Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 52 минути, andiay написа:

Определено си горд с посредствеността си...

"Аутобатизъм" не съществува...

Терминът, който си прочел или чул е "Уотабаутизъм" и със сигурност не си в състояние да схванеш, какво означава...

И за какво ми е телефоната ти?

Изобщо не ме касае мъж ли си или жена....

Ако гориш от желание да ме срещнеш на живо, заповядай, няма от какво да се притеснявам...

Факти съм посочил доста, стига да можеш да ги осмислиш...

Самочувствието ми, доколкото го имам, се гради на повече от едно външно мнение, което ме е оценявало през годините...

Както казах, само истината обижда....

Както виждаш, аз не се обиждам, нищо, че сигурно съм човека, когото най-често са се опитвали да обиждат...

А пък прибягването до "Аз казах на моля другарката" само по себе си е показателно...

Мен не ме касае...

Винаги съм предпочитал сам да се справям с предизвикателствата...

Напиши си номера, да уточним къде и кога ще се срещнем на живо. Може на лични ако те притеснява. Не те касае мъж ли съм или жена, но знаеш, че подмятане на профил с мъжко име, че може да е жена е заяждане и провокация, на трол най нисък левъл. Ти направи това, още първият мисля пост към мене. Та господин будистки Айнщайн. Когато в такава тема, нещо ходи, кряка или изглежда като жаба. Най вероятно е руски трол, тоест невероятно гнусно същество.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

aladin-ginie.gif

Тоя му е силата в удавянето, в много безсмислени изглеждащи умни, ако ги четеш повърхностно писания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6270

• miro20

3545

• Coco1

3333

• ivottoshev

3032

преди 31 минути, БаалБек написа:

Скъпи @andiay все пак тук не сме в час по философия и онези, които са "лайкнали" това, което си написал едва ли го разбират...

Опитваш се, ама малко некадърно да кажеш, че несъзнаваното незнание, което е самата безпроблемност не е най-лошото, което може да те сполети...

Това "не зная, че не зная" е просто една тъмнина, едно нищо, в което съзнанието е потопено...

Но има и по-зло от него...

И то е - мисля си, че зная, с което живея в илюзия за някакво ефимерно знание, докато всъщност и в действителност не зная...

Ама тук става дума за чугуна в главите на ватниците, защитаващи Федерацията Россия...

Комунистическо/социалистическата доктрина е била изградена на базата не на побратимяващото Христово начало....

а на вътрешно и външнополитическото противопоставянето на хората...

на тяхното разделение на класови врагове и класови приятели...

разделение, което московската идеологическа пропаганда целенасочено превърна в човеконенавист и инструкция за взаимно унищожение....

та това мракобесие надживя комунизма и то владее и днешните умове на повечето българи родени през периода 1945-1990г...

а даже и не мога да си представя какво е във Федерацията на злото...

образованието ни все още е подвластно на стари комунистически практики...

Здравей душице...

Нееднократно съм казвал, че не ме вълнува кой и как реагира на постовете ми...

Опитваш се, не дотам кадърно, но все пак учудващо близо, да интерпретираш, какво съм казал...

Да го кажа по друг начин, перифразирайки по памет една китайска поговорка...

"Най-лесно е да спориш с мъдрец, защото е прочел много книги и в спора с него ще ги прочетеш и ти...

Лесно е да спориш с глупак, който не е прочел нито една книга, знае го и рано или късно ще се предаде...

Трудно е да спориш с човек прочел само една книга и смятащ, че това е достатъчно...

А най - трудно е да спориш с някой прочел много книги, но само до половината, в такъв спор само можеш да загубиш себе си..."

Помисли малко върху това...

Тогава може и да решиш да осъзнаеш, че останалата част от поста ти не е напълно вярна...

Ако тръгна да се аргументирам точка по точка, то би се получил поредния "чаршаф", който няма да прочетеш....

Философията е майка на всичко останало...

Не може да се води сериозен дебат, без да се ползва философия...

Останалото е фенски махленски спор...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, andiay написа:

Иванушка, нимой са запреш....

Не съществува термин "Аутобаутизъм",  какъвто ползва Митко...

Терминът "Уотаабаутизъм" вече го разчепкахме надълго и широко с Козарев преди месеци...

В днешно време, само нискоинтелигентни същества го ползват като обвинение срещу опонента си, защото много често, обвинението в "уотабаутизъм" по същество представлява "уотабаутизъм"...

Това няма как да го схванеш от Гугъл...

Нито от АОНСУ, нито във ВВМУ...

На темата за огромната разлика в постигане на благополучие, между Раша и Запада, да идеш на това, че някой будистки монах не се вълнува от материалното, пък в Саудитска Арабия богатството не означава другите ценности на демокрацията. Изобщо не е изместване на темата. Изобщо. И това ти е всичко писано, огромни чаршафи общи приказки, обиди и преливане от пусто празно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя му е силата в удавянето, в много безсмислени изглеждащи умни, ако ги четеш повърхностно писания.

Къде чета, къде не чета, то не си заслужава да се четат подобни психоизкривени съчинения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

И че само изключително ниско интелигентен човек, може да желае той и близките му да живеят в общество като руското.

