Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

Не знам дали ще стигнат ресурсите на пералнята  до Лондон...

Голям майтап :lol6:Браво!

Те руснаците може да нямат и достатъчно керосин :lol6:

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Скука.

Като превземем Мелитопол, ще намина да видя как ще се оправдавате.

Ти се притеснявай повече за Киев.

Бяяягггггаааатттт!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер

А така, надъхвайте се и си давайте взаимно кураж, че малко остана :)

преди 3 минути, vpvelev написа:

Ти се притеснявай повече за Киев.

Първите три дена се притеснявах,

после разбрах, че не ви интересува Киев и сичко е по план.

току-що, vpvelev написа:

А така, надъхвайте се и си давайте взаимно кураж, че малко остана :)

Кое малко остана ? Превземането на Киев за три дня ?

Виж, каквото и да стане, дали Путлер ще унищожи Украйна, дали ще го отблъснат , едно е сигурно че си е и ще си остане за историята като  "касапина Путлер" .

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Първите три дена се притеснявах,

после разбрах, че не ви интересува Киев и сичко е по план.

Реджеп, най-важното е че германците започнаха да "проглеждат":

https://fb.watch/imgL6u2wup/

mUfQhNq.png

uPxesLA.png

QAXRjkB.png

ge2uOPl.png

SgwCPlS.png

Има надежда. Не че съм се съмнявал де. Доброто винаги побеждава, въпреки че понякога закъснява...

преди 13 минути, vpvelev написа:

Да благодарим на пикаещия във фонтаните за това ценно инфо

преди 1 минута, kosyo написа:

Да благодарим на пикаещия във фонтаните за това ценно инфо

Да, известна ми е логиката на твоята група - не е важно какво се говори и пише в статията или клипа, а кой вестник, сайт или човек я пуска. А аз се чудя защо тогава сте толкова объркани.

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ...

Пречупвам го през призмата на това, което съм учил по въпроса...

За пореден път доказваш, че не схващаш какво четеш...

Трети опит....

Да, в Германия е разрешено да сменяш пола си веднъж годишно...

Не, никога не съм казвал, че това можело да стане задължително...

Казах, че е имало предложение,  задължително децата да пият хормон-блокери, докато сами решат, какъв пол искат да бъдат - това е факт, а не е ничия пропаганда...

Това предложение не е прието и е останало с пожелателен , но препоръчителен характер, обявен на официален правителствен сайт - това също е факт, а не нечия  пропаганда...

Казах ти вече, действителният ти пол за мен е без значение...

Реши кога желаеш да посетиш Плевен и ще ти дам координати за връзка на ЛС...

Всеки мъж може да влезе с женски профил и обратното...

Примери тука бол....

Няма заяждане, нито провокация....

И на мен са казвали, че може да съм жена, но това само ме забавлява...

Защо теб поставянето на мъжката ти индентичност под съмнение те тормози е въпрос, който по никакъв начин не ме касае...

И ти казах вече, как ме възприемаш ти, също е въпрос, който не ме касае...

И за пореден път доказваш, че дори не осъзнаваш, какъв спор си бил започнал някога...

Спора ни с теб започна заради използвания от теб израз "общочовешки ценности", които Запада защитавал...

Материалното благополучие го вкара пак ти, при това посочвайки го като "общочовешка ценност"...

Аз просто ти посочвам с примери, че това не е така...

Няма изместване на спора за "общочовешките ценности"...

Има изместване от твоя страна към Русия-Запад, а това няма как да е довод за нещо "общочовешко"...

И не говорим за 1 промил, нито за 1% от хората...

Но... когато единствената база на която се осланяш, са лишени от съдържание лозунги, то няма как да не изпаднеш в когнитивен дисонанс...

И избираш по-лесния път за разрешаване на този проблем...

П.П. Казах ти, първо си подреди мисълта и тогава пиши...

Тъпо е да пишеш няколко поредни поста към мен, а след това да не очакваш "чаршаф", който пък още повече те затруднява да разбереш, какво ти се казва...

Казах ти бре...

Недей чети...

За теб това ще е загубено време...

