Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, M.Николов написа:

Търсиш си имот?

Сравни къщите от предния ми пост с къщата от това видео:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

Ау , наистина рашистите путинисти сте ощетени. Данеможете да виждате рупорите на рашистката пропаганда :) 

Ау-бау........да, чувствам се ощетен, защото някой е решил да определя това, което Аз да чета!

преди 32 минути, Митко Вълчев написа:

"Предимство, заради което да избереш децата ти да живеят в Русия или по нейният модел" е формулата която използвах СТОТИЦИ пъти за последните месеци, след като установих, че такова няма и , че само тотален неадекватник би избрал руски Мир. И сравнявам Русия и ЕС или САЩ или държавите които се определят като Запада. Та си губещ с нокаут, не по точки.

Не разбрах да пращам ли децата в Тибет, щото и за там ти показах че има предимство?

Искаше едно предимство и аз точно това ти показах. Сега обаче само гърч след гърч и извъртания от твоя страна. Баси колко си приличате всички тролололове :getout:

преди 42 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо Путин започна войната? Без причина или с причина, според теб?

Не, няма геноцид. Първо виж какво е дефиницията на думата "геноцид" - после докажи, че в Украйна има геноцид.

Фетиш ли? Работата е там, че нито ти, нито който и да е някога успяхте да оспорите това, което съм написал. Защо не го оспорвате, нали е грешно и е "глупости", според вас.

Не, няма убити преди 2014г., защото не е имало военни конфликти преди 2014г. Военните конфликти започнаха след 2014г, тъй като тогава бе извършен преврата, както и последвалите опити за разширяване на нео-колониалния строй към Русия, като Украйна се използва за прокси на САЩ. Нали вече ти обясних, показах и доказах, че Глобалистите в САЩ още през 1997г знаеха, че разширяване на НАТО към Русия ще предизвика конфликт, но въпреки това опитват да го разширяват към Русия. Като се има това предвид, не е трудно да си отговориш на въпроса кой е виновен за войната, кой е провокира.

И все пак, отказваш да посочиш кои са настройките, които правят Линукс съвместим с моя BIOS, нали. Отказваш да ги посочиш, защото знаеш, че ги няма. Ако ги има, защо просто не ги посочиш? Показал съм ти снимки на БИОС-а; сега ти трябва да посочиш настройките, за които твърдиш, че ги има.

Би ли обяснил какъв преврат бе извършен?

От кога протестите значат преврат?

И срещу Бойко ли имаше преврат?

Отчиташ ли факта че на власт идва президент който обещава про ЕС насочекост на Украйна, и след като е избран първото нещо е да оттегли кандидатурата на Украйна за ЕС.

Чайка ви е изпила мозъка на всички.

ПП биоса ти е хакнат от ЦРУ.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Ау-бау........да, чувствам се ощетен, защото някой е решил да определя това, което Аз да чета!

Да бе, щот ни мързи да минем на google DNS 🤣 някои живеят с политиката и особенно с това около Путинчо...😄 Ма мъни ,мъни :money62:

пп. Ся прочетох всичко и лек Ви спор. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 26 минути, andiay написа:

Митко, Митко (нъл тъй искаш да та възприемам?)....

Знам, че няма как сам да се усетиш, знам и че подобните на теб не могат да го усететят, но...

Всичко, което пишеш е показателно за няколко неща, а именно...

1. Изключително необразован си. нямаш никакъв аргумент, извън пропагандните лозунги - "Русия е по-лошо място за живот", "Русия иска да превземе света", "Запада защитава "общочовешки ценности" и прочее изпразнени от съдържание фрази...

Чуденка няма, селско момче от един от най-изпадналите райони на България, не случайно наречен Северозападнала, свързващо стандарта на живот с пазаруване в светая светих на цивилизацията наречен Мол, много отдавна разбрало, че живота му ще премине в забутания край на географията и кво му остава ?

Много просто поне във форумите да се почувства не "северозападнал", а Западнякъ...

"Криворазбраната цивилизация" е написана преди повече от век, но както се вижда все още е актуална...

И там, също като в темата, спорят за една война, за която си нямат понятие, но всеки в желанието си да изглежда по-цивилизован избира на коя от замесените страни да е фен, всичко, което знаят за тази война е онова, което пише в пресата, а в нея пише това на което симпатизира издателя...

Накрая се стига до саморазправа и убийство...

2. Усвоил си всички маниери на типичния трол комплексар, ясно личи, че не ти е сефте, както ясно личи и че не си отскоро тук...