И тукашните мекотели не желаят :) 

И те и роднините им все бягат да живеят в пропадналата Европа, ЕДИН НЯМА тръгнал за русията. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, BANKATA написа:

Пак лк си го пречупваш според своята призма?

Тцъ...

Пречупвам го през призмата на това, което съм учил по въпроса...

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Написа, че в Германия е разрешена смяна на пола всяка година и , че "можело това да стане задължително" което е гнусна руска пропаганда. Иначе, за мен е ценно, че можеш да изброиш много повече предимства на Запада. Сега остава да напишеш, че реално за всички определящи едно общество като успешно показатели, Запада е по добро място. Не си проверил още, половата ми принадлежност?

За пореден път доказваш, че не схващаш какво четеш...

Трети опит....

Да, в Германия е разрешено да сменяш пола си веднъж годишно...

Не, никога не съм казвал, че това можело да стане задължително...

Казах, че е имало предложение,  задължително децата да пият хормон-блокери, докато сами решат, какъв пол искат да бъдат - това е факт, а не е ничия пропаганда...

Това предложение не е прието и е останало с пожелателен , но препоръчителен характер, обявен на официален правителствен сайт - това също е факт, а не нечия  пропаганда...

Казах ти вече, действителният ти пол за мен е без значение...

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Напиши си номера, да уточним къде и кога ще се срещнем на живо. Може на лични ако те притеснява. Не те касае мъж ли съм или жена, но знаеш, че подмятане на профил с мъжко име, че може да е жена е заяждане и провокация, на трол най нисък левъл. Ти направи това, още първият мисля пост към мене. Та господин будистки Айнщайн. Когато в такава тема, нещо ходи, кряка или изглежда като жаба. Най вероятно е руски трол, тоест невероятно гнусно същество.

Реши кога желаеш да посетиш Плевен и ще ти дам координати за връзка на ЛС...

Всеки мъж може да влезе с женски профил и обратното...

Примери тука бол....

Няма заяждане, нито провокация....

И на мен са казвали, че може да съм жена, но това само ме забавлява...

Защо теб поставянето на мъжката ти индентичност под съмнение те тормози е въпрос, който по никакъв начин не ме касае...

И ти казах вече, как ме възприемаш ти, също е въпрос, който не ме касае...

току-що, Митко Вълчев написа:

На темата за огромната разлика в постигане на благополучие, между Раша и Запада, да идеш на това, че някой будистки монах не се вълнува от материалното, пък в Саудитска Арабия богатството не означава другите ценности на демокрацията. Изобщо не е изместване на темата. Изобщо. И това ти е всичко писано, огромни чаршафи общи приказки, обиди и преливане от пусто празно. 

И за пореден път доказваш, че дори не осъзнаваш, какъв спор си бил започнал някога...

Спора ни с теб започна заради използвания от теб израз "общочовешки ценности", които Запада защитавал...

Материалното благополучие го вкара пак ти, при това посочвайки го като "общочовешка ценност"...

Аз просто ти посочвам с примери, че това не е така...

Няма изместване на спора за "общочовешките ценности"...

Има изместване от твоя страна към Русия-Запад, а това няма как да е довод за нещо "общочовешко"...

И не говорим за 1 промил, нито за 1% от хората...

Но... когато единствената база на която се осланяш, са лишени от съдържание лозунги, то няма как да не изпаднеш в когнитивен дисонанс...

И избираш по-лесния път за разрешаване на този проблем...

П.П. Казах ти, първо си подреди мисълта и тогава пиши...

Тъпо е да пишеш няколко поредни поста към мен, а след това да не очакваш "чаршаф", който пък още повече те затруднява да разбереш, какво ти се казва...

току-що, ДзВяРа! написа:

Къде чета, къде не чета, то не си заслужава да се четат подобни психоизкривени съчинения.

Казах ти бре...

Недей чети...

За теб това ще е загубено време...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, andiay написа:

Казах ти бре...

Недей чети...

За теб това ще е загубено време...

И къв си ти, че да ми казваш каквото и да било на мен? Какъв си ми?

Със безмислените си коментари освен да предизвикваш спорове, друго не правиш.

Един коментар не си написал по темата, всичко което пишеш е СПАМ!!! Ако прочетеш правилата на Форума ще разбереш, че да спамиш постоянно е грубо нарушение на правилата. Ние тук коментираме и си разменяме информация за "Войната в Украйна", а ти си тръгнал да ни цитираш и  се заяждаш със нас.

Анализи ще ми правиш на мен и другите участници в темата, аре ..........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, gagodrago написа:

---------------

Ауто-батизъм... :laughing5:

На бас, че митьо-трола, който се кланя и възхвалява САЩ и Запада не говори английски, никога не е стъпвал в САЩ, виждал е Америка само на снимки, и всичките му "познания" за САЩ са само от филмите.  :lol6:

Ползваш си собствения профайл  ли ? Само си заменил  Русия със САЩ , руски с английски :giggle1:

сигурен съм че който е попътувал в "злия Запад" , а това са все повече българи , никой не би останал промито путинско комуне. Дори и ти.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

И къв си ти, че да ми казваш каквото и да било на мен? Какъв си ми?

