Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, maxthon написа:

Като гледам си е напълно ясно чие владение е вече. За него няма да се бавят две седмици като при Соледар, но пак ще има потвърждение и от другата страна.

А от другия край на селото Украинците развяват знамето на Украйна и викат все още е под наш контрол! :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

СЛАВА УКРАЙНА!!!

:party4:

преди 4 минути, vpvelev написа:

Хора са колкото американските ястреби.

Същото и за американските.

Не съм.

Когато използваш такива думи и изрази, показва че не си обективен каквото и да ти се каже по темата. Просто мразиш някого (в случая руснаците) и вече каквото и да напишеш за него няма да е обективно, а ще е плод на твоята омраза. Като Банката например.

Как да разговарям сериозно с наивници и неразсъждаващи хора като твоя милост, щом не се сещаш, че няма да се стигне до война м/у Русия и изброените многобройни държави от теб. По простата причина, че те заедно са много по-силни от Русия. Но затова има измислени атомни бомби.

П.П. Няма ли някой умен и разсъждаващ да назначат от вашата група. Страхувам се че с каквито се събереш, такъв ставаш. Дано не стана като вас.

Не ме кефиш така в отбрана да стоиш - я давай малко в атака че скука.. още не може да се разбере това в Иран ама жертви да искаш...

Само боклук оставят след себе си великите руснаци.

61249566_605.jpg

току-що, Митко Вълчев написа:

Да. От Бяла Слатина съм. Все ще мина тия месеци, около Нова година ме караха да ходя често жените в молчето ви до гарата. Тя петолъчката не е в дипломата, на челото е и е невидима. Докато ватенката не пропише или не заговори, тогава започва да свети с кървавочервен блясък. А полово уверените, провокират ли на тема сексуалност другите? Говорим за завършилите осми клас разбира се. Такъв айнщайний, да не знае, че не е приемливо да се правят такива забележки, явно ти се губи един особен вид интелигентност , който е задължителен от поне миналият век.

Тцъ тцъ, тцъ...

Четеш, но не разбираш, какво четеш...

Казах, че имам официален документ за това, дали някога, когато ти си бил пионерче или комсомолче и си скандирал "Слава КПСС БКП", аз съм бил с петолъчка на челото и дали съм говорил в "кървавочервено"...

Дипломата говори пък за съвсем други неща, които опасявам се, че няма как да схванеш...

И с кво съм те провокирал?

Просто казах, че само от ник и аватар не може категорично да заявя кой е мъж и кой е жена...

И че за мен това е без значение...

Срещал съм жени, които имат много "по-мъжко" поведение от повечето мъже и мъже, които само по първичните полови белези са мъже...

За един спор няма значение пола, а знанията...

Ако искаш ме възприемай като каквото си искаш, не ме бърка...

Почти всяка седмица минавам през Бяла Слатина по работа, но обикновено графика ми е разчетен до минута...

Но... когато дойдеш пак да видиш мола, пиши...

Губи ти се страшно много в образованието, затова и стоиш разкрачен между два стола и си противоречиш...

Хем си за правата на "различните", хем от друга страна защитаваш "морални" норми от миналия век, като същевременно демонстрираш отявлена хомофобия...

Но и това не ми влиза в работата, не е мой проблем...

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Наистина ли имаш официален документ, че си нямал петолъчка на челото ?

Иванушка, нимой са запреш...

Мда, имам официален документ, какво съм бил преди 10.11.1989-а...

Изискаха ми го, когато кандидатствах за стипендията си за обучение в чужбина към една точно определена фондация...

Копие на досието ми, задраскани са само имената на тези, които някога са ме докладвали...

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Това че за теб от "баща" да се превърнеш в "родител 1" не е проблем, не означава че не е проблем за обществото като цяло. Искаше да ти покажа едно нещо - показах ти едно нещо. 

Та какво казваше че правиш при загубен спор?

