Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, kosyo написа:

Имаш нещо ново с Александър Пистолетов  , Пашкет го гледах снощи - и той е в същия жанр., но гледам е задобрял поне

Александър кой 😏  , не го знам споко 😎

преди 18 минути, BANKATA написа:

Те са си такива бре.

Подкрепата към фашистки режим те прави директно фашист.

А това колко процента е била подкрепата за мейдана е поредният ти евтин номер да отклониш темата. Като и за пореден път доказваш че не си безпристрастен като се опитваш да се изкараш.

Протестите и последвалата оставка НЕ СА ПРЕВРАТ, както се опитвате да го изкарате.

Аейде бе, Майдана не бил преврат хахахахха, а какво е ,копот от сливи ли 😅😅

Макак, почеши по добре голото теме или червения задник , опита да представяш нещо бяло за черно не ти се удава 😏

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:

А защо,ти докажи че е укропско първо,че все някакви екрани гледат,все някакви земетресени уж снимат дет уж било над 3 пъти Хирошима ли беше 😅😅😏

Дет уж гори БМП а аудио записа на какво говори войника изтрит, нямо кино направо ,и защо аджеба така 😎

Е какво да доказвам - дай ти 2-рото клипче и да сравняваме. ...а за земетресението има карта на земетресенията - вчера я показвах на някой от твойта агитка, 2 часа ми отмяташ писанията а точно това си пропуснал....е бива ли такова нещо. И като гледаш кличетата - звънни веднага като попаднеш на натовския генерал - моля те.

преди 12 минути, ivottoshev написа:
преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

Неутрален е

Не съм.

Една лоша дума не си казалза идола си Путлю . Нито една дума и против незаконната агресия и напълно необоснована война от рашистите.

За "двойните стандарти" съм те мачкал 1001 пъти заради спекулациите ти и лъжите, и сравненията ти които нямат никаква база за сравнение.

Нито Сърбия/косово, нито за Ирак/Кувейт , и тн. :hush:

ама като зациклиш почваш да преповтаряш старите си латерни на ново сякаш за пръв път. :)  

Класическа шизофрения.

И защо да го правят а ? Кат не те кефи не слушай бе,80 те му били проблема,ха 😅😅😏

Ми защото на 80 - арско диско да му сложиш "ръмжашта" китара е смешка. Виж коя година е!

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не съм. Колко пъти да казвам че съм против Кравария и двойните стандарти? 

Колко пъти да казвам че искам наказание за нахлуването в Украйна, ама да е същото каквото беше за нахлуването в Ирак под фалшив предлог и в Сърбия без резолюция на НАТО?

Тролче ,  Сърбия в Босна и Херцеговина изби 8000 цивилни, в Косово бяха по малко, но пак има доказано целенасочено избиване на цивилни , доказано от международно разследване. Участваха 11 държави на НАТО и единствената причина, да е без резолюция от ООН е защото Русия използва правото си на вето. В Донбас, 14000 са общо от двете страни, основно военни, а загиналите и от двете страни са в резултат на военни действия а не целенасочено избиване. Съмнявам да схванеш каква е разликата, но е огромна.

току-що, miro20 написа:

Класическа шизофрения.

Сега директно най безочливо лъже, че в условието не влиза да иска да прати децата си в Русия

преди 1 минута, parmobil написа:

Виж коя година е!

Не му подсказвай, тоя е цирка на форума.

преди 6 минути, miro20 написа:

Два трола комунета се самонадъхват в спама си и офтопиците си . И на теб ли не ти харесва източника "свободна европа" ? :giggle1:

Ооо,мазников,мараба... Пак ли цитираш своите МейкФейк и тема подобни а 😎😏😅😅 , и се правиш на удобно разсеян врътвайки дебел задник кат фурнаджийска лопата 😁

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Откакто почнаха да предават обективно нещата, нещо спря да ги цитираш.

Така ли? Преди един час съм цитирал vesti.bg, които са част от Нова телевизия:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Като се заговорихме за мобилизации, можеш ли да покажеш и истории на украинските патриоти, които на драго сърце се включват в боя срещу руският агресор.

Примерно имаш ли история за някой от тези:

Близо 5000 украинци избягали в Румъния от мобилизацията

Ако се затормозяваш с история за избягалите в Румъния, ще приема история и за някой от стотиците хиляди, избягали в други държави.

Пак греда, а?  :jeer:

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Що си губиш времето с гнусен трол. Тия всичките си имат някакви интелектуални и психически дефицити и сега само ще се изхили, в съответствие с интелекта си. Ще се смята за тарикат мишката, че ни е загубил времето и на тримата.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

в резултат на военни действия а не целенасочено избиване.

Леко уточнение да добавя  - след започване на масираните ракетни удари по цивилна инфраструктура по цялата територия на Украйна ,можем да добавим и това като целенасочено избиване на цивилни от рашистите.