Със безмислените си коментари освен да предизвикваш спорове, друго не правиш.

Един коментар не си написал по темата, всичко което пишеш е СПАМ!!! Ако прочетеш правилата на Форума ще разбереш, че да спамиш постоянно е грубо нарушение на правилата. Ние тук коментираме и си разменяме информация за "Войната в Украйна", а ти си тръгнал да ни цитираш и  се заяждаш със нас.

Анализи ще ми правиш на мен и другите участници в темата, аре ..........

Аз ти давам съвет бре, нимоа те карам насила...

Винаги чета правилата, когато влизам в някаква общност, без значение виртуална или реална..

А не се учудвам, че смяташ коментариите ми за безсмислени, затова и те посъветвах да не ги четеш...

Но... определено не са спам...

Най-малкото, не са повече спам, отколкото "Слава Украйна" и предлагането на пропагандни клипчета и мемета...

За да коментираш по същество нещо като една война, то трябва да притежаваш нещо повече от пропаганда...

Вие също се заяждате с мене, да си ме чул да се оплаквам?

Анализ не ви правя, просто изказвам моето мнение, също както вие изказвате вашето...

Аз държа да можете да продължавате да го правите и бих възроптал срещу всеки опитал се да ви спре, по един или друг начин...

И това е най-голямата разлика между нас...

Вие държите да чувате само "Слава Украйна"....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

То и аз първите изречения, че ги е писал на мене. Не ми се умира от скука, да му чета цялото.

преди 1 час, N1K17Y написа:

И тукашните мекотели не желаят :) 

И те и роднините им все бягат да живеят в пропадналата Европа, ЕДИН НЯМА тръгнал за русията. 

Всичко сочи, че идеята за руски Мир е тотално неуместна и абсурдна на фона на обществата в Запада и това го разбират всички фенове на Ватата с това което им изпълнява ролята на мозък, но простотията е по силна от тях и скачат ли скачат на амбразурата с абсурдни тези. Коя от коя по малоумна. Дори привидно интелигентните, като губещият ми днес времето айнщайний.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много скучно днес с вас....

Избухнал самовар - много добро изпълнение и музиката кърти.

Нещата с Иран са интересни обаче - Щатите казали неофициално ( ненадежден източник) че не били израелците..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един вика - Азербейджан се подскимихва под мустак - преди 2 дена в посолството им в Техеран убиха шефа на охраната и раниха 2-ма от охранителите, отделно мернах че дроновете били засечени от към тяхната страна... Ама аз все пак съм за израелците - тия колко са хитри...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, kosyo написа:

Много скучно днес с вас....

Косьо, кажи според теб тоя самолет с части от коя марка перални е правен:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, andiay написа:

В днешно време, само нискоинтелигентни същества го ползват като обвинение срещу опонента си, защото много често, обвинението в "уотабаутизъм" по същество представлява "уотабаутизъм"...

Разбрах.

А тия, които го използвате редовно сте високоинтелигентни същества и тарикати, щото ако някой ви обвини в това, можете с чиста съвест да му кажете "ами ти ве".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vpvelev написа:

Като падне - ще ти кажа. Сега защо не пада - не го пускат близо до фронта....Няма да се учудя ако е от Вятка обаче :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vpvelev написа:

То си пише в описанието на клипа ти  бре :) :) :)

От Алиекспрес  :laughing4:

Цитат

Модель-Конструктор истребителя СУ 57 можно приобрести здесь: https://ali.ski/jjXpd

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Coco1 написа:

Началнико на чугуните :giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек

Така без коментар не е ясно, Ромчето ли е или Прасето

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, miro20 написа:

То си пише в описанието на клипа ти  бре :) :) :)

От Алиекспрес  :laughing4:

Смей се, смей се. И се моли Путин да не го сменят в Русия, защото тия самолети от алиекпресс за два дня ще са в Лондон, не в Киев. С други думи се моли както ястребите в САЩ са я превзели, то ястребите в Русия да не я превземат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Така без коментар не е ясно, Ромчето ли е или Прасето

Е може ли да объркаш Путлер с 2 трола от последните редици 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, kosyo написа:

Като падне - ще ти кажа. Сега защо не пада - не го пускат близо до фронта....Няма да се учудя ако е от Вятка обаче :)

Велката сън не го хваща...Ти го съсипа с тези данни за части от перални, които ползват "втората армия"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, andiay написа:

Вие също се заяждате с мене

Анди оплю целия форум, ся се оплаква, че част от пръските се върнали и го окъпали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vpvelev написа:

Смей се, смей се. И се моли Путин да не го сменят в Русия, защото тия самолети от алиекпресс за два дня ще да в Лондон, не в Киев. С други думи се моли както ястребите в САЩ са я превзели, то ястребите в Русия да не я превземат.

Не знам дали ще стигнат ресурсите на пералнята  до Лондон... Може да забравят да махнат монтажните болтове...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, vpvelev написа:

Докъде стигнахте с войната?

Скука.

Като освободим Мелитопол от руско робство, ще намина да видя как ще се оправдавате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...