Може дори предния ти ник да е бил Митка Метлата, нямам представа, но със сигурност е ясно, че ползваш изрази, думи, имена, обиди, дори неща, които някой е казал доста преди появата ти и няма как да ги знаеш, ако бе нов...

Но... когато човек е необразован и посредствен, винаги се издава...

Нарочно те провокирах някога с онова "или каквото си", първо защото наистина не знам, но най-вече защото реакцията ти би казала много за човека, скрит зад ника...

Както виждаш, това бе еднократно....

Държеше да те възприемам като мъж (при това яростно!), ОК, бъди мъж и всичко би трябвало да приключи, но....

Ти не спря да връщаш този въпрос, всеки път, когато се оплиташе в тъпите си "доводи", типичния похват на посредствения трол....

И докато твърдеше, че нападки срещу личната сексуалност е тролски похват и хоп, точно когато вече съвсем се оплете в собствените си лъжи и постави моята сексуална ориентация под въпрос...

Както ти казах, подобни неща предизвикват в мен само насмешка, за разлика от при теб, което ще обясня в следващата точка...

Типично по тролски, изтри съдържанието на своя пост, не преди, а след като разбра, че реагирах на него и знаейки, че ще ти отговоря...

Така постъпват единствено и само пъзливите тролове...

Като теб...

3. Защо е толкова важно за теб да градиш образа на "мъжкар", "мачо"?

Тук има няколко възможности...

а) Ти си всъщност потребител, чийто преден профил е бил женски и гледаш всячески да се разграничиш от него...

б) Имаш "алтернативна" сексуална ориентация, която всячески се стремиш да прикриеш...

в) "Алтернативната" ти ориентация е в латентна форма...

Иначе казано, "отвътре нещо те изгаря", но с оглед на крайно консервативния район в който живееш, ти си принуден да го потискаш със всички възможни средства, дори да се превърнеш в хомофоб, доказано е, че яростните хомофоби са латентни "фили"...

Но... онова "изгарящото" винаги оставя следи...

Затова и смекчаваш хомофобията с приказки, че си толерантен...

Но... идва най-интересния белег - лъжата ти, че си кръстник на детето на хомосексуален и сълзливата история за развода му и осъзнаването му...

Това всъщност е твоята тайна мечта, нали?

Твоят сън, твоят блян?

Да скъсаш "оковите" и да се отдадеш на същността си...

Колкото и да отричаш, колкото и тролски похвати да прилагаш, то тези 3 точки са самата истина:

1. Необразован си, без значение, дали и каква диплома притежаваш, светът и процесите в него са ти непонятни

2. Трол си, посредствен трол, опитващ в нета да избяга от същността си и това не е първото ти участие в този форум, освен ако не си "прокси" на някой друг...

3. Или си жена, или си "алтернативен", или си латентен "алтернативен", което ми се струва най-вероятно

Ами давай, покажи "абсурдите", които пиша, защото досега само аз показвам твоите абсурди и доказвам, че са абсурди, базирани на незнание, какво коментираш...

С Дзвера се знаем отдавна, имаме си и стари закачки, имали сме и единодушие по някои теми, имали сме и противоречия...

И пак ще имаме...

Но... никога нищо сериозно...

Видях, че покрай теб започна да се "впряга" и му го припомних, а не да му се "обяснявам" и той ме разбра...

Може да имаме различни мнения, но той не е нагъл...

Смешния си ти и само във фантазиите си нещо различно от смешник...

Убеден съм и че си го знаеш...

Моето мнение за такива нагли посредственици като теб, винаги е било едно и също, никога не съм го променял и никога няма да го променя...

Помпай си сам липсващото самочувствие, че значиш нещо, пак ще си пълен само с въздух под налягане...

Така...

След като изяснихме нашите взаимни антипатии и всеки знае, какво мисли другия за него...

То... готов ли си да говорим по същество по темата за Войната в Украйна?

Нали това искаш?

Давай, казвай защо се стигна до тази война според теб?

Но... без да повтаряш пропагандни лозунги като безмозъчен папагал...

Лично мнение, придружено със съответните аргументи...

В състояние ли си?

Не че нещо, ама твоите маниери са си точно на трол. 

Едно от типичните неща за трола е да се  обижда опонентите си.

преди 30 минути, andiay написа:

В състояние ли си?

Чакаме с нетърпение.

:)

преди 10 минути, M.Николов написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

Ау , наистина рашистите путинисти сте ощетени. Данеможете да виждате рупорите на рашистката пропаганда :) 

Да,можеш и нацистка литература да четеш. Но няма да видиш легални нацистки сайтове в медийното пространство , нали ?