Да прпомня и че рашистите няколко пъти блокират с вето опитите за миротворчески контингент или мисия наблюдатели  на ООН  след нахлуването си 2014 г и отцепването на тертории.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Преди един час съм цитирал vesti.bg, които са част от Нова телевизия:

Не се разсейвай.

Признай си, че в условието влиза, да искаш да пратиш децата си в Русия и ми се извини за лъжите, с които ме размотаваш !!!

преди 14 минути, M.Николов написа:

Още един път Реджепов хванат в лъжа!

Ама е и дебелокож.

:hush:

Каква лъжа бе, ако не следиш пиесата от началото, трай.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Не се разсейвай.

Признай си, че в условието влиза, да искаш да пратиш децата си в Русия и ми се извини за лъжите, с които ме размотаваш !!!

Спора е безсмислен :)  И ти знаеш и те знаят че ние знаем че си тролят само на книга, а реално никой не би пратил и котката си в Рашистан :)

Просто като върли футболни фенове ултраси са запецнали в утопиите си и комунистическите идеологии за "матушката" ,  и просто си тролят за спорта независимо колко античовешка ,неморална, престъпна кауза защитават  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, kosyo написа:

Е какво да доказвам - дай ти 2-рото клипче и да сравняваме. ...а за земетресението има карта на земетресенията - вчера я показвах на някой от твойта агитка, 2 часа ми отмяташ писанията а точно това си пропуснал....е бива ли такова нещо. И като гледаш кличетата - звънни веднага като попаднеш на натовския генерал - моля те.

Случайно да не е било карта под статия на Инвестор бг а хахаххаа 

Абе забелязах доста се цитира и не само от теб този сайт, да не са ви дали задача да го рекламирате за центчета а 😏

За натовски генерал какво точно ти трябва ? 

А втори клипчета на твоите фейкови да търся сега,айде няма нужда, достатъчно е да видя рецисурата и обработката,стари престари давани за нови 😏 Кой знае от кой канал в телеграм взети.... Там и укропски има и руски основно клипове... В псоледно време укропските са в стил ай ай бежим,или вече вкочанени, а някои вдигнали лапки и предали се.... Мдаам...Жалко,промити мозъци,но хора все пак,едва ли всички са заслужавали такава съдба....С изключение на болните бандеровци,наемниците западни и нациките... 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Да иска и да ги изпрати са две различни неща!

:hush:

преди 11 минути, miro20 написа:

Два трола комунета се самонадъхват в спама си и офтопиците си . И на теб ли не ти харесва източника "свободна европа" ? :giggle1:

Същата "Свободна европа", която обяви Боко за престъпник ли?

Или тази "Свободна европа" не е онази "Свободна европа" :jeer:

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Сега директно най безочливо лъже, че в условието не влиза да иска да прати децата си в Русия

Не му подсказвай, тоя е цирка на форума.

Мър мър ААА,памагите бееее,обиждат ме беееее, аааа, ще плачкам беееееее 

😅😅😅😅

Цацич,бегом до кануто и обратно,имаш време до утре 😏😎

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Анди*ей, благодаря ти, че ме светна за сексуалната ми същност, изключително съм ти задължен. Ти между другото, намекваш, че ще се саморазправяме ли и плашиш с убийство или е само препратка към класиката. Аз от северозападния, а ти от центъра на просветата ли беше, я кажи истинската причина да не живееш в страната на първата ти жена? За първи път съм в този форум, стила ми е специфичен и на места където съм писал, съм разпознаваем дори и да съм с нов Ник. Но никога не съм криел кой е старият ми. Това, че след дни тук те правя за смях, явно кара съзнанието ти да вижда стари участници във форума. Женски или полово неутрални имена са твой специалитет. Ползвай си ги със здраве. Кръстник съм, точно както съм посочил. Думата трол за човек който си е дал координати публично, казал си. Това е типично за троловете всички знаят. За хомофобията която ти се привижда, вече писах. На заем брашно, тъпкано се връща. Изчаках да се извиниш или поне да спреш да коментираш, че е нормална провокацията ти. Гледам, почнал си да се извиняваш на други потребители и да се обясняваш. Знам аз, че можеш.

Митко/е...

Отново коментираш мен...

Нъл са разбрахме ти смяташ, че съм "гей", аз смятам, че си латентен...

За какво да ти се извинявам?

Казах ти, можеш да ме смяташ за каквото си искаш, не ме бърка...

Аз от своя страна също мога да те смятам за каквото си искам, и теб не би трябвало да те бърка, ако имаше самочувствието, което се опитваш да демонстрираш...

И пак си показваш хомофобията -  с това "Женски или полово неутрални имена са твой специалитет."

