Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

И ако всичко се развива по начина, който го сподели…

Колко време ще ни е необходимо да станем Велика България?

Три до седем хиляди години, но само при условие, че сме само ние, чукчите и папуасите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, БаалБек написа:

И ако всичко се развива по начина, който го сподели…

Колко време ще ни е необходимо да станем Велика България?

Колко време ще ни е нужно нито ти нито аз знаем но едно е ясно няма да бъдем зависими от сульо и пульо и ще си бъдем много по добре.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Грухи нали си чел история как нацистите начело с итлер тръгнали да нападат велика велика Расия. Ама не им се отдало посред зима де нали се сещаш че ако бяха, успяли велика, Расия нямаше, да е това което е днес. И ако се беше случило Хамериканците щяха бъдат следващата цел и най вероятно и те да опукат.

Да, знам това.

Цитат

Китайското външно министерство обвини САЩ за руската инвазия в Украйна, като заяви, че Вашингтон е създал условия, довели до войната, и осъди изпращането на оръжия, което подклажда конфликта, предаде ДПА.

"САЩ предизвикаха украинската криза и те са най-значителният фактор, който я подклажда. Те продължават да продават тежки и смъртоносни оръжия на Украйна, с което удължават и засилват конфликта", заяви Мао Нин, говорителка на китайското външно министерство, цитирана от БТА.

Тия са следващите. Първо разни ковид истерии после явно "майдан"и накрая  демократичен залп от томахавки ... Светът явно е полудял , тук също има клинични случаи неподлежащи на лечение ...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да, знам това.

А така не им обръщай внимание на тези които те бъзикат с глупости то и Путлинка е на издихание вече кажи речи на пръдня живот. И или неговите събратя руси ще му видят сметката или ще бъде поръчано от някой. И същото ще се случи рано или късно с Зеленка пионката на хамериканците които си го въртят на малкия пръст и той от нема и къде дава дупи. Просто всичко е въпрос на време сега само зяпаме като шарани един цирк и само разтягаме на локуми.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Колко време ще ни е нужно нито ти нито аз знаем но едно е ясно няма да бъдем зависими от сульо и пульо и ще си бъдем много по добре.

А тогава, защо предлагаш излизане от ЕС и НАТО, след като нямаш престава как ще се превърнем във Велика България?

И не отговори…

как трябва да изглежда България в представите ти, че с гордост да се наречеш, че си гражданин на Велика страна? И да имаш самочуствие сред останалите държави и народи.

преди 8 минути, nikssi написа:

Тия са следващите. Първо разни ковид истерии после явно "майдан"и накрая  демократичен залп от томахавки ... Светът явно е полудял , тук също има клинични случаи неподлежащи на лечение ...

Това са сериозни промени, Китай взема страна. Би ли дал линк към оригиналната статия?

преди 1 минута, БаалБек написа:

А тогава, защо предлагаш излизане от ЕС и НАТО, след като нямаш престава как ще се превърнем във Велика България?

И не отговори…

как трябва да изглежда България в представите ти, че с гордост да се наречеш, че си гражданин на Велика страна? И да имаш самочуствие сред останалите държави и народи.

Глей ся, той не иска да го управляват Сульо и пульо, точка. Всичко да се срине и да зачезнем като държава и нация, но да не е Сульо и пульо, които и да са те.

преди 6 минути, БаалБек написа:

И не отговори…

Чакай сега аз ти отговрих в предишния си пост а как ще изглеждаме като велики то всичко си е до управата и народа бе жена. А според теб като сменим Бг валутата с евро и сега си бачакаш примерно за заплата 1000лв. И вместо да вземеш 1000лв взимаш 500 евро и викаш ама шефке шефе ма как така. И накрая ти го затвърдяват в очите ама нали пак си взимаш същите кинти даже и много получаваш тогава какво ще отговориш и направиш?

току-що, Митко Вълчев написа:

Това са сериозни промени, Китай взема страна.

Колкото всеки натовец се надпреварва да казва, че не е страна участник след всеки вид нова техника изпращана в Украйна? Белким някой му повярва....

И като стана дума за техника..... Бедният украинец майка си ще продаде какво остава и за една хуманитарна помощ.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Глей ся, той не иска да го управляват Сульо и пульо, точка. Всичко да се срине и да зачезнем като държава и нация, но да не е Сульо и пульо, които и да са те.

Браво на теб предпочиташ явно цял живот да си зависим и управляван от чужда страна и на някой като не му изнася от теб ти да му бъдеш ностната кърпичка:lol6::yanim:

преди 1 минута, vlado1985 написа:

.....

Владо, и ти ли се присламчи към "Раздел Тежки Диагнози"?

току-що, ДзВяРа! написа:

Владо, и ти ли се присламчи към "Раздел Тежки Диагнози"?

Аааа от време на време само зяпам кой в каква посока се е изпърдял.:lol6:

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аааа от време на време само зяпам кой в каква посока се е изпърдял.:lol6:

Аз съм за Украйна и затова одеве те попитах ти за кои си, нали трябва да знам да се хапя ли с теб или си от нашите?

преди 5 минути, maxthon написа:

Колкото всеки натовец се надпреварва да казва, че не е страна участник след всеки вид нова техника изпращана в Украйна? Белким някой му повярва....

И като стана дума за техника..... Бедният украинец майка си ще продаде какво остава и за една хуманитарна помощ.

