Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Искаше едно, а сега искаш още 299. Нямам повече въпроси. Всичко е ясно :getout:

Какво стана с: "аз като губя спор се извинявам" 

Стои си на първо място в моралният ми кодекс. Изпълни го накрая, че просто вече не издържам да ти се извиня. Всъщност, има още една опция, понеже няма да откриеш предимство което изпълнява условието. Може просто да отидеш да живееш в Русия със семейството си, тоест ще докажеш, че целокупно има такова. Хайде, стягайте се. Извинявам се още като минете руската граница.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Подкрепата към фашистки режим те прави директно фашист.

А подкрепата на Тошев за убийците и изнасилвачите от Буча, го прави директно какво ?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Аве лъжец. Къде е искал ве. Ти се самозабравяш вече !!!

Троли момчето. Анди*ей на млади години. Ще порасне, ще му порасне и.                      Троленето.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Извинявам се още като минете руската граница.

Тоя е лъжец, аз ти казах. Като каже Расссияяя, мед му капе от устата, но руски не знае, и няма ни най малко намерение да посети този земен рай.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Неутрален е

Не съм. Колко пъти да казвам че съм против Кравария и двойните стандарти? 

Колко пъти да казвам че искам наказание за нахлуването в Украйна, ама да е същото каквото беше за нахлуването в Ирак под фалшив предлог и в Сърбия без резолюция на НАТО?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Така мисля. Избягвам да давам инфо от измислени сайтове. В повечето случаи цитирам БТА, БНТ, БТВ...

Интересно, а кога ще си последваш примера и ще започнеш да пишеш и нещо срещу Русия, както пишеш срещу САЩ ? Последно помня, че каза, че путин е гхз... защото търпял прекалено дълго. 

преди 18 минути, kosyo написа:

Скрънза - само едно видео - на ти 1 и от мен  от мен (+21). Цял ден на repeat го гледам

Ооо,мерси,такива твои ги гледам постоянно,но в оригинал,преди ципсошниците да са ги обработали и придали за уХропски перемоги 😏😁😁

В телеграм каналите има толкова колкото дори не си сънувал,но разбира се те едва ли биха те заинтересували,там фърчат разни укропчета,полячета и сие друга дори чернокожа наемническа сган 😎

Днес гледах как едни укропи се изстреляха кат ракети , явно решили да повторят подвига на Гагарин,но без ракета  , отделно разни без глави и чарколи ...мдаам,кофти късмет,но бандеровци,кат слушат неправилното радио ,.... Еленски Коксович нали набива пачките, а се ежеше на ПараСенко за Иловайск 😁😁

преди 6 минути, ivottoshev написа:

В повечето случаи цитирам БТА, БНТ, БТВ...

Откакто почнаха да предават обективно нещата, нещо спря да ги цитираш.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Състезанието със Северна Корея продължава :yanim:

Русия съвсем скоро ще се сблъска с проблеми по заплащането на всякакви стоки с помощта на чуждестранните браузъри

https://www.kaldata.com/it-новини/русия-съвсем-скоро-ще-се-сблъска-с-проб-406333.html

Ама за какво са им плашания с чужбина - нали си имат всичко дето си го правят сами..

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Ето тук:

на 28.01.2023 г. в 18:04, Митко Вълчев написа:

Ако ми покажеш едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ, заради което би искал децата ти да живеят там, ще ти се извиня за твърдението и тона.

преди 2 минути, Moriati написа:

Ооо,мерси,такива твои ги гледам подтиянно,но в оригинал,преди ципсошниците да са ги обработали и придали за уХропски первмоги 😏😁😁

В телеграм каналите има толкова колкото дори не си сънувал,но разбира се те едва ли биха те заинтересували,там фърчат разни укропчета,полячета и сие друга дори чернокожа наемническа сган 😎

Днес гледах как едни укропи сеизстреляха кат ракети , явно решили да повторят подвига на Гагарине,но без ракета  , отделно разни без глави и чарколи ...мдаам,кофти късмет,но бандеровци,кат слушат неправилното радио ,.... Еленски Коксович нали набива пачките, а се ежеше на ПараСенко за Иловайск 😁😁

Да знам , ще те помоля да ми дадеш оригинала на това че и аз имах съмнения. Може ли ?

