Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

Е кажи ти деееее,ило поне изпраскай пак статия от някакъв вестник,ама по кратка ако може,обещавам ако се разплачеш да ти пратя салфетки  😏😅😅

:bye1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Че си цитирал НОВА

Мдаааааа, сайт, който е част от Нова телевизия не е Нова телевизия, нали? :D

Осрал си се и няма измъкване. Опитите ти само те правят още по-смешен, но пък аз главно за това съм тук - за да се забавлявам с подобни изпълнения :cool:

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Добре, разбрахме.

Нещо по темата имаш ли да кажеш ?

Питай твойта дружка...

И пак вадене на думи от контекста, а?

Дали си гей не знам, а и не ме интересува, но определено по характер си "жена, при това комунист"...

преди 5 минути, kosyo написа:

Когато едно търсене не ти се удава - по -добре не пробвай нещо по сложно:

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us6000jk0t/executive

Пака ти казах - цял час отдели да цъкаш по мненията ми и изпусна точно това - несериозно е от твоя страна. По- несериозно е дори от това дето не ми даваш руското видео.. Ама ще го преживея.

Че освен това с картата и видео имаше от охранителна камера- върни се и сам си го намери този път.

Ааа, айде сега,да се връщат пак да чета пасквилите ти ще ми дойде множко, кажи какъв генерал ти трябва,и какви там 3 хирошими уж в Иран... 

Че то с толкова плява и фейкометни видеа може ли да се запомни всичко,особено пред сън 😏😎

Но както кажеш, твойто сало от Ципсошни и прохохлятски западни подобни сброси са светата истина ,и не подлежат ни най малко на съмнение  ,оммммм 😏😅😅😅😅

П.С само за твое сведение никакъв завод в Исфахан за производство на дронове не е унищожен, нито завод за боеприпаси.. Израел успя да удариш обаче колона с машини на КСИР ,това е вяено ,останалото за бункери е ала бала и кал в сороспятските уши и медии...

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ти е обещавал такова нещо бре. Ти лъжеш най нагло.

Превод на "покажи ми една причина", моля  :wub:

преди 8 минути, miro20 написа:

Е аз се опитах да отговоря на един въпрос по темата за причините на войната  ,но източника логично не им хареса на путинистите :giggle1:

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Това е от "Свободна европа", в която пишеше че Боко е престъпник и трябва да влезе в затвора, нали? Същият сайт ли е?

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

/cdn-cgi/mirage/ec17c16ba1059d6c5b8482a7f66b859ce33698518c1ca1dcb736f595f5eef9ec/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_bye1.gif

Ааа,не плачкаш значи, е спокоен съм,че ми стана дори тъжно че ревеш кат ученичка пред класната 😏😅😅

А Цацаджията и той, бате бате,взеха ми Ухани,и не дават Крииим 😏😎

преди 20 минути, andiay написа:

Митко/е...

Отново коментираш мен...

Нъл са разбрахме ти смяташ, че съм "гей", аз смятам, че си латентен...

За какво да ти се извинявам?

Казах ти, можеш да ме смяташ за каквото си искаш, не ме бърка...

Аз от своя страна също мога да те смятам за каквото си искам, и теб не би трябвало да те бърка, ако имаше самочувствието, което се опитваш да демонстрираш...

И пак си показваш хомофобията -  с това "Женски или полово неутрални имена са твой специалитет."

Това дори при условие, че няма име "andiay" и в нито един форум, където съм участвал, а във всеки съм бил с него, никой дори и не е помислял да каже, че е женски...

Стила ти е амалгама от няколко стила в точно този форум, няма нищо уникално в него...

Средностатистически елементарен нет лузър....

Това, че си дал някакви координати, дори и да са реални, не означава, че не си трол...

Поне поведението и похватите ти са тролски...

За смях правиш единствено себе си, но щом ти носи някакво успокоение да смяташ, че ме правиш мен за смях, то това не ме бърка...

За разлика от теб, корените ми са в този тъп град от над 150 год., още от османско време, а дори и тогава, това е било град с някаква форма на градски живот, нямам село...

И да е имало нещо селско в рода ми, то с поколенията е изчезнало...

Докато ти си типичния пример, че човек лесно напуска селото, но селото трудно напуска човека...

Еле па из вашия край...

И в крайна сметка, по твоите стандарти за "цивилизованост", ти идваш тук на Мол, а аз минавам транзит през Бела Слатинъ...

Това - "кажи истинската причина да не живееш в страната на първата ти жена?", също показва, че не си нов тук...(както преди Андриана)...

И как реши, че първата ми жена не живее с мен?

Иначе отговора на въпроса ти е - заради първата ми жена, тази която и днес е до мен...

И защото онзи живот там не е по вкуса ми, въпреки по-доброто материално благосъстояние...

Не съм съжалявал нито за миг...

Нещо друго относно моята скромна особа интересува ли те?

Гледаш, гледаш, ма не видиш...

Четеш, четеш, ма не разбираш...

Дори и Дзвера го е казал и пак не разбираш...

Извинение не дължа никому и никой не ми дължи извинение...

По-ясно от това не мога да го кажа...

Та, нъл искаше да говорим за войната, давай...

Питах те нещо в предния пост..