Всъщност това е коз за Вас, но може и да е обикновен пазарлък преди визитата на Блинкен. Ще видим, скоро е. Това, че се продава купуван от България генератор, какво трябва да означава, но без свободни съчинения.

преди 34 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:
преди 39 минути, miro20 написа:

Всичките сринати до основи градове, най вече в рускоезичните източни региони наУкрайна, всичките военни престъпления са пряко доказателство .

Има сринати градове, защото има война, а не защото Путин иска да убива хора от украински произход.

А войната я започна Путлер.

С анексията на Крим и инвазията в Донбас. украинския военен отговор бе СЛЕД тези актове на война.

:hush:

Относно военните престъпления, това са предимно инциденти, умишлено извадени от контекста и представени като "военни престъпления"; това го бях обяснил ето тук.

Не виждам да си"обяснил" каквото и да е. Буча,Ирпень, Мариуполь и стотици вече  малки и по големи населени места са подложени на геноцид и  физическо изтриване от картата.

Които само преди година под украинско владение,  бяха нормални, процъфтяващи градове. Сега Путлю ги нападна и вкара войната там.

И реално ги изтри от картата.

ето тук.

не знам какъв фетиш имаш да пишеш тотални глупости , подкрепяйки ги само с рашистка дезинформация , лъжи и пропаганда.

А, ето тук можеш да видиш и нацистките, терористични групировки на Украйна, както и военните престъпления на армията а украинското прокси: https://tribunal.ru/

Можеш ли да дадеш поне един пример на убит руснак  или рускоопределящ се в Украйна, ПРЕДИ март месец 2014 г ?

Което по някакъв начин да оправдае всичката тази война започната от рашистите ? ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

ова са сериозни промени, Китай взема страна. Би ли дал линк към оригиналната статия?

От тук Пекин обвини Вашингтон за войната: САЩ предизвикаха украинската криза и я подклаждат | Днес.dir.bg

Сега да не почнете ... ама CNN ама нещо от официалния сайт на незнам кой си ... и после ватенка , това онова ... пийте си ракията и леко с квалификациите.

Смешно е.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Браво на теб предпочиташ явно цял живот да си зависим и управляван от чужда страна и на някой като не му изнася от теб ти да му бъдеш ностната кърпичка:lol6::yanim:

Излизането от ЕС и НАТО, на мига ни прави 1невероятно по бедни. 2 абсолютно незащитени при военна атака. Това са оферти за хора с айкю около номера на обувките им.

преди 32 минути, vlado1985 написа:

В моите очи за бъде велика трябва да се сменят помярите в парламента и да се разкараме от Евро съюза както и от Нато. И да си гледаме нашия кеф да си създадем свое производство. А не да идва сульо и пульо да си правят свое производство и на каря нашите изтърсачи хубави да викат че всичко е ок.

Как се създава свое производство?

На Китай им трябваха 40г. , трлн.$ инвестиции, трлн.$ за кражба на ноу хау.

Държавата е лош собственик интова го доказа и доказва.

Какво предлагаш ?

То само да искаш не става.

току-що, nikssi написа:

От тук Пекин обвини Вашингтон за войната: САЩ предизвикаха украинската криза и я подклаждат | Днес.dir.bg

Сега да не почнете ... ама CNN ама нещо от официалния сайт на незнам кой си ... и после ватенка , това онова ... пийте си ракията и леко с квалификациите.

Смешно е.

Хайде веднъж съм избързал да обвиня , споко. Проверих има такава статия в БТА. 

преди 10 минути, vlado1985 написа:

Чакай сега аз ти отговрих в предишния си пост а как ще изглеждаме като велики то всичко си е до управата и народа бе жена

Добре де, а ти къде си в схемата?

Няма ли да си част от хората?

Каква е визията ти?

Какво би променил лично ти и след колко време ще е видим резултатът?

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм за Украйна и затова одеве те попитах ти за кои си, нали трябва да знам да се хапя ли с теб или си от нашите?

Ааааа аз съм си от нашите макар че ми е жал за Укралинките и джуджето се пъни да ги смачка ама.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Това, че се продава купуван от България генератор, какво трябва да означава, но без свободни съчинения.

Висша математика знаеш предполагам какво е? Един от клоновете и се казва теория на вероятностите. Та в тоз ред на мисли можеш ли да изчислиш вероятнността точно този генератор да е дарение? Задавам този въпрос с ясното съзнание, че съм прочел някъде призив да се даряват именно такива неща в Украйна.

преди 7 минути, miro20 написа:

А войната я започна Путлер.

С анексията на Крим и инвазията в Донбас. украинския военен отговор бе СЛЕД тези актове навойна.

:hush:

Не виждам да си"обяснил" каквото и да е. Буча,Ирпень, Мариуполь и стотици вече  малки и по големи населени места са подложени на геноцид и  физическо изтриване от картата.

Които само преди година под украинско владение,  бяха нормални, процъфтяващи градове. Сега Путлю ги нападна и вкара войната там.

не знам какъв фетиш имаш да пишеш тотални глупости , подкрепяйки ги само с рашистка дезинформация , лъжи и пропаганда.

Можеш ли да дадеш поне един пример на убит руснак  или рускоопределящ се в Украйна, ПРЕДИ март месец 2014 г ?

Което по някакъв начин да оправдае всичката тази война започната от рашистите ? ?

Мисията невъзможна. Тоя е от тия, за които е израза. Акъл не се набива.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.