Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 56 минути, BANKATA написа:

FntNHlLXwAAnwUm?format=png&name=large

Руски снимачен екип отишъл да снима военната операция в запорожеието. В ресторант се натъкнали на кадировци. 

Мъжа със средна телесна повреда, жената изнасилена.

И сега драги мили русофили си представете каквото се случва с местното населенке което "освобождават".

Продължавайте да се залъгвате че новините за разстрели и убийства от "освободителите" са западна пропаганда.

То ако бяха нашите сирена, "жената " да е бита, а руснака насилен.

преди 51 минути, _sirena_ написа:

Анди е възпитан и културен мъж и затова се обяснява !  Разчита , че насреща си има поне малко интелект да прочете аргументите му !

За съжаление тази маса тук е далеч от функционална грамотност за интелигентност да не говорим . 

За това не намирам подходът на Анди за подходящ , специално към тази клика тук . 

Ще се върти в един Порочен кръг от грухтящи насреща му дебили   до безкрай !   

Но Анди си е Анди ! Аз съм Войн ! Разликата е Голяма .

Преценявам "къде , кога и как " .    Ниските Вибрации ми Стържат в Съзнанието като тенекия на покрив ! 

Аз чета , мълча , чета , докато се Напълня и ВЛИЗАМ с шамарите директно . 

Просто е .... 

воЙн била. Дрънкалка си ти дрънкалка. Но да осир@ш нета ставаш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 39 минути, vlado1985 написа:

Баси 2601 страници поти 3000 заради войната с велика Расия и Укракника такова реване един си защитава Путлинка друг си защитава Хамериканците. Та даже и до драматични спорове сте стигнали и само, мрънкане, до безкрай. А сигурно всеки един си дава сметка че при 3та световна всички ще го духаме в захлас а България е точно на едно врабче ако живот.

Планетата е . Избора е след победата над гнома, санкции, докато редуцират ядрените ракети до под 100.

Закачка към @maxthon

Почему са такива цените на горивата в гнила, западна Европа? За Унгария няма да питам, че ще се приеме за заяждане. И защото знам, че йезуитски ще ме поправиш, че горива е общо понятие, говоря за автомобили. Което съответно е по-скъпо, защото е след обработка на петрол/нефт. 

Надлежно оставям линк към уважавана, руска медия - https://ria.ru/20230130/benzin-1848195199.html

P.S. С днешна дата е.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Планетата е . Избора е след победата над гнома, санкции, докато редуцират ядрените ракети до под 100.

А ние както винаги ще бъдем нечия подлога и дали ще сме подлога на Расия или Хамерика пак сме си последна дупка на кавала.

преди 22 часа, RoG написа:

Пробвал ли си да изключиш UEFI?

Няма как да се изключи - въпросния лаптоп има само UEFI, а не BIOS и UEFI. Имам друг лаптоп, който е с BIOS и UEFI, но и там не става, без значение дали единия режим е изключен. Както и да е... аз проблема съм го оправил отдавна, но petie1 продължава да твърди, че настройките съществуват, че аз греша, че той е прав... Вече многократно му показах и доказах, че такива настройки няма, но той твърди, че има.

Както казах, проблема е решен; просто инсталирах версия, която е съвместима.

преди 16 минути, vlado1985 написа:

А ние както винаги ще бъдем нечия подлога и дали ще сме подлога на Расия или Хамерика пак сме си последна дупка на кавала.

Друго си е велика и независима България, извън всякакви съюзи, да бъде един от лидерите на света.

Тая зима нямаше сняг. Ееех лани какъв сняг имаше...

преди 44 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя Путин, докато не довърши рускоговорящите украинци, няма да напусне Украйна.

Той ги иска във Федерацията - а бандеровците не са съгласни... След 4-те области, където се воюва, той може да се сети за Одеса и Николаев.   Там също има много руснаци. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Друго си е велика и независима България, извън всякакви съюзи, да бъде един от лидерите на света.

Да друго си е да сме велика България но с такива дупегащници където си имаме. И накрая всеки вика мииииииии вий си ни избрахте ще бъдем велики точно на куково лято.

преди 47 минути, Митко Вълчев написа:

Това ли е целта войната, според теб? Ахахаха, отново доказваш, че говориш празни приказки, глупости и нямаш никаква представа какви са причинете за войната и какви са геополитическите цели на войната, Русия, и САЩ в прокси войната (от страна на Колективния Запад, това е прокси война срещу Русия).

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Това ли е целта войната, според теб? Ахахаха, отново доказваш, че говориш празни приказки, глупости и нямаш никаква представа какви са причинете за войната и какви са геополитическите цели на войната, Русия, и САЩ в прокси войната (от страна на Колективния Запад, това е прокси война срещу Русия).