Казвам у лево друже. Говорим за причина, да избереш Русия с многоетажните гей клубове, пред Запада който дава възможност да се използва родител с номер. Не задължава. Няма нито един случай, дете да не може да каже татко или мамо. Така, че примера ти е абсолютно несъстоятелен. Няма нито едно. Нито едно предимство на Раша пред Запада , което да си струва да живееш като жител на РФ. 

на 28.01.2023 г. в 12:10, ivottoshev написа:

Спомни си Косово, Либия, Афганистан, Ирак

Не е нужно. Ето информация от 28.01.2023г.

Италия подписа газово споразумение за 8 милиарда долара с Либия в събота, докато италианският премиер Джорджа Мелони беше на посещение в северноафриканската страна за разговори относно енергетиката и миграцията.

Много са "продажни" тези либийци.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Нали два поста нагоре лъжеше и мамеше, че не ги наричаш братята американци - кравари

Ти си късопаметен лъжец, който не помни предния пост какво е писал.

Два поста  нагоре ставаше дума за "пиндоси". 

Ще намериш ли мой пост в който съм ползвал това определение? Не можеш? Значи лъжецът за пореден път се оказа ти :jeer:

преди 47 минути, vpvelev написа:

Личи си че си от групата.

Кажи нещо за изказването на германеца. Лъже ли нещо?

В свободна страна всеки има право на мнение, дори и да е грешно.

Както е и тук във форума.

преди 17 минути, vpvelev написа:

Хора са колкото американските ястреби.

Същото и за американските.

Не съм.

Когато използваш такива думи и изрази, показва че не си обективен каквото и да ти се каже по темата. Просто мразиш някого (в случая руснаците) и вече каквото и да напишеш за него няма да е обективно, а ще е плод на твоята омраза. Като Банката например.

Как да разговарям сериозно с наивници и неразсъждаващи хора като твоя милост, щом не се сещаш, че няма да се стигне до война м/у Русия и изброените многобройни държави от теб. По простата причина, че те заедно са много по-силни от Русия. Но затова има измислени атомни бомби.

П.П. Няма ли някой умен и разсъждаващ да назначат от вашата група. Страхувам се че с каквито се събереш, такъв ставаш. Дано не стана като вас.

Няма шанс да станеш като нас, тези неща се формират много в по ранна възраст. И кой американски ястреб спомена атомни бомби. Кой от "нашата група" беше толкова малоумен, да смята това за опция и да е фен на хората които твърдят, че биха го направили? Дано никога не стана "умен" като теб и групата ти. Ще се презирам ако съм такъв.

Добър тролинг от Севастопол:-

- Работете братя - дълга история ама това са думите на един полицийски преди да го убият. Издигната в култ реплика

Дописано - "вече обработихме 130 000" и оставен черен чувал като за трупове.

Така като гледам е работа на кримските казаци , какво мислиш @attj?

FnpEFKjakAEwVVq?format=jpg&name=medium

Много по-добър от този във форума...

преди 19 минути, ДзВяРа! написа:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

:party4:

Слава на героите. Всичко в помощ за братска Украйна.

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Между другото докладвам те за обиди, които само в този пост са поне десет, това че са тролско завоалирани не променя факта. Надявам се модератор да гледа същността, а не кодови думи.

Явно не си запознат, но тук освен ако не псуваш на майка, можеш да използваш каквито обиди си решиш. Ето официалната позиция на един месните шеф-диригенти:

Цитат

Приемаме за обиди общоприетите такива. Иначе всеки може да си измисли, че нещо го обижда, пишлегар, пикльо, дрисльо и тем подобни. Ние не сме детска градина. Но откровенни псувни и намеци към майки задължително награждаваме подобаващо. 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Явно не си запознат, но тук освен ако не псуваш на майка, можеш да използваш каквито обиди си решиш. Ето официалната позиция на един месните шеф-диригенти:

Хубав форум. Олигофрен приема ли се за обида?