Схвана ли  идеята ??

макар че ти дадох линк да четеш  същото де...

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми напиши ве, нали ти викаш за Расссияяя.

Що той да върши твоята работа ?

Ми той се е заел с такива истории. Не е ли редно като показва едните, да покаже и другите? Така би било обективно, нали?

преди 3 минути, M.Николов написа:
преди 34 минути, andiay написа:

В състояние ли си?

Чакаме с нетърпение.

Говорено е . Например :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, BANKATA написа:

Не че нещо, ама твоите маниери са си точно на трол. 

Едно от типичните неща за трола е да се  обижда опонентите си.

Уотабаутист, аз ви казах

преди 39 минути, M.Николов написа:

Благодари на фашистката цензурата за това.

Не ми се отваря сайта за да видя какво пише там.

Но пък този ми се отваря.

https://www.cargopedia.bg/цените-горивата-eвропа

И виждам, че твърдението ти определено не е вярно!

:hush:

Е, това извинение ли е?

Всекидневно гледам клиповете, които пускаш. 

Не пропускай! Позовавам се на официална руска медиа! 

Има VPN и т.н.

преди 34 минути, andiay написа:

Изключително необразован си

Като всеки русороб си. Чугун та дрънка.

Къде е твойта русоробска подръжница Николина ?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не е ли редно като показва едните, да покаже и другите?

Не е редно.

Той не вика за Расссияяя. Ти викаш за Расссияяя.

Редно е, ако си мислиш, че има с какво да защитиш убийците на деца и садистите от Буча, да ги защитиш от свое име, ако не те е срам, предателю

преди 1 минута, parmobil написа:

Сериозно?

Това ще да е някакво чудо, поне от месец не съм качвал тук клипове!

преди 1 минута, parmobil написа:

Е, това извинение ли е?

Не пропускай! Позовавам се на официална руска медиа! 

Има VPN и т.н.

Видя ли какви са мръсни комунисти, а ?

До вчера ревяха, че забраняват руските канали, сега реват, че не са ги дозабранили.

преди 23 минути, andiay написа:

Митко, Митко (нъл тъй искаш да та възприемам?)....

Знам, че няма как сам да се усетиш, знам и че подобните на теб не могат да го усететят, но...

Всичко, което пишеш е показателно за няколко неща, а именно...

1. Изключително необразован си. нямаш никакъв аргумент, извън пропагандните лозунги - "Русия е по-лошо място за живот", "Русия иска да превземе света", "Запада защитава "общочовешки ценности" и прочее изпразнени от съдържание фрази...

Чуденка няма, селско момче от един от най-изпадналите райони на България, не случайно наречен Северозападнала, свързващо стандарта на живот с пазаруване в светая светих на цивилизацията наречен Мол, много отдавна разбрало, че живота му ще премине в забутания край на географията и кво му остава ?

Много просто поне във форумите да се почувства не "северозападнал", а Западнякъ...

"Криворазбраната цивилизация" е написана преди повече от век, но както се вижда все още е актуална...

И там, също като в темата, спорят за една война, за която си нямат понятие, но всеки в желанието си да изглежда по-цивилизован избира на коя от замесените страни да е фен, всичко, което знаят за тази война е онова, което пише в пресата, а в нея пише това на което симпатизира издателя...

Накрая се стига до саморазправа и убийство...

2. Усвоил си всички маниери на типичния трол комплексар, ясно личи, че не ти е сефте, както ясно личи и че не си отскоро тук...

Може дори предния ти ник да е бил Митка Метлата, нямам представа, но със сигурност е ясно, че ползваш изрази, думи, имена, обиди, дори неща, които някой е казал доста преди появата ти и няма как да ги знаеш, ако бе нов...

Но... когато човек е необразован и посредствен, винаги се издава...

Нарочно те провокирах някога с онова "или каквото си", първо защото наистина не знам, но най-вече защото реакцията ти би казала много за човека, скрит зад ника...

Както виждаш, това бе еднократно....

Държеше да те възприемам като мъж (при това яростно!), ОК, бъди мъж и всичко би трябвало да приключи, но....

Ти не спря да връщаш този въпрос, всеки път, когато се оплиташе в тъпите си "доводи", типичния похват на посредствения трол....

И докато твърдеше, че нападки срещу личната сексуалност е тролски похват и хоп, точно когато вече съвсем се оплете в собствените си лъжи и постави моята сексуална ориентация под въпрос...

