Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

• Отговори 78,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6406

• miro20

3596

• Coco1

3453

• ivottoshev

3081

преди 1 минута, petie1 написа:

Хех Грухи Биоса не е н а смяНа и е по тихо

Не е загуба. Другия чаршафмейкър ей ся ще дофтаса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@kosyo Аз ще показвам истории на мобилизирани и изпратени млади мъже в Украйна, които никой не знае къде са и какво е станало с тях. Не знаят дори дали са живи или починали, ако са починали никой не знае къде са погребани. А ти показвай клипове как ги пукат, какво е станало със тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е загуба. Другия чаршафмейкър ей ся ще дофтаса

И за Анди е още рано кат гледам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

@kosyo Аз ще показвам истории на мобилизирани и изпратени млади мъже в Украйна, които никой не знае къде са и какво е станало с тях. Не знаят дори дали са живи или починали, ако са починали никой не знае къде са погребани. А ти показвай клипове как ги пукат, какво е станало със тях.

Оф много ме блазни да покажа миналогодишната реколта, дето я откриват по полята ама много гусно бре човек. Ще им ги спестя за сега.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам умствената тъпота на руския жител, роден в територията, на която от 105 години се извършва обратна селекция и поне последните 22 години, властта е в ръцете на шпионските служби.Които освен лъжа, дезинформация и лъжлива пропаганда, друго не умеят, но в промиването на мозъци са добри. Тъжно, но логично е оскотяването на този народ и объркването на базови истини, понятия, ценности. Лъжата за минало величие и благоденствие, което никога не са имали. Абсурдната вяра, че всички са срещу тях и искат да ги нападнат. Но вие мили родни путинофили, рашисти, фенове на Ватата. Защо? Защо бе мили мои, нима смятате, че ако живеехте в руски Мир, това би покрило дефицитите които имате? Нима? За ваше добро, се скъсах да поствам тия дни и да ви провокирам. Към мислене, не към заяждане. Нима след като колективно, не можахте да измислите по голямо предимство от това, че на Запад хомосексуалиста може да демонстрира, че е такъв пък в Раша е забранено. Забраната на нещо било предимство, приемаме за спора, че е така. След като е очевадно явно, че ако желаете добро за децата ви, близките и себе си. Русия може да е пример, само какво не трябва да бъде едно общество. Защо, Бога ми, така неистово сте се впили в тази лъжа, че нещо добро е дошло някога от североизток и сте готови, да наричате който желае да се отскубне от пагубното им влияние "предател", не схващайки колко абсурдно е това и, че то ви прави вас предатели. И врагове на всички българи, дори на вашите близки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Основно, да. Важното в случая е, че ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник за войната е Русия. Това което извършва е недопустимо. Пък те горките акъл си нямат, ресурси бол.

Може и така да е...

За мен лично тази война е глупава и е война на медиии ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, kosyo написа:

Оф много ме блазни да покажа миналогодишната реколта, дето я откриват по полята ама много гусно бре човек. Ще им ги спестя за сега.

Довечера, часовника като прехвърли 23.00 часа. Подготвил съм два пакета с пуканки и кило и половина Кола! :wink12:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Довечера, часовника като прехвърли 23.00 часа. Подготвил съм два пакета с пуканки и кило и половина Кола! :wink12:

Само ако се появят феи и духове, че тия са много скучни

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В превода на някои сълзливи истории уж от руски войници на фронта, някак странно ми мирише на добре прикрит акцент на американски английски. Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Красота:

Fnqi3VcXoAQMbgL?format=jpg&name=small

току-що, Sliderum2 написа:

В превода на някои сълзливи истории уж от руски войници на фронта, някак странно ми мирише на добре прикрит акцент на американски английски. Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

Всяка прилика с действителни лица и герои е абсолютно случайна. Поканен си на партито след 23:00 .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

И тава хлебарки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Ерджеп и останалите, убедени ли сте, че са истински истории?

И с какъв мотив някой ще скалъпява измислени истории ?

Здраво са ви зели акъла

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, kosyo написа:

Само ако се появят феи и духове, че тия са много скучни

И летящи биосни прасета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

И тава хлебарки

E за къде без тях. Между другото като беше олимпиадата в Китай преди години един беше пробвал и каза че не били лоши на вкус. Ама май чак накрая му бяха казали какво яде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ескалация: Изтребители F-16 на Украйна може да даде Полша

Полша може да предаде изтребителите си F-16 на Украйна, ако НАТО подкрепи това решение, заяви полският премиер Матеуш Моравецки на пресконференция, предаде БГНЕС. "Както беше преди няколко месеца в контекста на МиГ-овете, всяка друга въздушна способност ще бъде осъществена и евентуално предадена в съгласие със страните от НАТО. Тук ще действаме в пълна координация", каза Моравецки на въпрос дали Полша е готова да предаде на Украйна своите изтребители F-16.

преди 3 минути, petie1 написа:

И тава хлебарки

Е, това ще е десерта! :D Тихо, че на някой може да му прииска да си похапне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Иначе ако не съм те чел и копирал, бел ден да не видиш.

Какво стана , укропитек , лепнах ти 2 шамара и почна да заекваш и да кълнеш ли , ве ? хахах

Отговарям на русороби, ако видя едно твърдение, което може да мине вярно, при тебе няма такова.

Що ми отговаряш , ве невежий ?  Право в целта съм те уцелила , а ? хаххахах

Случайно работя за себе си и до март

Случайно те наритаха на борсата до март , казваш .... ся от злоба ще фантазираш , че "риташ ватенки " , а ?  хахахах 

добиче 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Корея, северна Корея помага на самая могучая :

https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_211298.htm

We also know that North Korea is providing military support to the Russian war efforts with rockets and missiles.
This just highlights how we are interconnected.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

:popcorn2:

Като започна от мишки, рептили, илоти, палячовци се прехвърли върху хем мек, хем гъвкав, че и воин! :scared3:

Накрая изплю камъчето, като намеси тестостерона който щял да те направи див и щастлив. :giggle1:

И всички разбрахме, че го харесваш! Вземи и си запиши номера му, някъде по-назад в темата го публикува или вече си го записала.

Не се излагай пред целия Форум, ами му звънни за да се разберете кога и къде да се........ Ако ти се изсмее и разкара, не казвай на никой, и ние ще си мълчим.:hush:

:popcorn2:

Ти къде с тез цървули ? 

Що не вземеш да му олижеш седалищните части на тоя гологлав рептил ? 

Като гледам голямо привличане цъфти между вас , та сърца , та мечета , та палци ?

На края на филма ще се вземете ?   М ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я слънцето е залязло. @_sirena_ имаме честта да те поканим на виртуална среща към 23:00 тази вечер? Как си с времето и какво казват звездите - подходящо ли е времето или да го отложим ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gagodrago написа:

Всички американороби сте едни и същи идиоти, все едно сте правени по калъп.

Чудя се близките ви как ви издържат по цял ден и нощ да им мелите едни и същи тъпотии на главите. 

Ти как мислиш дали имат семейства ? 

Гологлавият рептил е разведен на 98% ! 

Онова мекере дзвяра жена не е виждал цяла петилетка. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

И с какъв мотив някой ще скалъпява измислени истории ?

Здраво са ви зели акъла

За да ги цитираш тук като част от пропагандата. Да разбирам ли, че нямаш избор освен да изпълняваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...