P.S и виж там някой натовски генерал няма ли че много се забавиха клипчетата с тях

преди 49 минути, Moriati написа:

Ай ай ай, мамините сороспийски сладурчета ,пак нещо са се разревали гледам 😅😅

Ей,изпоти ми се екрана на тилифоня докат ви изчета колко глупости поредни сте написали ревльовци 😁😁😏

Ай малко музика да ви мине ,ако не мине ще повторим и потретим,и даже сало с шльокавица уханска ще ви нараним 😇😅😅 

Покъртително! Ще се преместят ли музикално поне след '80 г. За руснаците говоря!

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

А подкрепата на Тошев за убийците и изнасилвачите от Буча, го прави директно какво ?

Искаш да кажеш "подкрепа за некадърният укропски кинорежисьор"? Ми няма такава подкрепа.

преди 2 минути, ivottoshev написа:
преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Ето тук:

Ако ми покажеш едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ, заради което би искал децата ти да живеят там, ще ти се извиня за твърдението и тона.

Още един път Реджепов хванат в лъжа!

Ама е и дебелокож.

:hush:

преди 1 минута, parmobil написа:

Покъртително! Ще се преместят ли музикално поне след '80 г.?

И защо да го правят а ? Кат не те кефи не слушай бе,80 те му били проблема,ха 😅😅😏

Британското разузнаване: Жертвите в Макеевка са доказателство на липсата професионализъм у руските военни!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

А ти прати ли децата си в Русия, че твърдиш, че следва да ти се извини ?

Що в Русия, а не примерно в Тибет или друга държава, която също има поне едно предимство?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Искаш да кажеш "подкрепа за некадърният укропски кинорежисьор"? Ми няма такава подкрепа.

Аз казах ли ви ???

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

А ти прати ли децата си в Русия, че твърдиш, че следва да ти се извини ?

Мда......пак се опитва да се изниже като пръдня от гащи.

:giggle1:

току-що, Moriati написа:

И защо да го правят а ? Кат не те кефи не слушай бе,80 те му били проблема,ха 😅😅😏

Имаш нещо ново с Александър Пистолетов  , Пашкет го гледах снощи - и той е в същия жанр., но гледам е задобрял поне

Щото ви е много нагла пропагандата и безскрулна, ти си жив пример. Ако ми покажеш едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ, заради което би искал децата ти да живеят там, ще ти се извиня за твърдението и тона.

преди 2 минути, kosyo написа:

Да знам , ще те помоля да ми дадеш оригинала на това че и аз имах съмнения. Може ли ?

А защо,ти докажи че е укропско първо,че все някакви екрани гледат,все някакви земетресени уж снимат дет уж било над 3 пъти Хирошима ли беше 😅😅😏

Дет уж гори БМП а аудио записа на какво говори войника изтрит, нямо кино направо ,и защо аджеба така 😎

преди 48 минути, M.Николов написа:
преди 57 минути, ivottoshev написа:

Пак ли ни даваш за достоверни бръщолевенията на този пиян анонимник, които ги няма никъде другаде? 

Такива ли са всичките ти източници на "информация"?

Защо обръщаш внимание на трола?

Два трола комунета се самонадъхват в спама си и офтопиците си . И на теб ли не ти харесва източника "свободна европа" ? :giggle1:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Що в Русия, а не примерно в Тибет

Щото ви е много нагла пропагандата и безскрулна, ти си жив пример. Ако ми покажеш едно предимство на Русия пред ЕС и САЩ, заради което би искал децата ти да живеят там, ще ти се извиня за твърдението и тона.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.