Това дори при условие, че няма име "andiay" и в нито един форум, където съм участвал, а във всеки съм бил с него, никой дори и не е помислял да каже, че е женски...

Стила ти е амалгама от няколко стила в точно този форум, няма нищо уникално в него...

Средностатистически елементарен нет лузър....

Това, че си дал някакви координати, дори и да са реални, не означава, че не си трол...

Поне поведението и похватите ти са тролски...

За смях правиш единствено себе си, но щом ти носи някакво успокоение да смяташ, че ме правиш мен за смях, то това не ме бърка...

За разлика от теб, корените ми са в този тъп град от над 150 год., още от османско време, а дори и тогава, това е било град с някаква форма на градски живот, нямам село...

И да е имало нещо селско в рода ми, то с поколенията е изчезнало...

Докато ти си типичния пример, че човек лесно напуска селото, но селото трудно напуска човека...

Еле па из вашия край...

И в крайна сметка, по твоите стандарти за "цивилизованост", ти идваш тук на Мол, а аз минавам транзит през Бела Слатинъ...

Това - "кажи истинската причина да не живееш в страната на първата ти жена?", също показва, че не си нов тук...(както преди Андриана)...

И как реши, че първата ми жена не живее с мен?

Иначе отговора на въпроса ти е - заради първата ми жена, тази която и днес е до мен...

И защото онзи живот там не е по вкуса ми, въпреки по-доброто материално благосъстояние...

Не съм съжалявал нито за миг...

Нещо друго относно моята скромна особа интересува ли те?

Гледаш, гледаш, ма не видиш...

Четеш, четеш, ма не разбираш...

Дори и Дзвера го е казал и пак не разбираш...

Извинение не дължа никому и никой не ми дължи извинение...

По-ясно от това не мога да го кажа...

Та, нъл искаше да говорим за войната, давай...

Питах те нещо в предния пост..

Някакъв коментар, или ще продължим да обсъждаме житието и битието си?

преди 46 минути, БаалБек написа:

Анди, твърдиш ли, че “руския свят” е по-добър от света на ЕС и ние България също сме част от него?

Здравей, душице...

Кога съм твърдял подобно нещо?

Всеки има право сам да реши за себе си...

И на Митко/а казах, за мен нито Русия, нито повечето страни в ЕС са алтернатива...

Добро / лошо са неизмерими, субективни понятия...

Водили сме този разговор и преди...

България е част, макар и периферна, от Европа, в този ред на мисли е добре да сме част от ЕС, но равноправна...

Като самостоятелна икономика, днешна България няма шанс, поне в обозримо бъдеще...

Но с начина, по който в момента са взаимоотношенията ни с ЕС, единствено ще преживяваме с огризките, които благоволят да ни подхвърлят...

Дистанцията между нас и водещите страни, ще продължава да нараства...

Точно като във всяко едно общество, ножицата между най-бедните и най-богатите се разтваря все повече и повече...

А и точно в момента ЕС е нещо безкрайно различно от това за което е бил замислен първоначално....

Но това е доста обширна и нямаща нищо общо с войната тема...

Казвал съм ти, знаеш прекрасно мнението ми, че нищо не е само черно-бяло...

Само си спести съвета за психотерапевт...

Приеми, че си го дала и съм го отхвърлил любезно...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Каква лъжа бе, ако не следиш пиесата от началото, трай.

Наглее. Следи той. Ама аз ви казах, че е много мръсен комунист

Случайно да не е било карта под статия на Инвестор бг а хахаххаа 

Абе забелязах доста се цитира и не само от теб този сайт, да не са ви дали задача да го рекламирате за центчета а 😏

За натовски генерал какво точно ти трябва ? 

А втори клипчета на твоите фейкови да търся сега,айде няма нужда, достатъчно е да видя рецисурата и обработката,стари престари давани за нови 😏 Кой знае от кой канал в телеграм взети.... Там и укропски има и руски основно клипове... В псоледно време укропските са в стил ай ай бежим,или вече вкочанени, а някои вдигнали лапки и предали се.... Мдаам...Жалко,промити мозъци,но хора все пак,едва ли всички са заслужавали такава съдба....С изключение на болните бандеровци,наемниците западни и нациките... 

Нищо не си забелязал - няма клипче да разбирам....Язък ще ги пишем руснаци тогава. Добре се представиха - няма да умрат кучетата гладни в Украйна . Браво.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Той искаше една причина и аз му я дадох. Това не означава че искам да пращам децата си където и да било. Има причина и за Тибет. Сигурно има и за други държави. Това означава ли че причината за Русия е невалидна?

преди 9 минути, kosyo написа:

Този е поредния, на когото в детството са му промили съзнанието. Но не го осъзнава. Мечтае за “руския свят”, но да го гледа от ЕС, че е по-безопасно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.