Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, ДзВяРа! написа:

Благодаря!

Нали се досещаш, социални мрежи Фейс, Инстаграм и др.

И така де, тази вечер няма интересни новини за войната,

Неделя е и не знам дали си почиват сега или се стрелят, утре ще четем повече, затова ще си лафим.

За новото момче Митето, аз съм на негова страна, не знам от къде се появи

но разгони всички, които пишат против Украйна и това ме кефи. :D

Благодаря. Обичам хора които ме оценяват правилно. Но има още работа. Години чета хардуер форума, там пишеха, че тук е голям зоопарк на русоробите, пък то се оказа, че сте били повече читавите. Просто рашистите са по агресивни и нагли . Малко помощ от мен с техните методи и се пооправиха леко нещата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Защо Русия нападна Украйна? 
истинската причина. 

Явно е, че медиите ще показват това което искаме да чуем. Те показват пропаганда от избраната, най-удобна за локалното правителство, страна. Въпросът който не може да се отговори със сигурност все още стой не отговорен. Защо Русия нападна Украйна като начало? Какво цели Русия? Защо няма мирни преговаряния между двете страни? Защо Зеленски иска глобална помощ, с риск да направи 3та световна война, а не се бори сам срещу врага. В очите на всички, Русия е лошата.  Питаме ли се защо? Не вярвам да е от скука. Тема за дискусия. Моля без агресия в постовете един към друг.  Просто ми е интересно мнението на хората. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Малко помощ от мен с техните методи и се пооправиха леко нещата.

Разфърча се вата.

Некои пак не се усещат.

преди 13 часа, kosyo написа:

Добър тролинг от Севастопол:-

- Работете братя - дълга история ама това са думите на един полицийски преди да го убият. Издигната в култ реплика

Дописано - "вече обработихме 130 000" и оставен черен чувал като за трупове.

Така като гледам е работа на кримските казаци , какво мислиш @attj?

FnpEFKjakAEwVVq?format=jpg&name=medium

Много по-добър от този във форума...

Загиналите жертви са заради бандеровското мислене.  Те започнаха военна операция срещу населението на Донбас.  Явно ще има още доста пострадали.   Не разбирам какво Ви харесва това.  Трябва ди да бъдат избити всички бандеровци?  

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Разфърча се вата.

Некои пак не се усещат.

Тоя ми се стори интелигентен в началото. Но ега си некоректния и нагъл гьонсурат. Може да оставя всички останали, но тоя смешник ще му показвам всички абсурди които пише. Той се не спре. Гледам, че е почнал да се обяснява нещо на Звяра да не би да го е засегнал. Върви към оправия, но още трябва.

преди 8 минути, attj написа:

Загиналите жертви са заради бандеровското мислене.  Те започнаха военна операция срещу населението на Донбас.  Явно ще има още доста пострадали.   Не разбирам какво Ви харесва това.  Трябва ди да бъдат избити всички бандеровци?  

Дядо-Коко папагалстваш ли

преди 4 минути, attj написа:

Е, ако си поискат комшиите Южна България, нашите войници които го възпират какви ще бъдат. Ботевци, стамболовисти, михайловисти? И те ли ще бъдат лошите? Вярно ли мислите, че е гражданска война когато и Гиркин и дори Жужето признаха, че са вкарали войски от Русия. САЩ провокирал война за ресурси, а пути не съсипа двете държави заради залежите в Донбас. Абе, вие ако бяхте шарани, щяхте да се ловите на дръжката на бастуна.

преди 6 минути, hjhj написа:

Колко теми еднакви ще има. Виж тук: 

еднаква тема. Различен въпрос. Чети съдържанието на темата и ако имаш отговор, пиши. Ако ли не, подмини. Благодаря 

преди 7 часа, andiay написа:

Изобщо не го казах с лошо чувство...

Имам много добри познати турци и покрай тях знам, че "бъзикам" за тях е обидно...

Просто се застраховах, защо изведнъж се сетих, че може да си от този етнос и по този начин да те засегна...

Аз не съдя за хората по верска, етническа, расова, сексуална и т.н. принадлежност...

Сред всички има "хора" и Хора....

Анди вече обясних какъв корен има...

Хубав ник за мъж...

Моя е абревиатура на трите ми имена...

Преди да се появя  по форуми, Анди ми викаше само жена ми...

Днес почти всички мои нови познати ми викат така...

Свикнах...

Какъв добричък и съобразителен си станал "момчето" ми. Деликатен направо. Как хубаво се обясняваш, когато усетиш, че може да е приемано неправилно.

Можело значи? Браво, браво. Усещам, че скоро ще се гордеем с тебе.

преди 12 минути, hjhj написа:

преди 4 минути, Mountain Top написа:
преди 12 минути, hjhj написа:

еднаква тема. Различен въпрос. Чети съдържанието на темата и ако имаш отговор, пиши. Ако ли не, подмини. Благодаря 

Покажи още  

Хората искат да има...Ама то нема.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Е, ако си поискат комшиите Южна България, нашите войници които го възпират какви ще бъдат. Ботевци, стамболовисти, михайловисти? И те ли ще бъдат лошите? Вярно ли мислите, че е гражданска война когато и Гиркин и дори Жужето признаха, че са вкарали войски от Русия. САЩ провокирал война за ресурси, а пути не съсипа двете държави заради залежите в Донбас. Абе, вие ако бяхте шарани, щяхте да се ловите на дръжката на бастуна.

