Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 40 минути, Coco1 написа:

326433472_590339279584924_8966647917387304369_n.jpg

spacer.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

@kosyo Аз ще показвам истории на мобилизирани и изпратени млади мъже в Украйна, които никой не знае къде са и какво е станало с тях. Не знаят дори дали са живи или починали, ако са починали никой не знае къде са погребани. А ти показвай клипове как ги пукат, какво е станало със тях.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е загуба. Другия чаршафмейкър ей ся ще дофтаса

И за Анди е още рано кат гледам

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

@kosyo Аз ще показвам истории на мобилизирани и изпратени млади мъже в Украйна, които никой не знае къде са и какво е станало с тях. Не знаят дори дали са живи или починали, ако са починали никой не знае къде са погребани. А ти показвай клипове как ги пукат, какво е станало със тях.

Оф много ме блазни да покажа миналогодишната реколта, дето я откриват по полята ама много гусно бре човек. Ще им ги спестя за сега.

Разбирам умствената тъпота на руския жител, роден в територията, на която от 105 години се извършва обратна селекция и поне последните 22 години, властта е в ръцете на шпионските служби.Които освен лъжа, дезинформация и лъжлива пропаганда, друго не умеят, но в промиването на мозъци са добри. Тъжно, но логично е оскотяването на този народ и объркването на базови истини, понятия, ценности. Лъжата за минало величие и благоденствие, което никога не са имали. Абсурдната вяра, че всички са срещу тях и искат да ги нападнат. Но вие мили родни путинофили, рашисти, фенове на Ватата. Защо? Защо бе мили мои, нима смятате, че ако живеехте в руски Мир, това би покрило дефицитите които имате? Нима? За ваше добро, се скъсах да поствам тия дни и да ви провокирам. Към мислене, не към заяждане. Нима след като колективно, не можахте да измислите по голямо предимство от това, че на Запад хомосексуалиста може да демонстрира, че е такъв пък в Раша е забранено. Забраната на нещо било предимство, приемаме за спора, че е така. След като е очевадно явно, че ако желаете добро за децата ви, близките и себе си. Русия може да е пример, само какво не трябва да бъде едно общество. Защо, Бога ми, така неистово сте се впили в тази лъжа, че нещо добро е дошло някога от североизток и сте готови, да наричате който желае да се отскубне от пагубното им влияние "предател", не схващайки колко абсурдно е това и, че то ви прави вас предатели. И врагове на всички българи, дори на вашите близки.

преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Основно, да. Важното в случая е, че ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник за войната е Русия. Това което извършва е недопустимо. Пък те горките акъл си нямат, ресурси бол.

Може и така да е...

За мен лично тази война е глупава и е война на медиии ;)

преди 1 минута, kosyo написа:

Оф много ме блазни да покажа миналогодишната реколта, дето я откриват по полята ама много гусно бре човек. Ще им ги спестя за сега.

Довечера, часовника като прехвърли 23.00 часа. Подготвил съм два пакета с пуканки и кило и половина Кола! :wink12:

току-що, ДзВяРа! написа:

Довечера, часовника като прехвърли 23.00 часа. Подготвил съм два пакета с пуканки и кило и половина Кола! :wink12:

Само ако се появят феи и духове, че тия са много скучни

В превода на някои сълзливи истории уж от руски войници на фронта, някак странно ми мирише на добре прикрит акцент на американски английски. Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

Красота:

Fnqi3VcXoAQMbgL?format=jpg&name=small

току-що, Sliderum2 написа:

В превода на някои сълзливи истории уж от руски войници на фронта, някак странно ми мирише на добре прикрит акцент на американски английски. Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

Всяка прилика с действителни лица и герои е абсолютно случайна. Поканен си на партито след 23:00 .

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

И тава хлебарки

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

И с какъв мотив някой ще скалъпява измислени истории ?

Здраво са ви зели акъла

преди 10 минути, kosyo написа:

Само ако се появят феи и духове, че тия са много скучни

И летящи биосни прасета

преди 1 минута, petie1 написа:

И тава хлебарки

E за къде без тях. Между другото като беше олимпиадата в Китай преди години един беше пробвал и каза че не били лоши на вкус. Ама май чак накрая му бяха казали какво яде.

Ескалация: Изтребители F-16 на Украйна може да даде Полша

Полша може да предаде изтребителите си F-16 на Украйна, ако НАТО подкрепи това решение, заяви полският премиер Матеуш Моравецки на пресконференция, предаде БГНЕС. "Както беше преди няколко месеца в контекста на МиГ-овете, всяка друга въздушна способност ще бъде осъществена и евентуално предадена в съгласие със страните от НАТО. Тук ще действаме в пълна координация", каза Моравецки на въпрос дали Полша е готова да предаде на Украйна своите изтребители F-16.

преди 3 минути, petie1 написа:

И тава хлебарки

Е, това ще е десерта! :D Тихо, че на някой може да му прииска да си похапне.

Ново строителство, комуникативно място, канализация , електричество, сменена дограма:

Fns8sz3XgAEo1fE?format=jpg&name=small

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Иначе ако не съм те чел и копирал, бел ден да не видиш.

Какво стана , укропитек , лепнах ти 2 шамара и почна да заекваш и да кълнеш ли , ве ? хахах

Отговарям на русороби, ако видя едно твърдение, което може да мине вярно, при тебе няма такова.

Що ми отговаряш , ве невежий ?  Право в целта съм те уцелила , а ? хаххахах

Случайно работя за себе си и до март

Случайно те наритаха на борсата до март , казваш .... ся от злоба ще фантазираш , че "риташ ватенки " , а ?  хахахах 

добиче 

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

:popcorn2:

Като започна от мишки, рептили, илоти, палячовци се прехвърли върху хем мек, хем гъвкав, че и воин! :scared3:

Накрая изплю камъчето, като намеси тестостерона който щял да те направи див и щастлив. :giggle1:

И всички разбрахме, че го харесваш! Вземи и си запиши номера му, някъде по-назад в темата го публикува или вече си го записала.

Не се излагай пред целия Форум, ами му звънни за да се разберете кога и къде да се........ Ако ти се изсмее и разкара, не казвай на никой, и ние ще си мълчим.:hush:

:popcorn2:

Ти къде с тез цървули ? 

Що не вземеш да му олижеш седалищните части на тоя гологлав рептил ? 

Като гледам голямо привличане цъфти между вас , та сърца , та мечета , та палци ?

На края на филма ще се вземете ?   М ? 

Я слънцето е залязло. @_sirena_ имаме честта да те поканим на виртуална среща към 23:00 тази вечер? Как си с времето и какво казват звездите - подходящо ли е времето или да го отложим ?

преди 1 час, gagodrago написа:

Всички американороби сте едни и същи идиоти, все едно сте правени по калъп.

Чудя се близките ви как ви издържат по цял ден и нощ да им мелите едни и същи тъпотии на главите. 

Ти как мислиш дали имат семейства ? 

Гологлавият рептил е разведен на 98% ! 

Онова мекере дзвяра жена не е виждал цяла петилетка. 

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

И с какъв мотив някой ще скалъпява измислени истории ?

Здраво са ви зели акъла

За да ги цитираш тук като част от пропагандата. Да разбирам ли, че нямаш избор освен да изпълняваш?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.