Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

ГЩ на Украйна:ВСУ отразиха атаки на противника край 10 населени места

На 29 януари Силите за отбрана на Украйна отблъснаха руски атаки в районите на 10 населени места. „През изминалото денонощие противникът нанесе въздушен и 3 ракетни удара, един от които по Харков, нанесе 44 залпови ракетни удара, включително по населени места. Има ранени и загинали цивилни. Заплахата от руски въздушни и ракетни удари по територията на Украйна остава висока. Противникът води настъпателни действия в Лиманско, Бахмутско, Авдиевско и Новопавловско направление. В други области е отбранителен. Подразделенията на Силите за отбрана отблъснаха атаките на окупаторите в районите на населените места Билоговка в Луганска област и Ямполовка, Роздоливка, Васюковка, Парасковиевка, Бахмут, Ивановске, Клищиевка, Курдюмовка и Озаряновка в Донецка област.

Във волинското, полиското, северското и слобожанското направление обстановката не се е променила съществено, не са открити настъпателни групировки на противника. С минохвъргачки и артилерия врагът обстрелва районите на селата Хриновка и Красни Хутир в Черниговска област; Волфине, Писаривка и Запсиля - Суми и Одноробивка, Червона Зоря, Ветеринарне, Стрелеча, Гълбоке, Зелене, Нескучне, Тернова, Старица, Верхня Писаривка, Охирцево, Вовчанск, Бударки и Новомлинск от Харковска област. В купянското направление противникът е обстрелвал районите на Дворична, Вилшана, Синковка, Петропавловка, Пищане, Крохмално, Берестов, Зелени Гай, Вишнево в Харковска област и Новоселивске, Стелмаховка и Андриевка в Луганска област. На Лиманско направление пострадаха от пожари Макеевка, Невске, Червонопопивка, Кремина и Диброва в Луганска област и Терна и Ямполовка в Донецка област.

В посока Бахмут са засегнати от пожар Спирне, Берестов, Билоговка, Роздоливка, Бахмут, Дилиевка, Дружба и Ню Йорк на Донецка област. В посока Авдиевск, Северно, Водяне, Първомайске Красногоровка, Георгиевка, Маринка и Новомихайловка бяха подложени на вражески артилерийски обстрел. Богоявленка, Въгледар, Нескучно и Велика Новосилка от Донецка област попаднаха под обстрел от руснаците в новопавловското направление.

В посока Запорожие над 15 населени места са пострадали от вражески артилерийски огън. По-специално, Времивка и Новопил в Донецка област; Полтавка, Малиновка, Червоне, Гуляйполе, Чаривне, Новоданиловка, Орихив, Новоандриевка от Запорожка област и Никопол - Днепропетровска област.  В Херсонско направление руските окупатори са обстрелвали предградията и град Херсон. Има жертви сред цивилни. През деня украинската авиация нанесе удари по зенитно-ракетния комплекс на противника и 2 удара по райони на съсредоточаване на окупаторите. Подразделенията на ракетните войски и артилерията са поразили 2 радиолокационни станции, склад за боеприпаси и още един важен обект на противника.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

За да ги цитираш тук като част от пропагандата.

Какво съм цитирал, бе Лъжец ?

За Русия викаш ти, Комунисте.

Целия форум те знае, че папагалиш опорките на Кремъл.

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Ти къде с тез цървули ? 

Що не вземеш да му олижеш седалищните части на тоя гологлав рептил ? 

Като гледам голямо привличане цъфти между вас , та сърца , та мечета , та палци ?

На края на филма ще се вземете ?   М ? 

Ревност ли долавям?

Лукашенко бил на изненадващо посещение в Зимбабве:

Дали ще се върне или ще емигрира?

преди 3 часа, kosyo написа:

Ти отговаряш ли на условията?

От всички "мъже " по полови белези за моите хормони се лепна ,а  ? знаех си ....хахахахах 

На мъжко магаре ше ви кача , ей ... 

