Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти искаше да ти покажа едно предимство - аз ти показах. 

Сега носиш от девет дерета вода. Типично за трол...

Чети бе смЕхх, чети. Това Сирена би го разбрала даже. Не си изпълнил милиминка от условието. Но щом признаваш, че това е единственото и най голямо предимство на Ватата и по всеки друг възможен показател Запада е преди нея. И продължаваш да си Вата фен, няма да давам квалификации, всичко е ясно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 77,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6255

• miro20

3545

• Coco1

3328

• ivottoshev

3027

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

:popcorn2:

Като започна от мишки, рептили, илоти, палячовци се прехвърли върху хем мек, хем гъвкав, че и воин! :scared3:

Накрая изплю камъчето, като намеси тестостерона който щял да те направи див и щастлив. :giggle1:

И всички разбрахме, че го харесваш! Вземи и си запиши номера му, някъде по-назад в темата го публикува или вече си го записала.

Не се излагай пред целия Форум, ами му звънни за да се разберете кога и къде да се........ Ако ти се изсмее и разкара, не казвай на никой, и ние ще си мълчим.:hush:

:popcorn2:

Мислех, че сме от един отбор, ти да ме набутваш точно с това нещо. Пет минути няма да харесвам твои публикации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, gagodrago написа:

смЕх или не, рускоезичното население въобще не се интересува от мнението на мухльо като теб...

Тогава що се напъваш толкова? 

Нещо ще промениш ли с тези твои неистови напъни по форумите?

Имаш думата само когато заминеш там, дотогава си безгласна русоробско-тролска- буква

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Щото Раша и феновете и са ЗЛО. Поне от 1917. За нас е ЗЛО, полезните и идиоти.

Мухъл, усещаш ли се колко си смешен?

По времето на социализма същите екземпляри сте громили със същите лозунги Злия Запад и гнилия капитализъм. Ама нещо не сте ги разгромили.

Сега пък громите Русия...

Всички американороби сте едни и същи идиоти, все едно сте правени по калъп.

Чудя се близките ви как ви издържат по цял ден и нощ да им мелите едни и същи тъпотии на главите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, _sirena_ написа:

не използвай ситуацията , че хората работят през деня и не са безработни като теб да драскат простотии от сутрин до мрак !

@Митко Вълчев Ти видя ли какво е написала, че хората работели от сутрин до мрак и това си го използвал за да си кажеш мнението. :lol6:

Събота и Неделя а и вечерите пак ли всички са на работа? И аз днес бях на работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

@Митко Вълчев Ти видя ли какво е написала, че хората работели от сутрин до мрак и това си го използвал за да си кажеш мнението. :lol6:

Събота и Неделя а и вечерите пак ли всички са на работа? И аз днес бях на работа.

Аз си мислех че звездите ни говорят само през вечерта.. Ей всеки ден нещо ново научавам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, gagodrago написа:

Мухъл, усещаш ли се колко си смешен?

По времето на социализма същите екземпляри сте громили със същите лозунги Злия Запад и гнилия капитализъм. Ама нещо не сте ги разгромили.

Сега пък громите Русия...

Всички американороби сте едни и същи идиоти, все едно сте правени по калъп.

Чудя се близките ви как ви издържат по цял ден и нощ да им мелите едни и същи тъпотии на главите. 

Аха, ти тогава си бил на страната на САЩ. Пък сега нещата се обърнаха. Не сме ги громили, ние. Човекоподобни като феновете на Ватата, са го правили винаги. Като цяло модела на САЩ може да даде на страна като България, шанс за огромен напредък. Раша модел, може само да ни навре още повече в блатото. Абе, няма ли да напишете нещо с грам смисъл поне. То е ясно нивото ви, но нещо което не е абсурд или общи приказки.

преди 16 минути, ДзВяРа! написа:

Добре, че има прозорец в който мога да пиша, без да ме направят смешен. Орките с опорките. Тая дрънчи ли или се прави ако знаеш?

преди 13 минути, Coco1 написа:

326433472_590339279584924_8966647917387304369_n.jpg

Не обиждайте орките. Сърдят се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Аха, ти тогава си бил на страната на САЩ. Пък сега нещата се обърнаха. Не сме ги громили, ние. Човекоподобни като феновете на Ватата, са го правили винаги.Добре, че има прозорец в който мога да пиша, без да ме направят смешен. Орките с опорките. Тая дрънчи ли или се прави ако знаеш?

Не обиждайте орките. Сърдят се.

Еми ти къде си бил по времето на социализма? Не си ли живял тогава?

Като те гледаме си доста дърт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Ще умираш дълго и мъчително". Какво се случва с руснаците, които не искат да воюват

04230000-0aff-0242-17dc-08daa6ac3da6_cx0

Мобилизираните руснаци, които не искат да воюват, по закон имат право на алтернативна гражданска служба. Когато се опитат да се възползват от това свое право, те получават единствено заплахи. До 24 септември Кирил Березин, жител на Санкт Петербург, живее обикновен живот. Когато отива на работа в този ден, той намира под вратата си лист хартия. На него пише, че в рамките на един час трябва да се яви в службата за военна регистрация. Преди осем години той отбива задължителната си военна служба, затова сега решава да отиде. Но оттам веднага го отвеждат във военно поделение 02511 в село Каменка, като дори не му позволяват да се прибере у дома и да се сбогува с баба си, от която е отгледан. Кирил не познава баща си, а майка му умира от свръхдоза наркотици, когато той е малък. Сега 69-годишната баба на Кирил почти не излиза от къщи и постоянно плаче за внука си. Кирил е един от руснаците, пратени на война след обявената от руския президент Владимир Путин частична мобилизация. Властите казват, че ще привикват само хора с опит и военна специалност, но много мъже, които не отговарят на тези условия, също са получили повиквателни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Митко Вълчев написа:

нормалните

Нещо си се объркал тук, смея да си фантазирам, че все още повечето българи не са извратени достатъчно от либерастията, че да приемат за нормални тия на които се оприличаваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, gagodrago написа:

Еми ти къде си бил по времето на социализма? Не си ли живял тогава?

