Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Бъзикат "Терминатора" за това "клатене":

Било за по-ефективно разсейване при стрелбата. Това обяснява и загиналите катерички по короните на дърветата от едно пропагандно видео.

току-що, Митко Вълчев написа:

Е всъщност си дойдохме на думата, толкова постове, за да ме прикоткаш към вашите. Оригинално изписване AndyGay но за прикритие пропускаме буква G и си търсиме съмишленици, ако някой се върже. Пак ти повтарям, нямам нищо против вас, БГ или руски, но тук важи принципа за свобода на избора. Така както тебе те кефи собственият ти пол, така аз си падам по жени.

И как стигна до това "умозаключение"?

Сори, но нито отбирам от мъжка красота, нито пък ме интересуват мъже...

А Gay има и други значения в английския...

Против такива като мен е ясно, че нямаш нищо...

Все пак си хомофоб, а не хетерофоб...

И с оглед на твоите размисли за подмятания относно сексуалността, ти от най-гнусните тролове ли си (определението си е твое)?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ако се беше сетил да пробиеш дупка на кепето, можеше да ползваш тази на челото.

Ма то акъл се иска.

Е, това при условие, че съм бил като теб...

Казах ти на няколко пъти - Не съди за другите по себе си...

Това, че ти цял живот си с петолъчка в главата, не означава, че всички са като теб....

Ма то за това, вече наистина се иска акъл...

Поне разбра ли, какво означава официален документ или пак "логиката Кунчев" се задейства?

преди 9 минути, andiay написа:

И как стигна до това "умозаключение"?

Сори, но нито отбирам от мъжка красота, нито пък ме интересуват мъже...

А Gay има и други значения в английския...

Против такива като мен е ясно, че нямаш нищо...

Все пак си хомофоб, а не хетерофоб...

И с оглед на твоите размисли за подмятания относно сексуалността, ти от най-гнусните тролове ли си (определението си е твое)?

Е, това при условие, че съм бил като теб...

Казах ти на няколко пъти - Не съди за другите по себе си...

Това, че ти цял живот си с петолъчка в главата, не означава, че всички са като теб....

Ма то за това, вече наистина се иска акъл...

Поне разбра ли, какво означава официален документ или пак "логиката Кунчев" се задейства?

Баба ми казваше, каквото повикало такова се обадило. На заем брашно тъпкано се връща. Да би мирно седяло , не би чудо видяло. Та затова правя такива изводи за забележителната ти персона. Наистина Ника ти, заедно с провокациите които правиш по темата, карат човек да мисли, че си покрил Gто.

преди 30 минути, ДзВяРа! написа:

Аз като ви казвам, че е нещо средно межу мъж и жена, не ви се вярва.

Със нищо от това което пише не показва, че е жена.

Също така със нищо не показва, че е мъж.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност той е дал жокер. AndyGay и си търси партньори. Дет се казва поласкан съм, но нямам интерес.

Е, сега какво, заявявате, че сте "гнусни тролове" (по дефиницията на Митко"?

Споко бре, дори и да бяг хомо, едва ли бих проявил интерес към вас, като знам предпочитанията си за жени...

Дет са вика, "требе и акъл да имат", тъй че виждате, защитени сте...

Баба ми казваше, каквото повикало такова се обадило. На заем брашно тъпкано се връща. Да би мирно седяло , не би чудо видяло. Та затова правя такива изводи за забележителната ти персона. Наистина Ника ти, заедно с провокациите които правиш по темата, карат човек да мисли, че си покрил Gто.

Мислене и ти в едно изречение образуват оксиморон...

преди 1 минута, andiay написа:

Е, сега какво, заявявате, че сте "гнусни тролове" (по дефиницията на Митко"?

Споко бре, дори и да бяг хомо, едва ли бих проявил интерес към вас, като знам предпочитанията си за жени...

Дет са вика, "требе и акъл да имат", тъй че виждате, защитени сте...

Абе стана ясен . Споко. Повтарям, нашият евроатлантически морал, ни кара да не се подиграваме за такива вродени неща.

Мислене и ти в едно изречение образуват оксиморон...

Леле супер лаф. Знаеш ли още такива? Събирам за серията тъпи.

преди 6 минути, andiay написа:

И да искаш не можеш...