преди 11 минути, kosyo написа:

Я слънцето е залязло. @_sirena_ имаме честта да те поканим на виртуална среща към 23:00 тази вечер? Как си с времето и какво казват звездите - подходящо ли е времето или да го отложим ?

Сваляш ли ме ? 

преди 4 минути, _sirena_ написа:

От всички "мъже " по полови белези за моите хормони се лепна ,а  ? знаех си ....хахахахах 

На мъжко магаре ше ви кача , ей ... 

Сваляш ли ме ? 

Както казах търся си спонсор, аз съм нещастен и другото го забравих вече...

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Ами жената и дъщеричката при теб ли да ги изпратя?

Ревност ли долавям?

Теа на някой друг !  Самотен скот , та пушек се вдига ! 

Изобщо не ми се обяснявай !  В канавката по очи - Веднага ! 

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Теа на някой друг !  Самотен скот , та пушек се вдига ! 

Изобщо не ми се обяснявай !  В канавката по очи - Веднага ! 

Слушам! :D

Я тебя люблю. ❤️

преди 4 минути, kosyo написа:

Както казах търся си спонсор, аз съм нещастен и другото го забравих вече...

С тези стотинки от клипчета не можеш да си купиш хляб и мляко , казваш ...тцттццт 

89 % от укропитеците сте в това положение - безработни , нещастни , неевани , обрулени от сивото си ежедневие ! 

Затова сте по социалните платформи , да изливате злобата от пазвата си и да циврите в нищетата си .

Ей го тоа гологлавият рептил и него го изхвърлили от работа и щял да реве до март тука , да му бършем сополите . 

Мъка , Мъка ..

преди 1 минута, _sirena_ написа:

С тези стотинки от клипчета не можеш да си купиш хляб и мляко , казваш ...тцттццт 

89 % от укропитеците сте в това положение - безработни , нещастни , неевани , обрулени от сивото си ежедневие ! 

Затова сте по социалните платформи , да изливате злобата от пазвата си и да циврите в нищетата си .

Ей го тоа гологлавият рептил и него го изхвърлили от работа и щял да реве до март тука , да му бършем сополите . 

Мъка , Мъка ..

Еми просто не можем да намерим кой да ни оправи в живота - затова е . Дай сега твоите напътствия... Вадя тефтера, или ако искаш за след 23:00 че да не си отклонявам вниманието?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

................

Муцка, по принцип темата е за войната в Украйна, но понеже виждам че ти не пишеш по темата, кажи за какво искаш да си говорим?

Ако искаш да се заяждаме, знаеш че ще стане грозно, за се*с началниците не дават, но за тебе може и компромис да направят.

Май разговора върви към новото момче, Митето и без това го харесваш?

Аз че те чакам ще нося "Работническо дело" под мишница и букет рози. Предварително ще си измия измия ушите - за по-добро възприемане на реалността и ще си сложа изкуствени сълзи. Ще нося и тетрадка голям формат с карирани листа - 100 листа ще стигнат ли ? Ако се сетиш още нешо - кажи

преди 1 минута, kosyo написа:

Еми просто не можем да намерим кой да ни оправи в живота - затова е . Дай сега твоите напътствия... Вадя тефтера, или ако искаш за след 23:00 че да не си отклонявам вниманието?

Ей така обичам !  Да бъдеш Искрен и Откровен ! Това много го ценя. 

Още като ме видиш и почваш да самолекуваш .   Виждаш ли каква Сила Притежавам ? 

В 23:00 мисля да оставя един мъж да ме омилостивява , иначе съм много нервна и ще взема да ви строша без да искам . :biggrin:

преди 4 часа, attj написа:

Украински руснаци накъде да бягат?   Доста от тях все още са в България заради безумните военни операции в Донбас. През последните 15 години  по-заможните си купиха около 500 000 апартамента и сега са си като у дома.  Покрай Черноморското ни крайбрежие е пълно с такива.   Често в големи магазини българите сме малцинство.   И те не знаят докога ще стоят в България.   