Като те гледаме си доста дърт.

Дърти са на баща ти воловете, приятелю. Бях юноша, бяха ми промили мозъка, че комунизмът е добро и ще победи. В същото време, нямах никаква злоба към САЩ или запада. Имах лек негативизъм към Турция, щото комунизма без враг не може. Сега оценявам , че на фона на царска Русия, Османското владичество е било по добрата опция. Нямам време да ти обяснявам защо. Чети. Всичко го има доказано с безспорни факти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Нещо си се объркал тук, смея да си фантазирам, че все още повечето българи не са извратени достатъчно от либерастията, че да приемат за нормални тия на които се оприличаваш.

Да смяташ, че като вкараш измисления от ватнишката пропаганда термин, либерастия. Ще направиш абсурдността, на руския Мир на фона живота на Запад нещо добро, яко си се объркал. Но иначе фантазираш, определено фантазираш.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02pgjCmtYt7V5gbfRjFQ8KdrsHgBcj9jji4FNX8Jr6ogYgUarzYaAr5uekkpF4pei3l&id=100006475607752 победа будет за руские.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Вече ги товареха в автобуси"

В деня, в който Кирил Березин е отведен във военното поделение, съпругата му Марина Циганова започва да мисли как да го спаси от фронта. Едновременно с това се опитва, доколкото може, да го оборудва. Купува наколенки, налакътници, спален чувал, уред за нощно виждане. Марина е допусната в поделението да ги занесе на Кирил точно преди заминаването му за Белгород. "Вече ги товареха в автобуси и ги караха към влака. По някакво чудо бях допусната до перона. Те се наредиха там, аз застанах до него и го прегърнах. Веднага чух вик всички външни лица да напуснат, защото в противен случай ще стрелят в краката ни. И разбрах, че не мога да остана повече там", разказва Марина за последната среща с мъжа си. Кирил остава във военното поделение в Каменка 4 дни. По телефона казва на жена си, че са водени на стрелкова тренировка само веднъж, като на всеки са били дадени по 30 патрона.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, ivottoshev написа:

Ти искаше да ти покажа едно предимство - аз ти показах. 

Сега носиш от девет дерета вода. Типично за трол...

Кого лъжеш бе ?

Условието беше, предимство такова щото да предпочетеш да пратиш децата си в  Русия.

Пращай си издънките в Русия и представи у темата ксерокопие от пращането !!!

Аман от лъжливи ватници

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Да смяташ, че като вкараш измисления от ватнишката пропаганда термин, либерастия. Ще направиш абсурдността, на руския Мир на фона живота на Запад нещо добро, яко си се объркал. Но иначе фантазираш, определено фантазираш.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02pgjCmtYt7V5gbfRjFQ8KdrsHgBcj9jji4FNX8Jr6ogYgUarzYaAr5uekkpF4pei3l&id=100006475607752 победа будет за руские.

Виж ся, италианците не щат зеленчукский и немуподобните подлоги на сащ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, kosyo написа:

Края на долара се вижда . Във вестника го пише:

Таман Тошев да прати децата си в Расссияяя, в замяна на извинение

Возьмем Киев за три дняяя

Ей това е Тошев

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Всички са пияни, няма униформи, няма храна". Какво разказват роднини на починали мобилизирани

Обявената в Русия мобилизация за войната в Украйна е белязана от хаос. Явилите се мъже разказват за глад, липса на екипировка и елементарни условия. Дори вече има смъртни случаи на мобилизирани, които още не са тръгнали за фронта. А какво точно се е случило с тях, остава мистерия. Четири дни след обявената от руския президент Владимир Путин мобилизация на стотици хиляди мъже от Русия, един баща на шест деца се отзовава. Той е изпратен в Новосибирск на допълнително обучение. Девет дни по-късно семейството му е уведомено за неговата смърт.

Това е историята на 35-годишния Александър Колтун, който е мобилизиран в сибирския град Братск. Близките му все още не знаят какво точно се е случило с него.

На фона на подобни случаи все повече наскоро мобилизирани, които в Русия се наричат "мобики", разказват, че са оставяни дни наред дори без храна и вода в чакане на нови заповеди. В социалните мрежи се разпространяват множество видеоклипове, на които са заснети по-висши офицери да нареждат на войниците да си купуват собствена екипировка или да вземат лекарства от домовете си. Случаят с Колтун не е единствен. От обявяването на мобилизацията на 21 септември вече има сведения за поне 16 починали още преди да бъдат изпратени на фронта. Много от смъртните случаи се представят в медиите като самоубийства. За други няма никакви подробности, какъвто е случаят с Колтун. Неговите роднини се страхуват, че никога няма да разберат какво е станало с него. "Снаха ми се обади посред нощ. Плачеше и ми каза, че Саша е починал", разказва майката на Колтун – Елена Гудо, пред сибирската служба на Радио Свободна Европа/Радио Свобода. И добавя, че все още не знаят какво се е случило на обучението в Новосибирск.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хех Грухи Биоса не е н а смяНа и е по тихо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...