Верно ли, бе :) 

преди 56 минути, Митко Вълчев написа:

Реално  е точно така.

преди 14 минути, attj написа:

Той ги иска във Федерацията - а бандеровците не са съгласни... След 4-те области, където се воюва, той може да се сети за Одеса и Николаев.   Там също има много руснаци. 

хаха :)  Много павилно каза / или се изтърва без да искаш/

Путлю ги искаше, а местните никога не са искали . От 5 млн население, военния им министър пратен да ги 'освобождава и провъзгласява републики"  сам се оплкава как неможе да намери хиляда доброволеца. Повтарям, от 4-5 млн население ! :)

Най накрая и ти да си акжеш истината :)  Путлю си искаше земите, не хората.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Верно ли, бе :) 

Да.

преди 1 минута, miro20 написа:

Реално  е точно така.

Какви доказателства можеш да представиш, че целта на Русия е да избива хора от украински произход?

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какви доказателства можеш да представиш, че целта на Русия е да избива хора от украински произход?

Всичките сринати до основи градове, най вече в рускоезичните източни региони наУкрайна, всичките военни престъпления са пряко доказателство .

преди 15 минути, vlado1985 написа:

Да друго си е да сме велика България но с такива дупегащници където си имаме. И накрая всеки вика мииииииии вий си ни избрахте ще бъдем велики точно на куково лято.

Как трябва да изглежда България в твоите очи и представи, за да бъде Велика?

преди 1 час, BANKATA написа:

FntNHlLXwAAnwUm?format=png&name=large

Руски снимачен екип отишъл да снима военната операция в запорожеието. В ресторант се натъкнали на кадировци. 

Мъжа със средна телесна повреда, жената изнасилена.

И сега драги мили русофили си представете каквото се случва с местното населенке което "освобождават".

Продължавайте да се залъгвате че новините за разстрели и убийства от "освободителите" са западна пропаганда.

Още едно прекрасно доказателство за комсомолеца дето все пита :) 

преди 15 минути, attj написа:

Той ги иска? Ясно е че не осъзнаваш колко е, сложи който искаш грозен епитет, написано така. Аз искам България на три морета, но Ердоган иска територията която пет века е била османска. Гърка , всичко от велика Византия. Филм на ужасите, стартиран от малоумен кагебист.

преди 19 минути, vlado1985 написа:

Владо, усещам те като един бъдещ Симеон Велики, ти няма да си дупедавец и ще ни поведеш към величие и световна хегемония. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Всичките сринати до основи градове, най вече в рускоезичните източни региони наУкрайна, всичките военни престъпления са пряко доказателство .

Има сринати градове, защото има война, а не защото Путин иска да убива хора от украински произход. Относно военните престъпления, това са предимно инциденти, умишлено извадени от контекста и представени като "военни престъпления"; това го бях обяснил ето тук.

А, ето тук можеш да видиш и нацистките, терористични групировки на Украйна, както и военните престъпления на армията а украинското прокси: https://tribunal.ru/

току-що, БаалБек написа:

Как трябва да изглежда България в твоите очи и представи, за да бъде Велика?

В моите очи за бъде велика трябва да се сменят помярите в парламента и да се разкараме от Евро съюза както и от Нато. И да си гледаме нашия кеф да си създадем свое производство. А не да идва сульо и пульо да си правят свое производство и на каря нашите изтърсачи хубави да викат че всичко е ок.

преди 15 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Абе, че имам повече от тебе, имам. В момента говорим за крайния ефект, той е точно каквото съм написал.

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да.

Реалността гледай, реалността, не кухите декларации. 

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да.

Само рускоезичните са му фикс идея, етнически украинци са случайни жертви.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

В моите очи за бъде велика трябва да се сменят помярите в парламента и да се разкараме от Евро съюза както и от Нато. И да си гледаме нашия кеф да си създадем свое производство. А не да идва сульо и пульо да си правят свое производство и на каря нашите изтърсачи хубави да викат че всичко е ок.

И ако всичко се развива по начина, който го сподели…

Колко време ще ни е необходимо да станем Велика България?

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Бате тебе ще те сложим да управляваш, кефиш ме. Особено в частта да излезем от ЕС и да загубим три четвърти от пазара си и от НАТО, единственият съюз която може да гарантира сигурност в този побъркан свят.

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

А, ето тук можеш да видиш и нацистките, терористични групировки на Украйна, както и военните престъпления на армията а украинското прокси: https://tribunal.ru/

Грухи нали си чел история как нацистите начело с итлер тръгнали да нападат велика велика Расия. Ама не им се отдало посред зима де нали се сещаш че ако бяха, успяли велика, Расия нямаше, да е това което е днес. И ако се беше случило Хамериканците щяха бъдат следващата цел и най вероятно и те да опукат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.