Хубаво, че никъде в няколко поредни поста, не поставяш огромното предимство на Запада пред Русия под въпрос, за другото лека полека. Не ми е в приоритетите, да влизам безкрайни спорове с преливащ от пусто празно "айнщайний". Материалното благополучие, без никакво съмнение е предимство и цел на ВСЯКО едно общество, изключваме малки групи от религиозно отдадени. Другото са тотални глупости. Аз съм убеден, че теб те е радвало когато теб са те питали дали си жена, дори разбирам защо са го правили. Но мен , си първият който ме пита това. Виж типично за руските тролове е да обвиняват и да се заяждат с хората, на тема сексуалността им. Поне троловете най нисък левъл. Всички сме се нагледали на стотици такива провокации в нета, от разни анонимници обикновено с ватенка и петолъчка на челото. 

преди 8 минути, vpvelev написа:

Да, известна ми е логиката на твоята група - не е важно какво се говори и пише в статията или клипа, а кой вестник, сайт или човек я пуска. А аз се чудя защо тогава сте толкова объркани.

Нищо не ти е ясно.... Това е все едно пикаещия във фонтаните да го каже - нищо не зависи от него... Танковете пътуват. Сега няма да те питам какво толкова те е страх от тия танкове - нали руснаците ги порят с макетни ножчета...

преди 31 минути, miro20 написа:

Кое малко остана ? Превземането на Киев за три дня ?

Виж, каквото и да стане, дали Путлер ще унищожи Украйна, дали ще го отблъснат , едно е сигурно че си е и ще си остане за историята като  "касапина Путлер" .

И че направи всичко, да прецака Русия и руснаците, изваждайки ги от групата на цивилизованите.

преди 29 минути, vpvelev написа:

mUfQhNq.png

uPxesLA.png

QAXRjkB.png

ge2uOPl.png

SgwCPlS.png

Има надежда. Не че съм се съмнявал де. Доброто винаги побеждава, въпреки че понякога закъснява...

Значи Путин ще падне, Русия ще загуби, ще се разпадне и ще си плати репарациите. Чул те Господ.

преди 1 час, miro20 написа:

Ползваш си собствения профайл  ли ? Само си заменил  Русия със САЩ , руски с английски :giggle1:

сигурен съм че който е попътувал в "злия Запад" , а това са все повече българи , никой не би останал промито путинско комуне. Дори и ти.

:)

Абе има всякакви откачалки. С разума разбира, но петолъчката в сърцето му си казва своето.

преди 51 минути, vpvelev написа:

Смей се, смей се. И се моли Путин да не го сменят в Русия, защото тия самолети от алиекпресс за два дня ще са в Лондон, не в Киев. С други думи се моли както ястребите в САЩ са я превзели, то ястребите в Русия да не я превземат.

На Марс бе, на Марс. След една година агония, срещу Украйна, да говориш как би превзел Лондон, трябва да си с меко казано алтернативна мозъчна дейност.

току-що, Митко Вълчев написа:

Хубаво, че никъде в няколко поредни поста, не поставяш огромното предимство на Запада пред Русия под въпрос, за другото лека полека. Не ми е в приоритетите, да влизам безкрайни спорове с преливащ от пусто празно "айнщайний". Материалното благополучие, без никакво съмнение е предимство и цел на ВСЯКО едно общество, изключваме малки групи от религиозно отдадени. Другото са тотални глупости. Аз съм убеден, че теб те е радвало когато теб са те питали дали си жена, дори разбирам защо са го правили. Но мен , си първият който ме пита това. Виж типично за руските тролове е да обвиняват и да се заяждат с хората, на тема сексуалността им. Поне троловете най нисък левъл. Всички сме се нагледали на стотици такива провокации в нета, от разни анонимници обикновено с ватенка и петолъчка на челото. 

Човеко, хем твърдиш, че си губиш деня, хем продължаваш да ми отговаряш...

Хем твърдиш, че не четеш повече от едно мое изречение, хем се опитваш да ми опонираш...

Нито в един пост не съм казвал, че Русия има някакво предимство пред Запада, за да ми говориш за промяна в няколко поста...

Материалното благополучие е средство за постигането на целите на едно общество, а не цел само по себе си...

Същото е валидно и за отделния индивид...

Или, както е казал Дали - "Сега рисувам това, което искат от мен, за да мога в бъдеще да рисувам това, което искам", не претендирам за абсолютна точност на цитата, карам по спомен...