И имаш рег в БГ-мама?

Бравус, подхожда ти...

Имам регистрация, да. Пиша само в темите за електроника и Игри на Волята. Единствената тема там "Линукс и всичко свързано с него" е моя, нещо ако те интересува питай. :wink12:

Аз ти казах и пак ще ти го повторя, НЕ можеш да съдиш някой без да го познаваш лично и знаеш нещо за него.

А ти какво правиш, от няколко написани думи си въобразяваш нещо и го пишеш срещу мен.:popcorn2:

Абе стана ясен . Споко. Повтарям, нашият евроатлантически морал, ни кара да не се подиграваме за такива вродени неща.

Леле супер лаф. Знаеш ли още такива? Събирам за серията тъпи.

Ти почни да събираш нещо умно, тъпото си го имаш по рождение...

Всъщност недей, късно е вече....

Поне стана ясно, че сам се описа като гнусен трол (твое определение)...

И виждам, че освен с посредствеността си, това е второто нещо с което се гордееш...

Но... от хомофобията се срамуваш...

Или чакай бре, да не би хомофобията да е само прикритие, а?

За това ли ми даваш телефон, адрес, кафе, успокояваш ме, че не си страшен?

Сега уж аз съм ти правел намеци, пък требе да се разбира, че ти цял следобед ми правиш такива, а?

Както казах, мъжете не ме интересуват, тъй че твърдо не...

преди 13 минути, M.Николов написа:

То май само ти знаеш за него.

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us6000jk0t/executive - тия не са го регистрирали, видео нямаше и едни трицифрени цифри хора не са усетили лично.

P.S - видеото:

току-що, ДзВяРа! написа:

Имам регистрация, да. Пиша само в темите за електроника и Игри на Волята. Единствената тема там "Линукс и всичко свързано с него" е моя, нещо ако те интересува питай. :wink12:

Аз ти казах и пак ще ти го повторя, НЕ можеш да съдиш някой без да го познаваш лично и знаеш нещо за него.

А ти какво правиш, от няколко написани думи си въобразяваш нещо и го пишеш срещу мен.:popcorn2:

Човеко, с теб винаги само съм се бъзикал/ шегувал (да не си турчин, че за тях бъзикам е обида)...

Както знам, че и ти правиш същото...

И ако някога "втвърдявам" тона, то е в отговор на твое заяждане...

Нищо лично, просто лаф да става...

Достатъчно хора тук се взимат прекалено насЮроозно, не се опитвай да го правиш и ти...

Това, че имаме различни възгледи, не ни прави врагове...

Както искаш, тъй го разбирай...

П.С. И не прекалявай с "пуканките", не помагат, квото и да разправят някои...

Даже бих казал, че са вредни..

преди 15 минути, andiay написа:

Човеко, с теб винаги само съм се бъзикал/ шегувал (да не си турчин, че за тях бъзикам е обида)...

Както знам, че и ти правиш същото...

И ако някога "втвърдявам" тона, то е в отговор на твое заяждане...

Нищо лично, просто лаф да става...

Достатъчно хора тук се взимат прекалено насЮроозно, не се опитвай да го правиш и ти...

Това, че имаме различни възгледи, не ни прави врагове...

Както искаш, тъй го разбирай...

П.С. И не прекалявай с "пуканките", не помагат, квото и да разправят някои...

Даже бих казал, че са вредни..

Иво ако звучи турско име, знам ли на някой може и по турски да звучи. :D

Ето виж и тази снимка, ще ти разкажа защо смених ника на Анди!

След като се регистрирах, започнах да пиша в темата за Игри на Волята и разни Дами започнаха да ми пращат лични съобщения.

Ника ми звучал много страшно и се плашели и страхували от това,

и след няколко писма колко ми е страшен ника и няколко молби да го сменя го промених на Анди, не знам от къде ми хрумна точно Анди. :popcorn2:

преди 10 минути, kosyo написа:

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us6000jk0t/executive - тия не са го регистрирали, видео нямаше и едни трицифрени цифри хора не са усетили лично

Така по бива.В българските медии никъде не го споменават.

10 км дълбочина

Възможно ли е да е естествен трус или твърдят, че е причинен от бомба?