Че те всичките войни от маймунски времена до наши дни са били за ресурси :)

преди 1 час, Coco1 написа:

Дядо-Коко папагалстваш ли

За освобождаването на Крим и Донбас ,според Зеленски, на украинската армия били нужни  ракети с голям обхват ATACAMS, които могат да бъдат изстрелвани от системите HIMARS.  А там има националноосвободителна борба за освобождаване от бандеровско владичество.  Пак се замисли кои лъжат и папагалстват...  Можеш ли?

преди 1 минута, attj написа:

За освобождаването на Крим и Донбас ,според Зеленски, на украинската армия били нужни  ракети с голям обхват ATACAMS, които могат да бъдат изстрелвани от системите HIMARS.  А там има националноосвободителна борба за освобождаване от бандеровско владичество.  Пак се замисли кои лъжат и папагалстват...  Можеш ли?

Коко редовно си искай кукумицина че щи спрат рублите в интерната и няма да можеш да храниш малките папагали. 

преди 2 часа, Mountain Top написа:

Защо Русия нападна Украйна? 
истинската причина. 

Омръзна им 8 години да събират хуманитарни и военни помощи за Донбас, както и да са свидетели на разрушенията и на жертвите.  Заслугата за всичко е на бандеровците, защото те не изпълниха решението на Върховната Рада в Киев за широка автономия на Донбас.  Може от САЩ така да са ги "посъветвали".   И сега Донбас вече е част от РФ и заради него може да стане глобална война.    Според мен не си заслужава риска!

преди 13 минути, attj написа:

Омръзна им 8 години да събират хуманитарни и военни помощи за Донбас, както и да са свидетели на разрушенията и на жертвите.  Заслугата за всичко е на бандеровците, защото те не изпълниха решението на Върховната Рада в Киев за широка автономия на Донбас.  Може от САЩ така да са ги "посъветвали".   И сега Донбас вече е част от РФ и заради него може да стане глобална война.    Според мен не си заслужава риска!

Скоро:

Fno8UBiXoAIqV56?format=jpg&name=medium

В Донбас и в Крим се интересуват дали скоро ще свършат бандеровците в Украйна.   Без тях пак всичко щяло да се омиротвори.

преди 1 час, petie1 написа:

Че те всичките войни от маймунски времена до наши дни са били за ресурси :)

Основно, да. Важното в случая е, че ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник за войната е Русия. Това което извършва е недопустимо. Пък те горките акъл си нямат, ресурси бол.

преди 1 час, attj написа:

Определено. Мъжете пращат жените си да им купят цигари, за да не ги мобилизират. И сигурно и тия дето са подкрепяли Русия и нейната инвазия, сега се молят на Бог рашките да си тръгнат.

преди 54 минути, attj написа:

За три години, общо 75 жертви от двете страни. Повече умират от СПИН в Русия на месец. За три години под сто човека , основание да се съсипят двете държави.

преди 24 минути, attj написа:

В Донбас и в Крим се интересуват дали скоро ще свършат бандеровците в Украйна.   Без тях пак всичко щяло да се омиротвори.

Няма проблем, путин да срине до основи още някой руско говорящ град и ще се изтегли обратно.

Нова изненада за Зеленски. Американците пак бутат сроковете.
САЩ ще изпратят танкове Abrams в Украйна не по-рано от края на 2023 г., съобщи Washington Post.
Отбелязва се, че американските власти планират да изпратят в Киев 31 танка Abrams M1A2. Тепърва ще се правят.
„Те ще бъдат построени специално за Украйна без броня от обеднен уран за доставка в края на тази година или следващата“, се казва в доклада.
По-рано украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че Киев се надява да започне да използва западни танкове през пролетта.

На свестните хора тук във форума ще кажа: защо си губите времето и изобщо отразявате русофобите, евроатлантиците, безродниците, натовците, войнолюбците и украинските бандерки? Не им отговаряйте и ги игнорирайте! Убийте ги с мълчание! Те се хранят от нашето внимание и време и усилия! Ако не избълват лъжа, злъч и омраза към Русия и Путин не могат да заспят! Оставете ги! Те са нещастни хора, страдащи от липса на внимание и любов. Безработни са и затова висят денонощно тук! Самодостатъчни са си, а повечето имат и психични отклонения! Времето ще им покаже и накаже! Керванът си върви, кучето си лае! Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на Русия !

(чужд коментар, който напълно съвпада с моите виждания)

Някои съфорумци са излъгани наивно и вярват, че руснаците някога ще напуснат Крим и Донбас.  Та те ги обявиха за част от Федерацията и казаха, че ще ги бранят с всички възможни средства.   Приключено е с престоя в Украйна за тях.   Скоро дори и на Байдън това ще му се изясни.  И дано следващият президент на САЩ е като Тръмп.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.