Правиш ли разлика,кое е ЦЕЛ и кое е СРЕДСТВО за постигането й?

Тотална глупост е да повтаряш едно и също свое самовнушение, чежтова се отнася до малка група религиозно отдадени...

Лесно обяснение, целящо да запълни празнината в познанията...

Както казах, не се заяждам на тема сексуалност...

Не ме интересува сексуалността на никой, кой какво прави в спалнята си не ме засяга...

И апропо, само сексуално неуверените се обиждат на тема сексуалност...

Питай който и да е психолог или психиатър...

Ако решиш да наминеш към Плевен, ще ти покажа дали съм имал някога петолъчка на челото, чрез официален документ...

Както къде и какво точно е завършила "анонимната ватенка"...

Ти ще можеш ли да сториш същото?

Не е ясно в чие владение е Благодатне

Украинските сили са отблъснали нападение в района на Благодатне в източната част на Донецка област. Това съобщава Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна. Оттам добавят, че украинските части са отблъснали руските атаки в 13 други населени места. Руската частна военна компания "Вагнер" обаче обяви в Телеграм, че нейни подразделения са установили контрол над Благодатне. Информациите не могат да бъдат официално потвърдени, защото с ожесточаването на сраженията в Донецка област точното положение на фронтовата линия не може да се определи. Междувременно стана ясно, че Киев води преговори за доставка на ракети с голям обсег. "Би било възможно да спрем този руски терор, ако можем да предоставим на нашата армия подходяща ракетна мощ. За да не се чувстват терористите безнаказани. Украйна се нуждае от ракети с голям обсег, за да премахнем тази възможност нашествениците да унищожават украински градове, използвайки ракетни установки, разположени далеч от фронтовата линия", заяви Зеленски.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

На Марс бе, на Марс. След една година агония, срещу Украйна, да говориш как би превзел Лондон, трябва да си с меко казано алтернативна мозъчна дейност.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Значи Путин ще падне, Русия ще загуби, ще се разпадне и ще си плати репарациите. Чул те Господ.

И след това се сърдиш, че не разговарям сериозно с теб.

И ти ли не можеш да разбереш защо е "агонията" на Русия в Украйна. Или го знаеш, но не ти дават да изразяваш собствено мнение?

Лондон го споменах във връзка с това да не превземат руските ястреби Русия. Гледал ли си какви предложени яи заплахи отправяха някои от техния парламент. И то точно към Лондон. И със сегашната военна мощ на Русия да си мислиш, че не е осъществимо, говори зле за тебе.

И ти като Реджепа броиш само патроните и кой кое село е превзел. Гледай по-глобално на войната.

Спирам да ви уча...

преди 45 минути, vpvelev написа:

Чети на грухи блога и се радвай.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Не е ясно в чие владение е Благодатне

Като гледам си е напълно ясно чие владение е вече. За него няма да се бавят две седмици като при Соледар, но пак ще има потвърждение и от другата страна.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Чети на грухи блога и се радвай.

Личи си че си от групата.

Кажи нещо за изказването на германеца. Лъже ли нещо?

преди 36 минути, andiay написа:

Човеко, хем твърдиш, че си губиш деня, хем продължаваш да ми отговаряш...

Хем твърдиш, че не четеш повече от едно мое изречение, хем се опитваш да ми опонираш...

Нито в един пост не съм казвал, че Русия има някакво предимство пред Запада, за да ми говориш за промяна в няколко поста...

Материалното благополучие е средство за постигането на целите на едно общество, а не цел само по себе си...

Същото е валидно и за отделния индивид...

Или, както е казал Дали - "Сега рисувам това, което искат от мен, за да мога в бъдеще да рисувам това, което искам", не претендирам за абсолютна точност на цитата, карам по спомен...

Правиш ли разлика,кое е ЦЕЛ и кое е СРЕДСТВО за постигането й?

Тотална глупост е да повтаряш едно и също свое самовнушение, чежтова се отнася до малка група религиозно отдадени...

Лесно обяснение, целящо да запълни празнината в познанията...

Както казах, не се заяждам на тема сексуалност...