500 000???

ж.к. Люлин е най-големия комплекс в София и страната. Като отделен град ще бъде 7-8 -ми по големина в страната.

10 микрорайона. 45 блока в микрорайон.

Силно преобладаващи са 8-етажните.

Да сложим 5 входа. И по три апартамента на етаж. Сметни цифрата и кажи дали въобще се доближава до 500 000.

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Мъка , Мъка ..

Сега военните действия са в райони с руско население.  Бандеристан  го обстрелват с ракети.    Бандеровците се инатят - искат да си довършят АТО в югоизточна Украйна.  Не съм вярвал да е възможна такава трагикомедия.  Ето вече 9 години  идиоти командват нормални - щели били да изгонят руснаците от Крим и Донбас?   Това е невъзможно.   Мъка.

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

Май разговора върви към новото момче, Митето и без това го харесваш?

Рептилчето ли ?  Като го видя и камшика ми се възбужда ...мхм ...

Цялата ви дружинка сте спам , опорки и пропаганда .    Ти какво от бан ли се плашиш ? 

Затова ли ходиш в "проблемите " да се жалваш ? хахахах

Аз съм фаворит в банове  в този форум за еротика , сега и за шамарите върху вас ще ям , ама кво да се прави ..

Преди всичко Истината и Справедливостта ! 

Невинни глави Никога не Сека !  Наведени Също !  

Имам Принципи !  Имам си Кодекс - Военен ! 

преди 3 минути, parmobil написа:

Сметни цифрата и кажи дали въобще се доближава до 500 000.

Това е по официални данни от агенции, които продават имоти.

преди 7 минути, kosyo написа:

Аз че те чакам ще нося "Работническо дело" под мишница и букет рози. Предварително ще си измия измия ушите - за по-добро възприемане на реалността и ще си сложа изкуствени сълзи. Ще нося и тетрадка голям формат с карирани листа - 100 листа ще стигнат ли ? Ако се сетиш още нешо - кажи

Доста си хлътнал ! На 1 мой пост по два пъти отговаряш ! хахахахх

Не ти е за 1 път ! Вече няколко пъти ти се случва .. пръстчетата ще си счупиш като видиш Сирена ... хахахах

преди 7 минути, attj написа:

Сега военните действия са в райони с руско население.  Бандеристан  го обстрелват с ракети.    Бандеровците се инатят - искат да си довършят АТО в югоизточна Украйна.  Не съм вярвал да е възможна такава трагикомедия.  Ето вече 9 години  идиоти командват нормални - щели били да изгонят руснаците от Крим и Донбас?   Това е невъзможно.   Мъка.

Ти вярваш ли , че тези Тук се интересуват от войната и действията по фронта ? 

Тук са , за да врещят заради утрепаното си Битие !   Безработни гугутки 

преди 38 минути, _sirena_ написа:

Ти как мислиш дали имат семейства ? 

Гологлавият рептил е разведен на 98% ! 

Онова мекере дзвяра жена не е виждал цяла петилетка. 

:)Ха-ха, и аз това си помислих.

Нормална жена едва ли би издържала някой мухльо ако почне да и мели на главата 24/7 за русороби, вати и тем подобни дивотии - ще му покаже вратата директно. 

преди 4 минути, parmobil написа:

Това е 10 пъти Люлин!?!?

Да и повечето са край морето ни между Дуранкулак и Резово.     Могат да приемат около 1 милион души и това не са туристи - те пазарят от кварталните ни магазини.   

преди 3 часа, gagodrago написа:

Мухал, жителите на Крим, Донецк и Луганск вече гласуваха с кого и къде искат да са. И за голям ужас на вас - американоробите - не в Злия Запад.

(........избери си епитет), каква част от населението гласува в тези "референдуми?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.