Както ти казах, подобни неща предизвикват в мен само насмешка, за разлика от при теб, което ще обясня в следващата точка...

Типично по тролски, изтри съдържанието на своя пост, не преди, а след като разбра, че реагирах на него и знаейки, че ще ти отговоря...

Така постъпват единствено и само пъзливите тролове...

Като теб...

3. Защо е толкова важно за теб да градиш образа на "мъжкар", "мачо"?

Тук има няколко възможности...

а) Ти си всъщност потребител, чийто преден профил е бил женски и гледаш всячески да се разграничиш от него...

б) Имаш "алтернативна" сексуална ориентация, която всячески се стремиш да прикриеш...

в) "Алтернативната" ти ориентация е в латентна форма...

Иначе казано, "отвътре нещо те изгаря", но с оглед на крайно консервативния район в който живееш, ти си принуден да го потискаш със всички възможни средства, дори да се превърнеш в хомофоб, доказано е, че яростните хомофоби са латентни "фили"...

Но... онова "изгарящото" винаги оставя следи...

Затова и смекчаваш хомофобията с приказки, че си толерантен...

Но... идва най-интересния белег - лъжата ти, че си кръстник на детето на хомосексуален и сълзливата история за развода му и осъзнаването му...

Това всъщност е твоята тайна мечта, нали?

Твоят сън, твоят блян?

Да скъсаш "оковите" и да се отдадеш на същността си...

Колкото и да отричаш, колкото и тролски похвати да прилагаш, то тези 3 точки са самата истина:

1. Необразован си, без значение, дали и каква диплома притежаваш, светът и процесите в него са ти непонятни

2. Трол си, посредствен трол, опитващ в нета да избяга от същността си и това не е първото ти участие в този форум, освен ако не си "прокси" на някой друг...

3. Или си жена, или си "алтернативен", или си латентен "алтернативен", което ми се струва най-вероятно

Ами давай, покажи "абсурдите", които пиша, защото досега само аз показвам твоите абсурди и доказвам, че са абсурди, базирани на незнание, какво коментираш...

С Дзвера се знаем отдавна, имаме си и стари закачки, имали сме и единодушие по някои теми, имали сме и противоречия...

И пак ще имаме...

Но... никога нищо сериозно...

Видях, че покрай теб започна да се "впряга" и му го припомних, а не да му се "обяснявам" и той ме разбра...

Може да имаме различни мнения, но той не е нагъл...

Смешния си ти и само във фантазиите си нещо различно от смешник...

Убеден съм и че си го знаеш...

Моето мнение за такива нагли посредственици като теб, винаги е било едно и също, никога не съм го променял и никога няма да го променя...

Помпай си сам липсващото самочувствие, че значиш нещо, пак ще си пълен само с въздух под налягане...

Така...

След като изяснихме нашите взаимни антипатии и всеки знае, какво мисли другия за него...

То... готов ли си да говорим по същество по темата за Войната в Украйна?

Нали това искаш?

В състояние ли си?

Анди*ей, благодаря ти, че ме светна за сексуалната ми същност, изключително съм ти задължен. Ти между другото, намекваш, че ще се саморазправяме ли и плашиш с убийство или е само препратка към класиката. Аз от северозападния, а ти от центъра на просветата ли беше, я кажи истинската причина да не живееш в страната на първата ти жена? За първи път съм в този форум, стила ми е специфичен и на места където съм писал, съм разпознаваем дори и да съм с нов Ник. Но никога не съм криел кой е старият ми. Това, че след дни тук те правя за смях, явно кара съзнанието ти да вижда стари участници във форума. Женски или полово неутрални имена са твой специалитет. Ползвай си ги със здраве. Кръстник съм, точно както съм посочил. Думата трол за човек който си е дал координати публично, казал си. Това е типично за троловете всички знаят. За хомофобията която ти се привижда, вече писах. На заем брашно, тъпкано се връща. Изчаках да се извиниш или поне да спреш да коментираш, че е нормална провокацията ти. Гледам, почнал си да се извиняваш на други потребители и да се обясняваш. Знам аз, че можеш.

преди 37 минути, andiay написа:

Анди, твърдиш ли, че “руския свят” е по-добър от света на ЕС и ние България също сме част от него?

преди 5 минути, miro20 написа:

Пак ли ни даваш за достоверни бръщолевенията на този пиян анонимник, които ги няма никъде другаде? 

Такива ли са всичките ти източници на "информация"?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.