Не ме интересува сексуалността на никой, кой какво прави в спалнята си не ме засяга...

И апропо, само сексуално неуверените се обиждат на тема сексуалност...

Питай който и да е психолог или психиатър...

Ако решиш да наминеш към Плевен, ще ти покажа дали съм имал някога петолъчка на челото, чрез официален документ...

Както къде и какво точно е завършила "анонимната ватенка"...

Ти ще можеш ли да сториш същото?

Да. От Бяла Слатина съм. Все ще мина тия месеци, около Нова година ме караха да ходя често жените в молчето ви до гарата. Тя петолъчката не е в дипломата, на челото е и е невидима. Докато ватенката не пропише или не заговори, тогава започва да свети с кървавочервен блясък. А полово уверените, провокират ли на тема сексуалност другите? Говорим за завършилите осми клас разбира се. Такъв айнщайний, да не знае, че не е приемливо да се правят такива забележки, явно ти се губи един особен вид интелигентност , който е задължителен от поне миналият век.

преди 32 минути, vpvelev написа:

И след това се сърдиш, че не разговарям сериозно с теб.

И ти ли не можеш да разбереш защо е "агонията" на Русия в Украйна. Или го знаеш, но не ти дават да изразяваш собствено мнение?

Лондон го споменах във връзка с това да не превземат руските ястреби Русия. Гледал ли си какви предложени яи заплахи отправяха някои от техния парламент. И то точно към Лондон. И със сегашната военна мощ на Русия да си мислиш, че не е осъществимо, говори зле за тебе.

И ти като Реджепа броиш само патроните и кой кое село е превзел. Гледай по-глобално на войната.

Спирам да ви уча...

И след като си гледал и ти предложенията на руските ястреби, можеш ли да твърдиш, че това са хора. Какво друго може да причинят тези малоумници, освен ядрен апокалипсис? Самолетите ли на Ватата или танковете или далекобойната точна артилерия, са по добри от английските? Шегаджия. Говорим само за Англия срещу Русия, след сегашния погром на рашистко оръжие нямат шансове, а ще бъде НАТО срещу Русия. Полша, прибалтийските, Турция, Германия, Франция и САЩ. Сещаш ли се, САЩ. Ай наздраве, ако си почнал и пиши когато не си на маса, че гледам не премисляш нещата трезво." Сегашната военна мощ на Русия" как беше? Сийке, последният комунист ще умре в България. 

преди 35 минути, andiay написа:

Наистина ли имаш официален документ, че си нямал петолъчка на челото ?

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Иначе аз при загубен спор, нямам проблем да се извиня и то категорично.

И очевадно не се справи с целта на занятието. Старите тролове, поразмърдайте си мозъчните гънки,че сте яко губещи.

Това че за теб от "баща" да се превърнеш в "родител 1" не е проблем, не означава че не е проблем за обществото като цяло. Искаше да ти покажа едно нещо - показах ти едно нещо. 

Та какво казваше че правиш при загубен спор?

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

И след като си гледал и ти предложенията на руските ястреби, можеш ли да твърдиш, че това са хора.

Хора са колкото американските ястреби.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Какво друго може да причинят тези малоумници, освен ядрен апокалипсис?

Същото и за американските.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Самолетите ли на Ватата или танковете или далекобойната точна артилерия, са по добри от английските? Шегаджия.

Не съм.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Говорим само за Англия срещу Русия, след сегашния погром на рашистко оръжие нямат шансове, а ще бъде НАТО срещу Русия.

Когато използваш такива думи и изрази, показва че не си обективен каквото и да ти се каже по темата. Просто мразиш някого (в случая руснаците) и вече каквото и да напишеш за него няма да е обективно, а ще е плод на твоята омраза. Като Банката например.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Полша, прибалтийските, Турция, Германия, Франция и САЩ.

Как да разговарям сериозно с наивници и неразсъждаващи хора като твоя милост, щом не се сещаш, че няма да се стигне до война м/у Русия и изброените многобройни държави от теб. По простата причина, че те заедно са много по-силни от Русия. Но затова има измислени атомни бомби.

П.П. Няма ли някой умен и разсъждаващ да назначат от вашата група. Страхувам се че с каквито се събереш, такъв ставаш. Дано не стана като вас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.