Някакъв коментар, или ще продължим да обсъждаме житието и битието си?

Здравей, душице...

Кога съм твърдял подобно нещо?

Всеки има право сам да реши за себе си...

И на Митко/а казах, за мен нито Русия, нито повечето страни в ЕС са алтернатива...

Добро / лошо са неизмерими, субективни понятия...

Водили сме този разговор и преди...

България е част, макар и периферна, от Европа, в този ред на мисли е добре да сме част от ЕС, но равноправна...

Като самостоятелна икономика, днешна България няма шанс, поне в обозримо бъдеще...

Но с начина, по който в момента са взаимоотношенията ни с ЕС, единствено ще преживяваме с огризките, които благоволят да ни подхвърлят...

Дистанцията между нас и водещите страни, ще продължава да нараства...

Точно като във всяко едно общество, ножицата между най-бедните и най-богатите се разтваря все повече и повече...

А и точно в момента ЕС е нещо безкрайно различно от това за което е бил замислен първоначално....

Но това е доста обширна и нямаща нищо общо с войната тема...

Казвал съм ти, знаеш прекрасно мнението ми, че нищо не е само черно-бяло...

Само си спести съвета за психотерапевт...

Приеми, че си го дала и съм го отхвърлил любезно...

Анди*ей, благодаря ти за отделеното внимание на личността ми. Ще поддържаме връзка, може да си сигурен. Ще има достатъчно твои постове през годините, които ще анализирам . С колкото мозък имам, за анализиране на твойта гениалност разбира се.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Превод на "покажи ми една причина", моля

Ами лъжеш, че е длъжен да ти се извини.

Къде ти е обещал а ?

Защо лъжеш и набеждаваш невинни хора ?

Сигурно съм досаден, но някой няма ли да ми обясни за цената на бензина, да 'ба мама му, да 'ба?

Руска, официална медиа го казва - https://ria.ru/20230130/benzin-1848195199.html

Не се приемат извинения за достъп! Саня от Флорида го достъпвате! И Пасков и т.н.

преди 6 минути, Moriati написа:

Ааа, айде сега,да се връщат пак да чета пасквилите ти ще ми дойде множко, кажи какъв генерал ти трябва,и какви там 3 хирошими уж в Иран... 

Че то с толкова плява и фейкометни видеа може ли да се запомни всичко,особено пред сън 😏😎

Но както кажеш, твойто сало от Ципсошни и прохохлятски западни подобни сброси са светата истина ,и не подлежат ни най малко на съмнение  ,оммммм 😏😅😅😅😅

П.С само за твое сведение никакъв завод в Исфахан за производство на дронове не е унищожен, нито завод за боеприпаси.. Израел успя да удариш обаче колона с машини на КСИР ,това е вяено ,останалото за бункери е ала бала и кал в сороспятските уши и медии...

Дойдох , видях, нацъках един куп усмивки, заядох се и сега отивам да спя. Адски много допринесе за развитието на тази тема. Лека нощ, дано не те хване следващото земетресение.. Ама ако искаш преди да заспиш дай доказателства какво не са ударили. Снимката с покрива я знам - давай за другите места - по спомени бяха 7... Хайде допренеси малко за тази тема с полезна информация . Или вече е късно и ни се спинка?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Когато свършат аргументите, започват обидите.

Това е негова реплика,следвана от тичкане при батко за да плачка 😅😅😅

преди 1 минута, Moriati написа:

Ааа,не плачкаш значи, е спокоен съм,че ми стана дори тъжно че ревеш кат ученичка пред класната

Бъркаш се нещо

пишеш несвързани работи

преди 1 минута, parmobil написа:

Саня от Флорида го достъпвате!

Вече и него спряха да го достъпват,

току-що, ДзВяРа! написа:

Бъркаш се нещо

пишеш несвързани работи

Ракията не прощава.

преди 8 минути, andiay написа:

И преди ти казах същото, не ползвай думи, чието значение не разбираш....

Към днешна дата в света няма фашистки режим никъде...

И какво отклонявам темата?

Показвам ти, че без подкрепа от вън, в държави като нас и Украйна, няма шанс "всенародни" протести да успеят, без значение от подкрепящите ги вътре в страната....

Но... имаш пълното право да вярваш в каквото си искаш...

Някои вярват и в синята фея...

За вас, всеки, който не повтаря вашите лозунги и не споделя вашите вярвания, не може да бъде безпристрастен...

Всъщност, за вас безпристрастни не съществуват и не трябва да съществуват...

Така е по-лесно... Цевски - Лесека...

Кремъл твърди, че Украйна е с такъв. Въпреки, че очевадно, Русия отговаря много повече на критериите за фашистка държава. Но тук идва ред на преливането от пусто в празно, как нищо не е черно и бяло, с малко повече думи, като за най претенциозният трол в темата.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ракията не прощава.

Така е!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И какво общо има Бойко Борисов с Октомврийската революция ?

:)

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Как е инфаркта ?

Не е инфаркт бре, смяна на митрална клапа е.

А иначе - мъкааааа, изтича ми ТЕЛКа и трябва пак да обикалям по лекари. Все едно е възможно да ми е пораснала нова клапа на сърцето и сега трябва да доказвам за трети път в последните седем години че не е  :doh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.