения. Взривовете на моменти предизвикваха безпокойство на фона на напрежението около ядрената програма на Иран с Израел и Съединените щати. Израел отдавна заплашва с военни действия срещу Иран. Иран бе критикуван и заради дроновете, които Русия използва във войната в Украйна. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Взрив разтърси военен завод в Иран

Взрив е разтърсил военен завод в централния ирански град Исфахан. Това съобщи "Ройтерс",  като цитира служител по сигурността. Засега няма данни за жертви и ранени. Експлозията е станала в един от центровете за производство на боеприпаси на Министерството на отбраната. Официалният представител Мохамад Реза Джанесар по-късно каза пред държавната телевизия: "Щетите се разследват, както и причините и елементите, които са причинили тази експлозия и ще бъдат обявени по-късно". През последните няколко години имаше редица експлозии и пожари около ирански военни, ядрени и индустриални съоръжения. Взривовете на моменти предизвикваха безпокойство на фона на напрежението около ядрената програма на Иран с Израел и Съединените щати. Израел отдавна заплашва с военни действия срещу Иран. Иран бе критикуван и заради дроновете, които Русия използва във войната в Украйна. 

Тук пишат и за нефто-преработващ завод:

https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1619467098635530242/video/2

Чудя се изралците дали вече им свърши почивния ден . Днес излезе някакви интервю че не били съвсем безучастни ами и помагали ама не говорели за това..

Ето го мемето за украинския монтьор в момента:

Fnj9PTAXgAACaqg?format=jpg&name=large

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Значи ако Хитлер беше прегазил Русия, Европа щеше да е комунистическа. Впечатлен съм от логиката ти.

С тези извъртания на историята нищо няма да промениш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, овню написа:

Грешиш, не ги хваля...пази боже
Европа стана твърде самостоятелна и САЩ ѝ го втъкна два ката.
Нямам си на идея защо не го виждате това.

Много особено се намествате за да виждате тия неща, но щом успявате добре. Аз виждам, САЩ да върши най голямата работа по спасяването на Украйна и това го оценяват украинците, вие с алтернативната гледна точка не е нужно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Явно има предвид ,че САЩ и останалите влязоха във войната да ограничат руското влияние на Европейския континент.

image.png.35b6f53aa63fa62c05d1e88a0d005e20.png

Явно вече не четем - просто сме навили пружината и няма спиране ... 

пп. Прочем сега е същото. Това демокрация...ала бала моля ви не си въобразявайте. Става въпрос за влияние , ресурси , пазари. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Аз виждам, САЩ да върши най голямата работа по спасяването на Украйна и това го оценяват украинците, вие с алтернативната гледна точка не е нужно.

Всеки си има гледна точка или както е казал Чърчил, "Помагайте на по-слабия до като взаимно се избият"
Аз не искам да се избият. Искам преговори на Европа с Русия за прекратяване на войната и възстановяване на Украйна

преди 1 минута, nikssi написа:

Явно има предвид ,че САЩ и останалите влязоха във войната да ограничат руското влияние на Европейския континент

Разгеле имало и разумни хора в този форум.

преди 7 минути, nikssi написа:

пп. Прочем сега е същото. Това демокрация...ала бала моля ви не си въобразявайте. Става въпрос за влияние , ресурси , пазари. 

аве ти да не би да имаш телепатични способности

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, nikssi написа:

Кога са се водили войни за нещо друго ? 

Не споря, просто се учудих на пълното съвпадение на мислене. Като че ли ми прочете мислите...баси 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...