преди 24 минути, ДзВяРа! написа:

А от другия край на селото Украинците развяват знамето на Украйна и викат все още е под наш контрол! :)

E така правеха и две седмици в Соледар.

току-що, Митко Вълчев написа:

Казвам у лево друже. Говорим за причина, да избереш Русия с многоетажните гей клубове, пред Запада който дава възможност да се използва родител с номер. Не задължава. Няма нито един случай, дете да не може да каже татко или мамо. Така, че примера ти е абсолютно несъстоятелен. Няма нито едно. Нито едно предимство на Раша пред Запада , което да си струва да живееш като жител на РФ. 

Отново бликаща хомофобия ...

И отново тотална неосведоменост...

Казах ти вече, че има доста места на Запад, думи като "мама", "татко", "момче", "момиче", "цветнокож" и т.н. са непрепоръчителни за използване на обществено място...

Калифорния прие закон, забраняващ в магазините за детски стоки, да има сепариране на "момчешки" и "момичешки"...

Така че, просто не знаеш, какво представлява света...

А с гей клубове е пълно навсякъде, изключая мюсюлманските страни...

Като относителен брой са повече в Запада...

В Русия просто са някои от най-големите, съсредоточени в двата мегаполиса Москва и Петербург, защото там отиват представителите на тази общност от цялата РФ...

Останалата част от РФ е прекалено консервативна...

Затова са толкова големи, търсене и предлагане, а не защото там има повече хора от тази общност...

На Запад са в пъти повече, там пък се събират от цял свят....

преди 16 минути, andiay написа:

Тцъ тцъ, тцъ...

Четеш, но не разбираш, какво четеш...

Казах, че имам официален документ за това, дали някога, когато ти си бил пионерче или комсомолче и си скандирал "Слава КПСС БКП", аз съм бил с петолъчка на челото и дали съм говорил в "кървавочервено"...

Дипломата говори пък за съвсем други неща, които опасявам се, че няма как да схванеш...

И с кво съм те провокирал?

Просто казах, че само от ник и аватар не може категорично да заявя кой е мъж и кой е жена...

И че за мен това е без значение...

Срещал съм жени, които имат много "по-мъжко" поведение от повечето мъже и мъже, които само по първичните полови белези са мъже...

За един спор няма значение пола, а знанията...

Ако искаш ме възприемай като каквото си искаш, не ме бърка...

Почти всяка седмица минавам през Бяла Слатина по работа, но обикновено графика ми е разчетен до минута...

Но... когато дойдеш пак да видиш мола, пиши...

Губи ти се страшно много в образованието, затова и стоиш разкрачен между два стола и си противоречиш...

Хем си за правата на "различните", хем от друга страна защитаваш "морални" норми от миналия век, като същевременно демонстрираш отявлена хомофобия...

Но и това не ми влиза в работата, не е мой проблем...

Иванушка, нимой са запреш...

Мда, имам официален документ, какво съм бил преди 10.11.1989-а...

Изискаха ми го, когато кандидатствах за стипендията си за обучение в чужбина към една точно определена фондация...

Копие на досието ми, задраскани са само имената на тези, които някога са ме докладвали...

И пак преливайки от пусто в празно с безкрайно високият ти интелект, не каза наистина ли смяташ за приемливо за Ник с мъжко име, да намекваш, че може да е жена? Ползват ли го за провокация най ниско ниво тролове? Ти като явно по високо ниво трол, оправдаваш ли такъв вид провокации? Точно , че за един спор няма значение, защо ти равняващия се по Айнщайн вкара тази провокация? Браво дисиденте, за активната ти позиция те приветствам. А за неверните неща които внушаваш и за хлъзгавия ти стил в споровете имаш порицание пред строя. Улица Димитър Благоев 71, магазина на Митко, това е главната улица. Винаги когато ти останат минути, благ човек съм. Спокойно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.