преди 11 минути, M.Николов написа:

Така по бива.

10 км дълбочина

Възможно ли е да е естествен трус или твърдят, че е причинен от бомба?

Иран казват че точно докато са ги бомбили по егати и случайноста имало зeметресение.. "Другите" дават примери с разни бункерни бомби. Израелците дето ги следя - ни вопъл ни стон.. само констатират и дават линкове на неразбираеми за мен езици.

преди 49 минути, Митко Вълчев написа:

Ех. В началото ми се стори интелигентен трол. После сложих ПОЛУ отпред. Накрая остана само ТРОЛ. Давай, има още думички. Чудя се , сам си наясно какви глупости плещиш. Реално няма нищо умно в написаното. Важно е, че е лош избор за тебе и за мен. И че материалното благополучие е ПРЕКРАСНО. Тоест всички неща които твърдя АЗ от началото са верни, другото си е твоето вродено извъртане и изместване на фокуса, за да избегнеш очевадното, че пак си неадекватен.

И ето поредното доказателство, кой всъщност е трола...

Що си променил целия си пост и то след като вече съм те цитирал и отговорил?

Въпрос за левче  - Кой прави така?

Възможни отговори...

а) баба на село

б) интернет трол

в) дедо на село

г) мишката в килера...

И правилния отговор... е... верният отговор... е.... точно така... Бе...

Честито на печелившия...

преди 7 минути, andiay написа:

Въпрос за левче  - Кой прави така?

Възможни отговори...

а) баба на село

б) интернет трол

в) дедо на село

г) мишката в килера..

То всичките ти отговори са... ВЕРНИ  :)

преди 18 минути, kosyo написа:

Иран казват че точно докато са ги бомбили по егати и случайноста имало заметресение.. "Другите" дават примери с разни бункерни бомби. Израелците дето ги следя - ни вопъл ни стон.. само констатират и дават линкове на неразбираеми за мен езици.

Знам, че има специални противобункерни бомби, ама чак да пробиват до 10км. не ми се вярва.

Израел ще пазят мълчание дори и да се разпространява невярна информация, те няма да я опровергаят, докато им е изгодна.

преди 27 минути, ДзВяРа! написа:

Иво ако звучи турско име, знам ли на някой може и по турски да звучи. :D

Ето виж и тази снимка, ще ти разкажа защо смених ника на Анди!

След като се регистрирах, започнах да пиша в темата за Игри на Волята и разни Дами започнаха да ми пращат лични съобщения.

Ника ми звучал много страшно и се плашели и страхували от това,

и след няколко писма колко ми е страшен ника и няколко молби да го сменя го промених на Анди, не знам от къде ми хрумна точно Анди. :popcorn2:

Изобщо не го казах с лошо чувство...

Имам много добри познати турци и покрай тях знам, че "бъзикам" за тях е обидно...

Просто се застраховах, защо изведнъж се сетих, че може да си от този етнос и по този начин да те засегна...

Аз не съдя за хората по верска, етническа, расова, сексуална и т.н. принадлежност...

Сред всички има "хора" и Хора....

Анди вече обясних какъв корен има...

Хубав ник за мъж...

Моя е абревиатура на трите ми имена...

Преди да се появя  по форуми, Анди ми викаше само жена ми...

Днес почти всички мои нови познати ми викат така...

Свикнах...

преди 1 минута, M.Николов написа:

Знам, че има специални противобункерни бомби, ама чак да пробиват до 10км. не ми се вярва.

Израел ще пазят мълчание дори и да се разпространява невярна информация, те няма да я опровергаят, докато им е изгодна.

Така е... интересно се заформя. 2 дена преди това Ирански милиции са стреляли с ракети по база на САЩ в Сирия, предния ден в посолството на Азербейжан един с автомат уби шефа на охраната и рани 2-ма. Така че е като да няма кой да им е набрал. Преди час-2 казаха че някакъв конвой е бил атакуван -според Иран - бил с зеленчуци:)

преди 1 минута, petie1 написа:

То всичките ти отговори са... ВЕРНИ  :)

Е чак пък всички...

Не търси преносен смисъл...

Тъй ще изгориш за левчето...

...........

Само ще те помоля, понеже си ме цитирал да редактираш само името ми, така както аз съм го променил. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.